Kend din C-vitamin for mere glød

IMG_4108_

 

Et dagligt boost til ansigtet til lysner huden Vit C Brightening Cleansing Pads giver din hud en smuk glød og forfiner hudens overflade. Disse lette, lysnende Cleansing Pads forvandler din hud en blanding af Vitamin C, lysner kedelig/trist hud, 1% Frugtsyrer eksfolierer og forynger huden og 0,5% Salicylsyre opstrammer porerne og gør huden mere fast. Anvendelse Brug to gange dagligt, morgen og aften. Før en Cleansing Pad hen over hele dit ansigt. En innovation inden for hudpleje 595,-

PUKKAdermalogica640

Uden at kræve recept bliver vitaminet kaldt en game changer også af hudlæger (inkl. ham her): C-vitamin i hudpleje – selv i små portioner – har papir på at kunne lysne, beskytte og ikke mindst: gå lige i vores kollagen, fordi vitaminet netop indgår kollagen-syntesen.

Både smørbart og via kosten:

Hvis du i forvejen tyr til C-vitamin-tilskud, opnår du allerede en bonus – måske uden at vide det pga. vitaminet rolle i produktionen af hudens vigtigste byggesten: proteinet kollagen. Og glem nu alskens skøre former for vitamin-slik – hold dig til den gode gamle tablet, eller tjek om man via kosten kan nå samme niveau.

Hudpleje med C-vitamin går fint an sammen med de fleste ingredienser, også både AHA og BHA, ligesom E-vitamin og C-vitamin forstærker hinanden. Her er et par anbefalinger til indslusning af stabilt C-vitamin (som kan være en skrøbelig ingrediens):

Kontrolleret portionsanretning, hvor antioxidantbeskyttende og lysnende C-vitamin er blandet med polerende frygtsyrer i en forhåndsvædet dosering, som jo altid vil være dyrere, end hvis indholdet var i en flaske. Gevinsten er til gengæld en kontrolleret behandling fra Rodial, som er kendt for at have styr på deres aktive indhold.

Let peelende C-vitamin serum. For mig kommer Dermalogicas bud med en slags glansgaranti, for udover C-vitamin er der smart nok også peelende mælkesyrer, genopbyggende peptider (små proteindele) og fugtmættende hyaluronsyre i. Kan bruges morgen (under beskyttelse af SPF) som aften.

Fugtmættende C-vitamin-undertrøje. For dig der vil have den gode effekt alene fra C-vitamin (altså uden eksfolierende ingredienser), så indeholder det fugtmættende serum fra Ole Henriksen et solidt miks af blødgørende aloe vera og beskyttende grøn te sammen med C-vitaminet.

SNUP TIPPET: Er du sarthudet så afprøv tolerance på huden bag øret (det må ikke føles brændende) eller bland et par dråber i din ansigtscreme.

VIL DU MED BAG ALLE DE LISTIGE SKØNHEDSSCENER I LOS ANGELES? Så kig med på Instagram @beautyspace

26/10/2018
På hård prøve i min toilettaske til LA
Bliv verdensmester i at pakke småt
30/10/2018
SKAL VI SES-datoer plus opmuntrende studie
Studie giver Botox baghjul

Kommentarer

 • Pernille Buch

  Tak for svar. Er det rigtig forstået, at der også er c-vitamin og hyarolonsyre i B3 boosteren fra paulas choice eller har jeg brug for c-vitamin også.

  12/11/2018
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Pernille B : BIG SMILE…dejligt med ihærdighed. Jeg synes du få en god rutine med det, du har sat i gang. Få det til at få fungere og overvej så senere om du skal ændre/tilføje noget. Du kan ikke alt på en gang. Det er der sjældent plads til ;o). Og jo, du kan tilføje B3-boosteren som du nævner.

  Tak fordi du læser med. Stor hilsen Anette

  11/11/2018
 • Pernille Buch

  Et tillægsspørgsmål; kan jeg komme et par dråber af Paulas choice niacinamid booster, som vist også skulle indeholde c-vitamin og hyarolonsyre, i min BP serum paradoxe om dagen? Og skal jeg i så fald have anden og mere fugt indenunder(feks mist eller serum fra nilens jord).

  09/11/2018
 • Pernille Buch

  Hej Anette

  Jeg er forholdsvis ny fan men har studeret din blog intensivt de sidste uger og har netop bestilt bog og beutyboxen, som jeg venter med spænding.
  Nu er jeg vist kommet til at forkøbe mig, da jeg gerne vil det hele. Fugt, AHA, BHA, a-vitamin, c-vitamin, niacinamid osv. Jeg har købt det meste af sortimentet fra beaute pacifique; super 3 booster, paradoxe serum, natcreme, øjencreme, dagcreme. Superfruit ansigtsmist. Skintonicen til tør hud og kosttilskuddet la forte. Derudover bruger jeg Brightening peeling pads, gentle facial cleanser og tripple protection factor fra Elizabeth Arden Pro. og så kunne jeg godt tænke mig at tilføre B3 og c-vitamin også
  HJÆLP: hvordan kan jeg kombinere de produkter jeg har inkl din beautybox til en tør, solskadet 41 årig hud med forholdsvis dybe linier og store porer.

  09/11/2018
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Karoline L, BHA skal på først , og hvor sjovt du nævner Vil C serummet fra Drunk Elephant. Jeg har lige købt det i går, så nu bliver der afprøvet.

  @ Camille, man taler om en power-cocktail af gode venner, der hedder ACE, altså vitaminer A, C og E.

  @ Mette Bang, mange tak fordi du byder ind. Det er altid godt med dine ord.

  @ Jeanett, det vil jeg absolut mene, hvis ellers din hud også er glad for det.

  @ Pernille, overordet – og lidt kort – så har vi mere brug for/gavn af en cocktail af forskellige antioxidanter frem for en enkelt.

  Stor hilsen Anette

  30/10/2018
 • Pernille

  Godt du tager det op – der er nemlig en ting jeg har funderet over: C-vitamin versus stærke antioxidanter?
  Når man bruger flere stærke antioxidanter, så kan de jo lidt det samme, eller? Vil man så få vildt meget ud af at også bruge c-vit? F.eks. så bruger jeg Resveratrol 3% + Ferulic Acid 3%, fra The Ordinary, dagligt, og Alpha Lipoic Acid 5% et par gange om ugen.

  29/10/2018
 • Jeanett

  Er det ikke fint at bruge Hyaloron serum under en C-vitamin dagcreme f.eks. den fra Origins?

  29/10/2018
 • @Camille – jeg tillader mig lige at sende et hurtig svar afsted til dig 🙂 Ja, du kan sagtens anvende et C-vitamin serum/produkt under dit daglige Environ A-vitamin produkt.
  A, C & E vitamin (plus andre gode antioxidanter), er rigtig gode ‘venner’, og kombinationen af disse vitaminer findes derfor også i mange af Environ’s produkter.
  Vh, Mette (mbh Derma Supply – Environ distributør)

  29/10/2018
 • camille

  Kan c-vitamin serum mon bruges under en A-Vitamin creme (pt. fra Environ)..?

  29/10/2018
 • Jeg har serummet fra Glossier med vitamin C. Den kan varmt anbefales, konsistensen er dog meget tynd/flydende.

  Jeg bruger en BHA essence fra COSRX, som normalt skal ligge under serummet, men konsistensen her er tykkere. Hvad skal så på først?

  Og sidst men ikke mindst, har du prøvet Vitamin C serummet fra Drunk Elephant? Kan det anbefales?

  //K

  28/10/2018

Bliv en

Beautyspace-insider

 

Få evidensbaseret lige-ud-af-landevejen skønhedssnak. Hvad virker, hvad gør ikke.

Det koster intet at abonnere på BEAUTSPACE, hvor du hver uge får tre til fire aktuelle artikler, adgang til mine bøger og foredrag med rabat og nåja, du er den første, der får besked, når månedens BEAUTYSPACE BOKS udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.