Efterlysning plus noget, jeg er træt af

bogblog01

Tak for de vildeste indspark i går – vi følger op på zzz-fronten om lidt. Men først noget, jeg er træt af. Eller nærmere lidt ked af. For på Københavns Bibliotek (som dækker alle bibliotekerne i hovedstadsområdet) er der nu ventetid frem til april måned på Superhud – skriver du dig op i dag, sikrer du dig en plads i køen som nummer 84. Og det er sådan lidt ærgeligt, når det er nu – i den mørke tid – at der er ekstra arbejdsro til hudforbedring (fordi vi er ude af sollyset). Jeg har skam forsøgt mig med en venlig opfordring og spurgt, om de ikke havde lyst til at købe flere (de har 31). Men som det lyder i kommentarfeltet, så har de nok også andre bøger (!?) at tænke på.  Mit gode forlag er derfor trådt til med en lille rabat HER, hvis du indtaster koden ’superskin’ – og så kan du jo låne den ud til naboen eller chefen. Og fortvivl ikke, hvis rabatten er usynlig på din ordrebekræftelse. Den vil blive trukket ved betaling.

EFTERLYSNING: Der er en del heldige 2700-kroners-serum-vindere, som mangler at melde sig: Tine Drodka, Inger Engkær Christiansen, Cathrine, Anne Toft, Lis Kragh, Helle Melgaard Gregersen, Nina Lauridsen, Mona Strandberg, Inge Gammelgaard og Katrine Juhl. Send endelig jeres adresser direkte til Gitte: GTrier@dk.estee.com

12/01/2016
Søvn er det nye sex
14/01/2016
Hør dig selv (og de andre)

Kommentarer

 • Jeg har stadig til gode at læse den 🙂 Kan fortælle at Allerød Kommune har hele to eksemplarer, og jeg har netop lånt den ene i dag til afhentning i morgen 🙂 Så hvis man er frisk på en lille køretur er der mulighed uden for København 😉

  18/01/2016
 • Helle Melgaard Gregersen

  Yes yes jeg har meldt mig 🙂 Har været ude at rejse, så fedt at opdage 🙂

  15/01/2016
 • Jeg overtager gerne en serum, detskadasletikkeværedet! 😉

  14/01/2016
 • Anne Toft

  Nå så lettede tågesløret omkring kontakt til Gitte…

  Jeg er også en umådelig heldig vinder der har skrevet et par mail til Gitte Estee Lauder…prøver udgaven Gtrier…med tak for venlig guidance længere oppe i tråden:-)

  14/01/2016
 • miss.T

  Melder møg da også glædeligt som modtager af en af de fine seri, hvis vinderne ikke melder sig. Men Annette, kan se at der i hvert fald er to, som i kommentarfeltet har skrevet at de HAR skrevet ind uden respons. Kan det være mailadressen er forkert? Bare en tanke…men igen, hvis det bare drejer sig om at de har ombestemt sig, så er vi flere der gerne tager imod;-)

  13/01/2016
 • amaja

  så giv den til mig

  13/01/2016
 • Inger Engkær Christiansen

  Jeg har sendt to mail til GTtrier, men jeg har ikke hørt noget, vil da være ked af, hvis jeg ikke får præmien, nu jeg har været heldig, at vinde. Men jeg kan se der er en der skriver der var en fejl i mailen, så jeg prøver igen.

  13/01/2016
 • Inge Gammelgaard

  Anette du var kommet til at skrive en forkert mailadresse til Gitte i det indlæg hvor du afslører os heldige vindere. GTtrier… stod der. Men det er så kun Gtrier…. Vi skriver bare igen

  13/01/2016
 • Helle Rick

  Din bog er man bare nødt til at eje 🙂 Den bruger jeg som opslagsværk, for min hjerne kan ikke rumme alle informationer på én gang. Bogen bliver taget frem flere gang, for at være sikker på jeg gør det korrekt eller har glemt noget. KØB DEN – den er guld værd 😀

  13/01/2016
 • Er så heldig at have et eksemplar i mit eget “bibliotek” 🙂 Kan godt forstå der er ventetid – er stadig vældig begejstret for din bog.

  13/01/2016
 • Ihhh… Hvor ville jeg ønske at være blandt de “præmie savnede”
  Jeg har lige bestilt superhud på bibliotek.dk og er kun nr.2 i køen. Glæder mig til at læse den 🙂

  13/01/2016
 • Stine

  @ Anette Jamen selv tak 🙂 Jeg har ikke læst med så længe, så jeg kender dig ikke så godt 🙂 Synes bare det blev til mig mig mig nu nu nu! (eller godt gammeldags “brok” ;)) – også i kommentarerne… Og jeg er altså ikke engang bibliotekar eller noget. Jeg kan bare enormt godt li’ bøger 🙂

  13/01/2016
 • Jette Vinther

  Dejligt at bogen er så eftertragtet. Ofte Låner/deler jeg bøger med veninder og familie, men netop din bog, er god at have stående på hylden som et opslagsværk.
  Det er nok en elektronisk fejl der er på spil siden vinderne ikke har meldt sig, men skyldes det menneskelig fejl, melder jeg mig også gerne som modtager. 🙂

  13/01/2016
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Stine, den der kun tager alvor alvorligt ….osv. Jeg er ofte ironisk (også i forhold til mig selv), så det er ikke ment slemt. Jeg er vanvittig glad for alle de biblioteker, der har købt bogen, og hånden på hjertet så bliver helt paf over, at nogen skal vente i 3 måneder – det føles jo helt Jussi-agtigt. Stor tak for dit tip om bibliotek.dk – det er bestemt en fin service.

  Og tak fordi du læser med på Beautyspace. Stor hilsen Anette

  13/01/2016
 • Stine

  Skønt med en rabatkode til din bog, men ikke skønt at kaste efter bibliotekerne, som skal vurdere hver eneste udgivelse – om den er langtidsholdbar eller det er nyhedens interesse, der gør køen lang 🙂 Mit gæt er at de er hårdt trængt økonomisk, og at det kun bliver værre i disse elektroniske mediers tid… Klart du synes din bog er vigtig – og de, som ikke vil vente køber den nok 😉 Ellers er det muligt at benytte sig af bibliotek.dk, hvor man kan bestille titler fra alle biblioteker i Danmark – gratis. Hvilken service! 🙂

  13/01/2016
 • @Malene O – Stor tak fordi du skriver – jeg har lige afprøvet rabatkoden og den virker. Kan der ha’ været knas i cyberspace. Håber du vil prøve igen. Stor hilsen Anette

  13/01/2016
 • Louise O

  Håber vinderne melder sig. For det er en skøn præmie 🙂

  13/01/2016
 • Dorthe

  No wonder din bibel er så eftertragtet. Verdens bedste værtindegave – det bør de også bruge den til i hovedstadsområdet! 🙂

  13/01/2016
 • Lis Kragh

  Kære Anette, jeg har skrevet med det samme jeg læste jeg var så heldig at vinde, men har ikke hørt noget.
  Jeg har lige maile igen til GTrier@dk.estee.com
  Tusinde tak, glæder mig vildt ;o)

  13/01/2016
 • Katrine Juhl

  Jeg er en af de heldige vindere 🙂 og jeg skrev til Gitte på den oplyste mail, lige efter vi blev udtrykket, men jeg har ikke hørt fra hende. Er vi mon dumpet i hendes spamfilter? Jeg har endda sendt hende to mails 😉

  13/01/2016
 • Marianne Fristeen

  Jeg melder mig også som substitut til vidunder-serum!

  13/01/2016
 • Malene O

  Jeg kan ikke få rabatkoden til at virke – kan se at der har været andre med samme problem.
  Melder mig også gerne som substitut hvis der ikke er nogen der melder sig til den lækre serum 😉

  13/01/2016
 • Sisi

  Tillykke med successen med bogen 🙂 men synd for dem der må vente så længe…

  Jeg rækker en hånd i vejret til vidunderserum, hvis der er vindere der ikke dukker op, hehe

  13/01/2016
 • Louise T.

  Jeg melder mig også gerne på banen til at overtage 🙂

  Og jeg tror ventetiden er i hele landet 😀 Jeg er nr. 5 i køen til at låne. Men det er OK lige nu, for alle mine aftener bliver alligevel brugt på vores husrenoveringsprojekt 😛

  13/01/2016
 • Lone H

  Du skal da ikke tro ventetiden i Århus er bedre. 86 venter på 17 bøger…… godt jeg har mit eksemplar. Tak for koden måske jeg skulle overveje en til søster…

  13/01/2016
 • CharlotteK

  Fantastisk med den succes! Og det er fuldt ud fortjent!
  Og hvis nu ikke alle vinderne melder sig i den konkurrence, så ofrer jeg mig gerne og sender min mail:-)

  13/01/2016
 • HeLene

  Hurra Anette, sfl er det træls at mange er nødt til at vente længe på bogen på biblio, men der er en kæmpe velfortjent succes du har!

  Tillykke til dig (og til de som læser bogen og får brugt al din viden, før eller senere =)!

  Og hvad er det man plejer at sig, den som venter på noget godt, venter aldrig for længe??

  Jeg kan i hvert fald love at bogen er utrolig god og lærerig at læse! Jeg deler lige rabatkoden med veninderne, ok!

  PS: Men hold da ferie, hvor mange der ikke skrevet tilbage om serum (!!???), jeg ville have vendt tilbage med-det-samme!!! *indsæt overrasket ikon med gabende mund ned til gulvbrædderne*

  13/01/2016
 • Du har ret i at det simpelthen er så irreterende at skulle vente på bøger, 84 lyder helt sygt. Men thumbs op til alt det du gør, du er helt vildt inspirende

  13/01/2016
 • Anne Mette / @cuginak

  Mit bibliotek har end ikke købt den ind i endnu, det forstår jeg ingenting af, men forsøger at få dem til det….Dejlig at det går så godt med den!

  13/01/2016
 • Rikke Ryge

  Sejt Anette, at din bog bliver REVET ned fra hylderne.

  13/01/2016
 • Godt jeg har købt bogen for lang tid siden, så behøver jeg ikke stå i kø 🙂

  13/01/2016
 • Maria Ørum

  Stort tillykke med din succes, hvor er det fedt for dig 🙂
  Tager gerne navne forandring for en stund hvis ikke vinderne melder sig.
  Knus og god dag

  13/01/2016
 • @ Helle D – NU er det fikset. Noget med en …nej, drop forklaringen. Det virker med rabatten nu. TAK igen.

  Stor hilsen Anette

  13/01/2016
 • @ Helle D – Åhhhh, det virkede i aftes. Nogen er på sagen i dette minut – hæng på. Der arbejdes på det. Og 1000 tak fordi du skrev.

  Stor hilsen Anette

  13/01/2016
 • Helle D.

  Hej

  Jeg kan ikke få rabatkoden til at virke?

  13/01/2016
 • @ Anette J – noteret.

  @ Viola – Hele oppe øverst på bloggen er der 4 ikoner, hvor det yderste er søgefeltet.

  @ Rie – Tilbud noteret – og nej, på landet er ventetiden kortere.

  Stor hilsen Anette

  @

  13/01/2016
 • Hej Anette.
  Jeg leder efter nogle gamle indlæg på bloggen, men kan ikke få søgefunktionen til at virke 🙁

  13/01/2016
 • Rie Dyrnes

  Jeg melder mig også gerne som modtager af dette vidunder :O)
  Ved ikke om ventetiden er lige så lang på landet, for ellers låner jeg da gerne min bog ud, hvis de kan læse hurtigt…..

  13/01/2016
 • Anette J

  Jeg vil gerne være substitut for en af vindere, der ikke har givet lyd fra sig, for den serum lyder da fantastisk.

  13/01/2016