Glem alt om no-makeup makeup #1

armanimakeup

Glem no-makeup makeup. Foråret er skudt i gang med blåt på øjnene, knaldrøde læber og øjenvipper så asymmetriske og lange, at de helst skal ramme solbrilleglasset. Og så er der pastellerne selvfølgelige.

PASTELLER. Som jeg vist har nævnt før, så er de så fine – og især når de ligger og laver ingenting i deres æsker. At bære dem kræver lidt omtanke, selvom Diors chefmakeupartist Peter Philips har sagt, at svag pink er pænt til alle piger – ja, måske, men hvad med os voksne? Pasteller, hvad enten vi taler fersken eller svag lyserød, er pænest til læberne eller neglene som en detalje, en effekt. Omkring øjnene er også en mulighed, men pas på med ikke at komme til at se forkølet ud. Min nye favoritfarve til neglene hedder i øvrigt skin tease og lander på Instagram om lidt.

MarcJacobsBlaa

BLÅT BATTER. Måske ikke ved at gå all in som Chanel, der malede 80’er-høje blå sovemasker på modellerne under forårets ready to wear-show i Paris. Brug i stedet den blå farve som eyeliner eller ton den sammen med en mere afdæmpet øjenskygge. Blåt er i øvrigt vanvittig flot sammen med kobber og brunt.

SNUP TIPPET: I morgen kommer så øjenvipperne, der rammer brilleglasset sammen med en eyeliner, der kræver mod. Men som til gengæld er flot.

FOTO: Læbegloss døbt ’Ecstasy Runway’ fra Giorgio Armani, 340 kr., neglelakkerne Peace Green og Love Pink fra Yves Saint Laurent, 180 kr., navyblå eyeliner fra Marc Jacobs, 180 kr. og øjenskygge palette fra Marc Jacobs, 300 kr.

@beautyspace på INSTAGRAM

20/03/2016
Øjencreme og hudlægens dom
23/03/2016
Derfor hitter de her to makeup-tendenser

Kommentarer

 • Helle Rick

  Mine negle skal have prangfarver. Mine fingrer ser så syge ud, når de har pasteller på.
  Blå er vist det nye sort og det er bestemt en mulighed at prøve den farve for en gangs skyld. Den vil passe fint til den fine palette med øjenskygger jeg købte i VIP pakken sidste måned.
  GoD PÅSKE Anette

  26/03/2016
 • Mette S

  Uhh – har lige hentet bogen på biblioteket (her i det Midtfynske er ventelisten heldigvis ikke så lang som i hovedstaden 🙂 )
  Så nu skal der læses inden familiens festivitas.
  God påske A 🙂

  23/03/2016
 • Carina Finseth

  Desværre har jeg kun små provinsmataser inden for rækkevidde, og der er ikke megen held, når man spørger til YSL-lakker. Har prøvet, og den kære frøken i Matas kunne ikke hjælpe.

  23/03/2016
 • Jeg er vild med de neglelakker 🙂 men ved ikke rigtig om de passer til min hudtone. Må vist ud og prøve dem. Kh og god påske. Birgitte

  23/03/2016
 • @ Mette Vinther – Luksusproblem. Men altså…jeg kender en, der engang måtte klippe sine vipper på den konto.

  @ Carina F – Måske er de til at få fat i afhængig af, hvor i landet, du bor.

  @ Pernille Sparsø – Heldigvis kommer der også andet end pasteller. Så ikke nødvendigt med hi.

  Stor hilsen Anette

  23/03/2016
 • @ Sisi – Ja, tror den er et hit til alle. Heller ikke pasteller til neglene?

  @ Charlotte K – Og jeg tror, man skal skynde sig, hvis man skal have fat i dem. Den grønne er væk de fleste steder.

  Stor hilsen Anette

  23/03/2016
 • @ Anita C – Åh, jeg synes makeup kan være vanvittig opgraderende uanset alder. Se Jane Fonda her: http://www.aim.org/don-irvine-blog/jane-fonda-cnn-trying-to-appeal-to-lowest-common-denominator/ (og lige præcis fra det event er der masser af nærbilleder, hvis du søger – og det er så fint).

  @ Amaja – Ikke de blå sovebriller vel?

  Stor hilsen Anette

  23/03/2016
 • @ Mette S – jeg hørte engang makeupartist Kenneth Adelhardt, som var ude at inspirere både en flok konfirmandpiger OG deres mødre. Det var sjovt og lærerigt. Prøv at læs hans makeup-kapitel i SUPERHUD, hvis du har mulighed.

  @ Helene – Den er nemlig et smukt afbrud, og jeg fik ikke lagt op i går. Brussel fyldte.

  @ Sanne – E-bay så….

  Stor hilsen Anette

  23/03/2016
 • Anita christensen

  Tja ❤️ Alt hvad man putter på så unge og smukke modeller er jo super smuk . Så jeg savler og bliver lidt trist over at den tid er forbi . Men op på hesten og videre . 50+ kan da godt se okay ud

  22/03/2016
 • amaja

  hvor ville jeg gerne kunne bære det

  22/03/2016
 • Sisi

  Må da vist have fat i en blå eyeliner! Pastellerne til gengæld…lader jeg andre om 😉

  22/03/2016
 • CharlotteK

  Jeg elsker pasteller! Så mere af det;-)
  Det betyder så også, at jeg er totalt forelsket i de to neglelakker – hvor er de farver da bare flotte!!

  22/03/2016
 • Jeg e l s k e r mine briller, som jeg bruger engang i mellem, når øjnene skal have linse-pause. Men det ender som regel med, at jeg ikke tager make-up på, da jeg har cirka 3 kilometer lange vipper (yay – I love them!) men lige med briller, er det ikke smart. De klasker mod brilleglasset og jeg må altid nippe det yderste mascara af for at begrænse sammenstødet 😉

  22/03/2016
 • Carina Finseth

  Åh, hvor er de neglelakker skønne! Dem må jeg da eje

  22/03/2016
 • Pernille Sparsø

  Pasteller og makeup? Tror bare jeg går i hi til næste forår 🙂

  22/03/2016
 • Den lyserøde neglelak fra YSL ser nu vældig pæn ud ❤️ Den kunne sagtens ende på mine negle. Men det er nok også det eneste sted der lander pasteller.

  22/03/2016
 • Jeg er helt vildt forelsket i den lysegrønne lak fra YSL, men den har været udsolgt alle vegne!? 😐 Næste step er at jeg må finde den online. Rigtig go’ påske, smukke. 🙂

  22/03/2016
 • HeLene

  Lækre sager, bliver især lun på paletten fra Marc.

  Kunne godt trænge til lidt pasteller på negle og måske en mørk, mørkeblå eyeliner lige ved vippekanten kunne være et godt afbrud fra den normale brune eller sorte?

  Lidt ny makeup ville I hvert fald friske op!

  Glæder mig at ses på instagram senere!

  22/03/2016
 • Mette S

  Smækre forårsfarver 🙂 Lige hvad vi trænger til – altså ikke på mig selv, men at se på skønne modeller med fine farver 😉

  Men jeg tænkte på…
  Har mon et eller flere nede på jorden tips til en konfirmand-mor? Pæn dags-fest makeup – lidt mere end hverdags men ikke for meget??

  22/03/2016

Bliv en

Beautyspace-insider

 

Få evidensbaseret lige-ud-af-landevejen skønhedssnak. Hvad virker, hvad gør ikke.

Det koster intet at abonnere på BEAUTSPACE, hvor du hver uge får tre til fire aktuelle artikler, adgang til mine bøger og foredrag med rabat og nåja, du er den første, der får besked, når månedens BEAUTYSPACE BOKS udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.