Har slået op med mit livs kærlighed

I går gjorde jeg noget, jeg i et stykke tid har taget tilløb til – men uden at kunne gennemføre det, fordi det gjorde for ondt.

Jeg har sagt min faste tilknytning som skønhedsredaktør på Børsen op. Og det har ikke været en nem beslutning, for gennem to årtier har avisen været mit højtskattede rygmærke. Faktisk mit livs arbejdskærlighed, intet mindre – selvfølgelig side om side med Beautyspace. Jeg har nemlig haft verdens bedste chef og kollegaer, er blevet udfordret, betroet, opmuntret og ikke mindst: Fået lov til at skrive om præcis det, der har optaget mig mest. Også når emnerne har kradset, være kontroversielle, upopulære og semi-sure. Det er det en rigtig avis kan, når det er finest.

Min beslutning handler om fokus. Ønsket om at få mere af det forstås.  Jeg er nødt til at træffe et valg for i højere grad at kunne please og pleje de tilsammen 80.000 personer, der på tværs af mine tre platforme (IG, FB og BEAUTYSPACE.DK) læser og ser med. Det kræver nemlig lidt mere nu, end da Beautyspace startede tilbage i 2008.

Jeg hader farvel og afsked, og heldigvis er Børsen og jeg enige om at holde kontakten, bare på dating-niveau. Jeg har endda på imponerende overskudsagtig vis fået at vide, at døren står åben, hvis jeg fortryder. Derfor, hvis du læser med herinde som enten producent, PR-person eller anden Børsen-interessent, så er det fremadrettet min tidligere chef Marie Kaufholz, du skal have fat i.

Og nej, jeg aner ikke, om jeg har truffet den rigtige beslutning. Lige nu er jeg også for grådlabil til at mærke efter. Men sikkert er det, at jeg håber, du og jeg fortsat vil ses herinde – og også på TV2-fladen, de boglige sider og forskellige live talks.

Kærlig hilsen Anette

VINDER AF APRILS BEAUTYSPACE BOKS blev Elizabeth Bengtsen, som blev trukket fra Beautyspace-listen. Der er en boks på vej.

PLASTER OVENPÅ UDSOLGT BOKS: Nåede du ikke april måneds boks, så er der et ret fint plaster, som gælder i dag (du kan også bruge det, hvis du nåede boksen og mangler noget):

 • GRATIS SOLFAKTORCREME til alle på Woods Copenshagens website ved køb af et hvilket som helst produkt, inkl. sæt og gaveæsker – dog ikke andre rabatkoder. Det foregår med brug af koden GRATISSOLCREME, når du vælger din faktor her. Vil du have mine favoritter fra Woods, så skriv i kommentarfeltet, så får du dem.
 • 20 HUDKÆRLIGE PROCENTERalt fra Naturligolie får du her. Brug koden beautyspace20. Hvis du ønsker mine favoritter fra Naturligolie, så skriv i kommentarfeltet.

26/03/2024
15 minutters sved gav bedre søvn – samme nat
Hvad videnskaben lover om søvn efter motion
04/04/2024
Hvad gør hudlægen selv
”Generelt vinder nørden – jeg gider ikke bruge tid på produkter og behandlinger, der...

Kommentarer

 • Helle
  REPLY

  Hej Anette Jeg vil ogdå gerne høre om dine favoritter hos Naturolie og Woods. Tak og god vind med din beslutning 💪🏻🤗

  09/04/2024
 • Charlotte
  REPLY

  ❤️

  05/04/2024
 • Julia Venus
  REPLY

  Kæreste Annette. Du er så modig og fuld af integritet❤️

  MOD er min yndlingdyd af de 4 klassiske dyder fra de antikke græske filosoffer.
  For det kræver virkelig mod, at bevare sin integritet….som er den menneskelige karakteregenskab som jeg beundrer og værdsætter allerhøjest hos mig selv og mine medmennesker. Integritet. Indere lederskab. Livskompas. Og det udviser du til den store guldmedalje med så stor en beslutning trods en (formoder jeg) tryg medieplatform fyldt med status og anerkendelse hos os andre🥇

  Min kæreste siger klogt: “
  man skal vælge effektivt fra,
  for at vælge kraftfuldt til”.

  Jeg er meget enig. Men det kræver MOD.
  Og Du er modig. Og du viser integritet med dine fra- og tilvalg. Det er forbilledeligt og det er virkelig med til at gøre dig. Lytteværdig.
  Seværdig.
  Følgeværdig.
  Personligt Lederskab når det er bedst💘

  Glæder mig til at følge din fortsatte udviklingsrejse.

  Kærlig hilsen en beundrer, lige siden jeg fik æren af at give dig en lille “ansigtsmassage” efter en pressekonference i spa’et på D’Angleterre for små 20 år siden💆🏻‍♀️ 💝

  05/04/2024
   • Julia Venus
    REPLY

    .,.og jeg skal hilse og sige at det altid er plads til udvikling…også på mine modighedsdydighedshylder😄🤗💗

    Livet er spændende ❣️

    05/04/2024
  • Anni
   REPLY

   Tak for procenterne. Nu har jeg bestilt hårserum til min voksne søn, som fælder meget til sin store fortrydelse. Vi må se, om det hjælper lidt på det.
   God dag til dig 🌧️

   04/04/2024
  • Bibi Ranum Knudsen
   REPLY

   Hej Anette
   Du vil bliver savnet når jeg læser Børsen🥲men held og lykke❤️Jeg vil gerne høre om dine favoritter❤️
   Vh Bibi

   04/04/2024
 • Pia
  REPLY

  Ja tak. Jeg vil meget gerne høre om dine favoritter

  03/04/2024
 • Ida Østergård
  REPLY

  Stort tillykke med din stor beslutning.
  Jeg har fulgt dig i mange år, både her og der, og er fuldstændig afhængig ♥️ du er så dejlig ærlig 🙏
  Mange jeg kender har takket for jeg fortalte om beautyspace 👏, er helt sikker på, de er life så begejstrede.
  Tusinde tak ♥️

  03/04/2024
 • Lillian Jensen
  REPLY

  💪❤️

  03/04/2024
 • Lillian
  REPLY

  💪❤️

  03/04/2024
 • Jette
  REPLY

  God beslutning som forhåbentlig giver ro i maven 🙏🏼 Anette kunne “vi” tale om marionetlinier :0(

  03/04/2024
 • Lise/walkinrunout
  REPLY

  Ej hvor spændende og modigt – det skal nok blive rigtig fint og godt… jeg hepper så meget på dig på alle dine platforme.
  Kram!

  03/04/2024
 • Janne
  REPLY

  Sikke en beslutning Annette♥️ Er nu glad for du er her på kanalen, det sætter jeg stor pris på😘
  Mange kærlige tanker din vej🙏🏻

  03/04/2024
 • Eva Bacher
  REPLY

  Kære Anette

  Good decision. Et dedikeret fokus giver ro i maven. Også selv om ‘beauty’ er et fælles felt, må der være store forskelle på
  at skrive avisartikler og være selvstændig skribent i SoMe-branchen, hvor tekst, publikum, billeder og en masse, jeg ikke ved en dut om, er anderledes. SoMe er ikke til fordybelse, men hurtig indsigt. Derudover har du vist massivt med aftaler i forvejen.

  En (flere) taleplatform (-er) til
  80.000 mennesker! Du havde 600, da jeg hittede dig. Sikke en udvikling ❤️

  Tillykke

  BH Eva B

  03/04/2024
 • Laila Andersen
  REPLY

  Tillykke med din beslutning. Jeg er 100 på, at du ved, hvad der er bedst for dig!

  03/04/2024
 • Jette B
  REPLY

  Tillykke med din beslutning, der skal mod til 👏 Jeg følger dig på andre platforme, tak for dig der ❤️ Jeg har lige købt bodylotion fra Woods, er meget begejstret for konsistens og duft.

  03/04/2024
 • Anette Kristine Poulsen
  REPLY

  OG mine Woods-favoritter:

  Jeg er meget glad for Woods Copenhagens bodylotion, fordi konsistensen er så delikat og suser direkte ind. Og så er den pakket med niacinamid, som min kropshud hungrer efter. Selvbrunerdråberne er også naturtro og faktisk umulige at komme galt afsted med (med mindre du glemmer at blande dem i noget). Og så er der jo Lip Repair og ikke mindst Ultra Rich cremen, som er så fint et underlag for makeup (og god for barrieren). KH Anette

  03/04/2024
 • Anni
  REPLY

  Vild beslutning lige før “sølvbryllup”, men jeg glæder mig til fortsat at følge dig, min hudguru.
  Jeg kender og bruger kun brynserum fra NaturligOlie. Måske jeg skulle udforske lidt flere sager.
  Hvilke er dine favoritter fra Woods?
  Kh
  Anni

  03/04/2024
 • Berit Ærensgaard
  REPLY

  Hejsa.
  Jeg synes du er modig , glædes over du stadig er til at finde på andre platforme ❤️
  Hvilke er dine favoritter ved naturolie. Jeg kan lide mange, men deres serum er lidt “vandet”
  Kh Berit

  03/04/2024
 • Anette Kristine Poulsen
  REPLY

  Kæmpe KÆMPE tak for alle kærlige ord og hep. Det betyder mere end nogen kan forestille sig.

  Først mine favoritter fra Naturligolie (jeg har fire): Fugtserummet af de grunde, der er nævnt i boksnyhedsbrevet, hårserummet – men endelig sammen med daglig og kort hårbundsmassage (og nej, håret vokser ikke pludselig vildt, men noget sker der). Jeg er en sucker for lavendelolie, og jeg køber den hos Naturligolie sammen med jojobaolie, som er den lette lette olie (eller nærmere flydende voks) som egner sig bedst for de flestes vedkommende til ansigtet.

  03/04/2024
 • Anette Saatterup
  REPLY

  Kære Anette ❤️

  Modig beslutning – og jeg håber stadig, at det engang bliver muligt, at få en til en hudpleje konsultation hos dig (over teams/zoom) 😊😊

  Jeg vil meget gerne vide, hvad dine favoritter hos både Woods og Naturolie er.

  PS: Jeg har brugt Naturolies hårserum – og den VIRKER. Det pibler frem med nye hår.

  03/04/2024
 • Karina Tangaa
  REPLY

  Stor beslutning♥️ jeg hepper på dig og vil fortsat følge dig her og der og hvor du end dukker op 🙌🏼
  Jeg vil meget gerne høre din kommentar om Naturlig olies hårserum, er i perimenopause og mit hår svinder ind, er desperat. Har svært ved at overskue markedet derude
  Ønsker dig held og lykke🍀
  Mange hilsner
  Karina

  03/04/2024
 • Pia Rasmussen
  REPLY

  Sej beslutning, efter så mange år….
  Jeg er interesseret i at høre om dine favoritter fra både Woods og Naturlig Olie

  Kh Pia

  03/04/2024
 • Gitte+Salling
  REPLY

  ❤️

  03/04/2024
 • Merete F
  REPLY

  Meget modig beslutning. Stort tillykke. Jeg har slugt alle dine artikler i Børsen til morgenkaffen, så der bliver lidt tomt uden dig. Men følger dig også på de andre platforme, så det skal nok gå. Held og Lykke herfra

  03/04/2024
 • Julie G
  REPLY

  Jeg vil gerne høre om dine favoritter fra Naturligolie 🙂 Overvejer at teste olien “glød” og deres sheasmør (hmm?) …

  03/04/2024
 • Sanne
  REPLY

  Kram herfra ♥

  03/04/2024
 • Mette
  REPLY

  Tillykke med din beslutning!
  Jeg er meget interesseret i at høre dine favoritter fra naturlig olie 🙂
  Kh. Mette

  03/04/2024
 • Elisabeth
  REPLY

  Sikke et modigt skridt-også selvom det er svært lige nu.
  Held og lykke herfra.
  Elisabeth

  03/04/2024
 • Marie Rasmussen
  REPLY

  ❤️

  03/04/2024
 • Susanne Østerlid
  REPLY

  Så spændende udvikling. Det skal nok gå, og heldigvis ingen brændte broer, tværtimod, lader det til. Kæmpe high five herfra!

  03/04/2024
 • Christina
  REPLY

  Du er da for sej fru.poulsen ❤️

  03/04/2024
 • Susie
  REPLY

  Held og lykke med fremtiden🍀
  Og tak for lækker rabatkode, nu er jeg klar til Lesbos i sensommeren og købestop er helt kaput😂😂

  03/04/2024
 • Dorte
  REPLY

  Vild beslutning! Den skal du nok blive glad for.
  Jeg er vild med niacinamide lifting mist ogultra Rich cream. Hvad er dine favoritter ?

  03/04/2024
 • Pernille S
  REPLY

  Kære Anette

  Når en dør lukker, åbnes en ny. Og smækket med døren har du jo ikke! Føler mig overbevist om, at der åbnes nye muligheder for dig. Tænker også – som du selv gør opmærksom på, at du allerede har mange jern i ilden. Jeg har fulgt din blog i årevis, fulgt dig på TV2 i Go’ Morgen Danmark. Læst dine bøger og været til nogle af dine foredrag. Jeg er taknemlig for al den viden du har bibragt mig, og det er ene og alene din fortjeneste, at jeg nu ved hvordan jeg skal passe på min hud. Tak for dig! Kh Pernille S

  02/04/2024
 • YB
  REPLY

  Håber du bliver glad for din beslutning…og ser frem til stadig at følge dig på dine platforme ♥️

  02/04/2024
 • Henriette
  REPLY

  Jeg vil meget gerne have dine favoritter fra Woods. Jeg er selv rigtig glad for Ultra-Rich Cream.

  02/04/2024

Skriv en kommentar

Din mailadresse vil ikke blive publiceret. Udfyld venligst felterne med *

Kom med kvit & frit på Beautyspace-holdet

Uafhængig skønhedsformidling for dig, der vil have dokumenteret viden om hud, hvad-virker-guides og hvordan fejlkøb undgås. Kun ord der gør dig klogere - og nå ja, besked som den første, når månedens Book’n’Beautyboks udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.