Vil du teste for Beautyspace?

Jeg har brug for 5 testpersoner, der ærligt vil vurdere effekt og skin feel af et helt nyt produkt. Det handler om beautronics-trenden. Altså skønhedsgadgets der indgår i tendensen, som internationalt for længst er døbt the plugged-in beauty trend. Gladeligt kaster vi os nemlig ikke bare over det, sociologerne kalder for selv-monitorering, hvor det handler om at overvåge, kontrollere og tjekke op på effekten af egen sundheds- og skønhedsindsats. Vi gør også alt fra at sove med apps, der måler søvnkvaliteten til at lure de professionelle af – og netop brummende mekanik giver os her følelsen af at få lidt af den professionelle skønheds-behandling med hjem.

Så derfor: I stedet for, at jeg fortæller dig om effekten, så gør vi det omvendt. Som de absolut første i landet får fem Beautyspacere chancen for at teste Cliniques splinternye Sonic System Purifying Cleansing Brush (til 895 kr.), der svarer til en blød summende tandbørste til huden.

SNUP TIPPET: Læg en kommentar herunder hvis du er interesseret, så trækker vi lod søndag, hvor de fem heldige får direkte besked. Om cirka en uge vil testresultaterne blive offentliggjort her på bloggen. Der følger renseprodukt med, så skriv gerne et par ord om din hudtype.

@Beautyspace på Instagram

19/06/2014
IPL er for dig, der vil mere
20/06/2014
The Food Beauty Week

Kommentarer

  • inge

    40-årig vil rigtig gerne teste hud-gadget. Har kombi-hud til den tørre/ sensitive side, så alt for kradse produkter springes over her.

    28/06/2014
  • Maria Franch

    Som 19 årig der har haft dårlig hud i mange år, leder jeg konstant efter ting der kan redde den. Er så interesseret i at blive tester! 🙂

    25/06/2014
  • Lise F

    Jeg vil da super gerne teste den!

    Jeg har en ung hud(19 år) der rødmer let og mangler en del fugt. Med den rette pleje bliver den flot og med masser af glød, men jeg ser hurtigt, hvis jeg har slækket lidt i et par dage! 🙂

    23/06/2014
  • Ja ja ja!!!

    Vil vildt gerne være forsøgskanin – er sensitiv, fugtfattig med tendens til udbrud (måske en rynke i ny og næ… )

    23/06/2014
  • Charlotte

    Røvdårlig hudkvalitet…!! Tendens til at slå ud med små knopper, meget rød i huden, sensitiv og rynker…

    Mon der findes nogle gode produkter her til 🙂

    Kram til dig…

    23/06/2014
  • Mathilde

    Det vil jeg så gerne teste – selvfølgelig 🙂 Min hud har desværre tendens til at fedte og jeg har lidt for store porre og små urenheder på næsen og på kinderne lige ved næsen – noget jeg virkelig gerne vil komme til livs.

    23/06/2014
  • Vibeke Silke Camille Guldager

    Vil elske at teste denne nyhed fra Clinique.
    Har arbejdet for clinique i årene 2005-2009 og er der stadig tatoveret med et C 🙂
    Har tør og sart hud.

    🙂 masser af god energi fra vibeke

    23/06/2014
  • Rikke Bisgård Sørensen

    Lykken må prøves, da jeg vildt gerne vil teste 🙂

    Kh Rikke

    23/06/2014
  • Mariann Grønborg

    Jeg er interesseret

    22/06/2014
  • Kristine

    Uh! Klokken er ikke slået 24 endnu, så knock on wood, 7-9-13, knæk og bræk for mig selv (:

    22/06/2014
  • Håber at jeg nå at være med 🙂

    22/06/2014
  • Katrine B

    Er mere end frisk på at teste! Min hud er sart/kombineret – tør hud på kinderne, men med udbrud i t-zonen

    22/06/2014
  • Mette K. Frederiksen

    Hvis det kan nås, så vil jeg virkelig gerne være med i lodtrækningen 🙂 Ville elske at prøve og anmelde den, og er helt vild med plugged-in tendensen 🙂

    22/06/2014
  • Yes jeg er klar… Med mine store hudporre skal alt prøves !!

    22/06/2014
  • Bianca

    22 år – har altid haft en ret fin hud. Men på de seneste år, er især min hage og næse blevet ramt af urenheder og små sår, som gør mig så trist og irriteret, og ingen produkter har virket endnu. Så det kunne være spændende at teste dette nye produkt 🙂

    22/06/2014
  • Karin Pihl Rasmussen

    Jeg er klar.
    . 50 år gammel
    . tør og reaktiv hud, hvis jeg ikke plejer den
    . begyndende slaphed og linier.

    22/06/2014
  • Marie Louise Gadensgaard

    Det kunne jeg godt tænke mig at prøve!!

    22/06/2014
  • Mette Kjærsgaard Eriksen

    Hov, var lidt for hurtig til at trykke send. Har kombineret hud. Sart og tør på kinder, tendens til tilstoppede porer i T-zonen.

    22/06/2014
  • Mette Kjærsgaard Eriksen

    Ja!!! Det vil jeg gerne!!

    22/06/2014
  • Erika

    Ja for Søren, jeg er klar som entusiastisk tester og deler gerne gavmildt ud af hudløst ærlige (tøhø) ord og fotos før, under og efter. Min hud trænger i den grad til kærlig pleje. Den er lidt tør og udfordret efter en barndom og ungdom med for meget sol og for lidt solcreme.

    (Jeg er 39 år)

    22/06/2014
  • Jeanette L.

    Det vil jeg gerne ligge ansigt til.
    Håber at den kan give mig min glød tilbage 🙂

    22/06/2014
  • Nipuni julie

    Jeg vil hjertens gerne teste denne sag! Midt i 20’erne med normal hud, som er udsat for stærk sol hver dag 🙂 God sommer!

    22/06/2014
  • Jeg er kvinde, 27 år gammel, og har testet utallige skønne produkter – Nogle fantastiske til netop min hudtype, andre uden effekt – Overhovedet. Jeg har en lidt “speciel” hud, som ligesom skifter tilstand et par gange i året. Lige nu er den egentlig rigtig fin, men talgknopper på kæben, tilstoppede porer og behov for scrub og exfoliering, for at få de døde hudceller væk, er der. Andre gange har jeg tendens til fedtet/uren hud (Især under stressrelaterede perioder) Jeg har endnu ikke, trods mange, mange spændende test indenfor beautyverdenen af produkter, brugt elektroniske genstande på min hud. Så, hvorfor ikke teste denne maskine, og se, om den kan fjerne/minimere talgknopper, døde udceller og fixe tilstoppede porer, især på næse og hage? Jeg melder mig gerne, som testperson i hvert fald. Det vil kun blive en spændende “udfordring”,som jeg personligt vil glæde mig til at tage op 🙂 Jeg er desuden meget ærlig i anmeldelser og gør det klart, at det er baseret ud fra mine oplevelser. Bum 🙂
    Rigtig god søndag alle sammen 😉 :-*

    22/06/2014
  • Meget gerne! Har godt nok mange gange overvejet om sådan noget ville gøre en forskel for min hud 🙂

    22/06/2014
  • Liv Jacobsen

    39 år, utrolig mange rynker og pigmentering. Spiser sundt, dyrker motion. Har brug for at prøve noget nyt 🙂 I need beautronic!!!

    22/06/2014
  • Mette Glerup Kristensen

    Egentlig er min hudtype normal, men jeg døjer med knopper på siden af næsen og langs hele hårkanten, det kunne jeg virkelig drømme om at udfordre med en ny renseteknik! <3

    22/06/2014
  • Mariann

    Vil gerne være testperson. Lever af at vejlede og sælge hudplejeprodukter bla Clinique. Jeg har meget uens hudtone pga hyperpigmentering, og forventer at dette produkt kan hjælpe.

    22/06/2014
  • Sima

    Krydser fingre 🙂
    Jeg har tør hud, der er fedtet på samme tid, og som får tilstopninger, og det er på trods af at jeg bruger gode produkter(c-vitamin, olie, frugtsyre, og a-vitamin). Det er en håbløs kamp.
    Jeg er meget flittig med rengøringen af huden, spiser sundt, og alligevel har jeg problemer med huden, så kunne være lækkert at afprøve dette nye produkt for at se om der er en forskel at bemærke.

    22/06/2014
  • Sidsel

    Åh, min tørre, blege, sensitive hud ville elske den her. Så kunne man tage på Sommerferie med hud der stråler om kap med mine kridhvide ben.

    22/06/2014
  • Iben m. larsen

    Wauw hvor ville det være sjovt at prøve. 42 år, normal lys hud med alderssvarende rynker og lidt slap hud ved kæbelinen (øv for det). Lettere arret hud ved hagen pga ungdoms acne og overdreven brug af for skrappe produkter. Jeg er så klar til at deltage.

    21/06/2014
  • Nadde

    Det ville være fedt at prøve. Tør, sart, vitiligo, ar, urenheder ….. der er lidt forskelligt jeg vil kunne prøve på

    21/06/2014
  • Marie

    JA – jeg melder mig!!! Orker ikke vaskekludsrutinen hver aften og er tiltrukket af alt der fornyer den kedelige rutine. Min hud er forholdsvis normal, men lidt til den sarte side.

    21/06/2014
  • Lfrimodt

    Vil meget gerne teste den og det vil være mig en ære at bidrage! Jeg er 30 og min hud skifter ca. en gang i kvartalet – jeg har altid både fedtet hud, meget tør og runken næse og generelt sart hud.

    21/06/2014
  • Clara B

    Jaaaa, det vil jeg virkelig gerne have muligheden for at teste. Jeg har en lidt utilregnelighed, som både nemt får urenheder og allergiske reaktioner. Jeg håber, jeg bliver én af de heldige testere.

    21/06/2014
  • Anne-Sofie Andersen

    Kære Anette. Det vil jeg mægtig gerne! Jeg har perioder med uren hud, og synes derfor, at det kunne være rigtig spændende at teste effekten af den nye Cliniques cleansing brush på min hudtype. MVH Anne-Sofie Andersen

    21/06/2014
  • pia

    Jeg har pigment forandringer og efterhånden lidt slap hud nederst på kinderne, hmm….nårh ja også ret mange blod sprængninger på kinderne… Og jeg er endda kun 43!!! Hjælp!

    21/06/2014
  • lykke tøfnæd

    Vil prøve! Jeg har haft uren hud og store pore siden jeg var 9 år gammel (hovedsageligt hudorme). Jeg har prøvet så meget i årenes løb uden de store virkninger.selvfølgelig skal jeg være testperson!

    21/06/2014
  • Kristina N

    Hvis nu du lige står og mangler en (altså udover de 400 andre :-D,), så melder jeg mig under fanen. Min hudtype er den gode kombinerede med en ekstra fedtet næse! :-s

    21/06/2014
  • Caroline Madsen

    nøøøj hvor spændende. Jeg vil da enormt godt teste den, det ville være en ære. jeg har både uren hud og mine penge ville aldrig nogensinde kunne strække sig til cremer i disse priser, hvis jeg i forvejen ikke vidste om den var god eller ej. så perfekt mulighed. Hjælper gerne:-)

    21/06/2014
  • Stine

    Spændende! Jeg har altid haft en sensitiv hud idet jeg er allergiker og har en lys hudtone. Jeg har fået af vide at jeg har en tynd overhud, tendens til tørhed og ret tydelige porer. Så jeg har altid været meget opmærksom på at vaske min hud. I puberteten var jeg plaget af urenheder, og de kan stadig bryde frem – min hud reagerer på min tilstand og indtag af mad. For et år siden blev jeg mor og det har bestemt også gjort noget ved min hud og rutiner. Jeg savner en let måde at få renset huden godt. Denne maskiner kan måske gøre underværker for min hud og mine rutiner.

    21/06/2014
  • Christina Hansen

    Min hud har ændret sig meget de sidste par år – ligesom efter jeg fyldte 40.
    Jeg begyndte at få mere tør hud samtidig med at talgknopper dukkede op.
    De er blevet til flere og flere, selvom jeg fugter fugter og fugter.
    Faktisk er jeg nået til det punkt, hvor jeg er lige ved at smide håndklædet i ringen og give op. Jeg har brugt så megen energi på at følge med i gode råd, fået huden scannet jævnligt af BP konsulent og selvfølgelig ofret en masse penge på produkter – alt imens mine kinder er blevet invaderet af endnu flere talgknopper.
    Hvis jeg selv skal komme med et bud, tror jeg, det handler om rensning – selvom jeg har taget testen på skintypesolutions og følger rådet ( rensegel, hvor jeg før brugte rensecreme). Jeg skrubber ikke mere (vaskeklud og Akademiklinikens Pure Active Serum).
    Så lettere fortvivlet tager jeg med kyshånd imod det fantastiske tilbud om at teste Cliniques nye Sonic System Brush. Måske kunne den være en hjælp til mit problem. Jeg har heller ikke prøvet Clarisonic eller andre hudtandbørster, så et rungende JA TAK her fra.
    Jeg melder mig frivilligt som forsøgskanin.
    God søndag
    Jeg glæder mig til at følge med i #thefoodbeautyweek
    ♥♡♥

    21/06/2014
  • Marie-Louise Posgaard Larsen

    Jeg har en klassisk kombineret hud. I januar søgte jeg læge mhp. at dæmpe min milde akne, som for mig var et mareridt, da urenhederne dels skulle dækkes, men også gav varige ar. Nu er min hud i bedring. Der er få urenheder, men til gengæld er den fedtet, let tør og kedelig grå i det.. Jeg synes ikke at jeg kommer nogen vegne med vatrondeller og renseskum. Det er som om at det ikke tager skidtet i bunden 🙂

    21/06/2014
  • Sara M.

    Jeg har kombineret hud, og vil meget gerne teste! 🙂 De sidste par år er min hud desværre gået fra at være helt ren til at være mere ujævn, så jeg vil virkelig gerne teste!

    21/06/2014
  • Therese

    Jeg har tør hud og døjer en gang imellem med enkelte urenheder. Jeg ville elske at teste den og se, hvilke resultater, der ville komme ud af det 🙂

    21/06/2014
  • marianne vegeberg

    Ville gerne teste da jeg har ekstrem tør hud på benene lige meget hvad jeg gør har virkelig prøvet mange ting

    21/06/2014
  • Elise Ledet Pedersen

    Åh, hvor vil jeg gerne teste den. Har kombineret hud, med tendens til tørre pletter (i sær i de koldere perioder), fedtet t-zone, sorte prikker på næsen og hormonelle udbrud.

    21/06/2014
  • Marianne H

    Vil også gerne melde mig som tester. Er 54 år med almindelig til tør hud efter en ungdom med fedtet hud og grove porer i t-zonen.

    21/06/2014
  • Stine Sørensen

    Den vil jeg gerne teste. Jeg har graviditetshud – og det vil da være fantastisk hvis denne kunne gøre noget ved det. K Stine

    21/06/2014
  • Fru Kofoeds Køkken

    Jeg er altid frisk på at teste sådan noget! Har vistnok sådan en typisk scandinavisk hud, der er tør/almindelig på kinderne og fedtet i T-zonen, hvor jeg også – selv på den anden side af de 30 – kæmper en forgæves kamp mod hudorme! Måske hjælper “hudtandbørsten”? 🙂
    Vh Louise

    20/06/2014
  • Kristine elleby

    Den vil jeg gerne teste 🙂

    20/06/2014
  • Tina

    Jeg vil rigtig gerne teste. Det vil faktisk glæde mig enormt meget at få lov. Min hud har tendens til at blive tør på kinder og rundt om øjnene og ellers fedte ret meget i T zonen. Har store porer (arveligt) som jeg tænker børsten ville kunne gøre underværker for (fingers crossed :))…. Jeg er 39 år så de første alderstegn er kommet 🙂

    20/06/2014
  • Tina

    Jeg har godt bemærket den nye dille med de smarte børster og vil hjertelig gerne teste dem på min hud, der trænger til kærlighed. Selvom jeg er god til at pleje mit snart 40 årige hylster, så er det som om huden aldrig får fugt nok.

    20/06/2014
  • Mette Lynghøjen

    Hvem ønsker sig ikke lækker hud, vil meget gerne teste sådan en fancy maskine:-)

    20/06/2014
  • Louise

    Uha ja, hellere end gerne.

    20/06/2014
  • Susie Larsen

    Den ville jeg gerne teste, da jeg er stor fan af Clinique og kun bruger deres cremer og make-up pt. da jeg lider af Parfume allergi på hænderne, og det ikke er alt jeg kan vaske af inden det giver udslag.
    Men med denne ville det ikke være det store problem med Clinique eller andre produkter.

    20/06/2014
  • Helle Rick

    YES YES YES, den bandit vil jeg meget gerne teste 🙂
    Jeg tror på held 🙂 og lækker hud

    20/06/2014
  • Sanne

    Det ville være super at prøve nu når jeg er først i 50’erne med tør hud der let blusser og rødmer

    20/06/2014
  • Line Frederiksen

    Heej 🙂 det kunne være super sjovt at prøve! Min er hud er ret sart, og tåler næsten ingen produkter, som oftest resultere det i form at bumser eller udslæt.. Så det er ingen tvivl om t det ville være rigtig spændende og se hvordan den ville reagere ved dette produkt 🙂
    Krydser mine fingre, god weekend.

    20/06/2014
  • Eva k

    Jeg vil rigtig gerne teste. 😉

    20/06/2014
  • Sidsel

    Lyder så lækkert!! Jeg har normal hud 🙂 God weekend!

    20/06/2014
  • Miss.Sunflower

    Det ville jeg mægtigt gerne, melder mig til tjeneste

    20/06/2014
  • Pernille a

    Hej, jeg vil elske at teste:)
    Er 46 år, haren ok hud med solstråler som min søde datter siger (andre kalder det rynker) rundt om øjnene, og tendens til at slå ud på hagen…
    Den ok hud tilskriver jeg alle de gode råd, -jeg har fået fra dig; olie fra Rudolph Care, serum fra Beaute Pacifque og en A-vitamin dagcreme enten fra Beaute Pacifique eller Eucerin:)
    Og lige nu glæder min krop sig til lækker hud med masser af tørbørstning….

    / pernille a

    20/06/2014
  • Aura… Jeg tænker, at det faktisk lige kunne være noget for mig!

    Har en tendens til lidt rød hud – som fedter i løbet af dagen. Det hjælper dog med face-mist 🙂

    //K

    20/06/2014
  • Louise Krebs

    Kære Anette
    Jeg er selv meget hys med min hud og pleje deraf – går aldrig i seng uden at rense, ej heller når jeg vågner!! Har forsøgt at finde lidt anmeldelser af en børste som disse, men har endnu ikke erhvervet mig en selv, hvorfor jeg ville elske at teste denne!
    Jeg er tandplejer på en klinik, hvor der ofte er et tørt miljø, som er hårdt for huden. Så jeg døjer med en anelse tør hud.

    20/06/2014
  • Julie Nicolajsen

    Jeg prøver lykken. Min hud 26 år gammel og normal, men med en tendens til at ‘stramme’ lidt af og til. Mine ‘hudproblemer’ går på at jeg gerne vil have noget glød tilbage og har en tendens til at blive lidt rød i folderne omkring næsen, hvilket er ret uklædeligt 😉

    20/06/2014
  • freja rj

    Jeg vil rigtig gerne teste 🙂

    20/06/2014
  • Amalie

    Aj, det kunne være super interessant!
    Jeg er 19 år og har en sart problemhud. Jeg har haft akne, og udover den fortsat urene hud, har jeg tendens til at fedte i T-zonen.

    Hilsen Amalie 🙂

    20/06/2014
  • Lis Kragh

    Kære Anette
    Jeg vil rigtig gerne være testperson.
    Jeg er 52 år, min hud er normal,men lidt fedtet rundt om næsen og også med tendes til tørhed i overfladen, så lidt besværlig hud.
    Jeg har idag en forholdsvis fast renserutine morgen og aften, men vil meget gerne prøve noget nyt.
    Jeg ville ønske min hud kunne opstrammes og vise mere glød.
    Håber meget at blive valgt.
    Rigtig god weekend, kh Lis

    20/06/2014
  • Marlene J

    Jeg vil sørme også gerne deltage! Jeg tror, min hud er, hvad der kaldes ”kombineret”. Den er især i vinterhalvåret tør, i sommerhalvåret lidt skinnende og til tider kommer der urenheder.

    20/06/2014
  • Jeg ville virkelig gerne være testperson! Min hud har lidt under forkert anbefalet produkter og er på rette vej nu efter et skift, men et boost med sådan en børste her ville hjælpe endnu mere 🙂

    20/06/2014
  • Yvette Trolle Omarsson

    Jeg vil gerne teste 🙂 jeg har kombineret/sart hud med store porre. Tendens til uren hud, hvis ikke jeg er omhyggeligt med min hudpleje. Og så har jeg selvfølgelig også div. rynker hist og pist.
    Så jeg vil glædeligt være testperson 😀

    20/06/2014
  • Heidi

    Jeg vil med glæde være testperson.
    Mvh

    20/06/2014
  • Cherina Holm

    Det vil være helt fantastisk. Min hud vil elske at være en tester. 🙂

    20/06/2014
  • Pernille P

    Vil meget gerne prøve 🙂
    Jeg har sensitiv og tør hud, som ind imellem bliver rød og kløende.

    20/06/2014
  • Lisbeth Clausen

    Jeg melder mig også gerne. Er 40 år med store porer og let fedtet hud.

    20/06/2014
  • Camilla Thomsen

    Jeg er klar på at teste
    Jeg lider til tider en smule af urenheder, men da jeg samtidig har meget sart hud har jeg svært ved at finde produkter der er “skrappe” nok uden de irriterer min hud

    20/06/2014
  • Sophie

    Jeg vil meget gerne teste for dig.
    Har en sensitiv hud med tendens til rødme.

    20/06/2014
  • rosa

    Uh hvor ville det være fedt!! Jeg vil rigtig gerne teste! Min hud er en smule uren med tendens til at fedte i t-zonen..

    20/06/2014
  • Louise BO

    Jeg vil meget gerne teste… Har kombineret hud – fedtet t-zone og tørre kinder med alt for mange synlige porer – så et lille mirakel kunne være dejligt 🙂

    20/06/2014
  • Mette Højrup

    Min hudtype er meget almindelig, normal til kombineret vil jeg mene. Men uhh det ville være spændende at være en del af testpanelet 🙂

    20/06/2014
  • I virkeligheden har jeg sjældent meldt mig til den slags konkurrencer,men synes det her er relevant da mit system(krop,hud osv) er underligt forandret over de sidste 3 år.
    Øget vægt,uren hud og tør hud!
    Har prøvet forskellige løsningsforslag,men føler stadig det hele er noget lort og følelsen af at se træls ud og føle sig træls hænger ved mig stadig.
    Kunne være dejligt m noget der rent faktisk virkede og har tiltro til din vurdering af produkter.
    God weekend.

    20/06/2014
  • Lene Frederiksen

    Jeg vil rigtig gerne være testperson.
    Min hudtype er tør/kombineret med en smule urenheder.
    Krydser fingre!

    20/06/2014
  • Tenna Hou Hansen

    Jeg vil meget gerne være testperson – er rødhåret = får hurtigt blodsprængninger (ultra sart hud), har også tør hud på kinderne og lidt fedtet på næsen, så der er virkelig en udfordring for de fleste plejeprodukter. SÅ er kronen på værket at aldersmærkerne er begyndt at vise sig…SUK!!! ;o)))

    20/06/2014
  • tenna

    18-årig teenagerhud. lidt uren og lidt fedtet hud.
    krydser fingre 🙂

    20/06/2014
  • Det er jeg da klar på. Jeg er 30 år, og er så småt begyndt at kunne se små blodsprængninger (hedder det det?) og har desuden en del rødme og små prikker i nedeste del af ansigtet.

    20/06/2014
  • Camilla Kirstine

    Hvem vil ikke teste noget som nævnes på DIN blog?! JEG VIL, MIG; MIG OG MIG! (Sorry, men begejstringen for at jeg måske har mulighed for at teste skønheds-lir løb af med mig)….

    Jeg har desuden tør og til tider sensitiv hud. Også er jeg 21 år gammel. Bum.

    Krydser fingre.
    God weekend! 🙂

    20/06/2014
  • Malou

    Hermed til tjeneste 😀

    20/06/2014
  • Cecilie Bjørnskov

    Hvis der er noget, jeg kan glæde mig over, så er det nyheder indenfor beauty! Vil gerne mærke blød summende tandbørste på min hud, som er normal med en lille tendens til at fedte. Kærlig hilsen C

    20/06/2014
  • Laura

    Ej, det vil jeg SÅ gerne prøve! Trods min generelt store begejstring for Cliniques produkter, vil jeg love at være ærlig og reel i min vurdering, såfremt jeg er så heldig at måtte teste denne.
    Min hud er normal/kombineret med fedtet t-zone.

    20/06/2014
  • Cecilie Dupont

    Det vil jeg helt sikkert!

    20/06/2014
  • Margit

    Den vil min aldrende hud gerne teste. Spændende om den kan få renset mine porrer på næsen.

    20/06/2014
  • Lis Marker

    Min hud ren,meni ikke ung fået at vide min hud er pæn aldersmæssig ! Den er normal , kombineret, lidt tør i perioder bliver renset hver dag, dagcreme, øjencreme, nat creme

    20/06/2014
  • Det lyder som et spændende produkt, som jeg gerne vil prøve. Det kan være så svært at få taget sig sammen til at rense huden, men det lader til at være en løsning for selv den dovne, når den gør meget af arbejdet.

    Normal hud med tendens til tør i t-zone og kinder.

    20/06/2014
  • Rie Vasehus

    FANTASTISK – super måde at gøre det på Anette!
    Jeg har sart hud med fregner, tendens til tør hud, hvis jeg ikke får nok fugt.
    Er spændt på om sådan et effektivt renseprodukt ikke ville udtøre huden for meget.
    Tester MEGET gerne 🙂

    20/06/2014
  • Anne Amalie

    ….Ooooog, jeg har kombineret hudtype 😉

    20/06/2014
  • Anne Amalie

    Wow, det vil jeg rigtig gerne! Med tryk på rigtig… Jeg går i forvejen utrolig meget op i at rense min hud, så jeg er ikke i tvivl om, at jeg ville være den perfekte testperson… 😀

    20/06/2014
  • Katja

    Jeg er VILDT interesseret 🙂 Har moden og let tør hud.

    20/06/2014
  • Hannennah

    Det vil jeg gerne, 53 år, hud der er ved at blive tyndere. Dyrker meget sport, så jeg sveder meget og er en del ude hele året
    Bruger Elisabeth Rudolph produkter samt Origins og Organic Pharmacy

    20/06/2014
  • Louise L

    Jeg vil helt vildt gerne teste! Som i afsindigt gerne! 🙂

    20/06/2014
  • Heidi Ringgaard

    Uhh vil mægtig gerne teste.
    37 år, tendens til tør hud og så ser min hud bare lidt trist/grå ud -selvom jeg ellers syntes jeg er en frisk ung 37 årig.
    Desuden til tider urenheder, specielt hagen

    20/06/2014
  • Sanne Jacobsen

    Jeg vil meget gerne prøve den! Jeg har fået lidt dårlig hud de seneste par år og er altid på jagt efter gode produkter. Jeg har blandet hud. Jeg har altid brugt en ansigtsvask men så så jeg på nettet at en olieansigtsvask skulle være bedre til at rense huden så det har jeg brugt i et stykke tid nu men synes ikke det er bedre. Så er meget interesseret i at prøve det her.

    20/06/2014
  • Salina Bantz

    Ej det vil min besværlige hud elske 🙂

    20/06/2014
  • Tinna

    Kunne være rigtig dejligt at teste den, se o den kan friske huden op og give masser af nyt liv 😉
    Min hudtype er tør/sensitiv …

    20/06/2014
  • Birgitte

    Ja tak

    20/06/2014
  • Rikke Salling

    Jeg vil gerne være tester.
    Jeg er 46 år, min hud er meget sart og fin med tendens til at få pigmentforandringer, jeg er på methadon som smertebehandling og det har desværre den rædselsfulde bivirkning at jeg sveder voldsomt men kun i ansigtet! Derfor vil jeg meget gerne være med.

    20/06/2014
  • Sarah Skarum

    Det vil jeg gerne prøve.

    Især fordi jeg i går lovede mig selv at jeg ikke må købe nye produkter, før alle dem jeg har – og der er mange – brugt op.

    I morges stod jeg så og tænkte på, at min hud godt kunne bruge noget… mere.

    Tør hud i øvrigt.

    S.

    20/06/2014
  • Line Svane

    Jeg er en pige på 21, der døjer med ret fedtet hud, dog mest i t-zonen. Jeg har ikke vildt mange urenheder, dog et par stykker på kinderne, og på hagen. Jeg kunne vildt godt tænke mig at teste, og komme med min ærlige mening! 🙂

    20/06/2014
  • Louise

    Det vil jeg rigtig gerne teste 🙂 Krydser fingre. Og en dejlig weekend til alle.

    20/06/2014
  • Katrine

    Har meget sart ud med tendens til rødme så jeg har været ret skeptisk ift. disse “skurebørster” – så jeg vil da vildt gerne teste!!!

    20/06/2014
  • Christina

    Jeg har übersart hud, med tendens til rosacea hvis jeg ikke passer på med hvad jeg byder min hud. Jeg kunne godt tænke med at afprøve hvordan min hud ville reagere på behandling med børsten, og om det var den rigtige vej at gå, frem for de frygtede scrubs. Er pt tilhænger af dine anbefalede ikea vaskeklude 🙂

    20/06/2014
  • Susanne

    Vil super gerne teste dette vidunder
    produkt.

    krydser finger for at bliver testperson.

    20/06/2014
  • laila hansen

    Jeg vil meget gerne være tester, er 54 har en hud med forskellige problemer, der følger med det at blive ældre

    20/06/2014
  • Det kunne være sjovt at prøve!

    20/06/2014
  • Chanette Jacobsen

    Jeg vil gerne være med, og min hudtype er normal/kombineret/sensitiv.

    20/06/2014
  • Maria Seidelin

    Den vil jeg super gerne teste! 🙂

    20/06/2014
  • Maria Seidelin

    Den vil jeg super gerne teste!

    20/06/2014
  • SidselR

    Jeg vil gerne være prøvekanin! Har altid døjet med uren hud, der ligesom bare ikke rigtig forsvandt efter teenageårene. Nu er jeg 27 og har mig en hud med hyppige udbrud, men på det seneste også tørre pletter.. Har efterhånden prøvet det meste, dog ikke mekaniske hjælpemidler endnu 🙂

    20/06/2014
  • Nadja

    Det lyder spændende. Det vil jeg rigtig gerne teste. Min hud er normal/tør.

    20/06/2014
  • Jeg vil meget gerne være med. – Har en ikke særlig køn 44-årig hud

    20/06/2014
  • Anita L.

    Jeg tester gerne. Min hud er lys, en anelse kombineret og med rosacea på kinderne.

    20/06/2014
  • Tina Beermann

    Det vil jeg gerne prøve. Min hud er lys med tendens til lidt rødme, tør på kvinderne og lidt fedtet i T-zone.

    20/06/2014
  • Mia Sørensen

    Jeg vil gerne teste. Har kombineret hud med hudorme på næsen og dybtliggende talgknopper i panden og på kinderne. Huden på kinderne er tør.
    Så en dybderens er slet ikke dumt.

    20/06/2014
  • Lina F

    Et styks kombineret hud (almindelig skandinavisk) tester meget gerne 😉

    20/06/2014
  • Susanne Jensen

    Jeg er med. Er sikker på, at min hud vil blive glad for lidt mere opmærksomhed :-). Lidt fedtet og træt hud, der kræver pleje.

    20/06/2014
  • Lene Jespersen

    God ide Anette, og det vil jeg rigtig gerne. Idag bruger/tester jeg en lille rund børste uden motor til samme formål. Det kunne være helt perfekt at teste en med motor i forhold til uden… Stort kram

    20/06/2014
  • Katja

    Selvfølgelig vil jeg gerne være tester! Min kombinerede hud trænger til noget nyt og jeg er altid med på at være med til det nye:-)

    20/06/2014
  • Caroline Sofie

    Det kunne være så konge at være en af de fem testpersoner! Jeg har her i min eksamensperiode været liiidt(læs: meget) stresset, og det har afspejlet sig i min hud.. Den er lidt uren, med forstørrede porer og har en tendens til at fedte.. Derfor kunne det muligvis danne et super grundlag for at se hvor godt ‘børsten’ egentlig virker. Krydser fingre, arme og tæer! 😀

    20/06/2014
  • M-B L

    Åh ja! Det kunne være dejligt at være med til at teste den! Har normal anelse tør hud med begyndende bekymringsrynker såvel som smilerynker 🙂 Er fra barnsben oplært til at passe på min hud, med afrensning og aldrig uden creme!
    Har dog i tyverne haft et par år med rygnig som desværre kan ses over overlæben hvis man ser godt efter, påstår dog det er af at lave kyssemund:-)

    20/06/2014
  • Camilla C

    Det vil jeg gerne. Min hud er normal/kombineret og har brug for lidt ekstra pleje i øjeblikket.

    19/06/2014
  • Trine

    Hejsa.
    Jeg vil gerne være testperson.
    Jeg er 34 år, min hud er normal, med tendens til tørhed i overfladen. Jeg har lidt pigment pletter, især fra en afsluttet graviditet for 5 mdr siden.
    Jeg har idag en forholdsvis fast renserutine morgen og aften, men er meget hooked på at prøve noget nyt.
    Jeg ønsker min hud kunne opstrammes og vise mere glød.
    Håber at blive valgt.
    Mvh. Trine

    19/06/2014
  • Trine

    Hejsa.
    Jeg vil gerne være testperson.
    Jeg er 34 år, min hud er normal, med tendes til tørhed i overfladen. Jeg har lidt pigment plettet, især fra en afsluttet graviditet for 5 mdr siden.
    Jeg har idag en forholdsvis fast renserutine morgen og aften, men er meget hooked på at prøve noget nyt.
    Jeg ønsket min hud kunne opstrammes og vise mere glød.
    Håber at blive valgt.
    Mvh. Trine

    19/06/2014
  • Camilla Bech Hansen

    VIL MEGA GERNE TESTE :O !!!

    Er 22 år gammel, har kun sorte hudorme på næsen som eneste urenheder og sar/tør hud. (Har i hvert fald brug for en fugt creme der siger spar to) 🙂

    Lover at være verdens bedste tester!! 🙂

    19/06/2014
  • Nøj det jeg SÅ SÅ gerne teste.. KRYDSER xxx

    19/06/2014
  • Karina Frahm

    Kunne være super lækkert! Jeg vil sige, at jeg har kombineret til normal hud, og kan ikke tåle produkter med parafume. Lækker mulighed at få :/)

    19/06/2014
  • h Jensen

    Det er lige mig, jeg elsker at teste! 🙂

    19/06/2014
  • Lone Juul

    Jeg vil gerne være test person. Jeg har en hud der er sensitiv med tendens til at blive tør. Derudover er jeg i en alder af 40 år ikke sluppet af med bumser endnu. Har typisk en bums på hagen.
    Håber at blive valgt

    19/06/2014
  • Irrene Wilsten

    Clinique cleaningday brush vil jeg gerne teste. Min hud er kombineret med et lidt mere fedtet midterparti. Venlige hilsner Irrene

    19/06/2014
  • Louise Johnsen

    Det kunne være så fedt at prøve det af!
    Jeg skal giftes om 16 dage, og jobstress + bryllupsstress sætter sine spor i ansigtet! Og skulle jo gerne stråle både mentalt OG fysisk 😉
    Min hud er tør/kombination. Godt med hudorme 🙁
    Cliniques 3-trins program har allerede reddet min huds tilstand op til flere gange. Tørheden kan holdes på et minimum, men urenhederne synes ikke at ville føje sig.

    Håber virkelig at blive testperson!

    19/06/2014
  • Det vil jeg gerne teste!
    Jeg har store porrer på næse og kinder, men ellers normal hud 🙂

    19/06/2014
  • Agnethe M

    Jeg tester også gerne.

    Min hudtype er kombineret, men jeg vil primært beskrive den som uren og sensitiv.

    19/06/2014
  • Det ville være fedt at prøve. Det kunne jo være, at det kunne afhjælpe mine problemer med ujævn hud og store porer.
    Jeg har typisk kombineret hud, som primært er tør og sensitiv med store porer og tendens til fedtet t-zone.

    19/06/2014
  • Helle Melgaard Gregersen

    Det vil jeg gerne.
    33 år.
    Lys hud, fregner, tendens til tørhed i t-zonen.

    19/06/2014
  • Jette Kristensen

    Lyder spændende. Jeg melder mig straks. Er 52 og har en tør og lidt sart hud som godt kunne trænge til lidt forkælelse. Krydser fingre. 🙂

    19/06/2014
  • Nadia WH

    Ja tak, den rolle påtager jeg mig gerne 😉
    Jeg har kombineret hud med lidt tørre kinder og en fedtet T-Zone. Har tendens til små ophobningers under huden på mit hageparti. Krydser fingre 🙂

    19/06/2014
  • Pia K

    Det vil jeg meget gerne 🙂
    Min hud er pænt glinsende i hele T-zonen med store porer på næse og ud under øjnene. Sorte “prikker” på næsen har jeg også. Kinderne er vel nærmest “normale”…
    Såe det er en udfordring.

    19/06/2014
  • Denise Pedersen

    Det vil jeg meget gerne hjælpe til med 🙂 Jeg har fedtet hud med bumser 🙁

    19/06/2014
  • Susanne

    Det vil jeg rigtig gerne.
    44 år med lidt pigmentforandring og stadig bumser
    engang i mellem.
    Lidt trist og dehydreret hud så kunne godt bruge
    dette produkt.

    19/06/2014
  • Malene Godt Gregersen

    VIL virkelig gerne prøveteste. Jeg har almindelig til tør hud, med de et par enkelte velkomne folder hist og her 🙂

    19/06/2014
  • Mila

    Det vil jeg gerne!

    19/06/2014
  • Birgit

    Den vil jeg så gerne teste. Min hud er kombineret, tør på kinder og fedtet T-zone. Desuden er jeg midt i overgangsalderen og meget plaget af hedetur som giver svedig, fedtet hud…pyh

    19/06/2014
  • Rie

    Det kunne være super. Min hud er 49 år og blandet.

    19/06/2014
  • Birgit

    Den vil jeg så gerne teste. Min hud er kombineret, tør på kinder og fedtet T-zone. Desuden er jeg midt i overgangsaldeten og meget plaget af hedetur som giver svedig, fedtet hud…pyh

    19/06/2014
  • Monica

    den vil jeg elske at teste

    19/06/2014
  • Mette Jørgensen

    Jeg er en pige på 14 år med normal uren hud, som jeg godt kunne tænke mig at blive fri for og især her op til sommer

    19/06/2014
  • Kristina K

    ag mig!

    19/06/2014
  • Det lyder rigtig spændende – den vil jeg meget gerne teste! 🙂

    19/06/2014
  • Ann

    Stiller gerne ansigt til rådighed for test af den spændende dims. Jeg er 33 år og har normal hud med begyndende smilestreger hist og pist.

    19/06/2014
  • Nina

    Orv, det gad jeg godt! Er sikker jeg ville finde den daglige hudpleje meget sjovere med sådan en dims.
    Har lidt tendens til tør/sensitiv hud, er 32 år. Og blir vækket flere gange om natten af min datter, så kunne godt trænge til lidt glød i kinderne 🙂

    19/06/2014
  • Mathilde

    Det kunne være sjovt at være tester 🙂 jeg er lige fyldt 30 nybagt mor og er lige begyndt på arbejde efter barsel, selv sagt min hud trænger til en ordentlig omgang forkælelse, har sart, tør og let uren hud!

    Ihh, det kunne være fedt at prøve 🙂

    19/06/2014
  • Helene H

    Jeg vil gerne teste – jeg er 42 og har fedtet hud, der stadig godt kan “komme i udbrud”

    19/06/2014
  • Cecilie Marie

    Orv, det vil jeg gerne teste! Jeg har tør og lidt sensitiv hud, og desværre også ret mange af hudorme, talgknopper og andre uregelmæssigheder der ikke rigtig vil slippe efter min sidste graviditet (som sluttede for 1,5 år siden!!)

    19/06/2014
  • hellep

    det ville være fedt at prøve på moden hud!!

    19/06/2014
  • amalie elm

    Jeg melder mig hjertens gerne! Min hud bliver nemt fedtet i varmen, så det ku være rart at hitte ud af om det ville hjælpe 🙂

    19/06/2014
  • Jeg tester da gerne, har lige startet på en clinique øjencreme, ellers bruger jeg murad. Jeg er 36 og har kombineret til uren hud.

    19/06/2014
  • Rikke Hartmann

    Jeg ville elske at blive tester af denne lækre sag.

    19/06/2014
  • Annica Maceda Cederholm

    Jeg vil gerne teste den for jer.. 32 år og gravid, der sker lidt med huden. 😉 Har sensitiv hy.

    19/06/2014
  • Katriina Schøier

    Orv, det vil jeg gerne teste!! 38 år, 3 kids og aktiv livsstil sætter sine spor på huden.. Blandet tør, fedtet og med begyndende rynker hist og her.

    19/06/2014
  • Katrine S.

    Sikke en god idé at lade slutbrugerne prøve det af. Jeg vil gerne være en del af testpanelet 🙂

    Vh Katrine

    19/06/2014
  • Louise Lorenzen

    Jeg er meget interesseret i at være test person 🙂 Har tør sensitiv hud med mange fregner, og flere pigment forandringer efter graviditet. Jeg er også den heldige ejer af en halvsidet ansigtslammelse, som heldigvis er gået fra “værst på skalaen” til “andre ser det når jeg er træt – jeg ser det hele tiden”. Kunne være spændende at se om lidt strøm kunne sparke liv i musklerne og rette lidt op på den gode sides begyndende rynker 🙂

    19/06/2014
  • Det kunne være super fedt at prøve på min 21-årig hud, som stadig tror den er 14 og pubertetsagtig.

    19/06/2014
  • Pernille Rasmussen

    Det lyder altså lidt spændende og kunne godt bruge nogle hjemme-hygge-spa-aftener herhjemme 🙂
    Jeg har tildens til lidt tør og uren hud i t-zonen. Det tørre har nok også lidt at gøre med, at min hud er en smule sart pga min røde hårfarve, så det kunne altså være spændende at se hvad sådan en fyr kunne udrette for min hud 🙂

    Knus og god aften til dig 🙂

    19/06/2014
  • Linda Juul Petersen

    Jeg vil gerne teste. Har kombineret hud med lidt store porer i T-zonen og lidt pigmentforandringer .

    19/06/2014
  • Camilla Christensen

    For første gang i mit liv (og en alder af 36) døjer jeg med meget uren og fedtet hud.

    19/06/2014
  • Elisabeth B

    Ville være glad for at teste dette produkt! Har før overvejet at anskaffe noget lign. men pengene har ikke lige været der. Jeg har egentlig en ensartet hud, men er plaget af urenheder i t-zonen, hvor panden skinner meget i løbet af dagen. Jeg har prøvet meget for, at komme til bugt med urenhederne og den skinnende hud, uden held. Så jeg håber denne fine maskine, kan hjælpe mig! Forsat god aften!

    19/06/2014
  • Vibeke W

    Åh det vil jeg så gerne. Har tør, sart hud med pigmentpletter og store porer som jeg ikke rigtig kan få bugt med. Er 39 år om et par dage n

    19/06/2014
  • Søs

    Jeg ville elske at teste dette (eventuelle?) vidunder 🙂 min hud er kombineret, med tendens til urenheder på især hagepartiet. Er desuden 30 år så teenage-udbrud er ikke lige hittet 🙂

    19/06/2014
  • Maria Hansen

    Uhhh, hvor det lyder spændende og spa-agtigt-lækkert. Jeg har en 18-årig smule sart hud – normal til sensitiv. I perioder urenheder i t-zonen… (som nu, ævsen)

    19/06/2014
  • MetteA

    Jeg vil VIRKELIG gerne teste den. Er så ked af min hud, der ser livløs ud og er fyldt med farveforskelle og pigmentfotandringer. Oveni dette danner jeg en del urenheder og det er ikke særlig sjovt i en alder af 33 år. Dette til trods for jeg følger rutinerne til punkt og prikke.

    19/06/2014
  • Astrid Jes

    Jeg vil da gerne teste! Jeg er en ung pige på 18 år med sart, tør og lettere rødmende hud med mildere urenheder. Jeg kan mærke at jeg allerede er ved at få større porrer og (desværre) nogle svagt begyndende panderynker. Jeg har overvejet at prøve en lignende børste, men af en gammeldags og konservativ frygt for at min hud ville tage det for hårdt, har jeg ikke turde. Men jeg ved dog at Clinique netop er specialister i sart hud, så jeg tør faktisk godt at sætte hovedet (eller i hvert fald huden) på blokken for dem!

    19/06/2014
  • Helle Lina Andersen

    Kære Anette
    Jeg melder mig meget gerne som tester af dette nye rense vidunder. Har i et par år haft et seriøst godt øje til Ole Henriksens opskrifter på hjemmelavede skønhedsprodukter og rutiner, og på fast ugentlig basis fremstillet og brugt hans havregrynsskrubber. Eller jeg har også på hans anbefaling brugt nogle dråber æterisk lavendelolie i varmt vand og den lette exfolierende effekt fra en bomuldsvaskeklud. Kort sagt jeg er tilhænger af rensemetoder der inkluderer vand.
    Min hudtyper er normal, med tendenser til tørre pletter på kinderne. Hvilket dog er blevet så meget bedre efter jeg har fået læst din fantastiske bog og fået tætnet grydelåget både indefra og udefra. Faktisk ser min hud i dag rigtig meget yngre ud end den gjorde for bare et halvt år siden, større viden og glødende interesse kan udvikle mirakler. Arbejder nu seriøst på også at få bugt med en pande der har været helt dækket af pigmentpletter og kan også begynde så småt at se “tågen lette”.

    19/06/2014
  • Sofie Frydenborg

    Jeg har sart hud med tendens til urenheder, en smule fedtet og lidt begyndende rosacea. Jeg vil vildt gerne teste! 🙂

    19/06/2014
  • pia

    Det lyder spændende.
    Jeg har hvad man vil kalde en blanding mellem fedtet og sart hud.

    19/06/2014
  • Stine Bjerre

    Jeg har sensitiv/tør hud men på trods af det har jeg stadig en del urenheder, som uden tvivl er blomstret op pga hormoner under den graviditet som pt er 2/3 gennemført..
    Mvh Stine

    19/06/2014
  • Sandra

    Meget interessant. Det kunne være sjovt at prøve!

    19/06/2014
  • Nadia

    Ja ja ja jeg står mere end gerne til rådighed:D Det ville jeg elske og har tiden til at teste. Jeg er 30 og har tør sensitiv hud og tendens til at fedte rundt i t zonen- jeg har haft et stort ønske om at prøve denne form for rensning på min hud. Jeg krydser fingre!

    19/06/2014
  • Jette mørkholt

    Syntes det kunne være fedt at afprøve !! Hudpleje har altid haft min interesse 😉 jeg er 48 år gammel og min hud er normal/ kombineret !!!

    19/06/2014
  • Anja

    Jeg vil gerne teste. Jeg er 41. Har lige fået at vide, jeg har meget kollagen. Deformation jeg ikke har rynker endnu. Men jeg har pigmentforandringer og små talg knopper, som denne måske kunne hjælpe med. Anja

    19/06/2014
  • Ninette

    Jeg vil vildt gerne være med i testpanelet!
    21 år, fregner/sart hud, dog hverken fedtet eller tør 🙂

    19/06/2014
  • Marie

    Elsker hudprodukter og gadgets, så jeg har længe haft kig på sådan en slags fætter, er 34 år og har kombineret hud med nogen begyndende pigmentpletter, så jeg er mege obs på hvad der er af nye renseprodukter på markedet, har afprøvet diamantpeeling og en masse andre skønhedsbehandlinger, jeg er lige gået igang med conjac svampen efter en lang tids brug af sensei sponge klud, så denne ville være alletiders at afprøve, synes aldrig man får renset helt i dybden, jeg krydser fingre

    19/06/2014
  • Stine Sophie Nielsen

    Melder mig i koret som testperson. Min hud er kombineret med urenheder særligt omkring hagepartiet.

    19/06/2014
  • Irene

    Jeg vil virkelig gerne teste, og komme med en grundig anmeldelse!
    Jeg er 32 og min hud er kombineret med tendens til let rødme. Den har brug for fugt, selvfølgelig mest om vinteren.
    Det kunne være så fedt, at være med til at afprøve!

    19/06/2014
  • Tine W

    Hej.
    Bare hit med den 😉 For 2 årtier siden blev jeg uddannet kosmetolog efter to år i “mesterlære”. Masser af praksis, mindre teori. Jeg søgte dog ikke job som kosmetolog bagefter, men jeg har en STOR interesse i hudpleje (såvel indefra som udefra). Jeg bruger pt. lidt Beauté Pacifique og mest Origins. Skifter løbende til sidstnævnte.
    Min hud er normal/sensitiv og er “brugt” i 51 år. Jeg er spændt på, om en Cleansing Brush er for hård ved huden, om den kan mindske små rynker og især den “alvorsrynke”, jeg har mellem brynene, og om den kan gøre porerne mindre og huden mere frisk at se på.
    Beautyknus, Tine

    19/06/2014
  • Dagsdato

    Jeg vil meget gerne teste den. Har rosacea/tør hud som er under kontrol.

    19/06/2014
  • Dorte Eilsø

    Hej
    Jeg vil super gerne teste denne nye sag. Jeg har en sensitiv/ tør hud.

    🙂

    19/06/2014
  • Sidse Overgaard Knudsen

    Skønt!’ Jeg er 24 år og har tendens til små udbrud og kombineret hud. Derudover har jeg små røde områder omkring næsen – små karbrud vil jeg tro.
    Trænger til et boost! Krydser fingre!

    19/06/2014
  • Maja K

    Det kunne være lækkert at prøve, til min møg irriterende hud 🙂

    19/06/2014
  • UllaMB

    Vil også gerne teste. 44 år, normal hud! Sygeplejerske med hang til hudpleje og så interesseret!

    19/06/2014
  • Sofie Pless

    Jeg vil gerne teste da jeg trænger til lidt luksus i hverdagen ;D

    19/06/2014
  • Bende Svenningsen

    Kære Anette
    Jeg vil meget gerne teste for jeg har faktisk overvejet køb af en sådan dims, så alletiders chance.
    jeg er 55 år, pæn hud, dog med tendens til porrerilstopning på næse og under øjne, så er spændt på, om den kan løse problemet. Ellers normal hud.

    19/06/2014
  • Anette Waaben

    Jeg vil meget gerne teste…er 62 år og har fin, sart hud. Laserbehandlet sidste år…

    19/06/2014
  • Nanna

    Vil elske at være tester. Er en sjuft med min hudrutine, men måske hvis det virkede lidt mere effektivt … Jeg er fedtet i t-zonen og tør ellers og med tendens til let urenhed i perioder.

    19/06/2014
  • Ulrika Landström

    Tester meget gerne 🙂
    Min hud er ret følsom, og er gået fra at under flere år været tørtørtør, til at blive ret så fedtet..
    Har store porer jeg gerne vil af med, og generelt få bedre hudtone 🙂

    19/06/2014
  • Jeanett Froulund

    Fedt initiativ! Det kunne jeg da rigtigt godt tænke mig.

    Jeg har en fin hud, med tendens til tørhed og fine små rynker.

    Venligst Jeanett

    19/06/2014
  • Camilla Larsen

    Uh,jeg har drømt om at prøve Clarisonic, men synes ikke, pengene har været til det, så det her er jo en lækker mulighed for at få fingre i noget lignende 🙂 Min hud er kombineret med både små urenheder og en pande og kinder, der brokker og kvitterer med tørhed, hvis de ikke får fugt morgen og aften…

    19/06/2014
  • Kirstine Hansen

    Krydser mine fingere, vil også gerne teste 🙂
    Jeg er 22 år, og min hud er kombineret – normal

    19/06/2014
  • Den ville jeg gerne prøve. Min hud har tendens tip at være uren i T zonen. Ellers meget normal.
    Trænger til at være god ved min hud efter min 2. Graviditet 🙂
    Kh. Susan.

    19/06/2014
  • Line MB

    Det ville jo være fænomenalt! Jeg har pt acne-udslet i hele skallen (tak til specialet!), selvom jeg er 29 år!

    19/06/2014
  • Det ville da være fantastisk at få muligheden for at teste for jer! Det lyder super lækkert og jeg krydser fingre for at jeg bliver en af de 5 heldige! 😀

    19/06/2014
  • Den kunne jeg godt tænke mig at teste. Jeg er 47 år og har ganske almindelig hud. Her om sommeren skal min hud ikke have meget fugt, men det skal den til gengæld om vinteren

    19/06/2014
  • Tina Mølgaard andersen

    Jeg vil super gerne deltage.
    Bruger i forvejen clinique’s produkter.
    Min hud er 48 år gammel og går fra tør til kombineret, syntes det kan være lidt svært at finde den rette “kur” til moden hud. Også selv om den altid er blevet plejet.
    Den skulle jo helst gerne se frisk ud nogen år endnu.

    19/06/2014
  • Anne Kathrine Kjær

    Jeg vil da også gerne teste 🙂 Min hudtype svinger tør/normal.

    19/06/2014
  • Dorte asp

    Det vil jeg meget gerne teste

    19/06/2014
  • mette b

    Jeg vil rigtig gerne teste den. Jeg er i forvejen bruger af cliniques produkter. Min hudtype er kombineret til fedtet.
    Kh mette b

    19/06/2014
  • Alfrun

    Det vil jeg meget gerne teste! 🙂 Jeg har tør hud, med tendens til urenheder.

    19/06/2014
  • Fru. Mir

    Kære Anette
    Jeg vil med glæde være testperson, jeg er 42 år og har selvfølgelig mistet noget kollagent, men min hud bliver beskyttet godt og er ret fin.
    Min hudtyper er kombineret, tør til alm. typer. og elsker selvfølgelig masser af fugt.

    19/06/2014
  • Linda Pedersen

    Klart jeg gerne vil teste. Har normal hud, men med tendens til tørhed omkring næsen, smiler…

    Min dåbsatt siger 60+, Min hjerne og hjerte, si’er dog Max 40…♥

    Nu er tilbage, at se om jeg skulle være heldig (der er jeg nok ikke )
    Kærligst herfra..♥

    19/06/2014
  • Louise T.

    Jeg vil rigtig gerne teste Cliniques splinternye Sonic System Purifying Cleansing Brush 🙂
    Jeg er i forvejen ret glad for Cliniques “anti-redness” produkter, da min ansigtshud er sart med tendens til rødme – nogen har sagt, at det ligner rosacea, men jeg har ikke fået dette bekræftet hos en hudlæge, da jeg synes de tilfælde man kan google, ser meget værre ud end mit.
    Jeg er på vej mod 39 år, naturligt rødhåret og har generelt lys & sart hud med tendens til tørhed.

    19/06/2014
  • Christina c

    Vil da meget gerne prøve at teste – har tør hud og har længe ledt efter noget som måske kan afhjælpe det.

    19/06/2014
  • Chris N

    Lægger gerne ansigt til!
    Er 44 år med normal hud med let tendens til fedtet i T-zonen, og tydelige linier her og dér, pænt svarende til min alder.

    19/06/2014
  • Katrine

    Min “nybagte-mor-hormon-hud” trænger til en omgang:-) så tag miiiiig:-)

    19/06/2014
  • Amalie Molzen

    Jeg er i dén grad interesseret! Og jeg har hudtype der passer til cliniques 3-trinsprogrsm, nr. 2 🙂

    19/06/2014
  • Marlene Høj

    Min hud er sensitiv i ansigtet. På resten af kroppen har jeg tendens til tør hud.

    19/06/2014
  • Sofie errendal

    Hej Beautyspace!

    Jeg vil meget gerne teste børsten!

    Mvh
    Sofie

    19/06/2014
  • Sisse Tornehave

    Ih det vil jeg rigtig gerne. Er 22 år, og har tendens til urenheder(især hudorme) i t-zonen, og sart/rødlig hud omkring næsen.

    19/06/2014
  • Helle V

    Jeg er klar på en tester! Min hud er kombineret (normal/fedtet) med tendens til urenheder.

    19/06/2014
  • Det lyder meget spændende – det vil jeg meget gerne være med til at teste 🙂

    19/06/2014
  • Kirsten

    Det vil jeg da meget gerne. 58 år, store porer og seriøs tør hud

    19/06/2014
  • Lene Kathrine Jensen

    Ja, det vil jeg da gerne. Benytter i forvejen Cliniques produkter, så det ville da være spændende at se, om og hvilken effekt den giver… 🙂

    19/06/2014
  • Astrid Werge

    Jeg vil herre gerne! 23 år med sensitiv hud.

    19/06/2014
  • Stine Sørensen

    Det lyder rigtig spændende. Jeg går meget op i skønhed og hudpleje, så vil meget gerne være testperson!

    19/06/2014
  • Hanne støttrup

    Det vil jeg gerne prøve at teste. 40 og normal tør hud..

    19/06/2014
  • Yvonne i

    Joh tak. Trænger til en hånd med min hungrende hud.
    Jeg er 51 år har indtil videre et vægttab på 33 kilo, så her kommer mit problem

    19/06/2014
  • sveta

    Hej Anette. Jeg vil meget gerne være en af dine tespersoner. Jeg er 35 og har normalhud type bortset fra T-zonen. Der døjer jeg meget med store pore, rødme og fedtet hud.Jeg vil gerne se om jeg kan få mit hud i bedre balance, for jeg har en del problemer med at finde en creme som er god. Bruger jeg en creme til fedtet hudtype, skinner resten som en julestjerne, og til normalhudtype er ikke nok til mit t-zone område, som bliver mere rød….. problemet nok er i at jeg ikke få renset ordentligt, for at tilpasse dem bedrer til hinanden… Så jeg kunne forestille mig at lige netop denne børste vil øge blødcirkulation…men jeg ved det ikke. Men give den et forsøg. Tak

    19/06/2014
  • susanne schultz

    Hej Anette Hej BS, vil altid gerne teste for jer begge … jeg har en lidt ældre hud men selvfølgelig et ungt sind der gør at jeg vil være en fantastisk kandidat …

    19/06/2014
  • Sus

    Ja, tak

    19/06/2014
  • Sandra Kjær Dahl

    Hej, jeg hedder Sandra 🙂
    Jeg kunne vildt godt tænke mig at teste dette beauty-produkt, da jeg har lidt bøvl med min hud. Jeg har kombineret hud, så jeg er fedtet i t-zonen. Derudover har jeg bumser under huden, som lige kan ænses. Jeg har også lidt tør hud omring kinderne og i panden – meget indviklet, hehe 🙂
    Men jeg håber i hvert fald på at være en af de fem heldige og krydser alt, hvad der krydses kan.
    Venlig hilsen Sandra 🙂

    19/06/2014
  • Ida

    Kunne godt tænke mig at teste den, da jeg selv har den ret hypede Clarisonic, og synes det kunne være sjovt at se om de var lige gode, eller den ene er bedre end den anden, da der jo er en okay forskel i prisen.
    Har fedtet hud.

    19/06/2014
  • TrineB

    Vil meget gerne teste! Jeg er 46 år og har tør hud, der bærer præg af for meget sol i ungdomsårene, og de seneste år lidt større porer på hagepartiet. I parentes bemærket har du, Anette, med dine gode råd medvirket til,at jeg nu kan holde den tørre hud i ave med Bioeffect serum om aftenen og Nilens Jords serum + hybenkerneolie + Skyn Iceland creme om dagen. En fantastisk fornemmelse ikke at være stram i betrækket 🙂

    19/06/2014
  • Zenia Sarah Nielsen

    Uuhhh, det kunne min musegrå hud godt være med til, den trænger. Som Bodil Udsen trænger til kage i Matador. 😉
    Jeg har vist den der herlige rundkørsel af en hud, der er tør på kinderne og fedtet i panden, kun for at få pandehåret til klaske fast som det fineste gardin.B-)

    19/06/2014
  • Det vil jeg rigtig gerne ligge ansigt til – hudtype fugtkrævende, ikke fedtet, lettere rynket. 🙂

    19/06/2014
  • Hellena

    Jeg er en kvinde på 45 med store porer og slap hud. Kunne være spændende at se om denne kunne hjælpe mg.

    19/06/2014
  • Pia

    Det lyder ‘just what the doctor ordered’ Vil meget gerne prøve.

    19/06/2014
  • Trinny

    Den vil jeg rigtigt gerne teste. Jeg er 35, har kombineret hud: Tørre kinder, fedtet T-zone.

    19/06/2014
  • Katrine K

    Jeg vil meget gerne teste –
    jeg har vel den klassiske kombination : tør på kinderne og fedtet i T-zonen 🙂

    19/06/2014
  • Pia hvenegaard

    Hej

    Ja tak til at teste

    19/06/2014
  • Sissel

    Oh yes, jeg er med. Clinique type 2 🙂

    19/06/2014
  • Pia

    Jeg vil meget gerne prøve det… det lyderlækkert!

    19/06/2014
  • Ulla S

    YES please!

    19/06/2014
  • Nora Hellesøe

    Jeg og min fedtede hud ville glædeligt være tester.
    Jeg spekulerer på om det ikke ville give mest mening, at bruge testere med forskellige hudtyper?

    19/06/2014
  • Stine hedelund

    Den ville jeg da sååå gerne teste

    19/06/2014
  • Sally Sivertsen

    Den vil jeg så gerne teste. Har problemhud med tendens til små “hormonelle” udbrud 🙂

    19/06/2014
  • majbrit christensen

    Ja, tak 🙂

    Jeg vil gerne teste den. Min hud er 47 år gammel og trænger efterhånden til at forfriske overfladen, da den bliver lidt grålig efterhånden. Har egentlig ikke så mange rynker, men savner udstråling !!!!!!

    Min søde hud er da et oplagt forsøgsopjekt 🙂

    19/06/2014
  • Sanne O.

    Jeg vil meget gerne teste er 54 år og har sensitiv hud med tendens til tørhed

    19/06/2014
  • Camilla Anna Mangor Agerbo

    Jeg vil gerne være testperson til dette produkt 🙂
    Jeg har normal/tør hud.

    Camilla

    19/06/2014
  • Karoline Leth

    Det vil jeg rigtig gerne!! 🙂
    Jeg har meget tør hud, men får alligevel en del urenheder… 🙁

    19/06/2014
  • Helle

    Min hudtype er kombineret. Fedtet i T-zonen og sart på kinderne samt tendenser til urenhud i perioder.

    19/06/2014
  • Karoline

    Wuhu vil rigtig gerne teste. 32årig hud, tendens til tør hud.
    Kh. Karoline

    19/06/2014
  • Helle

    Jeg vil elske at være test person. Anette, du kommer altid med lækre forslag til serum og cremer. Mange tak for alle dine forslag samt snup tippet.

    19/06/2014
  • Anne-Mette

    Det vil jeg rigtig gerne.

    19/06/2014
  • Det lyder skønt ! Den vil jeg meget gerne teste. 🙂

    19/06/2014
  • pia sroka

    Jeg vil meget gerne test,har en normal hud,med lidt urenheder.

    19/06/2014
  • Trine Jensen

    Hvis du mangler en testperson fra Californien, så er jeg klar!

    19/06/2014
  • Sanne F. Dollerup

    Det kunne jeg virkelighed godt tænke mig at teste;-)

    19/06/2014
  • Kathrine Dahl

    Vil meget gerne teste!! 🙂 Har total problem-hud 🙁

    19/06/2014
  • Dorthe Simoni

    Jeg vil meget gerne teste den! Min hudtype tenderer til normal/tør med enkelte urenheder (primært hudorme), særligt på hagen.

    19/06/2014
  • Christina K

    Oh yes – please.
    45 år men døjer stadig med urenheder – ikke kun i T-zonen. På både hals og kinder. En forhåbentligt kyndig Elizabeth Arden-behandler fortæller mig at jeg mangler fugt. Betyder det at jeg har tør/kombineret hud? Dvs nok Cliniques type 3.
    Derudover står pigmentpletterne i kø så snart man overvejer at sætte sig ud i solen. Jeg krydser fingre!

    19/06/2014
  • Stine

    Den melder jeg mig gerne på..

    Har prøvet andre af sådan nogle børster men synes enten de er for hårde ved huden eller også mærker man ikke rigtig forskel, så kunne være denne var mere noget for mig..

    Vedr. hudtype så har jeg sensitiv hud, så hvis den kan bruges til det er jeg klar 🙂

    19/06/2014
  • Eva B

    Jamen, jeg er også meget interesseret. Har overvejet at investere i en sådan, men overvejer stadig…
    Min hud er en kombitype, iflg Bauman : ORNW12 ( oily resistent non-pigmented wrinkled ) og er der noget, jeg gerne ville ha bund i, så er det en lidt fedtet T zone stadigvæk. Eller bare den der fedtede fornemmelse i ansigtet om morgenen, selvom jeg heldigvis aldrig får bumser længere.
    Så jeg ville bruge børsten flittigt og sætter en dyd i en ærlig anmeldelse; har anmeldt på Trustpilot i mange år 🙂

    19/06/2014
  • Pia Dybdal

    Vil superfertil teste. Har normal/tør hud.

    19/06/2014
  • Ja tak! Som forholdsvis nybagt mor til to kunne lidt mekanisk skønhedspleje være optimalt. Jeg har tendens til at tørre ud, drikker muligvis for lidt vand, og har en lidt sart hud.

    19/06/2014
  • jeg er klar – vil gerne være tester 🙂

    19/06/2014
  • Anneka/Anne

    Spændende! … Jeg har velplejet men tør, lidt sart hud, med tendens til små sorte prikker på næsen..
    Irriterende! Mon ikke sådan en børste kan fjerne dem? Er 48 år.

    19/06/2014
  • ja jeg er frisk !!

    19/06/2014
  • Ida A.O.

    Jeg melder mig hellere end gerne som testperson.
    Min hud plejede at være relativt normal; en små-fedtet t-zone men ellers ikke det store ståhej…lige indtil for et halvt år siden. Nu er den simpelthen tørret ind til en tørketilstand, og skriger på fugt 24-7. Jeg krydser fingre…

    19/06/2014
  • Ej, det vil jeg gerne prøve!
    Jeg bøvler med en kombineret hud, der typisk en gang om måneden (sjovt nok) får rigtig træls udbrud af bumser, men samtidig kan den stadig blive lidt for tør på kinderne, især om vinteren.
    Bedste hilsner
    Luna
    baermonster(at)gmail.com

    19/06/2014
  • Uha da, jeg vil elske at teste den, min egen galvanic spa er lige gået i stykker, og den var rigtig god, så jeg har noget at sammenligne med! Knus S 😉

    19/06/2014
  • Stinefab

    Jeg melder mig under test-fanerne og er top klar 🙂

    19/06/2014
  • stina

    Åh, den børste ser blød og skøn ud! Jeg melder mig i koret af damer, der gerne vil teste. Jeg er 40 år, så min hud er gammel, tør og fedtet på samme tid. KH S

    19/06/2014
  • Ingelise Rasmussen

    Jeg melder mig til test, og som jeg forstår billedet øverst, er hudtandbørsten også til kroppen? For hvorfor skal den ellers fotograferet med vandsprøjt. Min hud er tør, og jeg kæmper hver dag med at holde på fugten i huden.

    19/06/2014
  • Trine S

    Vil gerne teste den dims.

    Min hud er nogenlunde normal, tendens til rødsprængninger og store porrer…. Så vist ikke helt normal alligevel 🙂

    19/06/2014
  • Heidi S

    Lyder spændende – jeg tester gerne 🙂

    Min hud er normal/kombineret.

    19/06/2014
  • Jeg er meget interesseret – hvis den altså kan bruges til sart hud 🙂

    19/06/2014
  • Jeg vil vældig gerne hjælpe til 🙂
    Min hud er lidt sart til tider, rød og tør.

    19/06/2014
  • Kathrine

    Meget interesseret!
    Hudtype kombineret – normal sensitiv hud, lidt tørhed og lidt urenhed (hormonelt) 🙂

    19/06/2014
  • jette h-j

    Jeg vil meget gerne teste, har nemlig en lidt sart tør hud, som er blevet lidt uren i en alder af 43 år, hvilket aldrig har været et problem før.

    19/06/2014
  • Signe O W

    Jeg vil meget gerne!
    Min hud er ret normal 🙂

    19/06/2014
  • Sommer

    Jeg vil mget gerne teste, har gjort det før, og er vandt til at give detaljeret feedback.

    Har prøvet Japansk Lifting, og kunne der konstatere, hvor meget ‘motionen’ af ansigtsmusklerne betød for ‘oppumpning’ af huden, så forventer synlig effekt af en roterende børste.

    Hudtype midaldrende, sart mod tør, med let fedtet t-zone og let forstørrede porrer på næse og kinder.

    19/06/2014
  • Cecilie Due

    Jeg ville super gerne teste 🙂
    For et par år siden havde jeg lidt uren hud, så har nogle små ar på kunderne efter det. Min hud har tendens til lidt tør hud, men mærker intet til det efter min daglige hudpjele rutine.. Ja, bruger vidst lidt for meget tid på min hud :i

    19/06/2014
  • Liv

    Det lyder super spændende! Vil meget gerne være med til at teste og dele produktinformationer 🙂

    19/06/2014
  • Anne Vils

    Meget gerne :-). Har blandet hud med tendens til tørhed på kinderne.

    19/06/2014
  • Sidse

    Ps. Jeg er 26 år. 🙂

    19/06/2014
  • Sidse

    Ej det kunne jeg virkelig godt tænke mig at være testperson for.

    19/06/2014
  • Rikke

    Uuhh det vil jeg mægtig gerne.
    34 år, tør sart hud.

    19/06/2014
  • Ann Q

    Jeg melder mig frivilligt. 😉
    Har tør hud bortset fra T-zonen, og tendens til større porrer på kinderne samt stress-bumser.

    19/06/2014
  • Helene R.

    Vil rigtig gerne teste, men ved slet ikke om den rensetype fungere til sensitiv hud med karspræninger som min ? Kunne være spændende at afprøve 🙂

    19/06/2014
  • Dorthe K

    Uhhh, summende tandbørste-feel – det lyder altså lidt lækkert… Hvis man så ikke blir valgt, hjælper tandbørsten mon så?

    Tør hud, hypropigmentering og tendens til let udslæt omkring munden..

    Og når så vi er ved det, Anette – perioral dermatit ku måske være noget, du gad bruge krudt på.. Og Colgate tandpasta der gir udslæt omkring munden – skrøne eller real thing?
    Kh Dorthe

    19/06/2014
  • Eva L

    Jeg vil gerne!! 🙂

    19/06/2014
  • Annette Aarre Dalsgaard

    Vil jeg mægtig gerne teste.
    Min hud er normal til tør og så har jeg lidt rosacea.

    19/06/2014
  • Kirsten

    55-årig moden hud med lidt tørhed og rynker melder sig til test

    19/06/2014
  • kiss Jacob

    Ja tak.. Jeg vil meget gerne teste…

    19/06/2014
  • Jette Berg

    Har netop siddet på Magasins hjemmeside og undersøgt mulighederne med Clarisonic som vist har samme formål.
    Er 55 år, ikke ryger og har normal lidt tør hud som jeg gerne vil passe lidt bedre på. Derfor ville jeg elske at teste denne.

    19/06/2014
  • Mette S

    Min hud kunne virkelig godt trænge til at teste et dybdegående rensepræparat. Den er sensitiv og tenderende tør

    19/06/2014
  • Totally! Meget gerne. Har normal til let tør hud. Er 45 år

    19/06/2014
  • Ib

    Det lyder da rigtig spændende! Min hud er tør i overfladen, og jeg synes også, der i den seneste tid er tendens til tørre pletter og flere finere linjer (suk).

    Kh Ib

    19/06/2014
  • christina

    Lyder som noget den lille tykke fynbo ville være den rigtige til at teste 😉 let tør hud med tendens til tilstopning op til menstruation . Kram

    19/06/2014
  • Rie Dyrnes

    Meget gerne.
    Min hud er en god blanding. Tør, en smule uren og fine linjer :O)

    19/06/2014
  • Pernille Junge

    JA TAK, med hud der er normal til tør på kinder og tinding og normal til fedtet i T-zonen og ned på bryst. Stoppede porer i T-zonen.

    19/06/2014
  • Alice.

    Hvis + 60 kan bruges som tester, vil jeg rigtig gerne være en ærlig tester

    19/06/2014
  • Mai O.

    Jeg vil gerne da! 😀
    Min hud har tendens til tørre pletter og urenheder i ny og næ :/

    19/06/2014
  • Jette C.

    Uhh det lyder spændende! Den tester jeg gerne. 30 årig hud som er lidt sart.

    19/06/2014
  • Spændende…
    Min hudtype er normal med lidt fedtet t-zone… og tendens til store porer 🙂

    19/06/2014
  • Anne

    Uh spændende, det ville jeg elske!!

    19/06/2014
  • Det lyder spændende! Jeg har vist almindelig hud med lidt t-zone fedt:-)

    19/06/2014
  • Helle

    Jeg elsker gadgets! Tag mig!

    19/06/2014
  • Gitte

    Det kunne være dejligt at “prøvekøre”

    19/06/2014
  • Emilie da Silva

    Det gad jeg godt at teste!!! 😀

    19/06/2014
  • Andrea S

    Ih, hvor kunne jeg godt tænke mig at prøve den. Jeg er indehaver af typisk teenagerhud med fedtet t-zone, store og til tider tilstoppede porer mens mine kinder er tørre. Derudover har jeg også en del ar fra tidligere bumser og fra en sygdom jeg havde. Krydser virkelig fingre. Jeg elsker at prøve nye ting og anmelde dem. Hav en super god weekend! 🙂

    19/06/2014
  • karen hein

    Århhhh ja, lad det blive mig, please:))))

    19/06/2014
  • Fru Striib

    Jeg vil gerne

    19/06/2014
  • Vil meget gerne teste. Jeg har lidt tør hud – nærmest glansløst, så kommer alt for hurtigt til at se træt id i ansigtet 🙂

    19/06/2014
  • Mette E

    Jeg vil super gerne teste 🙂

    19/06/2014
  • Anne B.

    Jaaaaaaa!!! Jeg har plovfure mellem øjenbrynene, kragetæer under øjnene og hyperpigmentering nederst på kæbepartiet/på siden af halsen under ørerne. Min hud er vist meget normal med tendens til fedtede zoner (sidder på airconditioneret kontor).

    19/06/2014
  • Birna Lambaa

    Jeg vil rigtig gerne teste!:)
    Bruger Cliniques 3 trin til hudtype 3 🙂

    19/06/2014
  • Ej jeg vil så gerne teste dette produkt. Jeg elsker at afprøve alverdens ting inde for beautyverdenen og vil gå langt for at holde huden pæn og sund. Hvilket også betyder, at jeg i forvejen bruger meget tid på at afprøve nye ting- nogen med mere succes ens andre 😉

    19/06/2014
  • Birgitte Linstow

    Ja tak. Meget gerne.

    19/06/2014
  • Gitte

    Det kunne være super interessant at se om der er nogen særlig effekt 🙂 Min hud er tør/sensitiv.

    19/06/2014
  • Louise Eckhardt

    Jeg har længe ville prøve denne tendens efter at ha læst om de gode resulterer her og bl.a. Hos Emily Salomon. Jeg er 33 år og gravid så min hud er lidt småforvirret, dvs både lidt tør og lidt fedtet. Bruger en blanding af Rudolp, REN og Origins. Men mangler lige det ekstra i øjeblikket synes jeg:-). Mvh.
    Louise

    19/06/2014
  • Rikke Due

    Jeg er klar på en spændende test. Har normal hud med – tja vel lidt mere end begyndende – aldersforandringer, men nogenlunde som normalt på en 44 årig hud ;-).

    19/06/2014
  • Ivana

    Super spændende initiativ. Som beauty fanatic elsker jeg at teste og prøve – og er så småt selv ved at træde ind på beautronics-markedet som forbruger. Ville derfor elske at være med til at teste denne nye gadget – for man kan aldrig få nok, kan man vel? 🙂

    Min hud er mest normal/tør med en lettere fedtet hud på næsten. Og kan godt være lidt sart.

    Håber jeg bliver valgt ud og hvis ikke så vil jeg spændt vente på en anemldelse af dette produkt.

    Mvh Ivana 🙂

    19/06/2014
  • Anne Sofie

    Ja ja ja, det vil jeg da! (:

    19/06/2014
  • Lena H

    Send den gerne denne vej 🙂 Jeg har fedtet hud med urenheder der især sidder på hagen og omkring munden

    19/06/2014
  • Kate

    Hej
    Vil heeeelt vildt gerne teste den.
    Min hud er kombineret, døjer med acne på hagen til trods for regelmæssige besøg hos kosmetolog.
    Mange håbefulde hilsner fra Kate

    19/06/2014
  • Iben RW

    Ja tak, tester rigtig gerne

    19/06/2014
  • susanne rørvig

    Jeg vil rigtig gerne være med-jeg har
    Tør hud med tendens til efterhånden flere og flere rynker.

    19/06/2014
  • Karen

    Hej Anette
    Vil jeg RIGTIG GERNE være testperson for. Har kombineret hud der meget let skinner, bruger clinique´s produkter i forvejen som er dem der bedst har hjulpet mig med det problem 🙂
    Sommer-hilsner fra Karen

    19/06/2014
  • Ja tak jeg vil altid gerne teste spændende produkter 😀

    19/06/2014
  • Anne - Sofie Arildsen

    Hej ville meget gerne prøve Purif. børsten. Har tør til lidt blandet hud. Bedste hilsener Anne – Sofie

    19/06/2014
  • Marie

    Åååh det vil jeg sindssygt gerne teste, min hud er ved at drive mig til vandvid;-)

    19/06/2014
  • Anette Ø

    Den vil jeg gerne teste, har normal hud, men talknopper, så det kunne måske være løsningen for mig.

    19/06/2014
  • Mette Slott Nielsen

    Hov.- fik sendt for tidligt. .. har meget tør og 40+ hud 😉

    19/06/2014
  • Line B.

    Den vil jeg super gerne prøve. Jeg er 34 år, men døjer stadig med urenheder, som var jeg i teenagealderen 🙁 Min hud er tør/kombineret, og så har jeg en del pigmentforandringer efter urenheder og solen.

    19/06/2014
  • Anne Schelde

    Jeg vil meget gerne. Jeg vil tro at jeg har kombineret hud. Har tendens til rødme, urenheder på hagen og en fedtet t zone…

    19/06/2014
  • Ann Sofie

    Lyder spændende – I’m in. Jeg har sensitiv, lidt fedtet hud med tendens til urenheder.

    19/06/2014
  • Pia Randlev Poulsen

    1 stk.testperson melder klar til action 🙂 Du har helt klart være min inspiration og vidensbank gennem de sidste 2 år til at gøre noget godt for min hud og mit velvære. Rengøring morgen og aften, olier, facemist, masker, solcreme og ikke mindst advokado og nu også grøn te med ingefær i køleskabet 😉 Jeg er 47 år, min hud er normal med tendens til fedtet hud på næse og panden. Det ses at jeg tidligere har eeeelsket at slikke solens stråler 🙁

    19/06/2014
  • Mette Slott Nielsen

    OM jeg er interesseret? Ohhh YES please 😀
    Hvor er det vild. Den er heeelt med på!

    19/06/2014
  • Elena

    Selv-monitorering, governmentality, selvteknologier.. jeg kan ikke se hvordan dette skulle være det modsatte af pointen, som ikke kun sociologier, men også psykologer og filosoffer, snakker om 🙂

    19/06/2014
  • Jeg kunne rigtig godt tænke mig at være en af testpersonerne 🙂
    Jeg er 24 år og studerende på SU. Jeg har en kombineret hudtype. Jeg bliver i løbet af dagen meget fedtet i t-zonen, og får også ofte urenheder i T-zonen og i hårkanten.
    Jeg bruger en del penge på skønhedsprodukter og skønhedsbehandlinger, faktisk alt for mange i forhold til hvad jeg burde som studerende.

    19/06/2014
  • Ja, for pokker! Det kunne jeg da godt tænke mig. Jeg har kombineret hud, som hælder lidt til den tørre side.

    19/06/2014
  • CharlotteK

    Hej Anette,
    Det vil jeg rigtig gerne:-)
    Jeg har normal/kombineret hud.
    Knus

    19/06/2014
  • Lise Holm

    Jeg har meget lyst til at prøve, fordi jeg gør meget ud af at holde min hud.
    Jeg er snart 70 år og læser med glæde din side hver dag.

    19/06/2014
  • Kristine

    Melder mig meget gerne som testperson – Er tidligere kosmetolog & nu mor til 4 børn 😉

    Hudtype – Normal til fedtet med tendens til ureneheder & stresspåvirket…

    19/06/2014
  • Anja

    39 år, har knas tør hud, bor i Hong Kong med 80-100% luftfugtighed og pt 32 grader, selvom jeg har der frygteligt varmt og sveden hagler af en, er huden tør og stram. Vil meget gerne være testperson

    19/06/2014
  • Lisbeth V

    Jeg vil gerne teste. Min hud er kombineret. Tendens til fedtet og meget glinsende i T-Zonen og tør på kinderne med underlig vekslen mellem fedtet/tør også i T-Zonen. Hmmm. 🙂

    19/06/2014
  • Winnie

    Jeg vil da glædelig gerne være tester. Min hud er kombi, tør på kinder og let fedtet omkring næse og panden.

    19/06/2014
  • Anette j

    lidt tør hud – særligt på kinderne. ønsker mig finere hud hen over næsen.

    19/06/2014
  • Heidi Kauffmann

    Jaaa, min hud er sensitiv og 44 år gammel.

    19/06/2014
  • lone parsberg

    mor til 3, ja snart 4.. total træt hud.
    Min hud trænger:)Normal til tør

    19/06/2014
  • Mette C.

    Jeg melder mig som testperson: 52 år med tør hud i ansigtet, som også bliver mere og mere modarbejdet af tyngdekraften! Bruger Rudolph Acai Ansigtsolie og Origins dagcreme hver morgen samt solcreme (P20) i sommersæsonen. Det har jeg også glæde af hele natten, da jeg aldrig renser af før næste morgen under bruseren med den forhåndenværende bodywash, i øjeblikket fra Kiehls.

    19/06/2014
  • Camilla W

    Det ku da være spændende at prøve. Tør og sensitiv hud hos mig.:-)

    19/06/2014
  • Stina Tang Frandsen

    Jeg vil rigtig gerne teste. Er utrolig nysgerrig anlagt, og elsker at prøve nye produkter af. Min hud er normal/tør.

    19/06/2014
  • Tina

    Jeg vil også gerne teste. Jeg har sart hud med tendens til tørhed. Der er mange ting jeg slår ud over fx de fleste parfumer, måske alle.

    19/06/2014
  • Susanne

    Gerne 🙂 Jeg bruger i forvejen Cliniques produkter.

    19/06/2014
  • Sara A

    Jeg er meget frisk på at teste 🙂 Jeg har en hud med tendens til urenheder, men samtidig lidt tør/sart hud.

    19/06/2014
  • Sofie Bindslev

    Jeg vil SÅ gerne teste og dele erfaringer! Jeg er 27 år og trods faste plejerutiner, lækre produkter, minearal makeup og vitamintilskud kæmper jeg stadig med pigmentpletter og ujævn hud, der ofte går i udbrud og får mig til at ligne en teenager. Måske er det her løsningen til min problemhud?

    19/06/2014
  • Stine Jo

    Jeg melder mig som testperson og krydser fingre. Glædelig lille fredag derude:o)

    19/06/2014
  • Malene

    Vil meget gerne være beautyspace tester 🙂 Har normal til kombineret hud med lidt breakouts omkring hage/kæbeparti. Har længe overvejet at købe en Clarisonic Mia da rygtet siger at den skulle være fantastisk. Kunne være sjovt og se/teste om Cliniques er lige så god.

    19/06/2014
  • Maria Mogensen

    Jeg vil meget gerne være testperson af dette produkt

    19/06/2014
  • Cindylynn

    Det vil jeg gerne! Jeg har fortrinsvis tør hud…

    19/06/2014
  • Salli

    Jeg er frisk 🙂
    Jeg har normal/tør hud

    <3 <3

    19/06/2014
  • Marina

    Hey

    Lyder meget spændende:-)

    Jeg har en moden hud(52 år) tør og sart.

    19/06/2014
  • Jeg melder mig glædeligt ind i kampen 🙂
    Jeg er 24 år og har en ‘normal til kombineret’ hud. Jeg bliver i løbet af dagen meget fedtet i t-zonen (stopper det aldrig?;), og jeg har en del ar i min pande efter urenheder.

    Jeg krydser i fingrer! 🙂

    19/06/2014
  • Nanna Hansen

    Jeg er 21 år med kombineret hud og urenheder. Især eksamensperioden for nylig har gjort det værre. På trods af SU bruger jeg dog maaange penge for at prøve at få styr på min hud.

    19/06/2014
  • Birgitte

    Det ville være for fedt at få lov at prøve dette rensesystem. Min hud er tør, sart og så er jeg også parfumeallergiker.

    Uanset om jeg er heldig eller ej, så glæder jeg mig til at læse resultaterne.

    19/06/2014
  • Louise Cam

    Jaaa det vil gerne 🙂

    19/06/2014
  • Ilse Kirk

    Åh det vil jeg gerne

    19/06/2014
  • frederikke

    Også mig. Hudtype: let tør m tendens til tilstoppede porer på kæbe og moden hud m alt det indebærer af slask og pletter…

    19/06/2014
  • Mia C Andersen

    Jeg vil meget gerne teste.
    Mia C A/ aimlovelive@gmail.com

    19/06/2014
  • Jette steen

    Vil meget gerne teste den. Har halvtør hud og er 45 år.

    19/06/2014
  • Margit Westergaard

    Ja, det vil jeg da meget gerne. Har en kombineret hud tør og fedtet i t-zonen

    19/06/2014
  • Mie Skriver

    Det vil jeg SÅ gerne! Min hud er sensitiv, men lidt fedtet i t-zonen med tendens til urenheder. Evt. det man kalder kombineret.
    Jeg har længe gerne ville prøve beauty-gadgets som fx clarisonic, men har aldrig haft råd! Jeg vil gladeligt anmelde den til andre beautyspace læsere og synes dette er en en super lækker idé!:-)

    19/06/2014
  • julie sophie

    Jeg er frisk som forsøgskanin, ser frem til mirakel børste hehe

    19/06/2014
  • Metteline Lykke Rasmussen

    Orv, jeg vil vildt gerne teste den. Krydser fingre 🙂

    19/06/2014
  • Pernille

    Klar, parat – sæt igang..!! Er på barsel, døjer med uren hus og vikke elske at teste dette – kan kun hjælpe og have en positiv effekt på min hud, der snar har prøvet en del..

    19/06/2014
  • Heidi Andersen

    Jeg vil rigtig gerne være tester

    19/06/2014
  • Lea Binta

    Den vil jeg gerne prøve!

    Kombineret hud med store porer og urenheder i hage-regionen.

    19/06/2014
  • Katrine S

    Den gad jeg gerne teste!
    Jeg har tør hud men med tendens til urenheder. Så måske er det hvad man kalder kombineret hud? 🙂

    19/06/2014
  • julie lillegaard

    I’m so in! Min hud er kombineret (besværlig) med fedtet t-zone og tendens til stress-relaterede teenageudbrud, selv om jeg har rundet de (enog)tredive. Her under specialeskriveriet skal den nok springe ud i fuldt flor… :/

    19/06/2014
  • Jeg vil gerne teste den. Min hudtype er normal/kombination. Hvis jeg ikke renser min hud dagligt, får jeg udbrud. Da jeg får udbrud er det som oftest få men store og ømme bumser. Jeg har meget lys hud, så arrene derefter kan tit ses i lang tid, men heldigvis har jeg fregner, der kamuflerer dem lidt.

    19/06/2014
  • Sanne L

    Elsker følelsen af ren hud og elsker den glød, det kaster af sig efterfølgende. Når man har sart og tør hud kan det bare være svært at finde balancen mellem et produkt der renser og giver glød samtidig med, at det ikke også giver den der uklædeligt rødmende hud. Kunne være meget spændende at prøve om Clinique har et godt bud her.

    19/06/2014
  • AFA

    Gad jeg godt teste. Jeg har kombineret hud, der er meget sensitiv.

    19/06/2014
  • Berit K

    Tag mig!! 41 årig hud, hvis ejermand først desværre for 4-5 år siden har fattet værdien af at passe godt på den…. Jeg har erfaring som skyggetester for DBA – og anvender clarisonic, så sammenligningsgrundlaget er i orden:)

    19/06/2014
  • Gry Gaihede

    Jeg vil gerne teste. 42 år, sart lyshud, lidt af en træningstosse.

    19/06/2014
  • Anne-Sofie Lassesen

    Vil meget gerne være tester 🙂

    19/06/2014
  • Karen

    Ja tak meget gerne 🙂 jeg altid klar til at prøve noget nyt. Jeg har normal hud.

    19/06/2014
  • Kira Bjørnestad

    Ja selvfølgelig vil jeg det 🙂 og hvis huden bliver bedre er det jo bare en bonus!

    19/06/2014
  • Nynne I

    Det ville jeg elske at teste! Min hud er tør med akne, som jeg bare ikke kan komme af med..

    19/06/2014
  • Wauw, det ville jeg elske at skulle prøveteste. Jeg er 37 år gammel, fik efter min 1. graviditet rosacea, primært på kinderne, og har siden da været igennem alverdens cremer og behandlinger blot for at konstatere, at intet af det havde nævneværdig virkning. Kunne håbe på at Cliniques børste kunne have en gavnlig effekt. Krydser fingre.

    19/06/2014
  • Lærke Lykke

    Det vil jeg gerne være med til!
    Jeg er 28, og syntes jeg bliver ved med at døje lidt med problemhud, hvilket jeg burde ha’ lagt bag mig i teenage årene. Min hud er tør og fedtet på samme tid, og jeg er begyndt at døje med pigmentforandringer, så jeg er klar til at teste hvad som helst i håb om forbedringer. Jeg krydser fingre!!! 😀 😀

    19/06/2014
  • Mia T.

    Uha den tjans vil jeg gerne have 🙂 Jeg har tør sart hud. Bruger normalt cliniques produkter (Dog lige med undtagelse af Bioeffekt) da det er noget af det eneste jeg kan tåle. Jeg har længe overvejet at købe en clarasonic men har bare været bange for den var for voldsom til min sarte hud!

    19/06/2014
  • linda lykke

    Wow, det vil jeg rigtig gerne teste. Min hud er en 22 års hud som normalt plejer at opføre sig ganske ok, med lidt rødme på hagen. Dog kæmper jeg pt. med lidt urenheder i panden grundet hormonelle forandringer, de er dog på vej væk. Men måske børsten kan tage det sidste??

    19/06/2014
  • God torsdag,

    det lyder meget spændende, jeg kunne godt tænke mig at være tester.
    Jeg har rundet de 50 år, har altid gjort meget ud af at leve sundt og holde min hud ung, ren og smuk.
    Da jeg bor på landet og er meget ude i naturen, så slider det på huden.
    Så vil rigtig gerne afprøve det fantastiske produkt:-)

    venligst Tina

    19/06/2014
  • Marie

    Jeg vil gerne teste! jeg er 19 år gammel og har uren/fedtet hud – især i t-zonen.

    19/06/2014
  • Louise Quinn

    God ide at lade os forbrugere teste 🙂 jeg er klar!
    Normal til kombineret hud med masser af timer i bilen, foran computeren og lange ture i flyet til Kina, er jeg altid på jagt efter det nye, der kan gøre en forskel 🙂

    19/06/2014
  • Hej Anette!
    Den vil jeg vildt gerne prøve!
    Min hudtype er gammel .. haha .. nej, det er ikke løgn. Jeg er rundet 42 år, og netop i år er alderen begyndt at kunne ses. Og jeg er lidt i vildrede med hvad jeg skal gøre nu?
    Jeg bruger Clinique i forvejen – normal med fedtet T.
    Bumser OG rynker – min hud holder fest 😀
    Kram fra Gitte K

    19/06/2014
  • MetteK

    Jeg melder mig gerne på banen som testperson,efter en periode med rød og sensitiv hud, kunne det være interessant om brushen kunne have en synlig effekt på min hud. Hilsen en håbefuld daglig læser i 40erne.

    19/06/2014
  • Sabrina Højbjerg

    Jeg vil også rigtig gerne være testperson.

    Jeg har normal til kombineret hud. Jeg har en stresset hverdag med studie og fuldstidsarbejde som juridiske assistent, hvorfor det ville være spændende at se om den kunne gøre noget godt for min hud. 🙂

    19/06/2014
  • Laura S

    Den vil jeg rigtig gerne teste! Jeg har nemlig en hud, der er lidt speciel og som er rigtig svær at få lidt at fungere problemfrit. Jeg har kombineret hud med fedtet t-zone inkl. meget synlige porer på næse, derudover har jeg tendens til tørhed på kinderne, og som om det ikke er nok, så er min hud meget lys og sensitiv. Håber at dette kunne være min redning midt i den sidste eksamenslæsning!

    19/06/2014
  • Stina

    Er 24 år, med en tør sart hud hvor der ikke skal så meget til at symptomerne såsom hudorme og bumser dukker op!

    19/06/2014
  • Birgitte K

    Vil rigtig gerne teste!
    Min hud er 55½ år gammel, med tendens til tørhed og rødme. Jeg bruger rigtig meget creme og argan oil for at pleje den, så det ville være spændende at se, om man kan hjælpe den yderligere!

    19/06/2014
  • Pernille

    Det ville jeg vildt gerne.
    Jeg har egentlig ret problemfri hud, men jeg kan godt se, at den ikke er blevet mere elastisk da jeg rundede 35. Og så er den desværre sol-slidt fra mine unge dage…

    19/06/2014
  • Natascha Nielsen

    Jeg vil meget gerne teste.
    24 år – kombineret hud med tendens til fedtet – store åbne porer og tit urenheder.

    19/06/2014
  • Maria Høyer

    Jeg vil meget gerne prøve at teste! 🙂 Jeg har tør og sensitiv hud, der nemt bliver irritabel og som også har nogle urenheder.

    19/06/2014
  • Julie U

    Vil rigtig gerne være ærlig test person.

    19/06/2014
  • Mette Guldberg

    Jeg vil vældig gerne teste:-)

    Jeg har en klassisk kombineret hud med fedtet t-zone og lidt tørre kinder. Lidt for store pore og lejlighedsvise udbrud af urenheder.

    19/06/2014
  • Sofie GA

    Åhhh, det vil jeg da SÅ gerne! Jeg er 32 år og har kombineret hud med tendens til at fedte i t-zonen.

    19/06/2014
  • C_rina

    Spændende! Jeg er 29 og har både tendens til tørhed men samtidig kan jeg ikke komme helt af med urenheder. Vil virkelig gerne prøve

    19/06/2014
  • Diana S

    Juhuuu – den vil jeg rigtig gerne teste. Min hud er “næsten” normal med tendens til at være tør. Efter mange år med børneeksem er jeg dette kvit og er meget omhyggelig med min hud. Jeg er lige blevet 40, så jeg kan også se huden har brug for lidt ekstra fugt og pleje… – og ikke mindst rens!

    19/06/2014
  • Søs

    Jeg vil rigtig gerne teste! Har i forvejen clerasonic så kan også sammenligne de to. Det kunne være rigtig spændende! Jeg har normal hud ned tendens til at blive en smule tør på kinder/pande 🙂

    19/06/2014
  • Orv, sådan en vil jeg meget gerne teste. Min hud er normal til tør med tendens til at fedte lidt i t-zonen, og så har jeg en del tilstoppede porer især på næsen …

    Som yngre havde jeg en del uren hud, men det er som om min hud bliver mere og mere tør i takt med, at jeg bliver ældre. Og det er vel både godt og skidt … 🙂

    19/06/2014
  • Nanna F

    Hold da op det lyder næsten for godt til og være sandt-. Jeg krydser fingre:)

    19/06/2014
  • Simone

    Det vil være en drøm og meget interessant at teste den. Jeg er 24 år og har aldrig helt fået bugt med urenhederne og de stoppede porer trods gode renserutiner – måske dette er vejen frem:)

    19/06/2014
  • Cecilie R

    Jeg vil meget gerne prøve!
    Har en meget sart hud, der samtidig er meget tør, så vil gerne prøve at se om det kunne hjælpe på noget! 🙂

    19/06/2014
  • Astrid

    Nøj, jeg ville elske at få lov til at teste den der fancy nye en! 😀

    Jeg prøver og prøver, men har så svært ved at finde noget der gør noget for min noget urene og grove hud – Måske denne kan være løsningen!

    19/06/2014
  • lene løkke

    Jeg vil gerne teste. 25 år, tør hud, skinnende tzone og et par urenheder. 🙂

    19/06/2014
  • Christina E

    Jeg vil super gerne være testperson. Døjer med fedtet hud og urenheder omkring hagen. Spiser sundt men alligevel døjer jeg med det. Har prøvet adskillige renseprodukter men har ikke fundet den rette løsning endnu. Krydser fingre for jeg bliver en af de heldige

    19/06/2014
  • Katrine Reher

    Jeg vil rigtigt gerne teste!

    Jeg har hud, der har tendens til at være tør og rødme og som lader sig påvirke meget af de hormonudsving, der nu følger med en kvindekrop.

    19/06/2014
  • Det kunne jeg godt tænke mig. 🙂

    19/06/2014
  • Simone Renée

    Som en ægte beautyelsker med alt hvad der hører til, vil det være mig en ære at teste denne! Min hud er lidt tør med en del stoppede porer. Kunne være spændende at se, om børsten kan rette op på det 🙂

    19/06/2014
  • Dorthe

    Sikke et tilbud. Jeg vil mægtig gerne teste det nye vidunder, som allerede nu er berygtet på diverse blogs, beauty sites og særligt udlandske magasiner.
    I’m in – fingers crossed. 🙂

    19/06/2014
  • Åh, det vil jeg super gerne. Min hud er en direkte spejling af mit stressniveau. Og pt. lægger jeg hellere et klæde over spejlet.

    19/06/2014
  • Linda

    Åh jeg kunne da rigtig godt tænke mig at teste. Er 37 år og har en ret blandet hud. Den fungerer rigtig fint i perioder, men så kommer der også af og til en del uren hud (i hvert fald for meget ift. min alder)… Jeg har først fået uren hud for ca. 10-12 år siden, men det er virkelig generende når det er der, så vil rigtig gerne teste om dette måske lige er det der skal til for at få min hud tilbage i balance.

    19/06/2014
  • Ja tak, meget gerne. Min 38 årige hud har tendens til let tørhed (og løshed efterhånden 😉

    19/06/2014
  • Dorte Daugaard

    Jeg vil selvfølgelig også gerne teste for dig, Anette.
    Det kunne være en stærk motivationsfaktor ift. at få indført lidt mere regelmæssighed i hudplejen 🙂
    Jeg har kombineret hud – med jævne hormonelle cyklus-forstyrrelser 🙁

    19/06/2014
  • Lisa P

    GUD hvor jeg bare håber jeg er en af de fem heldige kaniner! Krydser finger indtil søndag!

    19/06/2014
  • Anna Christiansen

    Det vil jeg super gerne! Min hud er ret normal, tendens til fedtet om sommeren. Jeg har også rødme i kinderne.

    19/06/2014
  • Kat

    Nej det ville jeg gerne!! Har lidt svært ved at beskrive min hudtype… Før min graviditetvar den meget tør, og uden urenheder… Nu er den tør, men halv fedtet i t zonen og med tendens til enkelte bumser… Sådan nogle hormonelle nogle af slagsen.

    19/06/2014
  • Freja F

    Hvor lyder det som en god ide!

    Jeg har en lidt uren, sensitiv, tør, rødlig nuanceret, 20 årig hud, som ville elske at blive plejet, da jeg pt. stå uden nogen produkter 🙂

    19/06/2014
  • michelle aagaard

    Det vil jeg rigtig gerne!
    Jeg har tør og sensitiv hud.

    19/06/2014
  • Spændende – Det vil jeg gerne teste.

    Jeg har sensitiv hud og lige nu et udbrud af enten acne eller allergi i panden (forsøger at finde ud af hvad). Har hverken meget tør eller fedtet hud.

    /Line

    19/06/2014
  • Line

    Det lyder interessant! Min hud er sensitiv/tør med tendens til rødme.

    19/06/2014
  • Den gad jeg da også virkelig godt at teste 😀 30 år med fedtet t zone men også ret tør hud. En del urenheder ved næsen og en hud der generelt driller lidt for tiden.

    19/06/2014
  • Amalie

    Ih den gad jeg virkelig godt teste! 🙂

    19/06/2014
  • Ja, ja, ja!!!!

    Jeg er netop startet på den hårdeste pillekur (acutin), da jeg i flere år har lidt af voksen-akne. Det er væk nu, men min hud er blevet sensitiv og tør og har brug for pleje. I går var jeg til min første ansigtsbehandling in ages og nu er jeg virkelig igang med at forbedre min hud. Hertil inspirerer alle dine indlæg mig virkelig!

    19/06/2014
  • Det lyder super spændende, vil jeg rigtig gerne være med til!

    19/06/2014
  • Anette A

    Jeg har tør hud med lidt fedtet t-zone. Jeg vil meget gerne være testperson : )

    19/06/2014
  • Maria Ørum

    Vil gerne teste
    Har tør hud med tendens til urenheder omkring munden.
    Lidt fine linier og overpigmentering er også at finde;)

    19/06/2014
  • Dana

    Du er alt for god ved dine læsere 😀 Krydser fingre for at jeg kan være en af forsøgskaninerne!

    19/06/2014
  • Marie Louise U. M.

    Jeg vil rigtig gerne teste! 20 år, med kombineret hud. Nogle steder lige til den tørre side og kan ellers blive noget fedtet henover næseryggen/tippen. Og på det sidste har mange urenheder fundet vej frem til overfladen – trods et minimalt indtag af sukker 🙂

    19/06/2014
  • Karin V Sørensen

    Kære Anette 🙂
    Jeg melder mig!
    Jeg er midt i 40’erne og har en normal hudtype med en meget lidt fedtet t-zone.
    Knus
    Karin

    19/06/2014
  • Lærke Bjorholm

    Jeg vil super ene teste den, jeg har normal til tør hud, med tendens til små-uren hud omkring næsen

    19/06/2014
  • Det vil jeg VILDT gerne prøve!
    Fylder 39 på lørdag, og synes jeg pludselig har rynke-kedelig-huds-krise…
    Krydser fingre!!

    19/06/2014
  • edina dimiraca

    Og har fedtet hud med meget store porer, hudorme og ingen glød what so ever! Og som det ikke var nok er den også rød, irriteret og sensitive!

    19/06/2014
  • Nanna

    Jeg er mere end interesseret i at teste Sonic System Purifying Cleansing Brush! jeg er allerede en fast bruger af Cliniques renseprodukter og bruger for tiden serie 2 som er beregnet til tør/kombineret hud, men har gået og overvejede at skifte til en anden serie.

    19/06/2014
  • CamillaMB

    Jeg vil rigtig gerne teste 🙂 Min hud har længe (i flere år) været uden urenheder, og med tendens til at blive tør. Efter jeg er blevet gravid (er pt i 14. Uge) er den blevet mere skinnende/fedtet og urenheder begynder at kigge frem.

    19/06/2014
  • mette kristensen

    Hov glemte lidt om min hudtype. Den er normal til sensitiv med lidt tendens til at fedte i t-zonen i bestemte perioder. Min hud er sensitiv, da jeg lider af eksem samt psoriasis.

    19/06/2014
  • edina dimiraca

    Hvis du så min hud ville du vælge mig!!! 🙁

    19/06/2014
  • lovisen

    Tør 41 årig hud, med de første fine alderdomslinjer stiller sig gerne til rådighed

    19/06/2014
  • Anne-Sophie

    Det lyder lækkert! 🙂

    19/06/2014
  • mette kristensen

    Den vil jeg meget gerne teste. Jeg er sygemeldt da babyen i min mave driller, så jeg har massere af tid til at teste den 🙂

    19/06/2014

Bliv en

Beautyspace-insider

 

Få evidensbaseret lige-ud-af-landevejen skønhedssnak. Hvad virker, hvad gør ikke.

Det koster intet at abonnere på BEAUTSPACE, hvor du hver uge får tre til fire aktuelle artikler, adgang til mine bøger og foredrag med rabat og nåja, du er den første, der får besked, når månedens BEAUTYSPACE BOKS udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.