fbpx

Billigt og godt: De nye hudnørder kommer

016-2-090218c016-2-090218d

Jeg er arbejdsmæssigt faldet for ham her. Og lov mig, at du scroller et godt stykke ned og lytter til ham. Brandon Truaxe er nørden bag Deciem. Vidunderlig ærlig, vidunderlig videnskabelig og vidunderlig passioneret. Salgstaler hører gamle dage til, hvis nogen skulle være i tvivl. Og jo, selvfølgelig vil vi have rasende pæn hud. Men lad os blive klogere fra facts frem for flødebolleord og magi. Eller hvad?

Måske husker du tiden, hvor ens ansigtscreme eller serum ofte var omgærdet af hemmelighedskræmmeri og mystiske ingredienser fra fjerne bjergskråninger, ingen havde hørt om. Hvor jo dyrere jo bedre var hovedreglen, og hvor virkningen sjældent blev lovprist i beskedne vendinger.

Dét handler dagens artikel i Børsen Weekend om. Som kunder går vi efter det ægte frem for det perfekte. Vi vil hellere have tingene på bordet frem for smarte hemmeligheder (ikke at forveksle med, at producenter skal afsløre deres opskrifter…for selvfølgelig skal de ikke det. Bare de facts og procentsatser, der er væsentlige).

Så.

Lidt ligesom Ikea demokratiserede møbeldesign, sker der nu noget med hudpleje i forhold til virkning. Bare husk: Fordi et mærke som især The Ordinary ryster verden lidt (i hvert fald i en grad, så Estee Lauder sidste år ikke turde andet end at investere i firmaet), så er der for mange stadig tale om en tilskudsordning, et supplement til produkter, der allerede fungerer godt. Måske på måden et Ikea-køkken også kan spiller perfekt sammen med en pedalspand fra Vipp eller en lampe fra PH. Ikke at parallellen mellem designmøbler og visse skønhedsprodukter er helt klokkeklar…og dog, for se lige på Kjær Weis, råber min nabo.

Hvis du skal til New York eller Los Angeles, så tjek Glossier ud, og Drunk Elephant. Hvad gælder The Ordinary, så findes de herhjemme lige her.

SNUP TIPPET: Vi har udsat anmelder-tjansen her til næste fredag, så der er rig mulighed for stadig at nå det. Derudover kommer der en anden ret vild mulighed i næste uge, som ikke kræver held. Det er en behandling + en gave til en flad 50’er, hvor du som Beautyspacer får mulighed for at melde dig til først. Alle på listen her får besked, så snart tilmelding er mulig.

NB: Måske teaser jeg også på Instagram: @beautyspace

07/02/2018
Brøleren på Go’ Morgen Danmark
Et indslag om tendensen, der mest af alt føles som én stor KÆRLIGHEDS-ERKLÆRING
12/02/2018
Få oxygenbehandling ude og mascara med hjem for en flad 50’er
Nogen har sørget for, at DU kommer forrest i køen

Kommentarer

 • Julia Venus

  Lyder addeles vidunderligt!

  …”flødebolleord” – hahaha…Anette, du er altså også vidunderlig 😉

  21/02/2018
 • Trine

  tusind tak, Anette
  jeg er godt på vej,
  khT

  19/02/2018
 • @ Trine – Jo det gør der absolut. De fleste kommer langt med at pleje deres hud efter Hudplejeplejepyramiden i SUPERHUD (kan lånes på biblioteket) – og rigtig langt med at have:

  – en vaskeklud
  – et renseprodukt
  – fugtserum med hyaluron og antioxidanter
  – dagcreme med SPF
  – A-vitamincreme til natten

  Alle de ting kan du finde til overkommelig pris, men at sætte konkrete produktnavne på kræver lidt mere viden om din hud. Har du ex fedtet hud, skal dit serum og din dagcreme være uden indhold af olie.

  @ Laila – Rynker er noget af det, der er til at gå til (langt værre er det med ex pigmentpletter). Det mest effektive er at kombinere A-vitamin og AHA (Frugtsyrer) om aftenen. Gå langsomt frem afhængig også af hudtype og ….hold dit ansigt ude af solen og vær altid beskyttet med SPF.

  Stor hilsen Anette

  18/02/2018
 • Laila Beer

  Hej Annette hvad vil du anbefale til rynket hud over 50 år bruger no 7 serum nu samt en dagcreme fra Origins ?

  Mvh Laila Beer

  17/02/2018
 • Trine

  Kære Anette
  jeg vil rigtig gerne passe på min hud, 50+, og gør det hellere end gerne, og nu er krukkerne tomme og skal fyldes op. jeg kunne godt tænke mig enkelhed, så få produkter som muligt, og ikke de dyreste. findes der ikke billig og god hudpleje?
  konkrete produkter, kan du hjælp?
  khTrine

  16/02/2018
 • susan

  Kære Anette

  Hvorfor hudpleje i samle sæt. Hvorfor ikea. Med en del viden om hudpleje hvis du skal have det optimale ud af det du bruger penge på skal du købe en hel serie i samme mærke da de arbejder i synegi til hinanden.
  Den kategori af kvinder der har råd til at forkæle sig selv ekstra er kvinder hvor ungerne er fløjet fra reden de går ikke i ikea men i ide møbler og ilva hvor kvaliteten er bedre.

  13/02/2018
 • Sarah

  Hej Anette

  Jeg elsker at forkæle mig hud med en ansigtsmaske et par gange om ugen. Jeg står og skal købe en ny, så ville lige udtrykke mit ønske om en anbefaling af de bedste masker fra dig!

  God dag!

  12/02/2018
 • Pernille S

  Nogle af dine indlæg linker til indlæg som er langskriv. Nu har jeg omsider fået tygget mig igennem Brandon Truax’s forklaring på DECIEM markedsføringsstrategi. Det er jo en fantastisk historie, og forfriskende at nogen tør holde fast i sine idealer, selv når en mastedont som Esteé Lauder spytter penge i kassen. De gør det selvfølgelig ikke for vores blå øjnes skyld. Der skal tjenes penge. Omvendt er de kloge nok til at indse, at der er salg i “den gode historie” “fra småt og godt” til “stort og velgjort”. Hele den måde hvorpå DECIEM præsenterer deres CEO og den enkelte medarbejder, gør at vi som forbruger føler os trygge og på bølgelængde. Smart! Det jeg som kritisk forbruger hæfter mig mest ved, er at det tilsyneladende er muligt at lave kvalitetsprodukter til priser der er til at betale. Se det kan vi li’!
  God mandag til dig, Anette.

  12/02/2018
 • Karina

  Hej Anette

  Opdagede Deciem i efteråret og kiggede nysgerrigt. Jeg var forundret over priserne og alle oplysningerne.
  Har i mange år KUN brugt Ole Henriksen men syntes tingene havde ændret sig lidt.
  Som mange andre er jeg udpræget tryghedsnarkoman når det handler om hudpleje, så det var ‘svært’ at skulle prøve nyt.
  Jeg valgte at handle ved Deciem. Købte lidt fra Hylamide og noget fra The Ordinary. Jeg har ikke fortrudt og skal bestille snart igen.
  Produkterne holder, hvad de lover. Ihvertfald de produkter jeg har købt ☀️

  09/02/2018
 • Pernille S

  Kan godt li’ din parallel til Ikeamøbler. Møbler som samlesæt, hudplejemidler ditto. Vi skal netop ikke rette os efter den ekspedient som kun anbefaler at anvende produkter fra een serie, men lade os mixe på kryds og tværs!
  God weekend og tak for et fint indlæg. Jeg må have fat i Børsen!
  Kh Pernille

  09/02/2018
 • Yvonn Nielsen

  Har også lige modtaget en skøn box med lækre produkter, takdejlig måde at starte weekenden på

  09/02/2018
 • Tina

  Lyder spændende med i næste uge og den flade 50ér:-)
  Rigtig god weekend til dig!

  09/02/2018
 • Helene

  Kære Annette,

  Jeg kan kun være helt enig i din forkærlighed til Brandon Truaxe. Og hans produkter. Jeg er især kæmpe fan af deres AHA 30% + BHA 2% Peeling Solution, samt deres Niacinamide 10% + Zinc 1%. Disse kan varmt anbefales!

  For noget tid siden købte jeg et af deres retinol-produkter: Granactive Retinoid 5% in Squalane. Jeg oplevede hverken at skalle eller at blive tør, som jeg ville forvente, men istedet oplevede jeg små ‘break-outs’/bumser. Det var først nu her, da du lavede oplægget, at jeg kom til at læse anmeldelserne, hvor at flere oplevede netop det med produktet. Dog svarer DECIEM tilbage på kommentarerne, at det er naturligt, idet der er en tilvænningsperiode med en ‘oprensningsfase’, som forårsager bumserne, hvilken kan vare op til en måned.

  Er der nogle, eller dig Annette, der har (hørt) om erfaringer ved opstart på retinol – om så at sige overvundet tilvænningsperioden?

  Store knus! Og tak for den bedste hudblog nogensinde!

  09/02/2018
 • Charlotte Riis

  Anette, jeg elsker bare din måde at skrive på, du er skør men på den fede måde.
  Og 1.000 tak for chokoladen – jeg er spændt på, at se hvor længe den overlever 🙂
  Ha’ en fantastisk weekend

  09/02/2018
 • Marie Rasmussen

  Jamen så fik vi da vist hurtigt slået fast at dankortet skal med i byen når vi skal ses den 28. februar hi hi …. Det er heldigvis i den billige kategori og lige op til lønningsdag – så det går nok.
  God weekend ♡

  09/02/2018