Ingen krammer med Vivienne Westwood

Lad os nu sige, at du synes, at det bare er en lille smule interessant, så har jeg altså på under 48 timer krammet med et par hotte London-folk. Først Charlotte Tilbury, som er den internationale makeupguru, alle falder på halen over. Hende vender vi tilbage til, for der noget med hende, der ikke er helt i orden. Krammeri blev det også til med James Read – manden der ved alt om såkaldt skin finish, og kan gøre huden festsvedig, som er et koderod, du kommer til at huske, når det gælder næste forår. Til det sidste show, stod jeg pludselig ved siden af Vivienne Westwood, der bar en vidunderlig smuk kastanjekæde. Her kom kram ikke på tale.  Overhovedet.

SNUP TRENDEN: Fælleslinjerne fra London Fashion Week var 1) hud-hud-hud, 2) en stærk 70’er reference, 3) fletninger, 4) negle med bittesmå detaljer endelig og 5) et opråb om for Guds skyld ikke at være ens.

Hvem-hvor-hvad: Øverst designer Sophia Webster med kropshud af James Read, hår af fabelagtige Mark Hampton/Toni&Guy, dernæst designer Matthew Williamson, hvor håret igen var Hampton og makeuppen af Charlotte Tilbury og Benefit. Vivienne Westwood til slut (læg mærke til neglene på modellen), hvor MAC stod for makeuppen med legendariske makeupartist Val Garland i spidsen. Hende krammer Westwood på. Også her stod Mark Hampton/Toni&Guy for håret.

@beautyspace på Instagram med mere London

15/09/2014
Blander du også tingene sammen?
17/09/2014
Lyver de?

Kommentarer

  • Anette Kristine Poulsen

    @ Lene – Tak og et tilbage.

    @ Marie Carsten – Jeg giver dig ret i, at det er et alt for barskt ord.

    @ Kiss – Tak.

    Stor hilsen Anette

    17/09/2014
  • Anette Kristine Poulsen

    @ Lotte – Du har ret. Key makeup-artisten (Val Garland) havde et badge, der lød: ‘Bossy bitch’.

    @ Sanne – Tak.

    @ Tanya – Jeg skriver om det i dag.

    Stor hilsen Anette

    17/09/2014
  • kiss Jacob

    Dejlige billeder….

    16/09/2014
  • @ Mette Vinther – Hun bad os faktisk om at stoppe med at fotografere hende. “I have things to do”, som hun sagde.

    @ Marie Rasmussen – Ja det kommer vi til at tale mere om, det festsvedige. Jeg vil glæde mig til at kramme dig igen Marie – glemmer aldrig, da jeg spottede dig på 15. række siddende der i Aarhus Teater. Næste gang MED kastanjekæde.

    Stor hilsen Anette

    16/09/2014
  • Marie C Pedersen

    ‘Kemofrisure’ – det er måske lidt under lavmålet at sige om en anden kvinde… Også (eller måske især) hvis det faktisk er derfor, hun er så kort. Men har hun ikke været det i årevis, egentlig? Jeg synes VW er møgsej, som
    Altid.

    Udover det: Frygteligt spændende med Charlotte Tilbury! Jeg glæder mig til at læse mere, har været fan af hendes arbejde i årevis. Hendes stil generelt -sexet og stærk og feminin men stadig enkel – er klart mit favoritlook når det kommer til makeup.
    – Marie

    16/09/2014
  • lene

    Jeg tænkte du mødte hende og hun nægtede at kramme.

    Du får så to krammer fra mig! og et kys på kind!

    16/09/2014
  • Tanya

    Sikke en teaser – noget der *IKKE er helt ok med CT? Og forstandig , det lyder bare ikke helt rart, men måske nok skinnende 🙂

    16/09/2014
  • Jeg kunne slet ikke kende VW med den kemofrisure. Du må ha’ kram til gode. 🙂

    16/09/2014
  • Lotte

    Wauuhhh… det lyder som en top spændende tur. Hun er virkelig trendy hende Vivienne – bare se hendes badge;-)

    16/09/2014
  • Marie Rasmussen

    Festsvedig????
    Any ways, hvad skal man synes om kastanjehalskæden? Du syntes den er smuk, jeg syntes den ligner noget en 4 årig har lavet i hysteri. Men når alt det er sagt, så skal du da lige have en KRAMMER fra mig (Endnu et du kan føre på dit cv hi hi hi) 🙂

    16/09/2014
  • Jeg havde krammet hende alligevel. I dare you? Hehe. Måske det havde været akkavet, men hvad fan’. Det sker måske ikke så tit 🙂

    16/09/2014

Kom med kvit & frit på Beautyspace-holdet

Uafhængig skønhedsformidling for dig, der vil have dokumenteret viden om hud, hvad-virker-guides og hvordan fejlkøb undgås. Kun ord der gør dig klogere - og nå ja, besked som den første, når månedens Book’n’Beautyboks udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.