fbpx

Det med at få en sviner

Du ser træt ud, sagde min veninde i går. Og selvom jeg elsker hende, så hader jeg den kommentar. Hader den. For hvis ikke jeg var træt, så blev jeg det.

Men lad os bare tage den med sandheder. Det er nemlig fra børn og fagfolk, du skal høre den. Sandheden. Og selvom den ikke altid er køn, så kan den være brugbar. Noget, jeg kender fra to ærlige madammer. Den ene er Johanne, som i mandags før Go’ Morgen TV ville vide, om ikke mine vipper var blevet noget kortere (øhhh), og hvad grunden var til, at min hud ikke sugede hendes cremer som normalt, OG at det i øvrigt var som om, den nederste del af håret ikke hang sammen med den øverste. Godt så. Dagen var skudt i gang. Det skal siges, at Johanne vil mig det absolut bedste, og hun bemærker også ivrigt, hvad hun beundrer (som at jeg åbenbart er meget hvid i øjnene (modsat gul, du ved) og har en godt rundt baghoved (!). Det var også Johanne, der sidste år råbte op om hårtab. Selv var jeg først lige begyndt at registrere, at jeg fældede fælt. Det gav anledning til et møde med en anden skrap dame – nemlig Anneliese Brander fra Haarklinikken i Aarhus, som fik håret (mit hår) tilbage, hvor det hører hjemme.

Vil du have hele historien, flere tips til eget hoved – også når det gælder huden, så foregår det den 27. april kl. 18.30. I Aarhus. Med goodiebag, bobler und alles.

HVEM VANDT RUDOLPH CARE: Det gjorde Denandenlykke (08.04, 14.42), Anna Ofelia (08.04, 9.46) og Line (07.04, 21.14). Trøstepræmier går til: Jette (05.04, 12.50), Mette Emilie (05.04, 22.20) og Katrine S (05.04, 19.09). Hvis I fluks sender jeres adresser til mig på open-mind@mail.dk, så kommer der Rudolph Care den anden vej. Vandt du ikke, så er det her måske noget.

@beautyspace på INSTAGRAM

09/04/2015
Stop hårtab og hvorfor k-beauty virker #2
13/04/2015
Trend: Træt af mikro, downsizing og spelt

Kommentarer

 • Anne - Sofie Arildsen

  Melder vinderne sig ikke så HUSK på mig. Det er faktisk arrogant ikke at melde tilbage. God weekend.

  18/04/2015
 • @ Karina – Hvis du søger i søgefeltet med øjencreme, kommer der bud op, og hvis du klikker på firkanten med produkter, har du nogle bud.

  @ Jette Berg – Vippeserum kan skam noget, og M2 hører til de gode. Meeen nu har jeg det faktisk okay med mine vipper (uanset hvad Johanne siger ;o)

  @ Gitte N.O – Helt ENIG, og det kan jeg se, at @ Kathrine også er med to gode huskeregler.

  @ Katrine – Der er intet dårligt i. Blot peptider og så en følelse (lidt) af at få æggehvide i ansigtet.

  @ Denandenlykke – Stort tillykke.

  Mange hilsner Anette

  14/04/2015
 • Kathrine Skov

  Regel nr. 1: Lad være med at sige at folk ser trætte ud.

  Regel nr. 2: Lad være med at spørge folk om de er gravide.

  Lad bare være:)

  13/04/2015
 • Jeg har lige opdaget, at der findes “Instantly Ageless”. Jeg har studeret indholdet, men jeg kan ikke gennemskue, om der er “skidt” i det. Kan du hjælpe?

  13/04/2015
 • denandenlykke

  Så nu er jeg færdig med at glædesdanse………. ……..jjææææhhhhh jeg vaaaandt, glæder mig til at prøve de lækre sager og så på vores nye altan, snart. Tusinde tak.

  12/04/2015
 • Gitte N.O.

  Helt enig – den bemærkning er bare ikke OK! Har selv prøvet det er par gange: lige trådt ind ad døren på jobbet og så siger en kollega at man ser vel nok træt ud! Tak for det, men jeg syntes ellers selv at jeg så både frisk og pæn ud da jeg gik afsted. Og følte mig heller ikke træt, men det blev jeg så nu 🙁
  Synes faktisk det er lidt uartigt bare at komme med sådan en kommentar, med mindre den anden selv har sagt at man ikke har fået sovet ordentligt el. lign.
  Kan da godt selv se at tidens tand begynder at tynge ansigtstrækkene, og cremer alene kan desværre ikke klare det hele, så nu bliver øjenlågene løftet kirurgisk i nær fremtid. Det er der flere fordele ved, forhåbentlig også den at kommentarerne om træthed bliver færre 😀

  12/04/2015
 • Jette Berg

  Sendte dig så mange gode tanker imorges da jeg iførte mig mascara. Efter dine anbefalinger købte jeg på et tidspunkt M2 Beaute. Jeg bruger den hver anden aften og mine vipper som pga. af alder (55) er blevet lidt kortere og stive er blevet lange!!!!! Det er imponerende hvad det har gjort fir mig. Måske kunne du have glæde af den? Iøvrigt ser du altid godt og veloplagt ud når du er ‘på’. Har netop bestilt islandsk Bioeffect som jeg glæder mig til at prøve. Rigtig god weekend

  10/04/2015
 • Karina

  Vil du give mig et hurtigt tip til en god øjencreme og dagcreme til almindelig hud (ca 43 somre) jeg er flittig læser, og suger de gode råd til mig. Så nu bruger jeg arganolie til rens og peeler med vaskeklud, dupper i rosenvand og jurlique olie på kinderne men jeg mangler den rigtige creme til mig med alle de rigtige aha-syrer og fugtmagneter mm.

  Tak og god weekend 🙂

  10/04/2015
 • @ Sanne – Nemlig. Ingen skal kimse af et godt baghoved ;o)

  @ Jo – I know. Og du får jo også ‘ren besked’ på andre områder. Af mig. Og ja, Kbh. bliver snart.

  KH Anette

  10/04/2015
 • Haha… kender godt den med at “komme til at sige nogen ser træt ud” Kunne altid træde mig selv hårdt over fødderne og ønsket jeg havde sagde “sikke en pæn trøje” i stedet!

  Og “spot on” med at jeg kun vil dig det bedste kære Anette… Men kom nu til København med noget event. Vi vil også have en bid af kagen herovre : )

  10/04/2015
 • Åhr, det var da også lige et par sandheder at skudt i hovedet, selvom du har et lækkert baghoved.

  Rigtig go’ weekend, smukke. 🙂

  10/04/2015