Nogen fik strammet øjenlåg

bs01Salli er en skrap og skarp dame, der arbejdsmæssigt holder styr på folk som bl.a. LOC, Aura og Sarah Grünewald. Hun læser også Beautyspace, og fortalte for nylig, at hun skulle have fjernet halvandet centimeters øjenlågshud. I hver side vel at mærke. Jeg gøs bare ved tanken, så det krævede et par spørgsmål. Også fordi jeg tænkte, at du måske vil vide mere.

Hvordan tør du lade nogen skære i dig så tæt på øjet? Jeg spørger, fordi jeg kender hospitalspersonale, der ikke tør.

Salli: Jeg har set nok programmer til at vide, at det ikke er uden risiko at få et øjenlågsløft. Men jeg var træt af at se træt og kvæstet ud, og da øjenlægen så mine låg hev han straks ud i al den overskydende hud og sagde, at med den slags flapper, ville jeg snart ikke kunne se ud. Så det var faktisk ikke engang et kosmetisk indgreb.

Jeg har set dine ærlige billeder på Instagram, og det ser voldsomt ud. Så hvordan var det?

Salli: Selve indgrebet gjorde ikke ondt. Ikke engang bedøvelsen. Det eneste ubehagelige var, at alt er lyst, mens det står på, selvom man har lukkede øjne. Efter en time sad jeg i bussen hjem. Med gazerulle i den ene hånd, hvis det nu skulle bløde lidt. Værre var det ikke. De næste par dage strammede det lidt, og jo, jeg så ud som om, nogen havde tabt lilla øjenskygge indover ansigtet.

Så hvad nu – jeg kan se, at det blå jo holdt fast i op til 21 dage:

Salli – ja, jeg er typen, der får blå mærker over det mindst. Andre får slet ingen, fortalte øjenlægen. Jeg har været rimelig kold i forhold til det blå, fordi der ingen smerter har været. Men flere – især børn – har da peget efter mig. Og i starten måtte jeg ikke dække noget med makeup, fordi området skal holdes tørt. Man må pakke forfængeligheden væk.

Så dommen i dag. 3 uger efter.

Hør engang. Det er for vildt. Jeg får de vildeste kommentarer, eksempelvis fra folk, der spørger efter opskriften på at se 10 år friskere ud. Hurra for at jeg har fået en globelinje, som jeg jo ikke har set i 20 år. Nu skal jeg til at lære at lægge øjenskygge på ny. Det sjoveste er nok alle de henvendelser, jeg har fået fra folk, der gerne vil have løftet låg. Men også fra alverdens kirurger som eksempelvis foreslår… bagdelsløft. Ak ja.

VIL DU VIDE MERE: Salli har fået sit løft (som hun ærligt har delt her) hos øjenlæge Peter Vangsted. Er vi ude i en ren kosmetisk procedure ligger prisen på 8000 kr. Om ikke så længe skal du møde Johanne, som jeg har fulgt efter en omgang Ultherapy – vi taler om opstramning af bryn.

@beautyspace på INSTAGRAM

25/04/2017
Anmelder-hold, anti-age vaccine og Botox-creme (for real)
Styrke er det nye skønhedsideal samtidig med, at Botox-cremen er en realitet
27/04/2017
Landets bedste til at lirke urenheder væk
Om pore-gymnastik og evnen til at lirke urenheder væk

Kommentarer

 • Anette Kristine Poulsen

  @ Anna – JA, det har været den helt store snak. For mig lyder det drabeligt, og jeg hørte i går, at det var blevet forbudt, men jeg er ikke dykket nærmere ned i det.

  Stor hilsen Anette

  27/04/2017
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Liselotte – Med hvor mange års mellemrum?

  @ Mette – Stor tak fordi du deler din erfaring.

  @ Mette K – God pointe!

  @ Marie R – Det gode her er jo, at det ikke går ud over mimikken.

  @ Camilla – I bloggens højre side finder du favoritter, også når det gælder serum.

  @ Anne Mette – Ja, det med ingen smerte er også noget, der betyder noget for mig.

  Stor hilsen Anette

  27/04/2017
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Amaja, og det kommder der. Nyt.

  @ Inge, tror også det er et spørgsmål om research, så man kommer i hænderne på den rette.

  @ Ingelise, men tror du ikke ham her er det? Jeg ved det ikke.

  @ Birgitte, jeg har heller ikke mødt nogen, der var kede af det.

  Stor hilsen Anette

  27/04/2017
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Sanne, det er jo heller ikke uden risiko, men jeg ved, at Salli er meget glad.

  @ Karoline – haha, ja jeg havde også haft det stramt med at ligne en, der havde fået så mange tæv. Men Salli er rimelig kølig.

  @ Helene – Jeg tror gerne Salli svarer på spørgsmål, hvis det kan gøre en forskel.

  Stor hilsen Anette

  27/04/2017
 • Anna

  Jeg er også fristet og kender flere der har fået løftet de øvre øjenlåg, hvor det ser flot og naturligt ud. Jeg har faktisk aldrig hørt om nogen hvor det er gået galt – tror at det er meget sjældent og kun hvis man kommer i hænderne på en med for lidt erfaring. Er der nogen der har hørt om eller prøvet et Madonna eyelift (smartxide DOT laserterapi)?

  27/04/2017
 • Anne Mette K

  Så fint at læse og wow det er blevet fint, jeg nærmer mig at det bliver/kan blive nødvendigt aft mit (ud)syn. ‘Bokser’ øjnene kan jeg leve med for en kort periode, jeg får også let blå mærker. Men alle de grimme historier, dem har jeg vist ikke læst. Måske jeg bare skal ‘nøjes’ med Sallis ord og billeder (bare retorisk spg til mig selv) :). Jeg bider mærke i at det ikke gør ondt, skønt!

  27/04/2017
 • Camilla

  Hej Annette

  Kan du anbefale nogle gode serummer? Til kombineret hud – gerne i alle prisklasser..om dagen under solcreme og om aftenen alene (20 år)

  26/04/2017
 • Marie Rasmussen

  Jeg er fristet …. Suk …

  26/04/2017
 • MetteK

  Jeg fik i 2014 foretaget operation af øvre øjenlåg. Det var et simpelt indgreb som tog en halv time. Jeg blev hverken blå eller gul efter indgrebet og idag kan arret kun anes svagt hvis jeg lukker øjnene. Et lille indgreb men med stor kosmetisk effekt. Personligt ville jeg altid foretrække at få foretaget indgrebet af en øjenlæge, hvis speciale er øjets anatomi.

  26/04/2017
 • Mette Sloth Eriksen

  Jeg har fået det lavet over øjnene hos en plastikkirurg, da det var begyndt at gå ud over synet på mit højre øje. Det er blevet pænt, og var da en lidt hård omgang, men væk efter en 3 ugers tid hvor det blev pænt. Hvis man bliver henvist af lægen, bliver det gjort på Plastikkirurgisk afd. når det ikke er kosmetisk, men fordi det generer synet 🙂

  26/04/2017
 • Liselotte Bøegh

  Har fået gjort det hele to gange med rigtig godt resultatbegge gange hos min øjenlæge.

  26/04/2017
 • Jeg kender flere der har fået det ordnet fordi det var generende. Og altid med et super pænt resultat. Hvis lægen vurderer at det skal gøres, så ville jeg ikke tøve. Kh Birgitte

  26/04/2017
 • Ingelise Nygaard

  Jeg ved, det er almindeligt, at øjenlæger laver øjenlågskirurgi, men er det ikke mere betryggende at lade en plastikkirurg lave indgrebet?
  Er det et spørgsmål om pris?

  26/04/2017
 • Inge

  Min farfar fik det gjort for vel nok 30 år siden. Og det var ikke af kosmetiske årsager… 😉 Tænker, at jeg ikke ville være bange for sådan et indgreb, hvis det skulle komme der til. 🙂 god dag herfra

  26/04/2017
 • amaja

  glæder mig til nyt

  26/04/2017
 • Helene

  Åh ville så gerne! har nogen øjenlåg der på trætte dage ligger helt ned over mine vipper, så måske jeg i virkeligheden kunne få det fjernet “ikke kosmetisk”? Er bare sådan en kylling og tør ikke…

  26/04/2017
 • Jeg så godt Salli’s Instagram billeder!
  OG jeg tænkte yes! det er mig om 20 år… Min mor har også fået det – og udover, at hun så herrens ud i 2 uger, så er hun glad for resultatet 🙂

  26/04/2017
 • Jeg har en kollega som lige har fået det gjort, både over og under. Puuhha, det er ikke noget jeg har lyst til at få gjort. Men det kan jeg jo sagtens sige, når jeg heller ikke synes jeg trænger. Mine låg hænger ikke mere end er normalt i min alder. Rigtig go’ dag, smukke. 🙂

  26/04/2017