Kom an 2019. Der er nok at glæde sig til

Der er et par ting, vi er blevet mætte (OK trætte) af i 2018. Bl.a. overperfekte Instagram-bryn, der mest af alt ligner tatoveringer. Skip-care er sidste nye sympatiske træk fra Sydkorea, for hvem orker 10 hudplejetrin? Vi er også færdige med glitter-masker (for hvad er pointen?) og pastelfarvet hår.

Her er, hvad du kan glæde dig til i det nye år:

1 Vi bliver skintellectuals
Glem halvluftige løfter og skønhedshistorier fra de varme lande. I dag ved de fleste, hvordan indholdsoversigten på en creme skal læses. Enten for at få mere af noget bestemt eller for at undgå noget. Vi er så oplyste, at mange ligefrem har styr på A-vitaminets familiestamtræ. 2019 vil byde på endnu mere let tilgængelig information lige fra sourcing, indhold til sådan-gør-du.

2 #waterlessbeauty
Skønhedsindustrien bliver mere og mere bevidst om at bruge mindre vand i fremstillingsprocessen – men også som ingrediens. Måske husker du dengang, vi købte færdigopblødte konjacsvampe? Det er slut nu, hvor metoden også forplanter sig til bl.a. renseprodukter og sheetmasker.

3 Mig, mig … og mig
Vi vil have målrettet hudpleje, og gerne noget vi selv føler, at vi er med til at blande. Der kommer flere nye bud på koncentrerede add ons, bl.a. Cliniques base af fugt, som kan tilsætte s et skud valgfri aktive ingredienser. Det HELT nye bliver, at en ingrediens vil kunne indrette sig efter, hvor du er. Fx. slå en indbygget solbeskyttelse til, når UV-stråler rammer.

4 Træt af for lidt søvn?
Det er nemt at skippe en times søvn eller to. For den Netflixserie ser jo ikke sig selv. Men både kloge hudlægehoveder og trend-institutter kalder søvn (vel at mærke NOK søvn) en højprioritet for helbredets og hudens skyld, og udbuddet af søvndyssende skønhedspleje er til at få øje på i 2019. The Beauty Sleeper er et nyt spændende dansk søvnunivers med alt fra sovemasker, silkesovepuder og snart søvndyssende olier og pudepift. Følg med på @thebeautysleeper.

5 Velvære = skønhed
Skønhed og sundhed smelter sammen, og analyseinstituttet Euromonitors nyeste analyse viser, at vi først og fremmest går efter en stærk hud, som vi føler os godt tilpas i. Hudplejemærker som Moon Juice, dr. STURM og Murad udvider konstant deres sortiment med kosttilskud – såkaldt beauty edibles. Smuuk Skin (på billedet) er et nyt dansk initiativ.

6 Hudpleje-makeup for voksne
I løbet af foråret lander makeupmærket IT Cosmetics herhjemme, og det er godt nyt for dig, der har brug for lidt mere end bare et mascarastrøg. Kultproduktet er deres prisvindende CC-creme.

7 Sæt strøm til ansigtsgymnastikken
Alle kommer til at tale om face fitness i 2019. Bare se på spaklinikker som Line Friis, Amazing Space og Beauty Avenue. Sideløbende vokser interessen for hudplejende gadgets, der har dokumentationen i orden som eksempelvis opstrammende og kollagenboostende lavfrekvent strøm.  Nu behøver du ikke længere betale dyrt for amerikanske Nuface. Amazing Space har netop lanceret deres’Micro-current face device’ til 695 kr. HURRA.

PS: Årets første Book’n Beautybox er tilgængelig lige efter weekenden. Jeg lægger et smugkig op på Instagram => @beautyspace.

02/01/2019
Årets vigtigste farve
Som heldigvis er klædelig
07/01/2019
Anette på bloggen
Farvel 2018. Med opture og lidt af det modsatte.

Kommentarer

 • Anne Grand

  Har micro-current devices til hjemmebrug en reel effekt? Har læst en del om dem, og jeg synes, jeg oplever lidt blandede holdninger.. er nemlig ret interesseret

  28/01/2019
 • Malene Lærke Thorsen

  Har skrevet med Amazing Space og de har den online i næste uge.

  10/01/2019
 • @ Tina, det kommer vi til at tale meget om.

  @ Mette Sloth, endelig ja. HELT ENIG.

  @ Kitta, 1000 tak fordi du deler din erfaring.

  @ Jette B, ;o)

  @ Frederikke, hurra for kritisk nysgerrig. God sætning.

  @ Hanne Pia, ja, tag fat i Amazing Space.

  @ Nanna Smed, ;o)

  @ Marianne Gylding, tak fordi du læser med.

  @ Karin VS, nemlig. De to ord husker vi.

  @ Julie Mia, ja, men ikke før jeg selv tager derover om 2 uger. Så stay tuned.

  @ Anne, ja.

  @ Lillian J, det kan jo også være et spm. om smag og behag.

  @ Malene Lærke, den er til salg. Ellers tag fat i dem, hvis du ikke kan finde.

  @ Helene, jeg har skrevet meget om netop det emne de sidste par måneder, hvis du går lidt tilbage på Beautyspace.

  @ Lise-Lotte, jeg prøver lige at finde ud af det.

  @ Karoline, ;o) Også til dig.

  @ Anna, du kan sagtens bruge AVST om dagen. I retinol-serien er der ikke silikone. Jeg er meget til at fortynde, hvis du vil steppe langsomt op, fx. med et hyaluronserum.

  @ Mariann, hos Amazing Space, grib fat i dem, hvis du ikke kan finde den.

  @ Lotte Munk, helt på samme vis ja.

  Stor hilsen Anette

  09/01/2019
 • Lotte Munk

  Hej Anette

  Kan man bruge devicen fra Amazing Space ligesom NuFace? Altså instruktionen/brugen er den samme? Og kan man ligesom du, bruge Aloe Vera gel under, eller hvad anbefaler du der?

  08/01/2019
 • 1000 tak for alle ord og spørgsmål. Jeg vender tilbage tirsdag på bloggen. KH Anette

  07/01/2019
 • Mariann Sparholt

  Hejsa.
  Hvor jan jeg købe Amazing Space ansigts fitness maskinen henne
  De bedste hilsner
  Mariann.

  07/01/2019
 • Anna

  Godt med et billigere alternativ til Nuface. Og til Lise-Lotte så har jeg ikke kunnet finde andre brugbare geler end Nufaces egen (har prøvet flere), men måske Amazing Space snart kommer med en (?) og måske Anette har et forslag.

  Og så tillader jeg mig at gentage et spørgsmål fra tidligere af: Jeg læste at Tanja Eskildsen skriver at der er silikone i step-up serien AVST fra Environ og jeg erindrer at Anette anbefaler, at man ikke går i seng med silikoneprodukter på huden. Er det da bedst at bruge AVST om dagen og ikke om natten? Og er der silikone i alle Environs a-vitamin step-up serier (AVST, C-Quence og Focus Youth Retinol)?

  06/01/2019
 • Uh. 2019 lyder some et interessant år! Jeg glæder mig til at følge med herinde 🙂

  GODT NYTÅR!

  //K

  06/01/2019
 • louise pedersen

  Jeg kan heller ikke finde amazing spaces face device..

  05/01/2019
 • Jeg bruger NuFace mini..Er der nogen der har et tip til billig og god gel ? … ikke Aloveragel, det blev jeg helt rød i ansigtet af

  05/01/2019
 • Helene

  Så spændende med det kommende år.
  Noget jeg har villet spørge om, og som du lidt berører her er vitamintilskud. Har du hørt om erfaringer med a-vitamin tabletter, ikke-receptpligtige, som kan gøre godt for huden?
  Det er især tiltalende for de sarthudede, der har brugt mange penge og tid på at finde en a-vitamin creme eller serum, som fungerer.
  Krydser fingre! Godt nytår 🙂

  04/01/2019
 • Malene Lærke Thorsen

  Jeg kan heller ikke finde Micro-current face device fra Amazing Space. Post gerne et link da jeg gerne vil have fat i den!

  04/01/2019
 • Lillian J.

  Jeg er SÅ træt af øjenbryn! Hvad sker der for nogle kvinder, når de “mishandler” deres øjenbryn til ukendelighed?

  04/01/2019
 • Anne

  Kommer den mon til salg på Amazing Space’s webshop??

  04/01/2019
 • Julie Mia

  Hej Anette!
  Jeg er flyttet til New York, hvor jeg er langt fra de danske hudplejeprodukter (bl.a. Rudolph Care), jeg normalt bruger. Så jeg tænkte på, om du mon kan nævne nogle produkter eller mærker, som du selv kunne finde på at hamstre, hvis du var i New York? 🙂

  04/01/2019
 • KarinVS

  Hej Freddrikke 🙂
  Den kommentar vil jeg huske at bruge: kritisk nysgerrig – genialt formuleret 🙂
  Knus Karin

  04/01/2019
 • Hurra for Amazing space som gør at jeg kan bruge mine penge på mere 🙂 og tak tak tak at vi ikke længere skal se på lyserødt hår.
  Glæder mig faktisk til 2019 og dine fantastiske input Anette:-)

  04/01/2019
 • Øj, jeg glæder mig allerede! Godt nytår 🙂

  04/01/2019
 • Hanne Pia

  Kan ikke finde Amazing Space micro-current face device. Er den ikke kommet i handlen endnu?

  Hilsen Hanne Pia

  04/01/2019
 • Frederikke

  Årh! Årsskiftet bebuder hermed et brynmæssigt paradigmeskifte. Fristes næsten til at råbe HØRT!

  Og jatak til specialsyet hudpleje med respekt for individet, som jo netop hyldes af… dadadadaaaaa individualitet, og så er jeg tilbage ved brynene, som nærmest har været uniforme.

  Lyder jeg gammel? Fedt – det er jeg godt tilfreds med. Gammel er ikke reaktionær, måske bare kritisk nysgerrig 🙂

  Godt nytår til jer alle sammen!

  04/01/2019
 • Jette B

  Wow, spændende læsning i 2019

  04/01/2019
 • Kitta Petersen

  Uh..spændende læsning 😀
  Og hurra for NuFace devicen, den virker! Så det gør den fra Amazing Space vel også.
  Har brugt min NuFace i nogle måneder nu, og den har hjulpet gevaldigt på den sure mund/de mundvige de var faldet lidt ned. Den er nem at bruge, og tager ikke så meget tid.

  God weekend 😀

  04/01/2019
 • Yes, endelig en pendant til Nuface – og min søvnmaske kan jeg slet ikke undvære. Det er det bedste køb jeg har gjort, især om sommeren 🙂

  04/01/2019
 • Tina

  Spænende tiltag for 2019 🙂
  Især det søvnunivers må jeg følge med i, da min søvn er rigtig ude af trit.
  En smuk dag til dig !

  04/01/2019