fbpx

Dine produkter på bloggen

HAB8HAB6

Før jul efterlyste jeg dine favoritter. En efterlysning der resulterede i ikke bare en stor mængde input, men også læssevis af lærdom, snappen efter vejret og underholdning fra A til Z, fordi det altid er godt at kigge med i skabene. Hos hinanden. I hvert fald blev jeg klogere på dig.

Du kan læse hele romanen her.

To markante observationer: 1) Der er meget få serienarkomaner her på Beautyspace. De fleste blander produkter på kryds og tværs. 2) Rigtig mange er blevet faste brugere af de produkter, de er blevet introduceret til i Book-Your-Beautybox. Begge ting varmer mit hjerte.

Så tak.

20/01/2016
Housewarming
22/01/2016
Presset serum, øhh hvad?

Kommentarer

 • Lotte

  Fra én der helst vil have en serie: Kan du anbefale en serie til sart/fin/lys hud, omkring de 40, der dog også har brug for at blive boostet så den er fugtmættet og glowing?

  22/01/2016
 • Lisbeth M.

  He he, jeg tror slet ikke, at beatyjunkier som os, kan stilles tilfreds med bare at få hele serier serveret på fad. Næh, benarbejdet bliver gjort godt (især af dig Anette). Det er så skønt at følge med på bloggen, både i dine indlæg, og brugernes kommentarer. Man bliver inspireret til at prøve nye produkter og nogle gange falder man over fifs, som lige booster virkningen, på det man bruger i forvejen. Altid lærerigt og underholdende. Ved ikke hvad jeg skulle gøre uden dig (jer).

  22/01/2016
 • MetteGuldberg

  Jeg er så glad for, at du giver os mulighed for at prøve dine favoritter af gennem Book-your-beautybox. Det er simpelthen dine anbefalinger, der flytter ind på badeværelseshylden. Og du har helt ret. Der blandes på kryds og tværs. Når jeg løber tør for et produkt, er det dine anbefalinger jeg tjekker ud først.

  21/01/2016
 • Anita christensen

  Hej søde Anette . Troede at jeg havde styr på frugtsyre og a-vitamin sammen .Men har læst igennem din blok og er vist stadig i tvivl .nogle gange er svaret a-vitamin alene og andre gange kan frugtsyre bruges som åbner. Såå Kan man bruge frugtsyre og a-vitamin sammen hvis man har en almindelig og ikke sart hud ???.

  21/01/2016
 • HeLene

  Sjovt tiltag, har lige været inde og læst lidt igen, da jeg så at der kommet sider til i “romanen” siden jeg var derinde sidste gang, så jeg har endnu lidt igen af læsning senere idag.
  Så kan jeg læse løs mens favorit masken fra environ virker på huden 😉
  Tak for nyttig og underholdende vinterlæsning =)

  21/01/2016
 • Helle Rick

  Jeg har ufattelig mange af de produkter du har introduceret os til her på bloggen, og køber dem efterfølgende fordi de bare virker og gør underværker for huden. Vi stoler på dig 🙂 Er glad for, at jeg fandt herind og tak for din måde at være på.
  Mht. Børsen og mine problemer med at læse siderne, er mit problem. Jeg kan læse fra en anden PC. Ved ikke lige hvorfor den driller, men det finder jeg ud af.

  20/01/2016