Landets bedste behandlinger

Der kommer tit spørgsmål og efterlysninger herinde, når det gælder landets bedste behandlinger.

Derfor har de nu deres helt eget sted. Du finder mine varmeste anbefalinger her, og listen bliver naturligvis løbende opdateret.

@beautyspace på INSTAGRAM

PS: Jeg er først tilbage 1. september, så kommentarfeltet er til indbyrdes dialog. Eller til dig med god tålmodighed.

28/08/2019
Sara Rostrups anbefalinger
Listen & learn
02/09/2019
A-listen for september
Hvad Rudolph Care, Zarko, Aurelia og Bioeffect har tilfælles

Kommentarer

 • Helle bøgebo

  Hej Annette . har du et sted hvor der er lidt til lårene . hvor Celulitis kan hjælpes lidt på vej ? knus herfra

  06/09/2019
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Susanne D, tak for din tålmodighed. Det er en skrøne det med C-vit og niacinamid. Du kan sagtens kombinere (med mindre du befinder dig i en varm brændeovn – dér går de to ikke sammen). Altid det tyndestflydende på først i forhold til rækkefølge.

  Stor hilsen Anette

  03/09/2019
 • Susanne D

  Kære Anette,
  Jeg har lige et par hurtige spørgsmål her.
  1) Jeg elsker min Rønsbøl skin tonic med niacinamide, som jeg flittig bruger inden serum mv. Nu har jeg så imidlertid købt en så lækker serum fra Lumene med C-vitamin og er kommet meget i tvivl om jeg kan bruge ovenstående produkter sammen? Det er vist noget med at C-vitamin og niacinamide ikke bør bruges sammen?

  2) Til gengæld mener jeg at have læst at A-vitamin og C-vitamin arbejder skønt sammen?. Skal C-vitamin serummet på først og dernæst A-vitamin cremen eller ?

  Dejlig dag til dig 🙂

  02/09/2019