fbpx

Glem hævelser, knastørre linjer og mørke rande

ojne01Ojne08Ojne16Ojne19Ojne21Ojne33Ojne37Ojne41

Der er sandheden her om øjencreme – plus en ekstra vigtig detalje:

Der er nemlig videnskabelig opbakning i forhold til, at huden omkring øjnene er ekstra modtagelig overfor de krigeriske iltmolekyler, der suser omkring os kun med ét formål: at lave den ravage, der sætter sig som pigmentpletter eller rynker. Løsningen er at væbne sig med ekstra antioxidanter, og dem er der rigelige af i den resveratrol-rige (hurra) og silikonefri hudlægefavorit her.

Og så til links fra Go’ morgen Danmark i går:

 • A-VITAMIN NAT-PLASTRE: I Los Angeles var det umuligt at komme udenom de her plastre. Som snegleagtig vitawrap er de gennemvædet med mild A-vitamin, arnika og hyaluron. Hvis du allerede har hudpleje med strygejernsvitaminet, så rækker det mere end godt. Plastrene her gode til alle med ekstra sart hud omkring øjnene.
 • SPF, DER IKKE SVIER: Hvis ikke jeg bruger fysiske filtre omkring øjnene, løber de i vand. Produktet her er en geni-streg (bortset fra, at det er en alt for lille en tube), fordi konsistens og beskyttelse fungerer uden at hvidte, og nej, jeg er ikke nervøs for nano.
 • YOUTH TO THE PEOPLE: Med lige ud af posen-snak rammer det californiske mærke Youth to the People den sympatiske tendens, hvor det er tydeligt på emballagen, hvad der er i et produkt, frem for hvad der ikke er i. Her er det kål, aloe, solsikkeolie og peptider blandet til noget, der minder om fed smørflødet, som smelter ind i huden. Ønsker, den kom på tube.
 • JO, DU VIL RULLES: Ved at rulle ved øjnene på det øverste af kindbenene og ved tindingen vil huden tro, at den er under angreb…og det betyder, at den producerer mere kollagen. Smør efter med noget mildt, men samtidig noget med ramasjang i. Min anbefaling er serummet fra Bioeffect, som de i øvrigt også sweet talker varmt i LA, hvor det netop har fundet vej til de hippe hylder hos Cos Spa.
 • HÆVEDE ØJENOMGIVELSER: Hvis det er fedtpuderne, der rykker rundt, kan hudpleje ikke gøre en pind. Hvis det derimod er væskehævelser pga. søvnmangel eller for mange drinks, så kan et par tykke bøger under sengens hovedgærde nedsætte ophobningerne sammen med daglig drænende massage ved at trykke forsigtigt på huden rundt om øjet dér, hvor det øverste af kindbenet mærkes under øjet og på brynsbenet over øjet.

GLEM ALT OM MØRKE RANDE: Hæng på, for vi tager den med mørke rande om et par dage. Både den hudpleje, der har papir på at virke og den concealer (til 99 kr.), som bliver revet ned fra hylderne i øjeblikket. Fordi den virker som slettelak, der får folk til at stoppe med at spørge om, hvorfor du ser træt ud. Er du på listen her, kommer alt direkte i din indbakke.

NOVEMBERS NYE BOOK’N BEAUTYBOX: Til dig, der havde udfordringer med systemet i går, så er der et direkte link her.

27/10/2017
Vis os dit skrivebord, Anette. Blev der sagt
Mit skrivebord, en fugt-fidus og en ny beautybox på vej
01/11/2017
Foundation-fri eller pengene tilbage
Få produkterne og behandlingerne, der på tre måneder vil give dig den hud, du...

Kommentarer

 • christina kragh

  Hahaha Fru poulsen i komentare med Mælketænder står rettelsen under ….min ord bog ville ha mørke render til at være mælketænder :-p

  04/11/2017
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Karoline L – Åhhh ja, hans produkter er fine. Effektive ingredienser.

  @ Hanne TS – Se lige om du kan spotte svaret nu?

  @ Christina K – Mælketænder? Jeg er ikke med? Restylane er jeg ikke fan af, men man skal gøre det, der gør en glad. Det er vigtigst.

  @ Pernille S – Hvordan fugtmætter du? Er huden fugtig, når du smører serum/creme på?

  @ Marianne W – Jeg vil bruge BHA under…lad der gå noget tid (bioeffect siger 20 minutter…det er jo lidt lang tid) og så bruge A-vitamin i dagtimerne under SPF.

  @ Leafysmoothie – Lad mig vide, hvad du synes.

  Stor hilsen Anette

  @

  03/11/2017
 • Leafysmoothie

  Jeg må teste a perfect world, fordi jer er på en årelang quest efter en god øjencreme!

  03/11/2017
 • Anette Kristine Poulsen

  1000 tak for ord. Jeg vender tilbage på bloggen fredag. KH Anette

  02/11/2017
 • Tonnya

  Glæder mig absolut til om et par dage ! 🙂

  01/11/2017
 • Marianne W

  Kære Anette,
  det her har godt nok ikke noget med øjencreme at gøre, så du må bære over. Det handler om EGF (igen-igen) Jeg vil gerne give min hud et forløb med EGF – og er kommet i tvivl om hvad jeg kan kombinere med – ikke så meget ovenpå, for det har jeg forstået er en dårlig ide. Men inden jeg smører de dyre dråber på huden, kan man så bruge Salicylsyre og A-vitamin og bare lade det trænge godt ind? Marianne

  01/11/2017
 • Pernille S.

  Uanset hvor meget jeg fugter huden under øjnene, har min concealer (Mac) tendens til at få huden til at ‘krakelere’. Uanset om jeg dupper med fingrene, bruger en børste eller sponge-svamp. Gode tips? Kh Pernille S.

  01/11/2017
 • Christina kragh

  Hahaha mælketænder skulle være mørkerander….lorte mobil haha

  01/11/2017
 • Christina kragh

  Hvornår kommer den om mælketænder for jeg har faktisk overvejet restylane oh har en tid i morgen

  01/11/2017
 • Hanne TS

  Hej Anette.
  Vil du svare på spørgsmål vedr. din toilettaske under indlægget d. 26/10?
  Mvh. Hanne

  31/10/2017
 • Kære A

  Har du prøvet them fra Peter Thomas Roth? Jeg overvejer at sætte min lid til dem, da dem fra Shangpree er udsolgt de fleste steder i England.
  – Ja, og så er de også lige billigere 😉

  //K

  31/10/2017
 • @ Helle – Gaelle er et rigtig fint mærke. Jeg ved ikke om du har læst ordene her? For min pointe er jo præcis den…at mange kan nøjes med én creme, som det fremgik af sidste uges ord med hudlægedommen og øjencreme.

  Der er undtagelser og et par bonus-effekter, som giver rigtig god mening. Men måske er det noget andet, du mener?

  31/10/2017
 • Helle

  Jeg synes, du skal kigge nærmere på Gaelle Organic. Det er ganske vist dyrt, men drøjt – og filosofien er, at man kan nøjes med 1 creme.
  Helle

  31/10/2017
 • Helle

  Jeg synes, du skal kigge nærmere på Gaelle Organic. Mvh. Helle

  31/10/2017
 • Sidsel

  Ja tak til bekæmpelse af mørke rande 🙂

  31/10/2017
 • @ Charlotte – ja undskyld mange gange. Det skulle være der nu.

  @ Rikke K – der kommer noget godt. Ikke et mirakelmiddel, men noget der gør en positiv forskel.

  Stor hilsen Anette

  31/10/2017
 • Rikke K

  Ser frem til at høre om middel imod de mørke rande.

  31/10/2017
 • Charlotte

  Hej Anette.. Venter på dit svar – du skrev at du ville vende tilbage mandag eftermiddag 🙂 Charlotte

  31/10/2017