Maries underøjne, part 1

imageDa Anette sidder under en palme på Hawaii og drikker sig pissefuld i eksotiske drinks lige nu, har hun bedt mig om at være ferieafløser. Så hej med jer. Hele tre dage i træk skal I høre på mig. Hvad siger I så? Kan jeg få bare et lille juhuu? Nå, men torsdag holder vi lige en hviledag (er det ikke sådan noget de også gør i Tour de France, når de skal lade op til noget stort?) for fredag slutter vi nemlig af med et brag af en…okay, ved ikke hvor bragende det bliver – men en lille, lækker sommerkonkurrence, som Anette har planlagt til jer. Woopdidoo!

Som overskriften måske antyder, har jeg tænkt mig at lave en lille øjenføljeton, om man vil. For ser du, jeg er helt klart kommet i den alder, hvor det vigtigste for mig – skønhedsmæssigt – er hvad jeg smører under øjnene. Rynker har jeg 7-9-13 endnu ikke de store problemer med. Men der er måske nok nogle små, forfinede (og meget rige!!) linjer her og der omkring øjnene. Og jeg kan ikke længere ignorere det faktum, at mine underøjne (hedder det virkelig dét? Underøjne? Nåhm, du ved hvad jeg mener, ikk’?) kræver lidt ekstra. Jeg er tit alt for længe oppe. Og får derfor ikke altid sovet nok. Og så er jeg jo ikke længere 20 år. Så det måtte jo komme: Den lede, blålilla farve under øjnene. Men heldigvis har jeg fundet 3 ting, som jeg synes er verdensmestre i, at camouflere alt det dumme og som gør øjnene pæne og friske at se på. Og det er dem jeg vil skrive lidt om – fordi jeg elsker de produkter, og jeg synes ærlig talt det ville være synd, hvis der sad nogen derude der ikke kendte til dem.

Så….lad os komme til sagen:

Det første produkt er Dermalogica Multivitamin Power Firm. Ligegyldigt hvor meget jeg end elsker at prøve nye cremer, så er der bare visse produkter jeg vender tilbage til igen og igen. Sådan har jeg det med Dermalogicas øjencreme. Også selvom den er så pebret (495 kr). Hver gang jeg løber tør, er jeg altid sikker på, at jeg saaagtens kan lade være at købe en ny. Og det kan jeg da også. Min hud under øjnene er bare af en anden opfattelse. Og derfor bruger jeg altid de 500 kr på en ny tube. Det gode er, at man ikke skal bruge så meget, så den holder temmelig længe. Det andet gode er, at den er virkelig god at bruge under makeup. Det tredje gode og absolut vigtigste er, at alting bliver så lækkert, glat og fint når man bruger den. Cremen indeholder a-, c- og e-vitaminer, som både skulle styrke hudens elasticitet og dens naturlige genopbygningsproces og udglatte hudoverfladen. Det lyder jo fremragende. Derudover indeholder den ekstrakt fra røde alger, som hjælper med at opstramme huden og mindske fine linjer. Yes, please! Jeg synes virkelig det er en vidunderlig creme. Jeg har brugt den i mindst 10 år, tror jeg. Og har jeg nogensinde fortalt, at folk altid skyder mig 10 år yngre end jeg er? Det undrer mig hvis jeg ikke har sagt det, fordi jeg elsker at fortælle det videre. Jeg kan jo strengt taget ikke vide om det er Dermalogicas skyld, men jeg vil vove at påstå, at den ihvertfald har en lillebitte finger med i spillet.

Marie

08/07/2016
Film-fest
12/07/2016
Maries underøjne, part 2

Kommentarer

 • Pernille

  Hej Marie,

  Den lyder jo fantastisk den creme! Hvordan putter du den på – eller nærmere HVOR putter du den på?
  På det øverste stykke knogle – altså ikke helt op til øjenvippekanten eller hvordan?

  15/07/2016
 • Marie (blogsitter)

  Tak for kommentarer & juhu’er 🙂

  Eva: Har ikke noget magisk fif til overøjnene. Jeg bruger bare det samme som jeg smører under øjnene og håber at det holder øjenlågene på plads.

  Carina: Men..men….men, den er så fantaaaastiiiisk!

  12/07/2016
 • JUHUUU

  12/07/2016
 • Carina C

  Juhuu og velkommen! Tak for anbefalingen af en underøjet-creme, som jeg kan forstå, du er blevet glad for. Den indeholder også mange hud-gode ting, men jeg har dog læst, at grunden til, den fungerer så godt på de “fine linjer” omkring mund og øjne, er den også fungerer som en fille. Det er skulle jo ikke være det bedste at få omkring øjnene, men jeg har aldrig prøvet den.

  11/07/2016
 • Lissi Nielsen

  Øv…Vita Liberata reklamen i højre side her har en rabatkode minus 20% “Glød16”, men når man logger ind, får man kommentaren, at rabatkoden er udløbet.
  Mvh
  Lissi

  11/07/2016
 • Eva B

  Hehe elsker tanken om en pissefuld Anette under en Palme.
  Juhuuuu….!!!!
  Og jeg hører altså også tit den om 10 år yngre, forfulgt af store øjne..men jeg tror nu, det er en indbygget livs-høflighedskompliment fra dem, der nu engang altid er 10 år yngre end en selv. Af frygt for, at man skal blive ked, måske?
  Men fedt at høre om et godt produkt. Måske har du et fif til overøjnene? De kan blive frygteligt tyngdekraftmedtagelige..utroligt, naturen ikke holder den lille hudbid i bedre stand helt automatisk.

  11/07/2016
 • Hanne I

  Også juhuu herfra. Velkommen tilbage:)

  11/07/2016
 • Helle Rick

  Hyggeligt du er tilbage….Juhuuuu!!!
  Et kompliment der vil noget. Jeg er heller ikke 20 mere, og behøver bestemt heller ikke ligne en på 60, så måske jeg skal smide 500 kr. efter denne og blive 30 igen 🙂 Det betyder rigtig meget, at øjnene er velplejede, for det giver bare et flot helhedsudtryk når øjnene er strammet op og stråler 🙂 Glæder os til resten af ugen.

  11/07/2016
 • HeLene

  Så fik man smilet frem idag igen! Meget bedre mandag med-det-samme!!

  Mange tak og så skriver jeg den øjencreme på listen. Har prøvet nogle af de andre produkterne i age-smart serien og de var brand-gode. Og så synes jeg bedre om age-smart end anti-age som begreb.

  Har ellers været glad for den fra BP, men der svier også lidt hvis man får den for tæt på øjet, så det er lidt ufedt. Og hvis den du rekommanderer er mere af en balm, ja så må jeg ud efter den! Elsker rige cremer!
  Må testes asap.

  Glæder mig til resten af følgetonen!

  11/07/2016
 • Marie (blogsitter)

  Iiiih, I er så søde.

  JEG har planer om at bruge den creme til jeg dør. Eller bare løber tør for penge. Hvad der nu end kommer først. Jeg synes sagtens man kan bruge den creme hele livet. Om man er 20 eller 80 er ligemeget.

  Og faktisk har jeg læst, at den også er rigtig god til overlæben, hvor man jo også kan få de der små rynker. Det er som om det hele bare bliver lidt mere glat når man bruger den. Føles ihvertfald glattere.

  11/07/2016
 • Jette Berg

  Holder så meget af dine indlæg så det er skønt at du er “på” i 3 dage :0)

  Venter spændt på dit svar til Ann-Katrine – da jeg har præcis det samme spørgsmål.

  11/07/2016
 • Lo Ro

  Du kan da få et stort Juhuu 🙂

  11/07/2016
 • Irma Schreiner

  Siger bare: Juhuu!!

  11/07/2016
 • Trine Bruun A.

  Tak for dit indslag om vigtigheden af øjencreme, der fik smilet frem 🙂
  Jeg elsker også denne fra Dermalogica, der føles mere som en balsam synes jeg

  11/07/2016
 • Ann-Katrine

  Hej Marie – jeg ved jo, at du er årtier yngrer end mig – mindst!!! 🙂 Så vil du mene, at ovennævnte øjencreme også ville kunne gavne mine oldgamle øjne (54 år)? Eller er den mest til jer unge, hvor der stadig er håb 😉

  11/07/2016
 • Rie Dyrnes

  Bare overskriften, gør jo at jeg bliver nødt til at læse med….Ordet underøjne er nyt for mig, men vil straks tage det til mig.
  Lyder som en underøjne creme jeg skal prøve…. :O)

  11/07/2016
 • Anette Ninon

  Jeg kan under ingen omstændigheder undvære øjencreme, så glæder mig til at høre mere.

  11/07/2016

Bliv en

Beautyspace-insider

 

Få evidensbaseret lige-ud-af-landevejen skønhedssnak. Hvad virker, hvad gør ikke.

Det koster intet at abonnere på BEAUTSPACE, hvor du hver uge får tre til fire aktuelle artikler, adgang til mine bøger og foredrag med rabat og nåja, du er den første, der får besked, når månedens BEAUTYSPACE BOKS udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.