fbpx

Glemmer du det mest oversete sted i ansigtet?

Environ2

Det er ørene.

Altså den kringlende, stadig synlige, inderside af dem.

Ét er, at det er nemt at glemme SPF udenpå, men hvor mange mon er klar over, at huden i den kringlede del nærmer sig den, vi har på næsen – og altså perfekt grobund for snask og urenheder. Dét gjorde kosmetolog Sara Lorentsen mig opmærksom på under en 90 minutters effektiv (men heldigvis også behagelig) A-vitaminbehandling lige før jul. Som vanvittig dygtig Environ-behandler er hun  samtidig storforbruger af opstrammende strøm og ultralyd.

VÆRD AT VIDE OM A-VITAMIN: I kommentarfeltet for nylig var der én, der skrev om hudlægens nej til at udlevere A-vitaminsyre-creme. Vistnok af princip. For mig giver det god mening, også selvom du i USA nu kan købe den kradse A-vitaminsyrecreme uden recept. Faktum er nemlig, at den kan gøre mere skade end gavn, hvis du jo tænker mere, jo hurtigere, jo stærkere. Hele humlen med A-vitamin er at vænne huden langsomt til effekten. På tværs af forskellige styrker, vil selv den mildeste variant fungere som et pre-drug, der i kontakt med huden forvandler sig til A-vitaminsyre. Hvis ellers transportsystemet (i cremen) fungerer. Blandt de dygtige til A-vitamin hører Environ, Beauté Pacifique og Zo.

16/01/2018
Afsted!
En anbefaling der varmer. Og endnu vigtigere: Hvor vil du gerne hen?
18/01/2018
Den vigtigste makeupfarve lige nu klær’ både dig og mig
Farven, Karl Lagerfeld ikke kan få nok af

Kommentarer

 • Hej Karin
  Super godt at læse om din hudpleje. Jeg købte i sommers Differin i Florida og glæder mig til at se, om det kan gøre en forskel.
  Jeg synes også, at Angie er fantastisk, og hvor fedt at Timeless kan bestilles hjem fra UK.
  Kh Laila

  27/01/2018
 • KarinVS

  Åh det var så lidt 🙂
  Og undskyld Anette og alle I andre at jeg kom til at fylde så meget, men det har det med at gribe om sig når man brænder sådan for noget 😀
  Knus

  22/01/2018
 • Lene - Djursland

  Hej Karin

  Tusind tak for alle de gode råd og du har virkelig sat dig rigtig godt ind i tingene. Virkelig interessant læsning. Det tager jeg til mig. Jeg vil virkelig lade mig inspirere af rådene. Du skal nok høre fra mig, hvordan det går med tretinoinen. Igen mange tak fordi du deler. Det sætter jeg stor pris på.

  Stor tak.
  Knus Lene

  22/01/2018
 • KarinVS

  Hej igen Lene 🙂
  C-vitaminserum hedder
  20% Vitamin C serum + Vitamin E + Ferulic Acid.
  På Timelessha.com er det den eneste C-vitaminserum de har.
  Knus

  22/01/2018
 • KarinVS

  Hej Lene 🙂
  Selv tak, jeg er så glad hvis jeg kan hjælpe lidt. Kan godt huske alle de spørgsmål jeg selv havde i begyndelsen.
  Ja, to forskellige sera om morgenen, og her er grunden: jeg bruger en C-vitaminserum som er på 20%, (der er også Ferulic acid og E-vitamin i som hjælper til at C-vitaminet blir bedre optaget) og når man bruger så stærk en C-vitaminserum er der mange af de virkelig kloge hoveder som ved hvad de taler om, der siger at så skal den helst bruges om aftenen. Og det er egentlig også rigtigt, men det kan jeg jo ikke, for om aftenen bruger jeg Tretinoin, og Tretinoin og C-vitamin må ikke komme på huden samtidig. Istedet kan man så gøre det at man umiddelbart kommer en anden serum ovenpå. Her er det faktisk lige meget hvad man vælger, så længe det ikke er en syre eller en anden skrap én. Den jeg bruger er fra Timeless, som er med Matrixyl 3000, Q10, aloe vera og hyaluronsyre. Det er en utrolig blid men meget aktiv serum og lige de to virker ret godt sammen. Men som sagt kan man også bruge andet over C-vitaminserummet, bare det ikke på nogen måde exfolierer, fx kan man bruge ren hyaluronsyre, eller squalane serum.
  En anden grund til der skal noget over C-vitaminserummet er at C-vitamin er lysfølsom, så hvis den sidder på huden uden beskyttelse over forsvinder virkningen.
  Ang dagcreme, tja, der bruger jeg hvad der er 🙂
  Om vinteren, når det er overskyet, bruger jeg en dagcreme med solfaktor i, fx er jeg glad for Murad Essential-C Day moisture, eller Rodial dagcreme (Murad er spf 30, Rodial er spf 15). Men jeg bruger altså altid minimum spf 15 om vinteren.
  Om sommeren, ja sidste sommer eksperimenterede jeg lidt! Jeg bruger altid spf 50 om sommeren, (jeg ved godt mange hudkloge siger, og har ret i, at man kan bruge mindre spf, men ikke når man bruger Tretinoin fast, det har jeg afprøvet og det er ikke godt, og til gengæld er det kun ansigt og hals der får spf 50).
  Sidste sommer brugte jeg lidt forskelligt – jeg fik fingre i Rudolph Care spf 50, og den er jeg vild med for den fnulrer ikke under min foundation (som er en fra Chanel og de fleste andre spf cremer får den foundation til at fnulre af) og jeg købte også spf 40 fra Pudderdåserne, også en vinder i min optik. Den fra Pudderdåserne bruger jeg altid når jeg skal have en mineralfoundation over (bruger både Jane Iredale og BareMinerals). Men hvad gør jeg så med dagcreme når jeg bruger solcreme? Det gode ved Pudderdåsernes er også at den fungerer som en farvet spf dagcreme, så tre fluer med ét smæk! Den fra Rudolph Care har så meget godt i, udover spf, at den også kommer direkte ovenpå de to sera jeg har på.
  Men nogle gange føles min hud måske lidt tør og så vælger jeg en dagcreme og en solcreme, det kan man godt, der er bare det at man skal huske at der skal temmelig meget solcreme på for at holde den faktor der er lovet på flasken. Så når jeg gør det, lader jeg huden hvile i et godt stk tid inden jeg kommer makeup ovenpå.
  Til beskyttelse i løbet af dagen har jeg anskaffet mig et par forskellige spf sprays (Coola og Bioderma ) som er så gode til at spraye henover huden (og som ekstra plus gør de at makeuppen sidder så fint)

  Ang Tretinoin: du har helt ret i at flere bruger Tretinoin alene om aftenen (fx Melissa55 fra youtube) men Angie gør ikke. Jeg har prøvet mig lidt frem, og for mig virker det bedst at komme serum, olie (om vinteren) og fugtcreme ovenpå. Min hud blir simpelthen for tør uden. Men hvis du har oplevet det fungerer så ‘Go for it’ 🙂 jeg tror nu ikke det forringer virkningen af Tretinoin med serum og fugt ovenpå. Jeg gør så også det at jeg ikke klasker det ovenpå hinanden med det samme, jeg giver Tretinoin lidt tid til at trænge ind (jeg får altid ryddet lidt op og lagt vasketøj sammen imens, så går tiden uden man står og trommer med fingrene på håndvasken 😀 )

  Jeg kan godt lide at færdes i solen, men jeg har aldrig været den type der nyder at ligge og branke! Jeg arbejder lidt i haven eller går ture, men selvfølgelig skal man passe lidt på når man er udenfor i masser af sol. Jeg har købt mig en bredskygget solhat, og når som helst jeg kan, vender jeg ansigtet væk fra solen.
  Det er jo ikke fordi Tretinoin ødelægger huden, det er fordi alle de gamle hudceller er væk, og dermed også den solbeskyttelse masser af gamle hudceller giver.
  Jeg ved såmænd ikke om huden blir banket helt tilbage, men når jeg nu gør det store arbejde for at passe på mig hud, vælger jeg så at være mere bleg og interessant 😀 (jeg gør det om sommeren, for at få lidt sammenhæng mellem kropsfarve og ansigtsfarve, at jeg bruger Vita Liberatas solpudder. Den er så fin og ser virkelig naturlig ud som solskinspudder)
  Er du vild med at ligge i solen så prøv at holde ansigtet lidt i skygge eller sørg for at spf 50 er opdateret hele tiden.

  Puha sikke en lang smøre, håber ikke du faldt i søvn undervejs 🙂
  Glæder mig til at høre fra dig hvad du synes om Tretinoin.
  Knus Karin

  22/01/2018
 • Lene - Djursland

  Hej igen Karin

  Glemte lige at spørge dig om det nøjagtige navn på Vitamin C serum, da jeg er i tvivl om hvilken en du bruger. Tak.
  Vil prøve disse produkter fra Timeless.
  Mvh Lene

  22/01/2018
 • Lene - Djursland

  Hej Karin

  Mange tak for dit svar. Hvor er det spændende at høre om din daglige hudplejerutine og så fantastisk at høre hvad tretinoin kan gøre over tid og at du har fået en markant hudforbedring du nu er tilfreds med. Det er så fedt at du har lyst til at dele dine oplevelser med os.
  Bruger du godtnok 2 forskellige serum om morgenen, da de så må arbejde forskelligt går jeg ud fra. Hvilken dagcreme bruger du så og er den kombineret med solfaktor eller seperat.
  Du skriver at om aftenen bruger du Tretinoin, matrixyl s6 serum, fugtcreme i den rækkefølge, Det var faktisk min opfattelse at
  Tretinoin stod alene om aftenen uden ekstra creme ovenpå. Troede at tretinoinen blev fortyndet så.
  Når du nu har brugt tretinoin i ca 3,5 år og dagligt bruger tretinoin og solfaktor, hvordan har du det så med solen herhjemme om sommeren og når du tager på ferie. Solbader du aldrig så. Ved du om huden bliver banket helt tilbage ved ophold i solen selv med faktor 50.
  Det var mange spørgsmål, men hvor er det et interessant emne. Du skulle som du tidligere skrev lave en you tube. Glæder mig til at få svar fra dig, da jeg selv er i en proces med tretinoin om startede for 10 mdr siden. Men vil gerne gøre det bedre om nødvendigt.
  Mange hilsner Lene

  22/01/2018
 • Andreas

  Hej Karin V S

  Tusinde tak for at dele dine erfaringer 🙂

  Jeg kan kun give dig ret i, at Timeless giver de dyre mærker kamp til stregen i forhold til pris og indhold. Jeg har efterhånden læst SÅ mange steder, at deres “Vitamin C + E + Ferulic Acid Serum” skulle være et billigere alternativ (eller “dupe”, som de kære amerikanere siger det) til SkinCeuticals’ “C E FERULIC®” – og så til en tiendedel af prisen og med et højere indhold af askorbinsyre!

  Både Melissa55 og MaryEllen er på min subscriber-liste 🙂 Og nu hvor vi er godt i gang med at name-droppe, kan jeg også anbefale “Mrs Ginger Beauty”, “FiftyPlusBeauty” og “Beauty and the Bargain”, hvis du altså ikke allerede kender dem. Det, de alle har til fælles, er, at de ikke udtaler sig om noget skønheds- eller hudplejerelateret uden at have studier og undersøgelser med i rygsækken – og det kan vi lide!

  Jeg var lige inde på Timeless’ hjemmeside og til min største begejstring så jeg, at de søreme har fået en forhandler i Storbritanien! Hjemmesiden ser dog en smule sketchy ud, men Timeless henviser selv til den på deres amerikanske side, så jeg tænker, at den må være god nok – og HURRA for det! Jeg smider lige et link her:

  https://www.timeless-uk.com

  Med dine og Angies ord taget til overvejelse kan jeg hermed konkludere, at jeg SKAL have fingrene i nogle af Timeless produkterne.

  Kæmpe hilsen
  Andreas

  22/01/2018
 • KarinVS

  Hej Andreas
  Ja, jeg køber de fleste sera jeg bruger ved Timeless, og selvom man betaler moms og told så er de jo helt vildt billige i forhold til de typer som de kan sammenlignes med. Jeg synes det er fantastisk gode sera, de bedste jeg har prøvet faktisk.
  Det jeg er så glad for ved netop det mærke er at de forskellige ting jeg bestiller først bliver produceret i det øjeblik min ordre kommer ind! Dvs ingen månedlang hyldetid, som måske ikke gør så meget ved nogle sera, men som ikke er spor godt ved vitamin-C serum.
  Når jeg får vitamin-C serum gør jeg det at jeg hælder halvdelen i en ren flaske, og stiller den i køleskabet. Så bruger jeg den ene halvdel først, og har også den stående i køleskabet, (der står alle mine sera og Tretinoin cremen også) så jeg har sådan en flaske i 7 måneder ca, hvilket jo er ret fantastisk fordi normalt vil serummet blive dårligt efter tre måneder. Og selvom det er billige produkter kan jeg godt lide at spare på det alligevel 😀
  Ved ikke om du har fundet Melissa55 og MaryEllen? Dem kan man også lære virkelig meget af 🙂
  Håber du vil prøve Timeless, (husk du kan få 5 $ i rabat ved at taste Angies kode ind) og jeg kunne da godt tænke mig at høre hvad du synes.
  Knus

  22/01/2018
 • Andreas

  Hej Karin V S

  Jeg er selv kæmpefan af Angie fra YouTube, og hendes meget informative videoer er blevet den nye bibel for mig. Så da jeg læste din hudplejerutine blev jeg helt nysgerrig efter at høre, om du – ligesom Angie – også bruger Matrixyl, Q10 og C-vitamin fra Timeless Skin Care?

  Jeg har nemlig længe villet prøve deres produkter, men jeg orker ikke de ekstraomkostninger, der er forbundet ved handel fra USA.

  Så hvis ja, hvor bestiller du produkterne fra?

  Kæmpe hilsen
  Andreas

  22/01/2018
 • KarinVS

  Hej Lene 🙂
  Ja hvor skal jeg næsten begynde?
  Jeg tror jeg vil henvise dig til Angie fra hotandflashy fra youtube, en af hendes nyeste videoer handler om den vilde forvandling der sker 🙂
  Jeg er 50 år men blir ofte bedømt betydeligt yngre, ikke at det på noget tidspunkt har været mit mål. Tværtimod ville jeg bare gerne have en stærk hud, den blev ødelagt af at bruge en af de meget dyre serier (du ved dem med “la” foran).
  Linier og rynker er minimeret helt utrolig meget, men jeg har selvfølgelig smilerynker, dog kun når jeg smiler 🙂 og min hud føles meget mere spændstig og fast. Det skyldes åbenbart at kollagenproduktionen øges betragteligt. Men prøv at tjekke Angie ud, hun forklarer det meget bedre end jeg.
  Ja jeg bruger fugt (nogle af youtube damerne gør ikke, men det kan jeg ikke undvære.
  Mit hudpleje program er:
  Om morgenen: blid rens, C-vitamin serum, q10 serum, om vinteren et par dråber olie, dagcreme/solfaktor (solfaktor er så vigtig) og til sidst makeup.
  Om aftenen: rens to gang (først fjernes makeup delen og dernæst en dybere rens), toner, (dernæst børster jeg tænder så huden lige når at tørre en lille smule), Tretinoin, Matrixyl s6 serum, olie (tilpasset årstiden), fugtcreme.
  Og så holder jeg hver dag øje med hvordan min hud har det. Fx pga vinter eller influenza, så kan det være nødvendigt at tage en lille pause fra Tretinoin, og i de pauser bruger jeg Booster 3 fra Beauté Pacifique.
  Det er det bedste (og billigste!) jeg nogensinde har gjort for min hud 🙂

  22/01/2018
 • Lene - Djursland

  Hej Karin V S Det er inspirerede at høre at din hud er blevet meget forbedret af tretinoin altså A vitaminsyre creme. Jeg kunne godt kunne tænke mig at vide hvordan din hud er forbedret på de 3,5 år, hvorvidt huden er blevet mere spændstig og er de fine rynker minimeret. Hvad med dybere rynker. Hvad bruger du så om morgenen, jeg tænker at huden har brug for meget fugt især pga A-vitamin cremen som udtørre.

  Jeg har selv brugt dette præparat siden foråret 2017 og er meget positiv over dette produkt, som virker langsomt og bedre end alt andet jeg har brugt.

  Anette hvor er det inspirerede at være en del af dette forum. Det er er så givende og lærerigt og takket være dig

  Hilsen Lene fra Djursland

  20/01/2018
 • Lene

  Karin->
  Jeg har fulgt dine svar over flere gange og synes det er super interessant med tretinoin behandlingen at høre den udvikling med din hud. Hvordan oplever du forbedringen i din hud. Kan produktet fjerne rynker eller blot fine rynker og blir huden opstrammet mv. Hvad bruger du ellers om morgenen til din hud af produkter. Du må skulle fugte huden da A vitamin udtørrer.
  Anette jeg vil sige at dette forum er så super interessant at være i takket være dig.

  Mvh Lene

  20/01/2018
 • @ Andres, mange tak for dine ord. Overordnet er hudlæger og kemikere enige om, at A-vitamin (groft sagt) er A-vitamin og jo ikke intelligent styret til at gå efter enten akne eller linjer. A-vit er et normaliserende vitamin, der altid vil trække huden mod en normal tilstand. Men. Det er alligevel lidt interessant, hvad der står her…nu du nørder med det:

  https://www.realself.com/question/Differin-for-wrinkles

  God fornøjelse. Lad mig vide, hvis du prøver.

  Stor hilsen Anette

  20/01/2018
 • Andreas

  Hej igen, Anette 🙂

  Nej, det har jeg ikke. Det, der holder mig tilbage, er den manglende dokumentation på adapalenes effekt på reduktion af fine linjer, rynker mm. Det, jeg til gengæld er stødt på gang efter gang, er en række studier, der viser, at ingredienser skulle være et mirakel til akneplaget hud – men det er bare ikke dét, jeg døjer med.

  Omvendt kan man vel sige, at i og med adapelen hører til a-vitaminfamilien, så må der vel forekomme en eller anden form for hudfornyende effekt, da det er, hvad a-vitamin i årevis har været kendt for. Derfor er min tanke, at det er “underordnet”, hvorvidt man bruger tretinoin eller adapelen, hvis man kigger bort fra præparaternes styrke.

  Har du, Anette – eller nogle af læserne for den sags skyld – erfaring(er) med adapelen?

  Da jeg hverken hudlæge eller kemiker, har jeg blot bygget mine antagelser på de studier, jeg har læst. Derfor ville det være superfedt, hvis du Anette, kunne få en hudlæge fra dit netværk til at enten be- eller afkræfte, hvorvidt adapalen egner sig til brug som et hudfornyende middel 🙂

  Hudkærlige hilsner,
  Andreas

  19/01/2018
 • KarinVS

  Stine Clemmensen:
  Hej Stine 🙂
  Jeg får en recept hos min læge, afleverer den på det lokale apotek, de sender den til et andet apotek (i Silkeborg eller Skanderborg, kan ikke lige huske hvor) og henter den så på mit apotek når den er blevet blandet.
  Man kan også købe Tretinoin online, uden recept, produceret udenfor Danmark, men der skal man vist være forsigtig fordi styrken i cremen kan variere i forhold til hvad der oplyses på tuben.

  19/01/2018
 • Leafysmoothie

  Jeg elsker a-vitamin cremer, tester lige nu physiolift fra avene, har du noget erfaring med den?
  Den har dog lidt silikone og skal bruges på natten, men jeg snyder lidt (undgår normalt silikone nattetid per BS advice), og min hud har ikke protesteret (var ellers bange for bumser/lukked indedhed). Bruger koncentratet på mine akne ar og synes det gør noget sammen. BP har jeg brugt mange tuber af, den er rigtig god, super3booster.

  18/01/2018
 • Stine Clemmensen

  @KARINVS må man spørge hvor du køber din tretinoin creme? Jeg er selv i behandling med det pt. pga. pigmentforandringer og jeg kan kun være helt enig med dig i af det er fantastisk. Jeg vil rigtig gerne fortsætte med det når jeg er færdig med mine behandlinger hos hudlægen.

  18/01/2018
 • @ Louise, det er en blanding af silikoner og A-vitamin (retinol), som holdes godt opbevaret i de små kapsler, så tålmodighed…og det bløde du oplever kommer nok især fra silikonen ;o)

  @ KarinVS, du gør det helt helt rigtige. Alle styrker kan tåles, hvis man går uendelig langsomt frem som dig. Og ellers beskytter sig og holder øje. TAK fordi du deler.

  @ Andreas, præcis. Har du prøvet?

  Stor hilsen Anette

  18/01/2018
 • @ Dorte, jeg har ingen erfaring (måske har andre), men jeg elsker at tjekke tingene ud her:

  https://www.realself.com/Mesotherapy/reviews

  @ Trine L, 1000 tak fordi du deler din gode erfaring. Virkelig brugbart.

  Stor hilsen Anette

  18/01/2018
 • @ Tina – JA til fiskeolie. Gør god forskel.

  @ Kristina – Ja, men på vej til Vejle city som jeg forstår det.

  Stor hilsen Anette

  18/01/2018
 • Andreas

  Hej Anette

  Når du skriver, at man i USA nu kan købe “den kradse A-vitaminsyrecreme uden recept”, er det så Adapalen, der markedsføres som “Differen”, du tænker på?

  18/01/2018
 • KarinVS

  Jeg er så en af dem der bruger Tretinoin – A-vitaminsyre creme, og har gjort det i tæt på 3,5 år, og jeg er vild med det
  Ja, man SKAL starte stille op, og ja det kan være svært at være tålmodig nok, men Uh hvor det lønner sig.
  Ikke ét ondt ord om retinol produkter, fx Beauté Pacifique, det brugte jeg også før, men der er ingen sammenligning i forhold til hvordan min hud så ud før og hvordan den ser ud nu.
  Jeg har gjort det fra starten at jeg har nærstuderet min hud hver morgen i et spejl med forstørrelseseffekt, og har der været optræk til rødme og svie, har jeg taget lidt pause fra Tretinoin. Derudover bruger jeg solfaktor hver eneste dag, også selvom det er en overskyet dag.
  Jeg kan kun anbefale A-vitaminsyre creme, min hud har aldrig haft det så godt og derudover er økonomien i det super, mine månedlige udgifter til hudpleje er falder meget (og jeg får altså ikke penge af nogen for at sige det her )

  17/01/2018
 • Louise

  Anette, må man spørge om du har en mening om E-cooking’s a-vitamin ampuller?
  Jeg synes nemlig det er en prisvenlig klasse i forhold til så meget andet, men har brugt dem i små to måneder, og kan ikke rigtig se en forbedrende forskel i ansigtet – men så begyndte jeg at bruge smøren på håndryggen, og jeg har god nok ikke haft så bløde og smukke hænder længe…og ingen tørre knoer. Om det er A-vitamin serummet ved jeg ikke….

  17/01/2018
 • Mesotherapi. Jeg har prøvet Mesotherapi på lårene, og det virkede helt vildt godt. Jeg fik sprøjtet en blanding af alt muligt ind med 200 stik i hvert lår, hver 2 uge, ca 10 gange i alt, og det tog ALT cellulite, og forbedrede hud kvaliteten helt vildt, jeg fik virkeligt unge og faste lår.
  Men det gør ondt, og jeg havde blå mærker efter hver gang. Jeg har ikke gjort det i 1 1/2 år nu, og jeg har kun fået lidt af den irriterende appelsinhud tilbage. Så jeg overvejer helt bestemt om jeg skal få det gjort igen.

  17/01/2018
 • Dorte

  En af mine veninder overvejer mesaterapi. Nogen læsere eller du Anette som kender det? Det skulle være en anti”age ansigtsbehandling hvor huden penetreres og efter det en speciel creme …. har du hørt om det? Måske kender du nogen som har erfaring og måske nogle dygtige folk der kan udføre det i Nordjylland. Og kan det anbefales? Det er ikke Derma roller men noget som går dybere.

  17/01/2018
 • @mariannegylding, dejligt at dine børn har så rene øre 🙂
  Som du selv nævner så kan der jo gemmes alverden af snavs derinde 😉 Desværre er det også én af de ting der gør, at vi så nemt for hudorme derinde. Det kan komme til at gøre ondt, hvis det for lov til at ligge der og hygge sig længe nok.

  Som en lille nyhed, så flytter min klinik til Vejle inden længe og adressen vil snart blive opdateret på min hjemmeside 🙂

  17/01/2018
 • Kristina

  I Brørup af alle steder! Der kan man bare se! 🙂 Dejligt med dygtige behandlere i nærområdet

  17/01/2018
 • Tina

  Du har ret, for meget og for lidt er jo skidt.
  C vitamin og E vitamin er ligesom fiskeolie godt for huden, det indtager jeg gennem munden, det spreder sig til huden og så kan jeg behandle mindre udefra.
  Ligesom infrarød sauna er godt for huden.
  Ved ikke om det er klogt, men det virker.
  God dag ønskes.

  17/01/2018
 • Bor hun godt nok i Brørup? Som i Jylland lidt syd vest?
  Synes nemlig tit at de dygtige har det med at samle sig i Kbh;-)
  Jeg har også noget med ører, mine børn har verdens reneste øresnørkler, for der kan nemt gemme sig sæberester og andet, og jeg spotter det med det samme.

  17/01/2018