fbpx

Øhh, hvad skete der mon?

!cid_699E4E84-A7F0-48D4-971D-7C5295A3F328@mydomain

For et par uger siden fik et af Insta-billederne på @beautyspace over 1700 kommentarer. Og det er en anelse mere end normalt. Mildt sagt. Kan jeg mon få dig til at kigge, og så fortælle mig hvorfor? Jeg er klar over det åbenlyse i, at man kunne vinde noget. Men hvad er det præcist på det foto, der er så attraktivt? For hvis du tænker det samme som mig, så har jeg måske en idé.

Men først vil jeg gerne høre din mening.

Du finder billedet på Instagram under @beautyspace.

NB: Husk, det er muligt at blive anmelder lige her.

05/08/2016
Bliv Estée Lauders Beautyspace-anmelder
08/08/2016
Maries fabelagtige feriefoundation

Kommentarer

 • 1000 tak for ALLE fabelagtige input om billedet. Bare vent. Jeg kommer op med noget sjovt.

  Stor hilsen Anette

  09/08/2016
 • @ Line Juul – Det lyder ikke så rart. Umiddelbart tænker jeg, at det ikke har noget med selve vippehårene at gøre, men mere huden, hvor de fæstner. For det lyder jo mærkeligt, at de skulle ‘hænge’ bare i den ene side. For mig virker det som en sag, du skal have en kosmetolog eller en læge til at se nærmere på.

  Men har du læst indlægget på bloggen om amerikansk olie til vipperne? Noget, der dog mere er til vækst og fylde.

  Stor hilsen Anette

  09/08/2016
 • Henriette simone petersen

  Jeg tror så mange deltog fordi i overholdte instas konkurrencepolitik om at man ikke må kræve at tagge andre personer, for at vinde. Jeg deltager selv aldrig i sådanne konkurrencer og synes det er så befriende at man kan deltage og drømme om at vinde noget lækkert til sig selv uden at skulle blande andre ind i det.

  08/08/2016
 • Tinna

  Bioeffect er absolut en tiltrækker 😉 og så din skønne bog Superhud <3

  08/08/2016
 • Annette Aarre Dalsgaard

  Det er hele kurven…så meget forkælelse på en gang! Men nok mest BioEffecten…den ville jeg sørme gene have fingrene i…allerhelst med hele kurven 😀

  07/08/2016
 • Sasha T

  Bioeffect. Bruger det dagligt.
  Samtidig lækker og delikat gave. Skønne farver, godt sammensat

  07/08/2016
 • Line Juul Elley

  Hej Anette.

  Tænker at du måske kan hjælpe mig…
  Jeg har i perioder problemer med mine øjenvipper ved mit venstre øje. – Det er som om de ‘hænger’ og er fuldstændig uregerlige. Jeg forsøger at ‘rette op’ på dem ved hjælp af en øjenvippebukker, men det lykkes ikke!
  Hvis du kender et vidundermiddel, som jeg ikke har opdaget, må du meget gerne give lyd.
  Tak for inspiration og en skøn blog.

  Mange hilsner
  Line Juul Elley

  07/08/2016
 • Pernille Sparsø

  Ups! Først set det nu!! Whats not to like. EGF vil ALLE gerne eje 🙂

  07/08/2016
 • Rie Dyrnes

  Præmien var så overdådig, så alle ville vinde. Og den bliver jo delt noget hurtigere på insta :O)

  06/08/2016
 • Majbritt Riiskjær

  Bogen!!!!
  Gad godt have den med på ferie… Kan dog nåes endnu…

  06/08/2016
 • Indrømmer jeg har klikket flere gange for at se hvem vinderen var. Det var annonceret her, men jeg kunne bare ikke finde det. Men jeg trykkede ikke 1700 gange, måske var der andre der havde svært ved at finde rundt Og den kurv var en drøm

  06/08/2016
 • Lisbeth Bertelsen

  En kurv fyldt med skønne produkter, gjorde jeg deltog. Mangler lidt af det hele

  06/08/2016
 • Tanya

  Der er noget med farverne som spiller usædvanlig godt sammen. Den lyserød linje på REN-produkterne passer perfekt til din bog. Chokoladen matcher overraskende nok også, for den er jo mere støvet og ville alene nok have set lysorange ud, men her skaber det en moden balance til det lyserøde. Tilsammen indrammer det meget smukt den mintgrønne på Bioeffecten, som derved kommer til at stå særlig tydeligt frem. Og da du jo vender tilbage til netop det produkt som rent hudguf, ved alle vi læsere jo at det kun kan være godt, det her.
  Så mit bud er at kurven er æstetisk velkomponeret samtidig med at det er den vildeste luksus.
  (Jeg opgav i øvrigt selv at deltage da jeg lige var blevet udtrukket som Prevage-tester, og ikke tænkte at der var en chance her) 🙂

  06/08/2016
 • Anita christensen

  Kikket igennem flere gange . Men løbeturen med hunden.vinder hver gang

  06/08/2016
 • Teksten, som er personlig og indeholder både tak og hurra, altså lige dele ydmyghed og begejstring. Masser af patos fra en person (dig), der har opbygget en høj etos-værdi (personligt brand) bygget på logos (viden og faglighed) i er felt, der ellers ikke er så forfærdeligt præget af den slags. Men selvfølgelig hjælper æstetik og lækre præmier også.

  06/08/2016
 • Susie

  Fordi det er et lækkert billede….men jeg vil 10000 gange hellere ha’ fingre i den der bog med masker:-D

  06/08/2016
 • Jeg er ikke på Insta, så jeg er måske ikke den rette til at mene noget. Men jeg kan i hvert fald sige, at det, der tiltrak sig mit blik var Bioeffect. Det er et produkt, jeg drømmer om, men ved, jeg aldrig får. Så en konkurrence, hvor jeg kan vinde netop det, ville nok have fået mig til at være blandt de 1700.

  06/08/2016
 • Sisi

  …og hvis det, du søger efter er HVAD på billedet der sprang i øjnene FØRST, så ja, for mig var det også Bioeffect – så Verso – og Origins! Men Ren og Imedeen lokkede bestemt lige så meget, da man så dem ved andet øjekast. (Bogen har jeg, så derfor nævnes den ikke ;))

  06/08/2016
 • Ulla Christiansen

  Lækkerhed hele vejen rundt … Derfor

  06/08/2016
 • Sisi

  Chokoladen! Ej, spøg til side… 😉
  Der er bare et overflødighedshorn af lækre sager samlet i én kurv – eksklusive produkter fra navne med et godt, stærkt ry, som er blevet anbefalet gang på gang af dig (og andre troværdige bloggere), og hvor man kan regne med at få virkning og at de har papirerne i orden.
  Og så det at din bog står der i midten, og dit smilende ansigt, giver et signal om at de her produkter, dem står du inde for – og så lokker det ekstra meget!
  Plus at det hele bare er sat flot og æstetisk op, og med fine farver.

  06/08/2016
 • Gitte Salling

  Kort og godt:
  Bioeffect 🙂

  06/08/2016
 • Pia Bjerregaard Hansen

  Det hele var gennerelt lækkert, dog faldt jeg mest over Bioeffect og Verso produkterne. Krydret med lidt lækkert chokolade

  06/08/2016
 • Helle Rick

  Den grønne let genkendelige Bioeffect og din bog fangede straks mit blik 🙂 En virkelig lækker gevinst, der var arrangeret på en flot måde og farverne fanger straks.

  06/08/2016
 • Nina G. G.

  Jeg gætter på (prisen på) Bioeffect i kombination med Summerbird chokoladen 🙂 What’s not to like!

  06/08/2016
 • Lisbeth M.

  Uh ja, dén kurv ville jeg gerne have vundet 😀
  Jeg deltog af flere grunde. Den åbenlyse er jo Egf serum, som har en øjeblikkelig tiltrækningskraft på mig (din bog har jeg i forvejen!). Men ud over det, var det især fordi, at den kurv simpelthen indeholdt alt det, som jeg selv ville putte i, hvis jeg ikke skulle tænke på penge. Og det sidste, at man ikke skulle tagge 2 veninder, uploade et billede osv. De konkurrencer deltager jeg ikke i. Jeg er på insta fordi jeg selv bestemmer, hvem jeg vil følge, så på en måde er det det ultimative dameblad med præcis det indhold, som interesserer mig. Giver det mening?

  06/08/2016
 • Carina Finseth

  For mig var det første yay, at det er din nyeste bog, der er i kurven.
  Dernæst imedeen – jeg har endnu ikke kastet mig ud i at prøve dem, og tænkte, at her var chancen for at få dem prøvet. Og så naturligvis BioEffect EGF serum. Armen altså, så mange herligheder fremstillet smukt og enkelt i en stor appetitvækkende pastelfarvelade <3

  06/08/2016
 • Mette H.

  Troede jeg var den eneste, der kunne huske den konkurrence!

  06/08/2016
 • Maja R. Pedersen

  Jeg tænker, at Bioeffect gjorde konkurrencen særligt attraktiv. Udover det, var jeg vild med, at det eneste krav for at deltage var at lægge en kommentar – hurtigt og nemt!

  God lørdag <3

  06/08/2016
 • Anette J

  Fordi man kan vinde noget uden at gøre noget/ risikere noget. Et par klik og man er med (og du skal ikke engang på posthuset og købe et frimærke og finde en postkasse inden svarfristen udløber).

  06/08/2016
 • Frk Bjerre

  Umiddelbart er det man kan vinde opstillet på en enkel og smuk måde. Derudover hopper EGF logoet lige op hvor det skal. Instagram er et let sted hurtigt at medvirke i en konkurrence og sidst men ikke mindst er der mange som deler med veninder. Dermed bliver rygtet om den lækre præmie spredt ret hurtigt..

  06/08/2016