Væk på 77 minutter. Her kommer et plaster

S0A8743

Lad mig først slå fast (hvis du skulle være i tvivl), at det som skønhedsproducent ikke bare lige er sådan at komme med i Beautyspace-boksen. Der er tale om nøje udvælgelse, kærlig kø og kamp om pladserne for at sige det, som det er. Forhåbentlig til gavn for dig som modtager af boksen.

Og gisp… med hensyn til i dag. Ingen kunne forudse, at februars Book’n Beautyboks ville være væk i løbet af 77 minutter. Til trods for at der var virkelig mange bokse i puljen.

Lov mig, at du ikke er sur, for det vil jeg være pokkers ked af. Som et plaster tror jeg, at både Bioeffect og Pestle & Mortar kan skrive under på, at vi har arbejdet på HØJTRYK siden kl. 9.00 i morges for at komme op med en erstatningsløsning til dig, der gik forgæves:

 • Alle der køber et hvilket som helst Bioeffect produkt HER vil uden beregning få et gratis serum (det originale Bioeffect Serum) på 3 ml til en værdi af 189 kr. med i købet. Ingen kode er nødvendig – det gælder med et klik her det næste døgn. Et lille tip: EGF-serummet gør det bedst alene på ren hud. VIL du have noget andet ovenpå, så vent 5 minutter. Bruger du AHA under, så vent gerne op til 20 minutter.
 • Du kan få fugtbomben af et hyaluronserum fra Pestle & Mortar i en dobbeltstørrelse i forhold til den fra boksen med 20 procents rabat det næste døgn. Det foregår HER og med brug af koden BEAUTYSPACE20, som også gælder på resten af produkterne fra P&M.

Og nej, det er ikke reklamelinks. Det er udelukkende en mulighed mellem dig og Bioeffect/Pestle & Mortar.

SNUP TIPPET: Og så er der også et par andre muligheder i spil i øjeblikket. Som eksempelvis anmelder-tjansen her, og en find-fejlen-chance her.

PS: Selvom jeg godt ved, at du ved det…så kommer der jo altid en Book’n Beautybox igen. Det er derfor aldrig verdens ende at komme for sent. Den næste kommer allerede 6. marts.

05/02/2018
Hvem betaler 299 kroner for en læbegloss?
Jeg spørger bare. Ville du? Hvis det nu er en VIRKELIG fin en af...
07/02/2018
Brøleren på Go’ Morgen Danmark
Et indslag om tendensen, der mest af alt føles som én stor KÆRLIGHEDS-ERKLÆRING

Kommentarer

 • Anette Kristine Poulsen

  @ Carla – Ja til dit spm. om dagtimerne (kan også bruges om aftenen). Mht. peeling rækker vaskekluden så ikke for dig?

  @ Lise Jørgensen – Beklager, men den var væk samme dag.

  Stor hilsen Anette

  14/02/2018
 • Lise Jørgensen

  Kære Anette, jeg modtog aldrig mailen, men ville utroligt gerne købe denne måneds boks. Er det stadig muligt? Kh Lise

  13/02/2018
 • Kristina

  Tak for svar 🙂 Har købt serum fra P&M og glæder mig meget til at prøve den!

  08/02/2018
 • Carla

  Hej Annette,

  Jeg er 27 og har tør og sart hud. Jeg har været meget glad for at bruge Bio Effect serummet om aftenen uden noget andet. Jeg har også brugt BioEffect’s dagcreme til tør hud om dagen, nu har jeg så købt Pestle & Mortar’s hyaloronsyre, skal jeg bruge den om morgenen inden dagcreme?

  Og hvilket produkt anbefaler du som peeling og hvor ofte?

  Tak for hjælp!
  Mange tak!

  08/02/2018
 • @ Mette Høj, super kombi med din BHA efterfulgt af A-vit. Det bliver for meget at tage EGF ind i den rutine, tror jeg…hvis du gør er det BHA først, så vent 5 min, så EGF, så vent igen 5 min og så A-vit. Så hellere køre en måned eller mere med BHA og EGF, og evt. bruge A-vitamin om dagen under din SPF.

  @ HeleneR – du kan sagtens også bruge EGF i dagtimerne. Reglen er bare ‘at vente i 5 min.’ inden noget andet smøres ovenpå. Jeg tør ikke sige noget om samspillet med et lægemiddel.

  @ Charlotte P – desværre ikke, men hey…næste box kommer allerede den 28/2.

  @ Mette H – kan du ikke sende mig en mail på open-mind@mail.dk ?

  @ Charlotte K – Hurra. Har du modtaget?

  @ Katrine S – Hyaluronserummet i dagtimerne under SPF. EGF om aftenen under A-vit, men vent 5 minutter inden du smører A-vitamincremen på.

  @ Nielsen – Måske ja.

  @ Lotte Munk – Jeg skal have det i tankerne. Tak for indspark.

  @ Lise-Lotte – Mon ikke det sker. Det tror jeg.

  @ Hanne-Lisa – Dejligt at høre. Jeg tror mange benyttede den kode.

  @ Charlotte – Brug EGF om aftenen, vent 5 min og kom så A-vit på. Ruller du, skal det gøre aller først naturligvis.

  @ Tanja E – Hjertelig velkommen på Beautyspace! Jeg er ked af at vejlede i forhold til kombinationen med lægemidler. Det ville ikke være korrekt. Normalt er EGF fin ovenpå syrer – men lad der altid gå 5-10 minutter (helst 20 minutter faktisk). Alternativt brug EGF i dagtimerne, og vent altid 5 min inden du smører noget andet på. SPF er vanskelig, fordi det afhænger af, hvad du har det godt med. Du kan søge på rosacea på Beautyspace, og der kommer lidt forslag op.

  @ Kristina, åh, jeg har ikke haft tid til at sammenligne dem. Du kan prøve at holde de to indholdslister op mod hinanden og se.

  @ Pia Bo ;o)

  @ Kim, der kommer altid en ny boks.

  @ Charlotte Riis, jeg lover dig, at vi ikke tager imod flere ordrer fra dig ;o)

  @ Heidi Myrup, lad endelig være med at bruge EGF så. Alt er ikke for alle. Nogle gange er der bare ikke et match.

  @ Lone H og Pernille S – GODT at I fik det til at virke. Jeg ved, at de søde damer hos Doozy greb til hurtig action.

  @ Lykke, jeg lover at overveje det. TAK fordi du læser med. Klart du kan bruge hybenkerneolie, som har et lavt indhold af A-vit. Vil du være helt på den sikre side, så undlader du A-vit cremer. Personligt ville jeg mere nervøs for at spise en Panodil under graviditet, men det er en helt anden historie.

  KH Anette

  08/02/2018
 • Pernille S

  Kære Anette. Tak af hjertet for dit mellemværende med Dozzy.
  Kh Pernille

  07/02/2018
 • 1000 tak for alle ord og kommentarer. Jeg er på blog-banen torsdag morgen k. 8.00 igen.

  Gælder det rabatkoden til Doozy, så husk at bogstaverne skal være skrevet med STORT.

  KH Anette

  07/02/2018
 • Lykke

  Kære Anette, der er noget jeg har tænkt på: kan man ønske et indlæg om graviditets-hud og pleje af denne? Har været overalt på internettet nu i min research efter virksom og målrettet pleje af ansigt når man er preggo, men alle steder lyder rådet ala “brug en mild og svanemærket ansigtscreme”. Og ja, selvfølgelig vil man gerne være obs på diverse indholdsstoffer som er dårlige for børn i maver, men samtidig bøvler man måske også med hormonrelaterede pigmentpletter, graviditetsakne, underlige tørre pletter man ikke havde før… Jeg ved ikke om jeg er den eneste med den udfordring, men en mild svanemærket ansigtscreme er i hvert fald ikke nok for mig, som er 5 måneder gravid, i slut-tyverne, har fået tør acne på kinder og hage af min graviditet og pigmentpletter under øjnene, øv. Synes du fx. man må bruge super booster 3 under graviditet eller er den nogo pga a-vitamin? Hvad med rosehipseed olie?

  Kh hormonella som ELSKER din blog

  07/02/2018
 • Nina S

  Tusind tak Anette:) de har skrevet til mig, at de nok skal fratrække procenter inden træk – go dag til dig

  07/02/2018
 • Lone H

  Havde også bøvl med rabatkode. Den skal skrives med stort og er den først skrevet forkert kan det nemlig drille. Slet browser historikken og prøv igen. Fik tippet efter chat , kanon service.

  07/02/2018
 • Pernille S

  Ih, hvor træls. Har siddet og bøvlet med rabatkoden til doozy.dk
  Nu giver jeg op. Det skulle så ikke være denne gang… knus Pernille S

  06/02/2018
 • Heidi Myrup

  Hej Anette.
  Jeg har til noget event fået en lille prøve på EGF. Hver gang jeg har kommet et par dråber på min hud, så er jeg vågnet op med en “pæn” lille bums.
  Er jeg den eneste? Synes det er lidt mystisk, når alle er helt oppe og køre over det mærke.

  06/02/2018
 • Charlotte Riis

  Så Anette, nu må det stoppe – jeg fik selvfølgelig købt en boks selvom jeg ikke burde og det har jeg sagt til mig selv flere gange 🙂 meeeen det er jo EGF…..

  Nu har jeg ikke brug for noget det næste halve år, med mindre du laver en boks med solcreme og natcreme eller Carven le parfume (som bare dufter HELT FANTASTISK)

  Kæmpe knus herfra

  06/02/2018
 • Pia Bo Petersen

  Det var ny også en meget lækker boks

  06/02/2018
 • @ Nina S – De 20% skal skal virke. Jeg ved, at de har haft run på. Jeg har kontaktet doozy.dk og sagt de skal være obs på din ordre og obs på at procenterne fungerer korrekt. Skriv endelig hvis noget er mystisk, for det er jo en anbefaling herfra.

  Stor hilsen Anette

  06/02/2018
 • Nina S

  Jeg nåede det desværre heller ikke, først på tasterne kl 8.39, men åbenbart for sent.
  Jeg har desværre heller ikke held til at få de 20% fra beløbet på fugtserum – jeg forsøger at bestille og håber de bliver trukket fra inden de trækker beløbet på kortet:)

  06/02/2018
 • Kim

  Ih hvor ærgeligt – jeg nåede det ikke! Mit dankort er blevet stjålet og spærret og min mand var liiige lidt for langsomt med at sende mig sit dankortnummer, æv!;) men dejligt du skaffer så fine ting!

  06/02/2018
 • Kristina

  Hej Anette,
  Jeg købte ikke boksen, selvom jeg var fristet… Jeg overvejer til gengæld at benytte mig af den fine rabatkode og købe hyaluronserum’et. Men hvad er forskellen lige på den og HA serum fra The Ordinary? Vil du sige at den fra P&M er bedre?…
  Mvh Kristina

  06/02/2018
 • Tanja Elisabet

  Kære Anette,

  Jeg fik en boks og er henrykt. Jeg er ret ny på din blog, men har suget til mig af din viden både her og i din bog. Mange tak for alt det. Har bla. anskaffet niacinamid fra The ordinary og Rønsbøl misten. Og bruger vaskeklud hver dag nu. Fagre nye verden. Jeg er 39 og har mild rosacea. Har i en periode brugt medicincremen Finacea. Der er azelainsyre i og vil høre om jeg kan anvende EGF-serum oven på den eller før den? Eller er det bedst at kun bruge den. Man jo godt bruge BP A-vitamin boost ovenpå den.
  Kan du også anbefale en god solcreme/spf til ovenpå dagcremen?
  Igen mange tak for dig og din fantastiske blog, der er blevet min go-to-skønhedsbibel ift. produkter

  Bedste hilsner
  /Tanja

  06/02/2018
 • Charlotte

  Jubiii, jeg var også heldig – meget taknemmelig. Håber du har en opskrift på hvordan jeg kombinerer det med mit environ! Jeg bruger efter rens og vaskeklud environ toner, environ avance moisturiser og environ AVST 5 om morgenen. Til natten efter rens og vaskeklud environ retinol 1 og slutter med AVST 5. Revival masque x 2 om ugen. Jeg ruller og laver gua sha massage dagligt. Glæder mig til endelig at prøve bioeffect;-)

  06/02/2018
 • Hanne Lisa Thomsen

  Jeg var ikke en af de heldige, men jeg har har købt serum og glæder mig til, at bruge den. Så det var en dejlig rabatkode.

  06/02/2018
 • Jeg kom også for sent 🙁 ..havde ellers sådan glædet mig, så det kunne være skønt hvis dagcremen fra Bioeffect kom med i en anden boks 🙂

  06/02/2018
 • Lotte Munk Andersen

  Hej Anette

  Jeg ville gerne gave købt beautyboksen, hvis det havde været EFG cremen til tør hud. Ved godt, det er sindsyge gode sammensatte tilbud i boksen. Men kunne det tænkes at man kunne lave et par valgmuligheder efter hudtype?

  Ha en dejlig smuk og frostklar dag:o)

  06/02/2018
 • Nielsen

  Tak, men øøøøøøøøv. Ville også gerne have haft fingre i Bioeffect … Lav gerne en beauty box mere med Bioeffect!

  06/02/2018
 • Katrine Sevelius

  Hej Anette

  Jeg vil også gerne vide, hvordan jeg kombinerer BPs Super3 Booster med EGF serum. Og også meget gerne hvordan jeg kombinerer Pestle & Mortar i den daglige rutine med de 2 ovennævnte.

  Mange tak.
  Kh Katrine

  06/02/2018
 • CharlotteK

  Jeg nåede det vist lige på et hængende hår! Bekræftelse kl. 08.58:-)

  06/02/2018
 • Mette H.

  Øv. Prøvede 20 gange, men blev hele tiden bedt om at prøve igen. Så halvni gav jeg op. Hvilket jeg så ikke skulle have gjort.

  06/02/2018
 • Charlotte P

  Jeg gik også forgæves. Er der slet ingen chance for bare en lille bitte ekstra portion?
  Kh,
  Charlotte

  06/02/2018
 • HeleneR

  Sikke et flint tilbud fra begge mærker 🙂 Et lille spørgsmål til egf, den skal jo på “tom” hud og jeg har derfor ikke brugt den siden jeg startede på metronidazol actavis som jeg skal smøre med for rosacea, men kan jeg stadig få gavn af egf? Venter alligevel 10-20 min efter påsmøring før jeg forsætter med den alm. hudpleje.

  06/02/2018
 • Mette Høj

  Hej Anette!
  Jeg var en af de heldige, så nu vil jeg lige spørge: Jeg er vant til at bruge BPs Super3 booster hver aften ovenpå en BHAcreme. Skal jeg lade det helt være og så bruge EGFserummet i en måned i træk eller skal jeg skifte imellem de to ting? Hvad er bedst. Min hud er kombineret (og stort set problemfri) og jeg er 37 år gammel.
  Og kandu anbefale noget solbeskyttelse at putte ovenpå Bioeffet daycreme? Overvejer at blande Dermalogicas solar booster i.
  Vh Mette

  06/02/2018