fbpx

Overskud slår selvtillid med flere hundrede procent

Confidence, lyder svaret ofte, når internationale stjerner bliver spurgt om, hvad skønhed er for dem. Altså tillid. Ofte forstået som tillid til sig selv.

Som skønhedsbegreb,  eller bare at bære sig selv på en god måde sammen med andre, handler det for mig ikke om selvtillid, men langt mere om selvværd. Lommepsykologisk er selvværd ikke noget, man vupti kan fylde sig selv op med. Men der er noget andet lidt i samme boldgade, som er nemt at praktisere, uanset hvor på selvværdsstigen, man befinder sig.

Og det er at beslutte sig for at vise overskud. Handle i overskud.

Som eksempelvisvis da Årets bedste produkter løb af stablen. Det var svært ikke at bemærke, hvordan flere mærker og konkurrenter heppede på hinanden, og den slags gør indtryk. I hvert fald på mig.

Det pynter så vildt og voldsomt at unde andre succes, lykke og evner, man måske ikke selv har. Overskud er også at turde vise sårbarhed og ærlighed. Som når hudlæge og professor Peter Bjerring fortæller og dokumenterer for mig, hvordan fillers (som eksempelvis Restyalene) er mindre godt…på trods af, at der er tale om en af de behandlinger, han lever af. Og jo, vi vender tilbage til den historie.

Eller når mesterfrisør Cim Mahony ikke er bleg for at tilslutte sig det faktum, at Juhldals Shampoo No. 4 er den bedste mod sart og irriteret hårbund. Selvom han er distributør for et andet og konkurrerende hårplejemærke. Hvis du i den sammenhæng søger mod Juhldals hylder, så tjek også den originale Wonderlotion ud (som jo navnemæssigt ikke mangler selvtillid).

Den slags giver overskud i karmabogen, som alle jo kan få brug for at trække på.

NOGET VI HAR TALT FOR LIDT OM, er det faktum, at Weledas Skin Food er kommet i en light version med fugtmættende glycerin, barrieregod bivoks og  sheasmør plus et batteri af beskyttende antioxidanter. Den minder til forveksling om Biotherms Lait Corporel lotion i sin appelsin-citronfriske duft og let smørbare konsistens, bare økologisk. Jeg er kæmpefan, ikke mindst også af prisen til 100 kroner. Irriterende er dog emballagen. Den var så fin ikonisk og apo-cool i den originale ståltube. Nu er den hældt i generisk og mindre køn plasttube. Vi vil gerne have den originale emballage tilbage. Hører du, Weleda?

@beautyspace på INSTAGRAM

FOTO JENS PETER ENGEDAL

05/03/2019
Det er først på torsdag
Men her er et tip om, hvor du kan se mere
08/03/2019
Får du nok?
Lød spørgsmålet fra ELLEs Anne P

Kommentarer

 • @ Birgitte B, Jeg er spændt på, hvad du siger til LIGHT versionen.

  @ Anne-Marie, haha, enig. Jeg har ikke prøvet det, du her beskriver.

  @ Hanna, og det er Weleda heldige med. At du er begejstret.

  @ Nina Sølling, åhhhh ja, de var også fine. Så en tube hos en veninde for nylig (alt for gammel var den og helt klar til udsmidning).

  @ Christina Kragh, Lad Environ guide dig. De vil spørge ind til din hudtype og hudtilstand.

  @ Pernille S, den er jeg også begejstret for. Jeg har noget med glas, som jo er upraktisk, men føles godt.

  @ Tanja, det er den til ansigtet, jeg anbefaler. Body Butteren får også min anbefaling (og her får man lidt old school metallågs-følelse, når man åbner).

  Stor hilsen Anette

  11/03/2019
 • Tanja

  Har skinfood i den nye body butter og den er fantastisk og til kun 120 kr. Den skal i virkelig prøve:) knus fra Tanja Ps. Anette er det skin food light til ansigtet du anbefaler ? Eller den jeg nævner her. Men denne her er en stor plastic krukke:)

  09/03/2019
 • Pernille S

  Jeg er ret glad for Weledas bodyolie med havtorn. Dufter dejligt, og huden er også glad 🙂
  Emballagen kan dog diskuteres. Tung glasflaske, men indholdet opvejer udseendet.
  Jeg hepper i den grad også på Rudolp Care. Synes det er så dejligt med den succes hun har. Er dog ikke så vild med farven på emballagen; den rosa – som faktisk fremstår mere lilla. Savner den tidligere grøn/turkise farve, men smag og behag er forskellig! 🙂

  08/03/2019
 • Christina kragh

  Hej Anette hvis jeg gerne vil skifte over til Environ A vitamin og vant til at bruge min super 3 bolster hvilket step skal jeg så starte på ved Environ tænker du??
  Og eller overvejer jeg at skifte til dermalogica A vitamin….. Hvilken tænker du er at foretrække?? Kh c

  08/03/2019
 • Nina Sølling

  Ej, ja. Skin Food er rigtig god. Er fast inventar på mit skrivebord og mit natbord – og har været det i flere år.
  Min mand, der ellers har det svært med dufte, synes at den dufter skønt. Uhmm! Og det gør den. Vil bestemt prøve den lettere udgave også.
  Jeg foretrækker old school-tube i metal….men jeg synes jo også, stadig, at Jurlique skulle have beholdt deres oprindelige blå/hvide tuber 🙂

  07/03/2019
 • Hanna

  Helt enig med de andre her i kommentarfeltet – den gamle tube var pæn, men virkelig upraktisk. Den ender med huller i siderne og man sidder og fedter med at skrue låget ordentlig på igen.. Er vild med den nye indpakning!

  07/03/2019
 • Anne-Marie Andersen

  Jeg har en trediedel tilbage af Weleda skin food i i metaltube, med huller i begge sider. Så selvom det er charmerende med metaltube, så er det mindre charmerende, når man ikke selv kan bestemme hvor cremen kommer ud.

  07/03/2019
 • Uh, Skin Food i light. Det kræver vist en prøve. Jeg er vild med den originale (men ikke nødvendigvis den originale indpakning. Her er vi nok uenige). Kh. Birgitte

  07/03/2019