Dén concealer og dén foundation, der holder mere end lovet

_S0A0628_S0A0630

Vi har flere bolde i luften lige nu med alt fra sur-munds-opskriften til anmelderhold, Zarko-konkurrence og kommende efterårsdatoer på foredrag. Jeg samler op på det hele i den her uge.

Men først er der noget, du må vide. Det gælder to makeupprodukter, som lige nu outperformer på min hylde.

Først er der Rodials nye, flydende diamond concealer, som de – hånden på huden – godt kunne have lavet noget før. For vi har manglet den. Bevares, der er gode concealere derude, men det kan være så pokkers svært at finde en, der er cremet nok (uden at være glinsende) til ikke at få huden rundt om øjnene til at slå tørre folder. Og præcis den konsistens har Rodial ramt samtidig med, at den gør, hvad den skal: Dækker mørke rande og i mit tilfælde også bittesmå rosa karsprængninger.

Det andet helte-produkt er Diors nye backstage face & body foundation, som godt nok er en rå kopi af MACs koncept, men den virker virkelig fint. Og nu er det nok heller ikke en patenteret bedrift at lave ansigts- og krops-foundations. Det fine er, at den hurtigt bliver absorberet, er nem at skrue op eller ned for (afhængig af lejligheden), er vandfast, kommer i 40 farver og frem for alt lader hud ligne hud.

Og lakken? Jeg ved ikke med dig, men jeg ved, at jeg VIL være typen, der skal ud og flashe præcis den støvgrå lilla, som YSL netop har hældt på flaske. Udfordringen ved at forlade de nude nuancer er, at fingrene kommer til at syne kortere.

VIL DU HAVE EN 30-MINUTTERS GRATIS SESION hos Hårklinikken i København eller Aarhus? Hvis ja, så skriv til chefbehandler Anneliese Brander. Sagen er, at der kom mange reaktioner på indlægget her,  og der var også et par stykker, som har været i behandling med forskellige resultater. Min erfaring er, at de kan hjælpe. Ikke mirakuløst, men så der sker en forskel (i mit tilfælde stoppede jeg med at fælde). Skriv en mail til Anneliese på AB@harklinikken.com og henvis til muligheden via Beautyspace, hvis du ønsker et 30 minutters hårbundstjek.

@beautyspace på INSTAGRAM

FOTO JENS PETER ENGEDAL

06/09/2018
Skal vi gøre kål på sur-munden?
Altså sammen? Det gælder et eksperiment, hvor du kan deltage
11/09/2018
Tanja fik sin hud tilbage
For det er ALDRIG for sent at tage sig af sin hud, så det...

Kommentarer

 • Anne - Sofie Arildsen

  Rodial’s concealerer godt nok tyk, farverne er vildt mørke og ret gule i det. Man skal arbejde hurtigt da den tørrer hurtigt, der er div. fra Mac langt langt bedre.
  Absolut et fejlkøb selvom jeg købte den lyseste nuance.
  Dior’s foundation er super meget dækkende,

  21/09/2018
 • @ Karolina, nej, håber den er kommet.

  @ Tina S, jeg ved det desværre ikke. Måske har de udsolgt. Jeg har bedt dem tjekke, men de er ikke vendt tilbage endnu.

  @ Berit, tag fat i Elements Group på tlf. 38 100 111.

  @ Louise K, ikke altid…for jeg vil ikke være en sælger-Helge. Af og til må folk selv lave deres research og bestemme, hvem der skal have deres penge ;o)

  @ Mariann, jeg blandet to. Du er nødt til selv at teste i forhold til din hud.

  @ Majbritt, det vil jeg mene, men få den prøvet. Evt. har de den inde hos Bootz, hvis du bor i Kbh.

  KH Anette

  14/09/2018
 • TanjaElisabet

  Spænden med Rodials concealer. Jeg har umiddelbart ikke fundet den endnu. Jeg er ret ny i make up der rækker ud over øjne, læber og så blush. Jeg vil meget gerne have farver at se “live”. Og lidt assistance til farvevalg. Men de steder jeg har været der forhandler Rodial har de ikke make up delen.

  Lancomes Efacernes longue tenue har jeg en prøve på. Den synes jeg også har en fin konsistens og selv efter lang tid oplever jeg ikke, at den “sætter” sig i fine linjer. Jeg er snart 40 og har nogle små fine linjer ved øjet. Jeg har oplevet at nogle concealere kan gøre dem tydeligere. Og det vil man vel næppe fremhæve ☺️

  Bruger du iøvrigt sådan en øjenprimer? Har lige fået sådan en oplysning af en sælger. At den er god at bruge under concealer og også på øjenlåg. Kender du nogle der er bedre end andre og værdien, hvis nogen, af sådan en fyr ?

  Tusind tak for din blog Anette og rigtig god weekend.

  Bedste hilsner
  /Tanja

  14/09/2018
 • Majbritt

  Dejligt – jeg er nu også blevet så glad for concealeren fra maybeline 😉
  Den fra Rodial er den også fin til at dække små urenheder og ved næsefløjen?! Tak
  Kh Majbritt

  14/09/2018
 • Mariann

  Hej Anette,
  Ja – den foundation er super! Plejer ellers kun at være til pudder produkter. Hvad farve har du den i?
  Kh. Mariann

  13/09/2018
 • Louise K

  Du plejer at lave et fint link til produkterne, men kan ikke hitte ud af, hvor Rodial concealeren forhandles 🙁 Magasin? Den er ikke på deres onlineshop

  13/09/2018
 • Berit

  Vil rigtig gerne prøve Rodial concealeren; ved du måske, hvor den forhandles :-)??

  13/09/2018
 • Tina Skovgaard

  Kære Annette

  Hvor finder jeg den smukke lilla neglelak fra ysl?

  Har både været i magasin og Matas uden held.

  12/09/2018
 • Karolina

  Kære Anette
  Jeg ville lige høre om der var forsinkelser på Boxen. Har kun modtaget en Paypal mail. Den 4 og ikke andet.
  Mvh Karolina

  12/09/2018
 • @ Rikke, Tak for dine pæne ord. Du har helt ret – Bioeffects EGF-dråber er egoistiske som ingrediens, fordi de arbejder dårligt sammen med andet, især fedtstoffer. Har man brug for at komme noget ovenpå, så vent 5 min (den tid det tager for EGF-proteinets signaleffekt). Serummet du nævner er rigtigt fint til dagtimerne (kan bruges dag- og nat, hvis du løber tør for EGF).

  @ Charlotte K, ;o) ;o)

  @ Ida Ø, Jeg har fået deres ord for at de giver et godt og grundigt tjek. Man får en mundtlig tilstandsrapport. I forhold til, hvad de prøver at sælge, for det kan nok ikke undgås, så må du være den der skelner mellem gode råde og salgstaler.

  @ Sars, UNDSKYLD, hvor skrev du henne, vil du gentage her?

  Stor hilsen Anette

  11/09/2018
 • Sars

  Hej.

  Du skrev aldrig tilbage til mig?
  Sara

  11/09/2018
 • Ida Østergård

  Mange tak for muligheden for hårtjek ! Det var lige det jeg manglede !

  11/09/2018
 • CharlotteK

  Altså, den måde du beskriver produkterne på, Anette! Det gør jo at man får lyst til at købe det hele!!! GISP!

  11/09/2018
 • @ Salli, Meld gerne tilbage hvad du får at vide.

  @ Lotte Munk, Skriv gerne til Anneliese. Måske kan I lave en online konsultation.

  @ Karina J, I hvert fald navnet ;o)

  @ Louise, Det har jeg ikke tjekket, men du kan lynhurtigt lave en INCI online test-søgning.

  @ Leafysmoothie, Jeg håber, at det vil være til hjælp for nogen.

  @ Pernille, I en periode dryssede mit hår af og jeg stod altid med en propfyldt børste, ligesom hestehalen blev mindre. Ingen bare pletter dog. Men det andet stoppede efter 2 måneder med ændrede hår-vaner.

  @ Ditte H, Absolut ikke, du skal ind og prøve den.

  @ Helle, Tak for tip.

  Stor hilsen Anette

  11/09/2018
 • Rikke

  Kære Anette

  Jeg har for gangske nylig købt din fantastiske bog, samt beautybox.
  Nu er jeg imidlertid blevet i tvivl ift plejen.

  Jeg tænker at investere i Rudolf care anti-ageing serum, samt bioeffects serum. samt en olie.
  Jeg har antioxidant mist, cremer og solcremer.

  Men nu er jeg blevet i tvivl, hvordan og hvorledes, hvis jeg har begge.
  Skal de så begge påføres efter hinanden, når disse er trængt ind, eller vil det være en fordel at bruge den ene til natten (hvis det er bioeffect, har jeg læst at jeg ikke skal påføre creme efterfølgende) og den ande (rudolf care) om dagen??
  Der er jo ingen grund til at købe begge produkter hvis ikke det giver mening at bruge begge!

  Jeg er 42 år, har altid passet på min hud (ja, altså med undtagelse af da jeg var teenager og op i tyverne!!) Dvs den er i forholdsvis god form, dog med enkelte hyperpigmenteringområder, to ganske små og en på str med en 25 øre. Nytilkomne *ryger* furer, på trods af jeg aldrig har røget, samt nyopståede naso-labiale furer. Ganske lette panderynker og ingen bekymringsfold mellem brynene.

  Jeg ser frem til at hører fra dig, når du har mulighed for det.
  De bedste hilsner
  Rikke

  11/09/2018
 • Helle

  Kan anbefale Phytopolléine fra Phyto. Den stopper min fældning, hver gang det er ekstra kraftigt.

  11/09/2018
 • Sara

  Kan du fortælle om 2-3 rigtige gode A-vatamin creme til 40+… nogen som giver resultater!
  Tak

  10/09/2018
 • Ditte H

  Uh de ser ganske lækre ud, de produkter! Og lyder også som nogen must-have! Men hvis ens hud ikke er glad for Macs foundation … skal jeg så også gå uden om Dior? Hvis det er en tro kopi?

  10/09/2018
 • Pernille

  Når nu du skriver stoppede med at fælde.. mener du vel udover det normale? Og hvordan vurderer man så helt præcist det normale? Jeg fælder nemlig en del, men det er ikke sådan at jeg får skaldede pletter

  10/09/2018
 • Leafysmoothie

  spændende med hårtjek… tak for muligheden! <3<3

  10/09/2018
 • Louise

  Ved du om der er parfume i den?
  Tænker på os sarthudetå

  10/09/2018
 • Karina Jørgensen

  Skal det forståes som at Dior foundation minder om Face and Body?

  10/09/2018
 • Lotte Munk

  Shiseido Sheer Eye Concealer er virkelig også god.
  Ingen hovedbundstjek i længere nord på?

  10/09/2018
 • Salli

  Så er der der bestilt tid til hovedbundstjek

  1000 tak for muligheden <3

  Kh
  Salli

  10/09/2018

Kom med kvit & frit på Beautyspace-holdet

Uafhængig skønhedsformidling for dig, der vil have dokumenteret viden om hud, hvad-virker-guides og hvordan fejlkøb undgås. Kun ord der gør dig klogere - og nå ja, besked som den første, når månedens Book’n’Beautyboks udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.