Kampen om prøverummet

01020304

”For mange virkelig gode skønhedsmærker er udfordringen, at de simpelthen ikke bliver prøvet nok”, sagde en international trendguru til mig for nylig.

Og her rammer han dna’et i bloggens Book’n Beautybox.

For i mit arbejder støder jeg dagligt på produkter, der er så gode, at de selvfølgelig bliver delt herinde, ligesom der af og til som Beautyspacer  er mulighed for at prøve præcis de produkter via bloggens Book’n Beautybox. En skønhedspakke, der efterhånden har eksisteret i tre år, og hvilke tre år – for det er blevet sådan en, mange klikker hjem i det sekund (kan jeg se), at mailen lander i indbakken. Og hvor der kommer rykkere, hvis mailen ikke tikker ind til tiden.

Der er oftest tale om generøse mængder i normalstørrelser, og altid som muligt parkøb med bogen SUPERHUD – deraf navnet Book’n Beautybox, som kun er tilgængelig en kort periode. Til gengæld er der altid ekstra overraskelser involveret. En mini-undersøgelse har vist, at indholdet ender på manges favorithylde.

DET PRAKTISKE: Beautybogboxen er en pop up mulighed, der lanceres 12 gange om året: Hver den første tirsdag i måneden kl. 8, sharp. Du får den automatisk i din indbakke ved at være tilmeldt HER. Her er en bid af fotooptagelserne til den Book’n Beautybox, der sendes ud tirsdag morgen. FOTO :DITTE INGEMANN

05

 

28/10/2016
Mød klassens nye (og vildt populære) hudplejeven
01/11/2016
Om at Google alder og folk, der lukker af

Kommentarer

 • Ella

  Hej Anette,

  Jeg venter stadigvæk på min spændende beautybox, og den kom heller ikke i dag!
  Hvor lang tid tager det?
  KH

  10/11/2016
 • Susanne

  Hvor er det fantastisk ! Hver måned er jeg SÅ spændt på hvad du mon nu har fundet på til os og hver gang kan jeg næsten ikke vente på at få min beautybox. Tænk hvad jer er gået glip af indtil jeg fandt din skønne side Tusind tak for dig Anette

  02/11/2016
 • Jeg ved det, Anette 🙂
  Glæder mig bare til det – ligesom jeg glæder mig til mødet med hudlægen, som desværre lader vente på sig, da de er populære, men få…

  01/11/2016
 • ilse kirk

  Åh så kom den PAKKEN tak for det :)))))))

  01/11/2016
 • ilse kirk

  Kære Anette!

  Jeg kan kun tilslutte de andres ros af både dig og pakkerne.
  Jeg sidder nu her ved pc’en og venter og venter og der kommer ikke nogen mail fra dig :(((

  01/11/2016
 • HeLene

  Det ser så spændende ud, glæder mig at kikke i indbakken imorgen tidelig! *smiles*
  Og tillykke med de 3 år!

  31/10/2016
 • Helle Rick

  Jeg glæder mig som et lille barn, til at se hvad du har fundet frem til os.
  Så dejligt, at prøve så mange forskellige produkter. Alt er testet og checket under luppen før det bliver serveret på et sølvfad. Bliv endelig ved. Vi sidder klar ved tasterne.
  Uha, jeg har vist købt mange af de lækre tilbud 🙂

  31/10/2016
 • Anette Kristine Poulsen

  1000 tak for jeres gode ord, som jeg bliver glad af.

  @ Ulla C – Læs gerne lige hvad Louise T skriver mht. rosacea. Du finder den oppe øverst i den sorte bjælke.

  @ Louise T – Guiden lader desværre vente alvorligt på sig fordi jeg afventer noget lægefeedback.

  Stor hilsen Anette

  31/10/2016
 • Helle Truelsen

  Tilslutter mig også de positive tilkendegivelser over din blog og dine skønne produkter. Det er fantastiske sager til en fantastisk pris. Skønt.

  31/10/2016
 • Birgit s

  Kære Annette. Jeg glæder mig altid til dine pakker. Og tit (men ikke altid) bliver der til et køb, så jeg netop kommer ud i produkter jeg ellers ikke ville købe eller prøvet. Jeg er vild med konceptet. Har faktisk også brugt det til gave en gang eller to. Bliv du endelig ved 🙂 Super koncept. KH

  31/10/2016
 • Ih, det ser spændende ud! Er vild med konceptet…

  31/10/2016
 • Jette Mørkholt

  Nøjjjjj det ser godt ud !!!!

  31/10/2016
 • Ulla – den sidste box med Madara lækkerier var velegnet til Rosacea
  De mange fugtlækkerier hjælper på mine stramme, vinterrødmende hud – så meget, at jeg indtil gåturen i skoven i går ikke har haft anfald af megarødmen ❤
  Men ja tak til en guide præcist målrettet Rosacea 😀

  31/10/2016
 • Anja

  Glæder mig hver måned til at se hvad der er i din box. Der er mange penge at spare og tit bedre produkter end Lookfantastic og Goodibox

  31/10/2016
 • Salli

  kan kun anbefale dine pakker – har selv købt flere af slagsen og har altid været meget tilfreds med både selve indholdet og Value for money som man siger <3

  31/10/2016
 • Ulla Christiansen

  Åh det ville være så skønt om der snart kom en box med produkter til sensitiv -rosacea hud

  31/10/2016
 • Det er altid lidt som juleaften ❤️ Jeg bruger også af og til de dejlige ting som gaver- hvis jeg altså vil af med dem

  31/10/2016
 • Er det allerede TRE år! Hold da op, hvor tiden går. Glæder mig til at se hvad der er i i morgen. Go’ dag, smukke. 🙂

  31/10/2016