Om at Google alder og folk, der lukker af

bibliotek

Hørt i torsdags på vej fra hoveddøren til foredragssalen på Silkeborg bibliotek. Fra Gitte, 30 år:

Når jeg ligger der på en behandlingsbriks, og de køøøører frem med antioxidanter og serum, så lukker jeg  automatisk af efter to minutter. Jeg vil bare gerne vide, hvad jeg skal købe. Men jo bagefter. Helst noget, der passer til min hud, og helst noget der er lidt pænt.

Som Tromborg, åhh. Eller Ren. 

Det er sådanne kongekommentarer, der gør, at jeg stortrives med at møde alverdens kvinder. Jeg kører altid hjem helt høj over spørgsmålene, bemærkningerne og snakkeriet, der går. Her er et lille udpluk af, hvad der blev spurgt om på Silkeborg Bibliotek, som i øvrigt er det fineste sted og en udflugt værd, hvis du ikke har været der.

 • Kan vi Google hvor gammel du er? Ikke nødvendigt. Jeg er født i januar 1966.
 • Hvorfor er mælk skidt for især aknehud? Det har kloge mennesker sagt noget om flere steder, bl.a. her.
 • Hvad gør du selv om aftenen? Renser hud og bruger skiftevis A-vitamin, frugtsyrer og Bioeffect, typisk i rul af 3 mdr.
 • Jeg har hørt, at man får 50 pct. mere ud af sine produkter, hvis man renser hud to gange dagligt? Den undersøgelse vil jeg  gerne se. Rens er vigtigt, men ikke nødvendigvis to gange om dagen. Én gang rækker (med mindre, man har akne), og det er vigtigt, at renseriet foregår om aftenen.
 • Hvad er godt at spise for huden? Stort spørgsmål – jeg vil nøjes med at sige, at vi ved (dokumenteret), at omega3 virker smidiggørende,  og C-vitamin virker på kollagensyntesen.
 • Så du er vel ikke til makeup, når nu man har fået styr på sin hud? Jo, jeg er storfan af makeup, også selvom jeg ikke bruger den dagligt.
 • Hvordan behandles ung aknehud? Det har jeg skrevet om her.
 • Niacinamid – hvor finder jeg det? Det gør du her.

PS: Der opstod overbelastning på systemet i morgen mellem 8.02 og 8.15, men alt blev løst, og der er ikke meldt udsolgt længere.

 

31/10/2016
Kampen om prøverummet
02/11/2016
Nervøs for mikroplast?

Kommentarer

 • Anette Kristine Poulsen

  @ Christina Hansen og MISST – tak fordi I skriver. Det gør jo altid ondt på mig, hvis der er noget Beautyspace-mekanik, der ikke virker for nogen. Jeg har prøvet nu på alle husets telefoner, og søgefunktionen virker, så nu spørger jeg lige bloggens teknikkloge dame (som ikke er mig selv ;o).

  Stor hilsen Anette

  03/11/2016
 • MissT

  Christina H: Det er ikke bare hos dig søgefunktionen ikke virker, det gør den heller ikke ved mig, kan jeg se nu hvor jeg ville prøve at se om jeg kunne svare dig. Samme problem: den er der, men kan ikke “tage fat”, for at bogstaverne kommer frem og jeg får lov til at skrive noget.

  02/11/2016
 • Christina Hansen

  Hej igen

  Og tak for rutevejledning til søgefunktionen 😉
  Den var faktisk lidt svær at få øje på, haha!

  Men problemet er, at den ikke vil reagere og ‘tage fat’, når jeg trykker.
  Har lige prøvet igen – det er stadig det samme…

  Mon det bare er mig og min tlf? Ellers burde flere havde været desperate nu.

  God dag, kære ❤

  02/11/2016
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Nina – Hurra!

  @ Line – Vil du ikke sende mig en mail, så kan jeg sende dig et link og vi kan tjekke, hvad der er sket.

  Stor hilsen Anette

  02/11/2016
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Jette B – Helt klart en dagcreme med SPF 15.

  @ Charlaotte – AVST GEL med A-vit fra Environ er et godt bud, og ja, du kan bruge frugtsyrerne under.

  Stor hilsen Anette

  02/11/2016
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Dorthe – Vil du ikke lige sende mig en mail, så skal jeg sende dig et link, og så må vi få tjekket, hvorfor du ikke modtager nyhedsbrevet.

  @ TineL – Rigtig godt spm. salicylsyren, for jo, du har ret i, at den skal på først. Lad den få et minuts tid inden du smører REN, og lad der ikke være FOR meget vand involveret.

  Stor hilsen Anette

  02/11/2016
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Lene J – Altid beæret over, at du kommer.

  @ Mette S – Der er altid en ekstra stol.

  Stor hilsen Anette

  02/11/2016
 • Line

  Hej Anette.
  Tak for skønne tips ☺️
  Undrer mig dog over, jeg ikke har fået mail om denne måneds box (og sidste måned)

  Vh Line

  01/11/2016
 • Nina

  Du kan tro, jeg blev glad, da jeg gik hjem og tjekkede mine nye yndlingsprodukter og fandt ud af at de alle indeholdte glycerin og den ene også niacinamid! Plus mit SPF lag har også antioxidanter! Woohoo.

  01/11/2016
 • Charlotte

  Hej Anette. Jeg har lige et spørgsmål – vedr. Environ.
  Jeg har ikke prøvet det før… Men kan du anbefale en – (helst kun en) natcreme med A-vitamin – som man kan bruge alene – og som man kan starte med? (Er det så her – jeg bla. kan bruge den serum med frugtsyrer – fra Akademiklinikken -under natcremen)… ? Charlotte

  01/11/2016
 • Jette Brinkmann

  Hej Anette.
  Jeg er 63 år og bruger BP Super 3 booster om natten og et par gange om ugen fugtmasken over. Serum Paradoxe om dagen. Glad for det hele. Kan jeg give ekstra fugt eller andet godt og i givet fald hvad ??

  01/11/2016
 • TineL

  Hej Anette,

  Tak for den spændende beautybox, som straks blev bestilt 🙂
  Jeg har dog lige et spørgsmål til rækkefølgen – både ift. de to produkter den ene gang om ugen, men også ift. dagligt brug af f.eks. Smooth Skin Treatment mod uren hud sammen med REN-cremen. Så vidt jeg har forstået, skal salicylsyren altid nederst, korrekt? Men kan det mon fungere sammen med de våde fingre, der efterfølgende skal “aktivere” REN-cremen?

  01/11/2016
 • Dorthe

  Hej Annette .
  Har ikke fået mail om nov pakke overhovedet ?
  Muligt at få / at købe ?

  01/11/2016
 • Mette Sloth Eriksen

  Må komme med næste gang – det er så inspirerende 🙂 Glæder mig til november måned pakke, den ser sørme lækker ud!

  01/11/2016
 • Lene Jespersen

  Det var en super god aften på Silkeborg Bibliotek <3 Du var som altid skarp og klar på at give os det bedste af "Super hud" – jeg sluger alt og bliver A L D R I G træt at komme til dine foredrag.. Kram fra Lene
  Gode billeder

  01/11/2016
 • @ Sanne – de tør ikke andet ;o)

  @ Anette J – sådan en hyldesag laver jeg.

  @ Christina H – åh, jeg kan godt forstå, du spørger. Vi lavede netop søgefeltet giga-stort for ca. 4-5 måneder siden. Når jeg går ind via mobilen, så er det helt øverst oppe som det første.

  Stor hilsen Anette

  01/11/2016
 • Christina Hansen

  Hej A

  Lidt sent at melde ud..
  Men siden du fik lavet din side om, har jeg ikke været i stand til at benytte søgefunktionen..
  I hvert fald ikke på telefonen. Og det er ALTID den, jeg bruger.

  Tror du, det kan ændres?

  God dag til dig ❤

  01/11/2016
 • Anette J

  Lækkert hår du har – hvad står der på din hylde med shampoo, balsam, kur…..?

  01/11/2016
 • Man kan ligefrem se på dit publikum hvor intenst de lytter. 🙂

  01/11/2016
 • @ Charlotte V – nej, desværre – det er for skrappe syrer. REN fugten vil være noget for dig. Stor hilsen Anette

  01/11/2016
 • Charlotte V

  Hej Anette!
  Jeg er gravid, pigment og Rosacea-ramt, er dette mon en beauty-box for mig?? 😉

  01/11/2016
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Ninna – Alt er fint igen. Det var en midlertidig overbelastning. Stor hilsen Anette

  01/11/2016
 • Ninna Klinke

  Øv øv øv var på kl 8.00 for at bestille BOOK’N BEAUTYBOX, som kom ud 8.02 var igennem betalingssystem kl 8.10 og så udsolgt, det er surt.

  01/11/2016
 • @ Marie Lassen – Nej, der var teknik-udfordringer og overbelastning. Alt er løst. Du kan bestille nu. KH Anette

  01/11/2016
 • Marie Lassen

  Et kvarter – så var der udsolgt af power-par-procenter. Er det muligt, du kan skaffe flere?

  01/11/2016