Mine 4 quickfix løsninger til friskere hud

Fire anbefalinger, der er alt fra OK-billige til prisvindende og nye – dog ikke på én gang. Alle har de det tilfælles, at de giver en her-og-nu virkning:

 • Kindben på dåse

Er en sætning, som makeupartist og ejer af Tromborg (Marianne Tromborg) plejer at sige som sin blush. Hvad jeg ved er, at farven er idiotsikker klædelig på tværs af hudfarver, ligesom den er virkelig svær at overdosere. Og heller ikke føles tør, selvom det ikke er en cremeblush. Der var engang, hvor jeg ikke prioriterede blush, men bare fandt det nok at gå efter det ensfarvede look. Men det er dumt, fordi blush, bare lidt, giver liv i ansigtet. Som at få synet,  og dermed følelsen, af have gået en rask tur på stranden.

 • Prisvindende friskere hud

Vi må gå ud igen. VI MÅ GÅ UD IGEN. Og det er berusende at tænke på – og skal du ud eller har brug for hurtigt-friskere-hud-nu, så vil du have fat i Daily Microfoliant, som har vundet så mange priser, at ingen tæller dem mere. Fordi let-peelende risbaserede enzymer, blødgørende hvede og porerensende salicylsyre gør al hud pænere. Mere klar, mere jævn. Jeg kan godt lide at lave eksfolieringen cremet ved at komme pulveret på våde hænder, massere ind og skylle af eller lade den sidde kort, mens tandbørstning står på.

 • Bleg nu – med glød om 5 sekunder

Hvis du har det lidt stramt med selvbruner af den ene eller den anden grund, så er den umiddelbare her-og-nu glød på tube måske nemmere. Nøj, hvor har jeg fået komplimenter for mine solbrune ben, som jo er alt andet end solbrune – men med den her naturlige teatercreme (som er det, den ligner), sker der noget. Det er strømpebukseffekten, vi før har talt om – og som er til at betale fra Ecooking, der har blandet hudplejende hyaluronsyre og niacinamid i.  Bliv ikke forskrækket over den LDB-heftige farve… sådan ser den ikke ud på huden. Se evt. med på IG under @beautyspace, hvis du har tid og lyst.

 • Tryllecremen

For under 100 kroner kan du gå hjem fra apoteket med det, der føles som en tryllecreme (ligesom VitaZing fra Origins og Waso Color Smart fra Shiseido): En let, ikke-makeuppet, farvet dagcreme, der – også for mænd – giver underspillet dække og glød, bredspektret UV- og forurenings-beskyttelse, fugtmætning og god smidighed takket være E-vitamin. At det samtidigt er lykkedes Avéne at skrue den sammen uden indblanding af silikone giver pluspoint. Vær dog obs på, at den er lidt mindre gul, lidt mindre varm end de andre nævnte.

SE RESULTATET PÅ INSTA: Jeg viser helt kort sommergløden fra Ecooking på @beautyspace, hvis du vil have syn for sagen.

ANSIGTSCREMEN Seriøst bedre hud: Hvorfor, hvordan og hvor? Læs mere her.

Foto Jens Peter Engedal

01/07/2021
Gæt hvem der har taget Botox-fjenden i hånden?
Nåja, der er også et plaster ovenpå i går
05/07/2021
Det kræver timing at undgå at blive fedtet af solfaktor-creme
Slut med SPF-pletter på tøjet

Kommentarer

 • Pia

  Tusind tak for tippet om brune ben uden sol♥️
  Så reklame for den og tænkte hold da op den er mørk. Det tør jeg ikke.

  Men nu er den købt på din anbefaling.
  Endda på tilbud til rigtig god pris i Matas

  God sommer
  Nu med teaterbrune ben Pia

  05/07/2021
 • Anette

  Hej Anette
  Er der fysisk/mineralsk solfilter eller kemisk solfilter i solcremen? Mine øjne tåler ikke kemiske solfiltre.
  Kan du ellers anbefale nogen i den første kategori med farvet indhold og let dækkeevne/lækker hud til følge? Som ikke gør huden super fedtet og skinnende, eller giver knopper.
  Jeg har kig på Karmameju eller IS Clinical. Men vil gerne høre hvad du kan anbefale.
  Har du en holdning til spf 30 eller 50 til brug sydpå?
  Kh Anette

  03/07/2021
 • @leafysmoothie

  Gode tip og smukke billeder, tak og god weekend! Kh, Helene

  02/07/2021
 • Mette Sloth Eriksen

  Hejsa – Fik netop shoppet den nye sommerglød fra Ecooking, den glæder jeg mig til at prøve til de stadig lidt blege skinneben 🙂 Vita LIberata havde også BodyBlur som jeg tror den minder lidt om. De 3 øvrige er jeg helt enige i, og ja hvor er det bare dejligt at komme lidt ud igen, normalen er heldigvis ved at vende tilbage 🙂 God weekend!

  02/07/2021
 • Randi

  Hej Anette. Jeg er også ret glad for Tromborgs makeup. Har du afprøvet deres nye pep makeup (flydende foundation)? Jeg kunne godt tænke mig, at høre nogle anmeldelser, før jeg investerer 430 kr i den.

  02/07/2021
  • Pia

   Som Anette skriver så er det mere som en lækker creme end det er Foundation.
   Fordi dækker gør den ikke.
   Men giver super smuk glød til ansigtet

   05/07/2021

Bliv en

Beautyspace-insider

 

Få evidensbaseret lige-ud-af-landevejen skønhedssnak. Hvad virker, hvad gør ikke.

Det koster intet at abonnere på BEAUTSPACE, hvor du hver uge får tre til fire aktuelle artikler, adgang til mine bøger og foredrag med rabat og nåja, du er den første, der får besked, når månedens BEAUTYSPACE BOKS udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.