fbpx

Brev fra Anette

COVID-19 giver dig helt sikkert andet at tænke på end fællesskabet herinde på Beautyspace.

Men måske har du også brug for et afbræk.

Jeg vil arbejde på at lave indhold, så Beautyspace fortsat kan være kilde til forhåbentlig inspiration og knowhow, muligvis endnu mere tips-båret, men stadig med gode indspark fra hudlæger og andre hands on eksperter. Måske er det også vigtigere netop nu at forblive forbundne de steder, hvor vi kan. Lad mig også minde om (uden tanke på COVID-19), at kommentarfeltet på Beautyspace er et fællesrum, hvor erfaringer kan udveksles på tværs – og ikke nødvendigvis med indblanding fra mig.

I forhold til indholdets karakter, så beror det i øjeblikket på min mavefornemmelse. Og den melder overvejende om relaterbart indhold i forhold til situationen, vi står i. Tilsat stof, der smager af den vidunderlige normale verden, vi kender til. Og nok har taget lidt for givet. Jeg ved, at jeg har. Pludselig elsker mine teenagebørn den overfyldte skolebus, den ægte undervisning og den slidte kantinemad.

Blandt mine egne nye lyspunkter er de corona-stile, jeg i øjeblikket får lov til at læse og kommentere på hos de unge studerende, der normalt holder til hjemme hos mig. Som et saks her fra min datters veninde:

Folk er bange. Supermarkederne tømmes.

Hospitalerne mangler ressourcer.

Håndspritten borer sig ned i vores hænder, og efterlader dem tørre og med sprækker.

En pandemi hersker over verden. Den tvinger os ind bag tykke og grå murstensvægge. Luften er kedelig, vi keder os, det er kedeligt. Vi er i karantæne. Synderen hedder coronavirus. Ond helt ned i hvert enkelt bogstav:

C: Chauvinistisk

O: Offensiv

R: Røv-kedelig

O: Ond

N: Nådesløs

A: Angstprovokerende

VIRUS ved vi alle, hvad står for. Det er den lille mikroskopiske kriger, der af…

og her slutter jeg delingen for at vende mikrofonen mod dig: Er der noget, som interesserer dig endnu mere netop nu? Noget, vi skal bruge mere tid på herinde? Hvis ja, så fyr endelig løs i kommentarfeltet.

BACK TO BEAUTY: Om lidt skal det handle om, hvilket indhold som kan forstærke hinanden. Hudplejeindhold, der virker som livrem og seler og lejlighedsvis ligefrem evner at styrke hinanden. Som eksempelvis E- og C-vitamin.

@beautyspace på Instagram

17/03/2020
Hudlægen stepper ekstra op i de her dage
Og mød damen, du vil i bad med
19/03/2020
Kend det indhold, der forstærker hinanden
Inkl. hudlægens dream team

Kommentarer

 • Tilde

  Tusind tak Anette 🙂
  Jeg må lede videre efter, hvad der kan være årsag.

  21/03/2020
 • Miller

  I forgårs kvittede jeg alle nyhedskanaler, satte en lydbog på iPad’en (Hvor flodkrebsene synger) og malede i sådan en “calming mandala paint book” i to timer. Mens jeg tog fodbad og havde ansigtsmaske på (altså ikke i to timer med den!). Det er meeeeeget længe siden, jeg har haft sådan en langsom aften – og det var skønt

  19/03/2020
 • Charlotte

  Kære søde Anette. 1000 tak for dit svar fra i fredags til mig ❤️
  Jeg synes det er befriende og ku snakke og læse om andet end virus engang imellem .

  18/03/2020
 • TINE OLSEN

  Jeg åbner med stor interesse dine skriv hver gang, så TAK 🙂
  Nu hvor foråret er i fuld gang udenfor – corona eller ej – så kunne jeg godt tænke mig at høre lidt mere om, hvad man kan gøre for at få “vinterhylstret” af kroppen, så den bliver klar til forår/sommer, så cellulite mindskes/huden forbedres: massage, cremer og mad/drikke. Skal man tørbørste, eller hvad med massage”børster” m/træknopper – er det bedre? osv …..

  18/03/2020
 • Tilde

  Hej Anette 🙂
  Bloggen her er et dejligt afbræk for mig!
  Jeg har et mærkeligt spørgsmål: jeg har fået isotretinoin over 6 måneder mod akne, og oplever nu at min øjenbrynsfarve “ikke virker” (har købt ny pakke, troede den anden måske var udløbet). Men nej, efter tre forsøg så tager mine øjenbryn stadig nærmest ikke mod farven. I dag prøvede jeg en farvet hårkur fra Maria Nila, den plejer at give en flot tone af peach, men heller intet. Kan ens hår blive ikke-modtageligt som følge af medicinen?

  18/03/2020
 • Britt Levinsen

  Kære Anette
  Jeg synes at det er befriende med er forum der handler om noget der egentlig ikke er påvirket af undtagelsestilstanden. Min hud er som den hele tiden har været. Jeg har selv job i en sektor hvor jeg skal arbejde i kriseberedskabet og tager bestemt ikke let på hverken corona eller de restriktioner det indbefatter, men visse emner er ikke påvirkede af dette og det synes jeg altså er en befrielse. Hver ting til sin tid.

  18/03/2020
 • Liv

  Skønt med lidt adspredelse fra “den lille mikroskopiske kriger” Jeg kunne rigtig godt tænke mig, at få din hudplejerutine i mindste detalje – morgen og aften + produkteksempler. Jeg kan ikke hitte ud af, hvad jeg skal bruge hvornår. Jeg kunne godt bruge en detaljeret manual

  18/03/2020
 • Lotte Munk

  Hej Anette
  På skønhedsfronten har jeg tænkt mig at vende denne hjemmetid til noget positivt. Håret kan få ro ved det lufttørres, og ikke styles så meget. Jeg kan heller ikke komme til frisøren. Men det gør ikke noget, skal ikke til fest eller noget. Så kan håret også få tiltrængt pause fra hårfarvning.
  Min næste tid til Ipl er selvfølgelig aflyst. Ærgerligt, men forståeligt. Derfor kan tiden også bruges til at spare lidt penge. De penge kan gemmes til forkælelse, når dette er over.

  Så hvis du har andre gode råd til hud- og hårpleje, nu når mange har ekstra tid og måske skal være herhjemme, så er jeg interesseret.

  18/03/2020
 • Else Nørgaard

  Kære Anette,
  Tak for din altid positive og imødekommende tilgang til hud og verden i det hele taget 🙂
  Som så mange andre har jeg også isoleret mig hjemme med familien, og det kræver lige lidt tilvænning.
  Men jeg synes, at det virker med nogle faste holdepunkter, som f.eks. morgen-vinterbade sammen, hvis det er en mulighed. Så vågner man og ser lidt lysere på det hele. Samt fælles frokoster, som der kæles lidt for, og måske løbe-gåtur, hvis det ikke stormer for meget. Og bruge lidt mere tid på de masker, som har hobet sig op i hverdagens trummerum!!!!
  Kærlig hilsen til Anette og I andre i BeautySpace.

  18/03/2020
 • Mariannegylding

  Jeg nyder dine skriv så meget, Corona eller ej. Har 3 ud af 4 unger hjemme. Så jeg er “Up to date” på både 2. Verdenskrig, franske gloser og pante-ret. Og de glæder sig til verden igen bliver normal❤️
  Pas på hinanden derude/inde

  18/03/2020
 • Kirstine

  Jeg bestilte en bueaty box surprise for et par dage siden. Aldrig har jeg glædet mig mere til at modtage en af dine boxe. Lidt hverdagsluksus til at bryde disse specielle dage blot en anelse!

  18/03/2020
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Tanya, det må være givende på flere fronter at have med studerende at gøre. Man tvinges vel ud af egen osteklokke og tvinges til at tænke nyt i forhold til at sikre undervisning. 1000 tak for dit indspark.

  @ Eva B, 1000 tak fordi du tager dig tid til at skrive herinde. Jeg tror du har ret. Vi har bruge for nogle normale holdepunkter.

  Stor hilsen
  Anette

  18/03/2020
 • Eva B

  Ja, det er svært. Og nogle gange bliver man bare så træt af den hverdag, som pludseligt mest handler om at undgå en virus. Lad os snakke om noget andet engang imellem

  18/03/2020
 • Tanya

  Sikke en dejlig tilgang til det, Anette! Ja, vi skal huske at pleje vores mentale helbred også, og her er pauser med fokus på skønhed og velvære særligt kærkomne. Så tak, tak fordi du bruger din platform så fint.

  Jeg underviser på Københavns Universitet og er i disse dage meget optaget af at hjælpe mine studerende med at få en hverdag til at fungere når den så nemt kan ende i uglet hår og fedtpletter på tøjet. Det er godt at stå op og gøre sig i stand, og omsætte sig mentalt ml arbejde og fritid.

  Pas på jer selv derude. Og #StayAtHome!

  18/03/2020