Derfor hitter de her to makeup-tendenser

TomFordCHANEL

SAML MOD TIL EYELINEREN. Hvis du kigger dig omkring, så bliver der lige nu trukket hårdt op, når det gælder eyeliner. For mig at se er der to muligheder: Enten at trække pandehårsgardinet for, så det bliver mere afdæmpet, eller at nøjes med et par af effekterne. Eksempelvis Tom Fords lille, men effektfulde, trick, der ligner noget, man er født med: I stedet for at lægge mørk eyelinerfarve på den underste våde øjenvippekant, så prøv på øverste våde vippekant ved med en eyelinerpensel at presse farven ind ved vipperødderne. Lyder det for slemt, så gå i Magasin og få de dygtige Tom Ford-damer til at vise dig hvordan.

Milan Woman Fashion Week Spring/Summer 2016 Marni show

LASH LÆKKER. Lige nu er øjenvipperne så overdrevne, at det er svært ikke at komme til at grine lidt. Tænk hende, der er gået bananas med for meget lash serum, eller hende, der har fået lavet for vilde extensions. Ifølge MACs makeupartist Tom Pecheux så er det netop  dukkeagtig asymmetri, der lige nu er på vippen. Og man kan jo gøre det i det små. Det med asymmetrien. Når vi taler vippeserum, så er jeg ikke i tvivl om, hvilken en der er verdens bedste. Det er denne her fra M2.

SNUP TIP & TREND: M2 kommer i øvrigt med hudpleje 1. maj – ikke dog i traditionel forstand. Men noget nyt, som tegner godt. Det samme gør den konkurrence, der lander på Beautyspace i påskedagene.

Rigtig god påske!

FOTO: MAC & CHANEL

22/03/2016
Glem alt om no-makeup makeup #1
27/03/2016
VIND de pæneste påskeæg

Kommentarer

 • Lissi

  M2 – Jeg er enig – der er en fantastisk serum. Da den er alt for dyr, efter min mening, bruger jeg én beholder om året fordelt på 2 perioder som kur. I den mellemliggende periode bruger jeg Mavala fra Matas. Den koster 199 kr. og har en super god effekt på mine bryn og vipper. De holder sig tætte og tykke. 1 flaske holder i flere måneder. Faktisk synes jeg, at vipperne kan blive for lange og tynde med alt for meget M2 serum, så denne kombination fungerer rigtig godt for mig.
  Eyeliner i øverste vippekant – Jeg bruger enten Youngblood eyeliner gel eller en af de billigere fra Max Factor eller Maybelline. Tager en lillebitte pensel med gel på og fylder forsigtigt ud mellem hårene fra den våde kant – forsigtig med at undgå den våde kant – så det ikke risikerer at komme i øjet.

  04/04/2016
 • josephine

  Hej Annette,

  Her kommer lige et spørgsmål der ikke handler om ovenstående. Hvornår holder du event på hårklinikken i København igen? og har du brugt deres ekstrakt? Hvis ja begyndte du så at fælde igen efter at du stoppede eller er du fortsat med at bruge det?

  Overvejer at starte er bare bekymret for at jeg bliver “afhængig” resten af mit liv.

  tak på forhånd
  mvh

  30/03/2016
 • Lotte

  Hej Anette

  Jeg ville gerne selv lægge shellak, fordi det simpelhen er for dyrt at få lavet hver 2. Uge på klinik. Kender du til nogle lamper, som man selv kan købe og som er gode (nok)? Og har du tips og tricks iøvrigt.

  Som sidebemærkning: min 53-årlige meget mørke rander under øjnene klapper i sine små hænder over Marc Jacobs Re(Marc)able Full cover Concealer (krukke).

  27/03/2016
 • Helle Rick

  RIGTIG GOD PÅSKE ANETTE 🙂
  Jeg har fået så lange og fine øjenvipper med M2. Faktisk så meget at mine stængler på brillerne skal forlænges. Det er vist et luksusproblem.
  Jeg er meget spændt på hvad M2 bringer af nyt. Lyder spændende ihvertfald.

  25/03/2016
 • Inge Gammelgaard

  Jeg er simpelthen så enig, Anette Ninon

  24/03/2016
 • Anette Ninon

  Kunne være skønt hvis M2 vippe serum kom med i din beauty box, har lov at håbe.

  24/03/2016
 • Nanna

  Hej Anette
  Tak for din gode blog. Det er simpelthen den bedste!
  Jeg har købt repair cream fra purely professional. Gud, hvor er den LÆKKER! Kunne mærke det med det samme jeg fik den på huden! Jeg er vild med den og nu til mit spørgsmål. Tror du, det går, hvis man putter den er i er tyndt lag i ansigtet som en maske? Eller skal man holde sig til at bruge den på kroppen? Jeg ved godt at de også laver hudpleje, men synes det er i den lidt dyrere ende.
  Håber du har et råd.
  Bedste hilsner
  Nanna

  24/03/2016
 • Mia L.

  Elsker sort eyeliner. Kan desværre bare ikke tåle det. Ville ønske der var flere producenter der ville gøre i at lave noget til os med ekstrem sarte øjne. Men eftersom det er et faktum flere og flere bliver allergiske komme det nok…

  23/03/2016
 • Pernille Sparsø

  Jeg var purung da Twiggy var var hot hot! Syntes hun var cool. Ikke det tynde look, men de store dådyr øjne med de lange vipper! Hvis ikke jeg husker meget galt, var det Mary Quant fra London som udødeliggjorde de øjne…?
  Bare en trediedel af den øjenvippelængde kunne jeg i dag godt ønske mig! Det var måske værd at overveje den så roste M2. Kan den mon også anvendes på bryn?
  Rigtig god påske til alle og ikke mindst dig Anette 🙂

  23/03/2016
 • Kirsten V

  M2 til bryn og vipper, ser jeg frem til at prøve. 🙂

  Rigtig god Påske Anette. Jeg nyder Beautyspace. 🙂

  23/03/2016
 • Elisabeth

  Jeg gider virkelig godt kunne finde ud af det med “eyeliner-i-vippekant”, men nu er jeg på eyeliner nummer to og det virker ikke optimalt. Synes altid der sker en af følgende ting;
  1) Der kommer for meget eyeliner på og det ender oppe på øjelåget
  2) Når det endeligt ender på den våde kant, klistrer mine øjenvipper sammen og det bliver umuligt at få mascara pænt på
  3) Det kommer ikke ordentligt på den våde kant, og en sort stribe blafrer underligt for højt oppe på øjenlåget….
  Men jeg fortsætter ufortrødent – tænker at øvelse gør mester!
  Glæder mig til d. 01. maj…For jeg er tordende enig med dig Anette; M2 serum er hestehoveder bedre end de andre.

  God påske – Elisabeth

  23/03/2016
 • Tina Silkjær

  Spændende trick med pensel og eyeliner på den øverste våde vippekant, det må prøves 🙂 Tom Ford laver de lækreste pensler. Har nu brugt M2 vippe og bryn siden start januar og vippe serum er virkelig effektiv. Brynene tager længere tid, men har desværre også en sparsom vækst i forvejen.

  23/03/2016
 • HeLene

  God påske til dig også Anette!

  Og skønne billeder idag igen, den øverste er så dejlig, hvor er hun bare smuk, øjne, læber, det hele-frisuren.

  Det med at presse eyeliner in i overste vippekant, som du beskriver, fik jeg set live når make-up artisten fra Mac lagde makeup på min veninde, så det tip giver jeg videre-gå sammen med en anden og stjæle fifsene mens du kikker på! Det var virkelig smukt og åbnede øjne og vipper op.

  Den undre er en slags moderne take påTwiggy, måske?

  Hvis jeg får tid i påskeferien så skal jeg øve mig i at sætte falske vipper på. Spændende! Og godt at kunne når det en dag skal festes.

  23/03/2016
 • @ Marie Rasmussen – Nej, du skal stoppe, hvis det er smertefuldt og øjnene løber og der kommer rødme. Stor hilsen Anette

  23/03/2016
 • Marie Rasmussen

  Hvad mon der er årsagen til at M2 er den eneste serum der svider i mine øjne …. nok skal man af og til lide lidt for skønheden, men ikke så meget at øjnene løber i vand vel?

  23/03/2016
 • Anja

  Spændende og god påske til jer alle.

  23/03/2016
 • Lyder spændende med nyheder fra M2! God påske Anette 🙂

  23/03/2016
 • CharlotteK

  Hov, god påske derude!!!

  23/03/2016
 • CharlotteK

  Kommer til at tænke på hende fra x-factor – hende den nye dommer, jeg ved ikke hvad hun hedder. Hun har også nogle gigavipper, synes jeg.

  23/03/2016

Kom med kvit & frit på Beautyspace-holdet

Uafhængig skønhedsformidling for dig, der vil have dokumenteret viden om hud, hvad-virker-guides og hvordan fejlkøb undgås. Kun ord der gør dig klogere - og nå ja, besked som den første, når månedens Book’n’Beautyboks udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.