Anmelder-hold, anti-age vaccine og Botox-creme (for real)

papyrus2papyrus1

Jeg er blevet besat af The New Yorker og deres enkle, fængende ord. Bladet har i april bl.a. dedikeret næsten et helt nummer til ’Health, Medicine & The Body’, hvor der bliver taget fat i en tendens, jeg ikke helt ved, hvad jeg skal mene om. Nemlig den med, at ’old is the new young’.

I Silicon Valley-kredse bliver der eksempelvis arbejdet hårdt på en aldersvaccine (tænk over det. En vacine mod alder må jo være en dødssprøjte). Nå, men i The New Yorker møder vi den spændende fyr, Ned David, som står bag firmaet Unity Biotechnology. Journalisten tror, manden er cirka 30 og ikke de virkelige 50 (David er i øvrigt fast A-vitaminbruger i forhold til huden, fortæller han). Når det gælder tendensen, er analysebureauet Euromonitor også på tæerne netop nu for at tale om alt fra age management til brain fitness og det faktum, at vi lever så meget længere. Tidens helt store ord er longvitity, som i øvrigt er et ord flere hudplejeproducenter sætter på mavebæltet af deres produkter.

De lettere fremtidsforskruede folk taler meget om stoffet metformin (som du selv må Google) i forhold til vacinen. Derudover er Sydkorea selvfølgelig først, når det gælder det første smørbare Botox-produkt. Botulinum er simpelthen på indholdsoversigten af produktet døbt Bolc A+. Og lad mig her minde om, at hudlæge Peter Bjerring advarer mod at smøre noget lammende på huden, i særdeleshed halshuden. Virkningen er heller ikke omgående, som tilfældet er med Botox i traditionel forstand. Nærmere tre til fire uger skriver Euromonitor.

Så. Der er noget at tænke over. Eller måske bare glemme igen. Samtidig går en gren af tendensen på noget mere logisk, nemlig at styrke (uden smutveje) er det nye skønhedsideal. Både når det gælder om at få hud og helbred til at holde længere og bedre.

ANMELDERHOLDET ER SAT. SÅ er de heldige trukket vilkårligt, og er dit navn i blandt her, så skriv endelig din adresse til open-mind@mail.dk og mind mig om dit valg mht. Blur creme/et alternativ. De heldige blev: Mette Sloth Eriksen, Astrid, Maja Skytte, Sara Sønderby, Rie Vasehus, Marie Rasmussen, Karina Sørensen, Ulrika Landstrøm, Anette Lindegaard, Pia Hvenegaard, Louise Krebs, Jonna, JV og Pia Randlev Poulsen.

PS: Der sker flere spændende ting denne uge. Også på konkurrencefronten (vi taler Rudolph Care). Få direkte besked fra listen her.

24/04/2017
Dør-åbneren til din hud begynder med A
Ingrediensen, der får det meste andet til at virke endnu bedre
26/04/2017
Nogen fik strammet øjenlåg
Øjenlågsløft er en alvorlig sag. Se hvad der skete for Salli

Kommentarer

 • Tak for glade anmelder-ord.

  @ Rie D – Jeg er enig, enig, enig!

  Stor hilsen Anette

  27/04/2017
 • Pia Randlev Poulsen

  Jeg glæder mig vildt over at være på anmelderholdet 🙂 🙂 🙂 , men også at aldersvacine-und-so-weiter er valgfrit og det blir´et klart “nej-tak” herfra.

  26/04/2017
 • Christina ulrikka jensen

  Tillykke til de heldige og øv for at det ikke blev mig:-(

  25/04/2017
 • Marie Rasmussen

  Jaaaaaaa Jeg er en af de heldige …. Fedt ….
  Så bliver det alligevel forår/sommer uanset vejret! Yes!!!

  25/04/2017
 • Ulrika Landstrøm

  Jeg føler mig allerede som en ny kvinde!!! No joke 😀

  25/04/2017
 • Rie Dyrnes

  Må minde mig selv om at læse efternavn inden jeg jubler…. Jeg syntes det er skønt at man kan se folk har levet, i stedet for de voks ansigter der kommer ud af det. Jeg ville bare gerne have en mere ensartet hud, og arbejder på sagen.

  25/04/2017
 • Mette Sloth Eriksen

  Hvor føler jeg mig glad og heldig lige nu <3

  25/04/2017
 • @ Sanne – Du ved, jeg elsker stavekontrol. Så tak.

  @ Viola – På det her område er det for tosset for mig.

  @ Pernille S – Haha, ja den tanke forstår jeg.

  @ Carina Finseth – Jeg kunne ikke være mere enig. Jeg HADER ordet anti-age og bruger det aldrig. Her er det andre, der sætter det ord på vaccinen.

  @ Pia H – Enig.

  @ Amaja – Den vil forhåbentlig aldrig komme i handlen. Men sikkert i læge-hænder.

  Stor hilsen Anette

  25/04/2017
 • amaja

  vil gerne bruge en alders vacine hvis den kommer i handlen

  25/04/2017
 • Pia hvenegaard

  Hejsa
  Lidt en syg tanke med en anti aldringsvaccine.
  No go herfra ❤️
  Og glæder mig over at være på anmelderhold
  Mail sendt

  25/04/2017
 • CarinaFinseth

  Det er så svært alt det der med antiage! For hvad er der egentlig galt med alder? Det er en debat, som kører igen og igen både her og hos Lise.
  Så sent som for et par dage siden, sagde jeg til min mand (som bestemt var en flot fyr, da jeg mødte ham for mange år siden), at jeg synes, han er endnu mere lækker nu – med grå stænk (eller efterhånden nærmere brune stænk i det grå hår), med de rynker han har, fordi det giver så megen personlighed til hans ansigt og bare generelt med den livserfaring han udstråler.
  Selv er jeg typen, der glædede mig som et barn til juleaften til at fylde 30. Jeg elsker, at jeg ikke længere er en ung tøs, men en voksen kvinde – også selvom det betyder panderynker, grå hår og slappere halshud – jeg vælger at tro på, at det giver mig personlighed. Så ergo: også nej til en anti agevaccine herfra – jeg vil hellere omfavne min alder og huske på, at alternativet til at blive ældre er at være død.
  Rigtig god dag og tillykke til det heldige anmelderhold 🙂

  25/04/2017
 • Pernille Sparsø

  Hvis vaccinen ene og alene ville forlænge tiden med børnebørnene, så er jeg på – LOL 😉
  Spændende hvad anmelderholdet finder frem til! Kh Pernille

  25/04/2017
 • Viola

  Åh Anette. Vacciner indeholder så mange skadelige stoffer, fordi der ikke er så mange regler på området 🙁

  25/04/2017
 • Jeg forstår simpelthen ikke hvad en anti-aldringsvaccine kan gøre!? (Og ja, der er 2 c’er i vaccine ;). Jeg tror det bliver et nej herfra, men jeg er jo heller ikke Hollywood skuespillerinde, hæhæ. Rigtig go’ dag, smukke. 🙂

  25/04/2017