fbpx

Dråberne, der gav telefonstorm

01 0203040506070809

Efter Go’ Morgen Danmark i går lå der en besked markeret med høj prioritet fra min mor, som skrev: “Det var godt nok mange informationer på seks minutter. Jeg ønsker mig det hele.”

Hvis du vil vide, hvorfor jeg havde valgt de fem produkter i går, så kommer forklaringen her:

Brug after sun omvendt

Kinderægget med at være fugtmæt, pletfri og solbrun findes ikke. Du må træffe et valg, når det gælder den hud, der hele tiden stikker uden for kraven. Altså ansigt, hals og hænder.

Frem for en tømmermændskur mod brændt hud, så lad after sun være en beskyttelsesundertrøje under SPF. For næsten al after sun indeholder de to ingredienser, der er brug for, når vi smider mere tøj: Ekstra fugtmætning (fra enten glycerin eller hyaluron) kombineret med beskyttende antioxidanter.

Tromborgs er ualmindelig drøj, suser hurtigt ind i huden og indeholder god A- og E-vitamin. Lidt en ansigtscreme til kroppen faktisk, hvor jeg synes, du får meget for pengene.

Beskyttende sol-vand er det nye i 2018

På apoteket kan du få en ny blanding fra Vichy med beroligende kildevand og let olie sammen med fugtmættende ingredienser, antioxidanter og SPF. Huden får et flot satinmat skær.

Forfinet, gennemtænkt og nul irritation

Mádaras nye øko-solcreme har bredspektret beskyttelse, kommer i en stor tube, og har fysisk filter(zink oxid). Jeg er begejstret, fordi den er et bevis på, hvor langt vi er kommet, når det gælder forfinet solbeskyttelse. Der er nemlig også C- og E-vitamin, hyaluron og barriereopbyggende letchitin i. Eneste krav er, at du har 90 sekunders tålmodighed, som er den tid, det tager for det hvide slør at forsvinde.

Bland-selv farve, når den er bedst

Clarins var blandt de første med koncentrerede selvbrunerdråber (måske husker du ventelisterne?), og jeg synes stadig, de er blandt de bedste. Bland et par dråber i en dagsportion af dit ansigtsserum/creme eller tage fire, hvis hele kroppen skal have farve. Læg ud med et par gange om ugen og nyd, at den varer for evigt. Kan fint deles med naboen.

Solpudder på stift – men uden det bliver tørt

Er man ikke til selvbruner, men bare gerne vil have huden varmet op fra spøgelsesfarvet til at ligne noget, der er levende, så er den her stift perfekt. Og med perfekt mener jeg, at den er til at arbejde med uden, at den laver overgange eller gør ens tøj beskidt. Bare et par hurtige strøg på armen og ben, en let efterfordeling med hænderne og det er det. Husk dog at vaske hænder.

Det er generelt delikate ting, Tan Luxe laver. Som her, hvor farven er blandet med fugtmættende shearsmør og beskyttende hindbærolie. Uden at fedte, men bare så det ikke drysser tørt.

PS: Kl. 10.18 i dag blev maj måneds Book’n Beautybox udsolgt. Jeg ved ikke, om det er noget, du kan bruge, men i løbet af kort tid kommer der et plaster med tocifrede procenter. Samtidig bliver der indsat…ikke ekstra togbusser, som DSB ville have sagt…men ekstra bog-beautybokse tættere på sommerferien.

29/04/2018
Når nogen holder mere, end de lover
Nogen du ikke rigtig kender. Endnu.
02/05/2018
Et plaster med tocifrede procenter
Oven på gårsdagens situation.

Kommentarer

 • sanne

  Tak for det. Din lækre make up børste fra din mindste makeuppung, den har en interessant form – hvor kan man købe den børste????
  Har spurgt en gang, men mangler svat..

  hilsen
  susanne b

  04/05/2018
 • @ Anni, det er antioxidanterne, de taler om. Antioxidanter virker som en slags støttepædagoger for SPF (solbeskyttelsesfiltre). De er ikke nok i sig selv til at beskytte mod solens UV-stråler. Du skal have et produkt med SPF ovenpå.

  Stor hilsen Anette

  02/05/2018
 • Anni

  Tusind tak for svar.
  Hvordan skal jeg forstå beskyttelse mod uv-stråler? Jeg forveksler det nok med solbeskyttelse?
  Sådan skriver BP:

  Submersive SERUM PARADOXE indeholder – ligesom Crème Paradoxe – de aktive ingredienser, Resveratrol og Procyanidin, der udvindes af vindruer fra marker i Andesbjergene i Chile, hvor solens ultraviolette stråler er ekstremt kraftige.

  Når der er meget kraftig UV-bestråling, som der er i Chile, angribes planters (og menneskers) arveanlæg intensivt af frie radikaler, og for at kunne overleve i dette miljø, har disse specielle druer ved evolution, udviklet et specielt forsvarssystem mod frie radikalers angreb, så arveanlæggene og dermed frøene beskyttes mod ødelæggelse og sol-induceret ældning.

  I Serum Paradoxe viderefører vi den samme idé: At beskytte huden mod de skadelige, frie radikaler – både fra UV-lys og fra andre belastninger som stress, forurening, røg etc.

  02/05/2018
 • Jeanette Vendelbo Petersen

  Jeg har heller ikke fået mail. Er boksen udsolgt idag ?

  02/05/2018
 • lis hindsgaul

  Det undrer mig, at du skriver, at maj måneds Beautybox blev udsolgt med det samme. Jeg har slet ikke modtaget den mail, men derimod kom din mail senere på dagen uden problemer. Er der sket en fejl, eller er jeg røget delvist ud af systemet?

  02/05/2018
 • Christina

  Selbrunerdråberne er geniale. Specielt fordi man kan komme dem i sin egen creme og dermed bedre kan passe på sin sarte hud, der ikke tåler ret meget i forvejen.
  Kan varmt anbefales

  02/05/2018
 • 1000 tak for alle kommentarer.

  Til jer, der ikke har fået mail i går vedr. bog-beautyboxen, så er sagen, at Gmail sorterer mange mails fra… også fra Beautyspace desværre. Der er en måde at komme omkring det på, og det er ved at oprette (hos dig selv) hello@beautyspace.dk som kontaktperson. På den måde er du sikret at modtage alt. Få en webklog til at hjælpe dig, hvis det driller.

  @ Sanne, der er ingen selvbruner i. Det er ren makeup. Med en anelse glosset effekt, men jeg ville ikke bruge den som decideret highlighter. Men mere for farven.

  @ Anni, mig bekendt har den ingen solbeskyttelse i.

  @ Mette L, jeg køber altid den til kroppen. Der er minimal forskel på dem (og ikke en forskel nogen nogensinde vil opdage).

  @ Nanna, lad mig vide, hvordan det går og husk tålmodigheden.

  @ Pernille S, jeg har tæsket INCI igennem og genkender ikke det stof, du nævner, men dobbelttjek evt. selv. Jeg tager det med filtre op i et sol-indlæg næste uge.

  @ Louise, du har ret. Det er på TV2 Play. Tror den første måned måske er gratis, men er usikker.

  NB: Der er et plaster på vej i dag, onsdag. Måske er det noget.

  Stor hilsen Anette

  02/05/2018
 • Inge Gammelgaard

  Jeg fik slet ikke post fra dig idag, Anette. Men pyt…. der kommer jo post igen….håber jeg 🙂

  01/05/2018
 • Louise

  Hej Anette

  Jeg syntes ikke, jeg kan finde indslaget fra Go morgen dk nogen steder?? Andet end på TV2 Play, og det har jeg desværre ikke adgang til??

  Mvh Louise

  01/05/2018
 • Linda Nedergaard

  Mail er modtaget her, og boksen er bestilt. Så nogen steder virker det altså 🙂
  Clarins dråber er geniale – og Mette, det gælder både dem til ansigt og til krop. Jeg har brugt dem i flere år og også et par veninder er blevet afhængige – just do it 🙂

  01/05/2018
 • Pernille S

  Glemte lige at spørge om jeg skal være nervøs for at bruge Tromborgs solcreme? Har kunnet læse, at de indeholder mistænkt hormonforstyrrende stoffer som Benzophenone-3.!
  Så ikke dit indlæg på tv, men jeg synes det giver god mening at bruge fugtbevarende aftersun før solcreme. Tak for godt råd

  01/05/2018
 • Pernille S

  Ingen mail til mig om beauty boxen. Kh Pernille S 🙂

  01/05/2018
 • Tina

  Heller ingen mail til mig om maj box…?
  Som om jeg er røget af jeres mail liste – hat ingen mails om box modtaget de sidste måneder..

  01/05/2018
 • Øv, ingen mail om maj-boxen til mig…
  Skal altså virkelig huske det tip med after sun.

  01/05/2018
 • Susanne Kjølby

  Øv øv øv ingen mail til mig heller og jeg havde glædet mig SÅ meget, ligesom jeg gør hver måned

  01/05/2018
 • Susanne Kjølby

  Øv øv øv jeg har heller ikke fået nogen mail om maj måneds box og jeg havde glædet mig SÅ meget

  01/05/2018
 • Nina S

  Ingen mail om majboksen her heller……

  01/05/2018
 • Nanna

  Så er selvbruner dråber købt. Nu er jeg endelig stoppet med at lade mig grille i blåt lys. Dog med faktor 30 HVER gang i ansigtet, hals og bryst. Men desværre kun fordi at jeg fik pigmentpletter på overlæben. Så det ligner at jeg har skæg. Hvilket ikke er det fedeste i en alder af 26 år.
  Jeg håber gevaldigt at jeg kan få bugt med det med hjælp fra A-vitamin, C-vitamin, AHA og min skinnroller.

  01/05/2018
 • Jette B

  Spændende læsning og spændende box, men SKAL have brugt op af andre gode sager, så jeg må vente.

  01/05/2018
 • Sanna H

  Hmmm, heller ingen maj-box-mail i mailboksen hos mig. Sært. For den plejer da, at være der…

  01/05/2018
 • Kirsten Skov Johnsen

  Heller ingen maj-boks til mig!

  01/05/2018
 • Mette L

  Bruger du Clarins dråberne til krop eller ansigt? Kan se at de laver begge varianter…

  01/05/2018
 • Birgitte Pedersen

  Heller ingen mail her !

  01/05/2018
 • Anni

  Spændende produkter.
  Hvor meget solbeskyttelse får man mon i Submersive
  SERUM PARADOXE fra BP?

  01/05/2018
 • Anne

  Samme her – ingen mail om Majbox?

  01/05/2018
 • Jeg er i tvivl om stiften, er det en selvbruner eller en highlighter (eller begge dele?)? Var inde på siden og læse og der står den som highlighter, mens du lægger vægt på selvbruner. Rigtig go’ dag, smukke. 🙂

  01/05/2018
 • Lotte R.

  Også øv øv fra mig. Har heller ikke fået nogen mail med maj måneds boks. Plejer ellers af få mail.

  01/05/2018
 • Sun

  Hov, hvilken maj-boks. Der er da ikke kommet nogen mail med den idag…er den sat til salg dags dato?

  01/05/2018
 • Anette

  øv øv – jeg har ikke fået mailen med maj måneds Book’n Beautybox 🙁
  mon jeg er røget ud af systemet ??

  01/05/2018