Årets shampoo

 

En smart, brugbar og virkelig rar prisvinder. Mest af alt fordi den danskproducerede shampoobar fra Purely Professional virker. Det let cremede skum er flødeskumsagtigt blødt og renser på måden, så håret ikke bagefter føles som en klasket omgang på måden, der minder om at ae noget med fedtet pels. I stedet for at købe en halvliters shampooflaske – og fragte unødvendigt vand bekostelig rundt – får du her, hvad der svarer til det samme med et produkt, der vejer bare 70 g.

Purely Professional Shampoo Bar 1

Værd at vide: Shampooen er uden parfume. Det nye i 2020 er, at shampoobaren nu også fås i en version mod skælproblemer. I modsætning til den første sulfatfri version er der i 2’eren et lavt niveau af sulfater.

Beautyspace sætter pris på skønheden. Læs mere her.

@beautyspace på Instagram, hvor Pernille Rahbeks rutiner udfordres lige nu.

FOTO JENS PETER ENGEDAL

09/12/2020
Årets Kultklassiker
Et legendarisk syrebad af ro, fugt og glød
11/12/2020
Årets kropssmøre
Plantefedt- og fugtmættende øko-peeling

Kommentarer

 • Anette Kristine Poulsen

  1000 tak for alle gode ord og indspark.

  Konkrete svar på spm. :

  @ Marianne, du bruger EGF om aftenen. Lad det sidde lidt på, børst tænder (lad der ca. gå 5 min.) og så på med A-vit.

  @ Amaja, jeg tror det er smag og behag. Jeg synes jo eksempelvis at det er rigtig fint.

  @ Louise F, det har utvivlsomt været en drøj omgang. Jeg tør ikke sige eller love, om den vil gøre nævneværdig forskel. Men jeg tror ex. at Karmamejus HERO vil gøre en god forskel i din hårbund. Stabiliserende, beroligende.

  Stor hilsen Anette

  13/12/2020
 • Maj

  Hvad tænker du at hårklinikken ( som jeg er i behandling ved i Århus= ved Annelise ) vil sige til shampoo baren, om man må anvende den sammen med deres serum..

  Vil gerne begynde at rulle med original dermaroller, men kan man godt anvende EGF Bioeffect og din A-vitamin efter rulningen eller SKAL man anvende den lippotide der er med i dermaroller start kit ? På forhånd mange tak

  13/12/2020
  • Anette Kristine Poulsen

   @ Maj, jeg er meget glad for Hårklinikken, men de er ikke altid så glade for andre produkter (end deres egne). Du kan SAGTENS bruge shampoobaren sammen med deres ekstrakt. Og det samme med Dermaroller, en fin kombination du nævner. Stor hilsen Anette

   13/12/2020
 • Miller

  Klik klik, så fik jeg ordnet en julegave mere tak for tip

  11/12/2020
 • Ditte

  Den Shampoobar er intet mindre end et vidunder – jeg knuselsker den og brugen både til hår og aften afrensning i ansigtet, og den er så mild og blød – jeg elsker indpakningen der ser ren og minimalistisk ud. Dbh Ditte

  10/12/2020
 • Louise F.

  Hvordan er den, hvis man døjer med tør hovedbund? Jeg synes shampoo er en kæmpe jungle og har ikke fundet noget endnu der gør min hovedbund sådan rigtig glad. Den har selvfølgelig også været i gennem kemoterapi for et år siden. Så jeg har den mistænkt for aldrig at blive rigtig glad igen 🙂

  10/12/2020
 • Mette Sloth Eriksen

  Den er jeg virkelig enig i – det er både en genial pladsbesparende shampoo, og så gør den bare arbejdet igen og igen. Mit bedste køb 2020, glansfuldt hår, hårbund der ikke længere klør, ja alt er godt med denne skønne ting. Love it.

  10/12/2020
 • amaja

  lyder godt ,men undskyld mig en kedelig indpakning ,det er som alt det flotte og smukke bliver smidt væk når det bliver bæredygtigt

  10/12/2020
 • Marianne

  Jeg prøver lige at stille mit spørgsmål fra forleden igen 🙂 Vil straks bruge tilbuddet og købe EGF-serummet. Hvornår bruges det – morgen/aften? Kan man komme din Ansigtscreme ovenpå?

  10/12/2020

Kom med kvit & frit på Beautyspace-holdet

Uafhængig skønhedsformidling for dig, der vil have dokumenteret viden om hud, hvad-virker-guides og hvordan fejlkøb undgås. Kun ord der gør dig klogere - og nå ja, besked som den første, når månedens Book’n’Beautyboks udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.