fbpx

Hvad der begejstrer Ole Henriksen

PowerBright

To af hudplejeekspertens bedste fif lyder på hudforbedrende C-vitamin og eksfolierende frugtsyrer, og derudover – som du sikkert ved – at prioritere nul sukker i kosten, masser af motion, den slags. Høje doser af netop C-vitamin har da også dokumentation for at kunne lysne hud ramt af farveforskelle, typisk pigmentpletter. Og Henriksens nye Power Bright treat er allerede efterspurgt, selvom den først lander herhjemme om en uge. Jeg tror, at det er over en måned siden, at Marie efterlyste den, efter hun havde læst om, hvordan amerikanerne er ellevilde. Måske fordi 3-trins-systemet er portionsanrettet og kommer med hvad, der svarer til en guidende staveplade: Step 1 er en poleringsmaske, step to et 25 pct. C-vitamin-koncentrat og step tre en blødgørende olierens – seks behandlinger i alt.

SNUP TIPPET: C-vitamin er et af de kosttilskud, jeg ikke vil undvære. Dels bilder jeg mig ind, at det er vitaminets skyld, at jeg syv-ni-tretten aldrig mere er forkølet. Derudover bliver vores madras af kollagen fyldigere og friskere af netop C-vitamin.

PS: Helt kort, så er niacinamid, A-vitamin, C-vitamin og AHA (frugtsyrer) de fire vigtigste ingredienser i kampen mod pigmentpletter. Og altid under SPF-beskyttelse.

06/09/2016
A-vitamin med procenter
08/09/2016
Hold nu op det virker

Kommentarer

 • Julie

  Hej – jeg kan se at du skriver til Mette S vedr AHA EGF. Super info – kan jeg også bruge de to kombineret et par dage om ugen, når jeg også derma-ruller et par gange om ugen?

  14/09/2016
 • Pernille Sparsø

  Spændende nyt!

  09/09/2016
 • Mette S

  Tusind tak søde A 🙂
  Ja det er den originale EFG ♡

  08/09/2016
 • Nina

  Dem skal jeg helt sikkert have fingre i!

  08/09/2016
 • Genialt, virksomt og lækkert – vil ha’! 🙂

  08/09/2016
 • @ Mette S – Jeg er spændt på, hvad du vil synes. EGF, hvis det er den originale, skal bare på alene om aftenen. Du kan speede fornyelsen op, hvis du bruger AHA under (vent dog ca. en tandsbørstningstid, inden du følger op med EGF), og gå langsomt frem med AHA under, ikke hver dag. Rønsbøls fugtspray er fin om dagen, jeg bruger den også om aftenen under de perioder, hvor jeg smører A-vit på. Stor hilsen Anette

  08/09/2016
 • @ Anita C – Lidt at læse på mht. overdosering, som er sjælden, men jo – kan ske:

  http://www.netdoktor.dk/vitaminer/vitaminc.htm

  Stor hilsen Anette

  08/09/2016
 • @ Christina Kragh – Godt du kan byde ind her.

  @ Anette J – Omkring 500 kr.,

  @ Helene – Det er en treat, men behandling, og selve C-vitaminkoncentrationen skal forsigtigt vaskes af igen. Bagefter kan du følge op med serum.

  Stor hilsen Anette

  08/09/2016
 • @ Hanne S – ja, jeg tager klart ekstra C-vitamin, som ikke kan overdoseres, fordi det er vandopløseligt. BHA er det bedste, der findes til at rense i bund i porerne, hvor problemet ofte sidder med akne og uren hud. Kan dog sagtens kombineres med AHA, og du kan jo gå langsomt frem med en lejlighedsvis AHA-maske.

  Stor hilsen Anette

  08/09/2016
 • Mette S

  Hej søde A.
  Jeg spørger her, for jeg ved ikke helt lige hvor ellers 😉
  Men jeg har ledt og ledt efter dit fine indlæg om rækkefølgen. Ja der er flere – men jeg kan ikke finde lige præcis det om rækkefølgen og frugtsyre og EGF serum… var der ikke noget med, at det kunne man godt?? Og kan man starte med fugtspray’en (jeg har den fra Rønsbøl) inden AHA-serum (og her har jeg den fra Pudderdåserne!) Og SÅ på med EGF? Jeg har nemlig lige fået min første flaske EGF, og så skal det jo bare være GODT 😉 😀 🙂

  07/09/2016
 • Anita christensen

  Hejsa Christina Kragh . Ikke for at blande mig Men det er vist det jeg gør … C vitamin kan tages som depot vitamin der afgiver lidt igennem dagen .. Så den tisser du ikke ud men vitamin tilskud skal vist tages med måde og magnesium som er et godt tilskud om aften ved ledsmerter skal vist bare tages efter hvad der står på bøtten ligesom alle andre kosttilskud /vitaminer

  07/09/2016
 • HeLene

  Jeg får helt rynker i panden nu, og måske er jeg bare eftermiddags træt, men hvorfor kommer rensen sidst?

  Er det ikke først (olie) rens, derefter en maske og/eller serum/behandling og måske en creme til slut.
  Jeg blev helt ??? inde i hovedet…

  07/09/2016
 • Hanne S

  Mange tak for svar, Christina Kragh 🙂

  07/09/2016
 • Anette J

  Hvad koster sættet?

  07/09/2016
 • Christina kragh

  HANNE S
  det er sådan med c vitamin at hvis du tager mere end du har brug for tisser du det bare ud 😉 lidt lige som med magnesium som stort set alle kvinder er i underskud af det kan du heller ikke overdosere da du vil få tyndskid som vi siger på fyn hahaha hvis du får for meget 😉 kram

  07/09/2016
 • Anette Waaben

  Jeg sværger også til C-vitamin er og har spist dem i mange år. Og er meget sjældent forkølet.
  Må prøve Oles nye produkt.

  07/09/2016
 • Hanne S

  Kære Anette.
  To spørgsmål: tager du både en almindelig multivitaminpille og derudover ekstra c-vitamin som kosttilskud? Jeg tænker på, om man kan få for meget (jeg ved intet om kosttilskud).
  Og det andet spørgsmål: jeg har i flere år brugt BHA pga. uren hud og ind i mellem akne. Jeg overvejer dog, om jeg burde prøve med AHA i stedet, da jeg også kæmper en del med tør hud. Min hud er sart, og jeg mener at have læst, at BHA så er det bedste valg. Hvad tænker du? Hvordan afgør jeg bedst, om min hud har brug for det ene eller det andet, når vi snakker kemisk peeling?
  På forhånd tak for svar.
  Mvh. Hanne

  07/09/2016