Hun er mere So-You end So-Me

Selvom det i virkeligheden kun drejer sig om et par årtier, så føles det, som om jeg altid har kendt Anne Frølund. Du kender hende også, selvom du måske ikke ved det. For hun er Jurliques danske mor. Men trods alverdens sociale platforme, er hun langt mere SoYou end SoMe – det handler for hende altid om os andre, kunderne, om mærket, om jorden.

Hun kan bedst beskrives som en moderne udgave af enhver stammes uundværlige medicinmand. Den kloge kone, man kan betro livs-alvorligheder. Og selvfølgelig var det hende, der for præcis 25 år siden fik Jurlique til Danmark. Kærligheden, nogen vil sige besættelsen, til biodynamikken og plantekraften gik i hjertet på Frølund – og stikker stadig dybere end til den synlige hudoverflade. Hun er bogstaveligt talt jordnær for ud over at leve af sin egen have, så tilbringer hun ugevis af sommeren i Norges vildmark. Uden strøm, med mad på bål, badende i elven og sovende i telt – vistnok iført vanter.

Og med den overbevisning, det bagland og den autenticitet vil hun altid være den perfekte favn for Jurlique. Anne Frølund er typen, der efterlader en nærværende rumklang, som direkte oversat er den langsomt udklingende lyd, der forbliver i et rum efter den originale kilde er blevet tavs.

SNUP TIPPET: Hun ændrede mit syn på krads eksfoliering med Jurliques bløde havregryns-skrub, ligesom der var Årets Ansigtscreme, som du måske husker. Der er også Love Balm, kultklassikeren Moisture Replenishing Day Cream og et perfekt lavendel-repertoire.

Jeg ved, at mærket har mange hudglade tilhængere på Beautyspace, så herfra skal der lyde et hjertevarmt stort tillykke til Anne med de 25 Jurlique-år. Og ditto til Jurlique for at have Anne på 25. år.

@beautyspace på INSTAGRAM

02/09/2019
A-listen for september
Hvad Rudolph Care, Zarko, Aurelia og Bioeffect har tilfælles
04/09/2019
Nok er nok
Hvad min ferie lærte mig på den hårde måde

Kommentarer

 • Christina Kragh

  Kan se der står hyllaron syre som noget af det første…..men ja den er ret fedtet el olie agtig

  04/09/2019
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Pernille S, du er jo på samme hold.

  @ Leafysmoothie, tak til dig, fordi du læser med og så ofte byder ind med DIN inspiration.

  @ Christina Kragh, som jeg husker INCI-listen, så er det et silikonebad med retinol. Jeg er ikke i tvivl om at du får god virkning. Men du skal kunne lide at det er i en base af silikone. Men tjek INCI.

  Stor hilsen Anette

  04/09/2019
 • Leafysmoothie

  Dejligt og virkelig skøn læsning hele denne serie hvor vi møder mennesker med passion og skønhed. Tak, perfekte til inspiration og nye tanker! <3

  03/09/2019
 • Christina Kragh

  Hej Anette ang det billede jeg sendte dig af den A vitamin serum jeg havde fået …Hvad kan du fortælle om den ? Er den god osv ….kan se der står 1,5 % retenol kh Christina

  03/09/2019
 • Pernille S

  Er SÅ meget fan!

  02/09/2019

Bliv en

Beautyspace-insider

 

Få evidensbaseret lige-ud-af-landevejen skønhedssnak. Hvad virker, hvad gør ikke.

Det koster intet at abonnere på BEAUTSPACE, hvor du hver uge får tre til fire aktuelle artikler, adgang til mine bøger og foredrag med rabat og nåja, du er den første, der får besked, når månedens BEAUTYSPACE BOKS udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.