To ting, vi har talt for lidt om. ALT for lidt

cattier

Den ene er Cattier. Den anden er kokos. For mig er Cattier gennemarbejdet, økologisk velvalgt indhold og til priser, hvor vi kan være med. Og som jo også gør mænd rene og glade, hvis du husker lidt tilbage. Lige nu i det skiftende vejr slipper jeg ikke Moisturing Day Care, fordi den med fugtmagneter (glycerin), ekstra gode fedtstoffer (kokos, squalane) og beskyttelse (E-vitamin) giver den bedste overflade uden at fedte – og så gør kokosindholdet, at den også kan samle flyvske hårspidser.

Koskos holder nemlig hele vejen til beautybanken. Endda så meget, så også de store og fine har fået øjnene op for den gode smøre (bare glæd dig til Chanels nye Flash Balm) og tjek også Shu Uemuras Wonder Worker ud. For kokos er:

 • spækket med antioxidanter, virker antibakteriel – og kan ikke bare bruges til at stege i men også som en god hårmaske, kropsolie eller som alternativ til barbercreme – og er i øvrigt formidabel til at fjerne øjenmakeup.
 • genopbyggende på håret (som i virkeligheden, ikke bare et fluffy ord), fordi den kan give hårstrået sin kerne af fedt tilbage.
 • en såkaldt ’natural moisturizing factor’, dvs. efterligner hudens egne fedtstoffer.

SNUP TIPPET: Der sker to ting i weekenden og måske allerede i dag. Den ene er på Instagrams @beautyspace her, og det andet er en meget god vinderchance til at få huden i Elisabeth Gierus’ godter på bloggens nyhedskanal.

PS: Altså. Jeg holder mig for øjnene, når jeg slår over på den heeeeelt nye BEAUTYSPACE Youtube-kanal. Vi er sådan cirka 49 derinde. 49! Så jeg siger bare: Der er rigeligt med plads til, at du også kan være med. Og jo gerne signe up for mere levende tale (lige hvor der med rødt står abonnér. Jeg holder øje med dig).

18/02/2016
Jeg er ikke imponeret
22/02/2016
Den stenhårde rutine, der virker

Kommentarer

 • @ Charlotte – Åh du er sød og tak for din reminder og undskyld, at du har manglet svar. Godt du rykker i mig. Jeg prøver altid at få svaret, så der er intet system eller noget andet galt. Hvis du stopper til i forhold til olie, så brug endelig ikke olie – det lyder til at du i så fald måske er ‘selvsmørende’, altså har kombineret/fedtet hud, og så er det fint med din mist og/eller serum med fugtmagneter i – og så kommet med en dagcreme, du føler dig komfortabel med. Måske endda en oliefri. Jeg skal nok vende tilbage til mærket, du nævner – men det bliver lige, når det passer ind. Stor hilsen Anette

  22/02/2016
 • Charlotte

  Jeg prøver lige at samle op på to spørgsmål, jeg har stillet i tidligere tråde. Kan ikke finde ud af om manglende svar er travlhed eller principper i en eller anden form, jeg ikke kan gennemskue.
  Når man nu har en hud, der nærmest stopper til bare ved ordet olie, er det så ok at fugtforsegle med en dagcreme, fx fra Caudalie eller paradoxe fra BP?
  Jeg er rigtig nysgerrig på mærket Sibiri Naturica…særligt pga priserne…men er de for gode til at være sande….?
  Bh
  Charlotte

  21/02/2016
 • Anne

  Kære Anette.
  Har du prøvet nogle produkter fra Tata Harper? Jeg kan læse meget godt om det på nettet, men Paulas Choice er ikke imponerede. Vil gerne høre din mening, produkterne er jo ikke just billige. Men særligt deres Hydrating Floral Essence får roser på nettet, og tænker den kunne være en god fugtundertrøje?

  21/02/2016
 • Lene Jespersen

  Igen – Dejlig ord fra dig Anette, jeg sluger det hele i mig..

  21/02/2016
 • Heidi H Petersen

  Hej Annette
  Er der måske mulighed for at du ved lejliged kunne vise, hvordan man bruger rulleren. … med creme? Eller uden
  Dejlig søndag til dig..☺

  21/02/2016
 • Pia K

  Så rundede vi 77 på kanalen 🙂
  Dejligt at kokos er blevet “moderne”. Så vil det formodentlig være at finde i endnu flere produkter fremover. I låååve it! Bare det så bliver i en ordentlig kvalitet… Kokos er fantastisk til hår, hud og smager fantastisk (sammen med mørk chokolade)… host host…

  19/02/2016
 • Og det er også godt indvendig, hvis man slås med svamp eller andre tarvelige ting. Fås som tabletter og gør godt for “indeklimaet” i kroppen

  19/02/2016
 • Marie Rasmussen

  Kan med det samme konstatere at jeg SNORK SOVER!
  1. Var ikke klar over at man kunne abonnere på YouTube. Now I know ☺
  2. Er overhovedet ikke med på kokos bølgen endnu. Det er en fejl, og det bliver der rettet op på asap ☺

  19/02/2016
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Line S – Tak for dine søde ord. Har du læst kapitlet med sart hud/rødme/rosacea? Stor hilsen Anette

  19/02/2016
 • Line S

  Hej Anette
  Jeg har lige læst din nyeste bog og jeg er helt vild med din tilgang til hudpleje.

  Jeg synes dog ikke, at jeg helt har fået svar på det som er mit store problem..

  Jeg er en pige på 22 år og så længe jeg kan huske, har mine kinder blusset op, ved selv de mindste forandringer (stærk mad, kulde/varme, forkert hudpleje). Det er meget frustrerende og jeg synes at jeg mangler en metode til at dæmpe rødmen eller (tør jeg tænke det) helt komme af med min konstante rødmen.

  Lige nu bruger jeg hele serien fra mærket Avéne til rødmende hud, som kan købes på apoteket (rensemælk, kildevandsspray, serum og dagcreme til normal/kombineret hud – cirka en gang om ugen bruger jeg ansigtsmasken). Jeg er egentlig glad for serien, men jeg synes jeg mangler nogle produkter, som gør lidt mere end Avéne kan.

  Jeg håber meget at du kan hjælpe mig med forslag til hvilke produkter, jeg skal investere i, for at få rødmen mindsket eller helt væk.

  19/02/2016
 • Helle Rick

  Kokos i håret kan jeg varmt anbefale. Det giver et meget lækkert, blødt og sundt hår, både at mærke og se på. Og det smager samtidig rigtig godt. Min hovedbund bliver også rigtig glad, når den er blevet masseret med kokos. Så er der ro og ingen tørre pletter.
  Jeg er også med på kanalen 😀
  God weekend

  19/02/2016
 • Christina kragh

  Chanel og balm jeg er allerede spændt hvad er den til Anette

  19/02/2016
 • @Ann-Katrine – Det kan du tro. Fra det øjeblik du var på. KH Anette

  19/02/2016
 • HeLene

  Og så er det i pumpe, jo deres fugtcremer og masker har jeg prøvet før. Så de kommer i indkøbskurven igen, dejligt at du rekommanderer dem, så ved jeg de er blåstemplet.
  Er på u-tuben, og god weekend skønne!

  19/02/2016
 • Hanne I

  Så er vi 41!
  God weekend

  19/02/2016
 • Tonnya

  Har i flere omgange prøvet kokos til flere ting, men har ikke kunnet få det til at fungere. Syntes slet ikke at det virker som make up fjerner og mine sarte øjne hæver dagen efter. Jeg brugte øko kokosolie.
  Kan heller ikke få det til at virke til mine ekstremt tørre hænder (men det er der heldigvis andre ting der afhjælper).
  Det smager dog ganske ok og gør sikkert godt indvendigt 🙂
  Og så er det nok forskelligt fra person til person.
  Så har jeg lige et spørgsmål:
  Den eneste make up fjerne som virker for mig (incl afprøvning af micellar water og masser af forskellige mærker) er Urban Decays ‘Melt Down make-up remover’. Alle former for make up går nemt af og mine øjen omgivelser er bløde og fugtede (og ser og føles rene). Derudover er mine øjne ikke hævede dagen efter.
  Men… er der noget dårligt i ? Jeg genkender en del ingredienser men ikke alle og vil gerne vide om jeg gør noget forkert 🙂

  19/02/2016
 • Randi

  Hej Anette,
  Jeg har også brugt kokosolie til tørre hårspidser, men fik at vide på Hårklinikken, at det skal man lade være med, da det ødelægger håret??? Jeg er forvirret, men ved at du også kommer på hårklinikken. Har du talt med dem om det? Måske er det min behandler, der er misinformeret?

  19/02/2016
 • Dorthe

  Hmm, synes ikke jeg mindes at have hørt om Cattier. Det skal da vist undersøges nærmere.

  Skøn YouTube-kanal, nu fik jeg mig oprettet og kan nu også følge. 🙂 Alle de fine movies skal jeg klart se i weekenden.

  19/02/2016
 • Mette S

  Jeg er også med på kanalen nu 🙂 fine film ☆♡☆

  19/02/2016
 • Ann-Katrine

  Så er jeg med på “kanalen” 🙂 Så du mig ?

  God weekend 🙂

  19/02/2016
 • Og man kan lave utroligt god og superbillig deodorant af af kokosfedt: 3 skefulde kokos og en skefuld natron, rør rundt, kom i en krukke. Og den virker! Jeg startede mit projekt med ikke at bruge aluminiumsklorid deo’er for et par år siden, og bruger stadig kokosdeo. Bare endnu en ting til din liste. Rigtig go’ weekend, smukke. 🙂

  19/02/2016