Årets vigtigste farve

Rigtig godt nytår.

Inden vi for alvor tager hul på 2019, så kommer der en hurtig appetitvækker. Nemlig en af årets vigtigste farver.

For står det til farveeksperterne hos Pantone, så bliver lys koralfarve en af de mest betydningsfulde nuancer. Mulighederne er mange – lige fra at dyppe håret i det glade pantonenummer (16-1546 helt præcist) til at male munden den koralfarve, som makeupartister kalder klædelig på tværs af alle hudtoner. Ifølge Pantone symboliserer farven optimisme – for mig er det en oplagt mulighed for at bevæge sig ud af komfortzonen af nude. Læbestiften fra Aveda i farven papaya rammer farven.

NB: Om et lille døgn gælder det de ting, vi roligt kan sige farvel til. Og de ting 2019 vil berige os med på skønhedsfronten.

21/12/2018
Elle spørger
Og jeg svarer. Meget kort.
04/01/2019
Kom an 2019. Der er nok at glæde sig til
Der er også et par ting eller tre, vi heldigvis tager afsked med.

Kommentarer

 • @ Christina Kragh, tænker klart IKKE to A-vit. Du må vælge ;o)

  09/01/2019
 • Christina kragh

  Så du tænker 2 serum ? 2 x A vitamin …..ordenary A vitamin så Rudolph care serum og så til sidst min super 3 booster kh Christina

  09/01/2019
 • 1000 tak for alle gode ord. Her er konkrete tilbagemeldinger på spørgsmål:

  @Lotte Munk, det vil jeg SÅ gerne høre mere om. Alt om. 1000 tak.

  @ Christina Kragh, jeg ville også tage serum først, men du får så ikke den helt hudtætte kontakt i forhold til A-vit. Det kan løses ved at bruge et tyndere A-vit serum under Rudolph serummet, fx. fra The Ordinary.

  @ Maria Johannsen, prøv at gribe fat i aveda.dk, som er dem, der har leveret billedet.

  Stor hilsen Anette

  09/01/2019
 • Maria johannsen

  Hvordan mon man får den smukke hårfarve?

  08/01/2019
 • Tanya

  Tak, Anette! Så kan jeg forny min beholdning med god samvittighed

  04/01/2019
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Tanya – det er overhovedet ikke et svært spørgsmål. OG super relevant. Det er fra ikke-truede spise-hajer (jeg har set dokumentationen).

  Jeg vender tilbage på bloggen mandag med svar.

  KH Anette

  04/01/2019
 • Tanya

  Godt nytår til dig og alle de andre læsere!
  Anette, jeg har et – måske svært – spørgsmål: Jeg har nu brugt Beauté Pacifiques La Forte-kosttilskud i en måneds tid, og synes at jeg kan se tydelige forbedringer i min hud (den fremstår mere plump, simpelthen). Men! Det bekymrer mig at produktet er lavet med hajbrusk. Flere hajarter er truede, så det strider mod generelle principper om bæredygtighed og etik. Hvad er dine tanker om det? Hvad siger Beauté Pacifique selv?

  04/01/2019
 • Christina kragh

  Hej Anette Jeg har lige fået Rudolph care serum og super 3 boost A vitamin ….Nu er jeg pludselig kommet i tvivl om hvilken rækkefølge jeg skal bruge dem i ? Normal ville jeg jo mene A vitamin skulle på som det første men super 3 boosteren er jo rimelig crem agtig og derfor giver det mest mening at bruge serum først er jeg helt gal på den hahaha kh Christina

  04/01/2019
 • Helene Henriksen

  Rigtig godt nytår til dig og dine kæreglæder mig til at følge alle dine skønne tips i 2019 ❤️Den bedste beauty blog ever❤️

  03/01/2019
 • Leafysmoothie

  En dejlig farve, tak for tippet og velkommen tilbage.
  Mange ønsker om et rigtig godt nytår til dig og de dine!
  <3

  03/01/2019
 • Pernille S

  Ikke ringe at koral er tilbage. Altid været yndlingslæbestiftsfarven!
  Godt nytår 🙂

  03/01/2019
 • Rie Dyrnes

  Dejligt at du er tilbage…
  Rigtig godt Nytår <3

  02/01/2019
 • Ida Østergård

  Hej Anette
  Godt nytår!
  Åh, blev helt glad…..du er tilbage!
  Skøn skøn farve, jeg har været så glad for koralfarvet i flere år.
  Glæder mig tilbragt følge dig i 2019.

  02/01/2019
 • Gurli Nielsen

  Hvad tænker du om imedeen også den 50 plus …

  02/01/2019
 • Lotte Munk

  Hej Anette
  Godt nytår:0)
  Mit nytårsfortsæt eller nej, noget jeg altid ønsker mig er naturlig lækker sund hud. Herunder også naturlige let fyldige bryn. Og nu har jeg faktisk været nede og få lavet stamcelle behandling af bryn, det skulle få hårene til at vokse. Jeg holder dig underrettet om resultatet hvis interesse?

  Mvh. Lotte

  02/01/2019
 • Tina G.

  Jeg elsker den allerede …..nåh ja, og godt nytår ☺️

  02/01/2019
 • CharlotteK

  Godt Nytår! Og sikke en skøn farve. Nu lugter det allerede af forår;-)

  02/01/2019
 • Charlotte Riis

  Rigtig godt nytår

  02/01/2019
 • amaja

  Godt nyår jeg er glad for at du er tilbage

  02/01/2019
 • Jette B

  Et godt og lykkebringende nytår til dig og familien.
  Tak for opslag på din fantastiske blog, jeg læser med stor interesse.

  Spændende farve, den skal da studeres nærmere

  02/01/2019

Kom med kvit & frit på Beautyspace-holdet

Uafhængig skønhedsformidling for dig, der vil have dokumenteret viden om hud, hvad-virker-guides og hvordan fejlkøb undgås. Kun ord der gør dig klogere - og nå ja, besked som den første, når månedens Book’n’Beautyboks udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.