A-listen for september

Det skal jeg fortælle dig: De står bag fire nyheder, som jeg synes, det er godt at kende til – prøve, hvis du kan komme til det. Og med prøve mener jeg prøve, ikke nødvendigvis fluks-købe.

RUDOLPH CARE

”Vores produkter er ligeglade med alder. Det er jeg også. Jeg er gammel nok til at vide, hvad jeg vil. Ung nok til at tro på, at det kan lade sig gøre. Og erfaren nok til at få det til at ske.” ANDREA RUDOLPH

Hurra for de ord og for, at Andrea Rudolph lader sig fotografere med nettet af linjer frem for at give dem det glatte lag i Photoshop. Rudolph Care lancerer endnu mere fugt og glød via et nyt serum og en ny dagcreme, som jeg har prøvekørt den sidste måned. Begge er drøje som bare pokker. Ét pump serum (som har en fabelagtig konsistens) rækker til ansigt og hals – med cremen er det nærmere et halvt pump. Indholdet kan du enkeltvis dykkere nærmere ned i her, men overordnet er tale om to niveauer af hyaluronsyre i en cocktail baseret på stamcelle-teknologi med tranebær, spinat, grønkål, aloe vera, mango-smør, broccoli, avocado og acaibær.

ZARKO

Har parfumemesteren fra Helsingør nogensinde lavet noget, som nogen ikke kunne li’? Ét er den nye duft, som jeg vender tilbage til senere, for se først lige på håndcremen, som er hældt på min absolutte favoritemballage af en metaltube. Cremen har den karakteristiske Pink Molecule-duft og gør det, som en håndcreme altid skal vurderes på: Den føles som en usynlig handske, er beskyttende, blød, men uden at klistre. I mit tilfælde kan jeg smøre den på og gå direkte til tasterne. Indholdet tæller smidiggørende E-vitamin, blødgørende aloe vera og den fedtsyremættede inca inchi-olie.

BIOEFFECT

Bioeffect er aktuel med en essence, som jeg har testet op i mod den bekostelige SKlls Essence, der ofte bliver kaldt for verdens bedste. Du kan med mere økonomisk ro på bagsædet roligt skifte til Bioeffects, hvis du drømmer om/eller bruger SKll. For den er mere drøj og mindst lige så god. Og har du glemt, hvad en essence er, så er det en fusion af toner og serum (det er individuelt, om essence bliver brugt som et ekstra step, eller fungerer som erstatning for noget andet). Det er en måde at få EGF-effekten på – enten hvis det originale EGF-serum ikke er økonomisk muligt, eller du er typen, der ikke kan få nok af Bioeffect (og de findes som bekendt).

SNUP TIPPET: Nåja, så sker der noget med min yndlings-deodorant. Dén, der tørlagde UK i egen succes, og som nu kommer i en bæredygtig dobbeltstørrelse (men med en lavere pris) i en kort periode, dog først fra næste uge. Hold øje med Aurelia i enten Salling eller Magasin.

PS: Undskyld ventetiden. Vi trækker vinderne på Instagram: @beautyspace kl. 18.00.

30/08/2019
Landets bedste behandlinger
02/09/2019
Hun er mere So-You end So-Me
Derfor er Anne Frølund skyld i en hel del på badeværelses-hylden

Kommentarer

 • Cille

  Hej anette,

  Det kunne være så fedt, hvis du kan komme til at teste Augustinus bader The Cream og anmelde for os:)
  Tak.

  06/09/2019
 • Heidi

  Hjælp! Jeg er virkelig faret vild i skønhedsjunglen! Har købt mig fattigt i så mange produkter.
  Leder efter en god fugtighedscreme til ansigtet til en tør hud med mange tilstoppede porer. Selvfølgelig uden mineralsk olie og silikone, specielt sidstnævnte er svært at finde i en oliefri creme. Oplever når jeg bruger olie, f.eks. fra Ling, at det hjælper lige nu og her, men virker tilstoppende senere.
  Er der et mærke som både undlader mineralsk olie, silikone og andre tilstoppende ingredienser?

  05/09/2019
 • susanne brøndum

  SKII ja den er verdens bedste – men hvor kan man købe den i Danmark??
  jeg køber til lager når jeg er i London ( og det er en dyr affære)
  vil dog prøve EGF, men tvivler på noget kan slå SKII, som virker supergodt med EGF serum.
  Tak for dine dejlige nyheder!!!

  sanne

  05/09/2019
 • Christina Kragh

  Kunne du se nogen synlig effekt el anden glød i huden efter at ha brugt de 2 nye produkter fra Rudolph care

  04/09/2019
 • Ditte

  Jeg elsker RC produkter – har ellers været langt omkring mht. Mærker og er gået efter virkningsfulde ingredienser, men det seneste år er jeg langsomt blevet draget ind i RC’s hudplejeunivers, som er så langt fra alt andet jeg har prøvet, når det kommer til velvære og feel good. Jeg synes fint jeg kan kombinere Dermalogica’s overnight retinol, med niacinamid fra the ordinary og RC’s lækre serum og acai olie, og få absolut maks. Ud af det hele. For slet ikke at tale om kropsolien og body lotion, arhhmen – jeg elsker det !
  Hvad angår Andrea’s private situation – så er den netop … privat ! Og jeg tænker ikke at man får alle vinkler med i de artikler der udkommer i diverse sladder blade. Jeg er sikker på at de fleste af os har været i personlige situationer, som bestemt har haft flere årsager end man lige har lyst til at dele med omverdenen.
  Med ønske om god karma til alle
  Ditte

  04/09/2019
 • Ditte H

  Pokkers Anette … jeg er så letpåvirkelig, at jeg nu får lyst til at bytte mine silikonefyldte Dermalogica produkter ud med RC!! RC’s ansigtsolie er iøvrigt vanedannende!

  03/09/2019
 • ELSKER Andreas citat. 🙂
  Og en dag må jeg prøve den deo.

  03/09/2019
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Julie G, tak fordi du deler din erfaring.

  @ Rie Viola, fra nu af…måske første næste uge. Men lige straks.

  @ Pernille S, 1000 tak.

  @ Dottkvott, Essencen har jeg har haft med i Børsen Pleasure, og den har et fint hold. Jeg har et meget ambivalent forhold til ansigtsolier, og umiddelbart ser jeg ikke at prisen retfærdiggør det reelle indhold. Gwyneth Paltrow er af en anden mening ;o)

  Stor hilsen Anette

  03/09/2019
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Birgitte, dét kan du bestemt. Netop den tynde hud omkring øjnene har brug for kollagenstyrkende A-vitamin. Men gå langsomt frem, for bruger du for stærk A-vitamin udløser det en retionid-reaktion med irritation og rødme. Du kan evt. fortynde et fugtserum med lidt af din A-vit til at begynde med.

  @ Anne, herligt.

  @ Ditte H, vi må snart have en alvorlig snak ;o) ;o). Huden har jo ikke brug for én kilde i forhold til ingredienser. A-vit og frugtsyrer gør intet godt, hvis ikke barrieren og beskyttelsen spiller max. Du kender Hudplejepyramiden ud og ind, og her vægtes både peptider og fugtbindende ingredienser (hyaluron og glycerin) højt. Vær at tage med, når vi specifikt taler RC, er også alt det du ikke får med (som træls silikone og mineralske olier for at nævnet et par eksempler). Giver det mening? Selvom jeg ikke er Stephanie S ;o)

  Stor hilsen Anette

  03/09/2019
 • Dottkvot

  Hvad mener du om Vintner’s daughter essense og serum? Er der noget om hypen?

  02/09/2019
 • Pernille S

  Kloge, kærlige ord Anette 🙂

  02/09/2019
 • Rie Viola

  Lækre sager.
  Hvornår kan man købe håndcremen?

  02/09/2019
 • Julie G

  Aurelia deodoranten er ok, men en lignende af mærket “routine” er bedre https://routine.dk/collections/minier – ifølge min erfaring 🙂

  02/09/2019
 • Ditte H

  Spændende ting, især Zarko parfumen . Deo’en må jeg vist også have afprøvet, selv om det ikke er noget, der bliver prioriteret her … mærke altså.
  Vedr. Rudolph produkterne så læste jeg en gang andet sted, at hendes produkter var fine til at fugte med, men det var så også det? Altså ingen virksomme ingredienser som A-, C- eller E-vitamin eller niacinamid? Derfor skippede jeg dem hurtigt til fordel for Murad og Dermalogica … men det er selvfølgelig klart, at hvis Stephanie S bruger Rudolph produkterne, SÅ er det en heeelt anden sag, og så må jeg se på det igen 😉 Hahaa…

  02/09/2019
 • Anne Brieghel

  Det lyder så spændende, glæder mig

  02/09/2019
 • Birgitte

  Hej Anette
  Jeg har lige et spørgsmål, som ikke har noget med dagens emne at gøre..
  Kan man smøre A-creme under/omkring øjnene, eller er det for skrapt ?
  Bruger Environ 1 og skal snart til niveau 2.
  God dag til dig

  02/09/2019
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Kristina Jensen, ÅH jeg glæder mig også. 1000 tak fordi du kommer.

  @ S, jeg tror du vil synes om deodoranten.

  Erfaring har lært mig, at der aldrig findes én sandhed, og at det derfor kan være knugende livsfarligt at dømme. Jeg har selv stået i en barsk situation for ikke så mange år siden, og den piner mig stadig (selvom jeg ved, at jeg burde slippe, og det GØR jeg også, siger konen til sig selv). Det pinefulde består i, at det der for mig er sandheden, vil være meget meget svært for andre at forstå/begribe. De vil se noget andet. Tro noget andet. Håber, det giver mening.

  Stor hilsen Anette

  02/09/2019
 • Kristina jensen

  Jeg glæder mig til at se og Høre dig imorgen i Odense Kommer der en September box ? Kh Kristina

  02/09/2019
 • S

  Er næsten nødt til at prøve den deodorant snart, har kun hørt gode ting om den.

  Tilgengæld får jeg nok ikke købt noget fra Rudolph Care lige foreløbig. Har (stadig) svært ved at støtte Andrea Rudolph på trods af de gode ting jeg hører om hendes produkter. Hele historien med at hun så offentligt fandt sammen med hendes nuværende mand, mens han var sammen med sin gravide kone…. Nuvel, alle kan begå fejltagelser, når kærligheden er der jamen så er den der og skal man gøre bod for det for evigt? Nej, men man kan godt opføre sig ordenligt og behandle andre med venlighed. Både Andrea og hendes nuværende mand skiltede med deres nyfundne kærlighed på instagram så hele verdenen og hans gravide kone kunne følge med. Ja det er sgu for usympatisk og jeg har svært ved at se bort fra det når det kommer til Rudolph Care produkter. Og så kommer man jo tilbage til nogle af de diskussioner du har lagt op til tidligere Anette, vdr. The Ordinary…. Personen burde jo ikke stå i vejen for mærket, hvis produkterne er i orden. Men det er desværre nemmere sagt end gjort. Det er det ihvertfald for mig, når udvalget af produkter er så stort.

  02/09/2019
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Birgitte B, hvor herligt med en varme-rapport fra dig. Tak skal du have.

  Stor hilsen Anette

  02/09/2019
 • Jeg er så glad for at have opdaget den deo. Den holder selv i den værste varme (Grækenland om sommeren). Kh. Birgitte

  02/09/2019
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Amalie, jeg har ikke prøvet endnu. Hvad tiltaler dig ved det, du hører? Eller hvad har fanget din interesse?

  Stor hilsen Anette

  02/09/2019
 • amalie

  Nu hvor du lige nævnte det med dyre sager og dupes på dem.. kender du så til Augustinus Bader the cream? Har hørt en masse godt om den, men prisen er skræmmende. Har du nogen mening om den?

  02/09/2019
 • @ Mathilde, du har helt ret. Man kan ikke smøre noget olie-holdigt på umiddelbart efter. Du skal vente ca. 5 minutter.

  @ Marianne Gylding, det er nok et feriehoved lige som mit måske? Det er Zarko-konkurrencen.

  @ Lis T, nej, det er den ikke. Men utrolig effektiv. Og jeg har testet den på mange, ikke kun mig selv ;o)

  Stor hilsen Anette

  02/09/2019
 • Lis T

  Er Aurelia deodoranten antiperspirant ?

  02/09/2019
 • Måske jeg har sovet i timen, men, trækker lod om hvad

  02/09/2019
 • Matilde

  Hej Anette,
  Hvordan virker det med den bioeffect essence og olie? Mener det oprindelige serum ikke vil blandes med olie, men hvad med essence og en efterfølgende creme/solcreme med olie?
  Mvh Matilde

  02/09/2019