Hvad du vil tænde på i 2017 vs 2016

dimser

1000 tak for kærlige ord og VELKOMMEN tilbage! Tænk engang. Vi er på side to i en bog med 365 uskrevne sider. Det føles overvældende og for mig lidt som på førstedagen af en spændende ferie, hvor det hele helst skal med. Og vel med risiko for, at den samlede tur hurtigt kan ende med for meget blæs på. Jeg satser derfor på mere ro i 2017. For at få mindre af alt og mere af det bedste.

Inden vi kigger frem, så har jeg haft en fest med at kigge tilbage på Beautyspace for at se, hvad du tændte på i året, der gik. Og det var ikke så lidt, skulle jeg hilse og sige – i øvrigt om et år, hvor vi blev 32 procent flere herinde. Hurra og tak for det.

Generelt er der altid er en høflighøj interesse for, hvad der virker på mine badeværelseshylder, ligesom de fleste farer til tasterne i jagten på at vinde A-vitamin, Rudolph Care, Giogio Armani, Tromborg (der er stadig en chance her), Jurlique…for at nævne bare et par af topscorerne, ligesom det er populært at stille op som testperson. Derudover fik især de her 10 emner min læserstatistik i vejret:

Der var nemlig det med at vige udenom sukkerstiv kagedejshud og den åh-så-farlige-skønhed (tangoen med TÆNK) samtidig med, at alle flittigt delte ud af personlige søvn-tips. Så blev der også klikket heftigt på parfumeskandalen i tæt konkurrence med produkter, der aldrig svigter, sandheden om niacinamid, den vildeste smag og opsangen på Go’ Morgen Danmark. Du ville også gerne se den 4. mest læste artikel i Børsen (som altså var en skønhedsartikel) og tjekke, hvad der væltede nettet og også blive opdateret på tendenser fra New York til Paris og Los Angeles som eksempelvis fresh forward.

TIP MIG OM DINE ØNSKER & MÅL: Før vi for alvor tager hul på noget af alt det spændende, der vil ske i 2017, så lad mig først vide, om der er noget, du på skønhedsfronten har sat dig for? Noget, du satser på skal ske i det nye år. Stort som småt.

BOOK’N BEAUTYBOXEN I MORGEN: Årets første Book’n Beautybox lander i indbakken i morgen tidlig, tirsdag den 3. januar kl. 8.00. Jeg kan afsløre, at den indeholder et serum, som kan bryste sig af at høre til verdens mest solgte, og jo, der er tale om en fuld størrelse. Og mere til. Tilmelding foregår her, hvis du ikke allerede er på listen.

 

22/12/2016
Du får ferie-fred fra mig
03/01/2017
Botox-gel er det farligste fup

Kommentarer

 • Hanne S

  Kære Anette
  Må jeg rykke dig for svar på et spørgsmål? Jeg er meget interesseret i svaret på Maja S’ spørgsmål vedr. A-vitamin og graviditet, og jeg synes ikke, jeg kunne finde det i dine øvrige svar. Kan du kaste lidt lys over sagen? Er brug af fx Super 3 Booster OK under graviditet?
  På forhånd mange tak!
  Kh. Hanne

  29/01/2017
 • Helle Truelsen

  Kære Anette.
  Ved ikke om jeg må bruge dig til “konsultation”.
  1: Netop i disse dage har vores hud en udfordring.
  Vil spørge dig hvad der er bedst at slutte af med, er det olie eller Balance me’s Stellar Beauty Balm?
  Jeg bruger Lings fugt mist, serum og dagcreme fra Diego Dalla Palma og olie fra pudderdåserne, men lige netop nu kan huden dog stramme lidt.
  2: Den børste du har lagt op idag, er vel kun til glat hår? Jeg har lidt naturkrøl, og friserer kun håret når det er vådt.
  3: Hvilken micellar vand vil du anbefale? Jeg burger Avene´s, men når jeg burger den som øjen make up fjerner kan den svie I øjnene.

  Tak for fantastiske indlæg

  God dag, og mange kærlige hilsner fra Helle Truelsen
  hechtr1@hotmail.com

  06/01/2017
 • Dorthe

  Godt nytår, kære Anette!
  Mit 2017 bliver på skønhedsfronten et år, hvor jeg har fokus på at drikke mere vand og samtidig blive bedre til at “smøre” kroppen indefra med mere laks, grøntsager og bl.a. MK Olie.
  Og endelig skal det være året, hvor jeg køber en serum til håret. Desuden har jeg en idé om, at jeg skal købe færre hudplejeprodukter (og neglelakker), men det bliver vanskeligt at overholde.
  Jeg er spændt på, hvad beautyfronten (og du) beriger os med i 2017. Tak for et informativt 2016 på Danmarks bedste blog.

  03/01/2017
 • Maja S

  Kære Anette, er du ikke sød at kigge på mit spørgsmål fra igår mht om man optager A vitaminet fra den super aktive Super 3 booster kreme i blodet? Man skal efter sigende holde sig fra A vitamin under graviditet for ikke at skade fosteret. Jeg er jo vildt nysgerrig for at få taget hul på kremen, men vil jo helst ikke forvolde skade. Jeg ved du er udfordret med alle dine mails. Tak for dig og din fantastiske blog. Venligst Maja

  03/01/2017
 • Jeanett Kristiansen

  Rigtig godt nytår til jer alle sammen.
  Jeg er startet på at rulle. Er kun 25 og har ikke de store skavanker udover nogle dybe rynker i panden. Jeg bekymrer mig nok for meget 😉 Ame Pure skriver at kun deres produkter kan benyttes på huden og man helst ikke må bruge andre produkter efter rulningen. Jeg er dog lidt skeptisk og tror at det er et salgsargument for at købe netop deres collagen gel (som forøvrigt udtørrer min hud mere end det gavner). Så mit spørgsmål er: kan det virkelig passe? Og kan jeg ikke bruge en serum eller olie med a-vitamin eller eks. Estee Lauders fantastiske serum?

  03/01/2017
 • SÅ tror jeg da nok, at vi fik skudt forventninger, indsatsområder og mål for 2017 i gang. Malet med bred pensel går I efter mere strøm, mere til kroppen, mere søvn, mere hår og flere farver. Og så at bruge ting op, få styr på rækkefølgen, (få en rosaceaguide – ja, ja, ja) og endelig er der fødderne – sikkert fordi nogen ved, at al kærlig pleje at netop fødder stiger folk flot til hovedet.

  @ Rikke K – Afsted til en hudlæge. Du kan få fat på Christian Grønhøj (læs kapitel 6 i SUPERHUD) hos Cutanea.

  @ Tanya – Og det er ikke noget som AHA, EGF og A-vitamin kan tage?

  @ Pernille S – Fantastisk at høre om din erfaring med CNDs RescueRX.

  @ Malene A – Hvilket mærke er den drik fra?

  Stor hilsen Anette

  03/01/2017
 • Øv, der er altså ikke landet noget i min indbakke endnu…..

  03/01/2017
 • Anne Mette K

  Jeg VIL have styr på min søvn – du er kommet med de første gode råd, tak! Så det er jo bare for mig at komme i gang. Jeg skal desværre være lidt forsigtig med lavendel, som jeg elsker men for meget resulterer i migræne desværre. Men der er jo flere gode råd herinde.
  Og så gad jeg godt forstå forskellen på mineralske olier, spild produkter, som vi ikke gider og mineralske makeup produkter, for dem kan vi jo godt lide, tror jeg, ikke?

  03/01/2017
 • Sysser jCarstens

  Rigtig godt nytår.

  I 2017 vil jeg passe lidt bedre på mig selv – huske at trække vejret dybt, drikke mere vand og blive bedre til at sove.
  Jeg vil gerne have fokus på øjnene, har problemer med mørke rande og poser. Er helt sikker på at væske og bedre søvn vil hjælpe, men lidt hjælp udefra skader jo ikke ; )

  02/01/2017
 • Anita christensen

  Håber . Købe mindre hudplejeprodukter . Bruge det jeg har .. Få tid til Tid til at ordne negle de mangler omsorg .. Eller få lidt ro på denne skønhedsjungle .❤️ PS . Elsker din blok , så den skal læses ❤️

  02/01/2017
 • Godt nytår Anette 🙂
  Jeg indledte 2017 med at rense mit ansigt, trods klokken var kvart i kvalme og jeg var super træt. Sådan skal resten af året også være (og det har det nu været i en del år). Der skal sættes ind med natcreme hver dag/aften. Plus ingen sæbe om morgenen. Jeg ved det virker. Så det er bare at komme i gang/forsætte i 2017. Kh. Birgitte

  02/01/2017
 • amaja

  jeg nyder godt af din viden ,ville ønske at du ville udvide den til kropsprodukter

  02/01/2017
 • Susannekj

  Godt nytår og dejligt at have dig tilbage efter en velfortjent juleferie Jeg kunne godt tænke mig, at vide lidt mere om “elektrisk” hudpleje. F.eks Silk’n facetite. Såvidt jeg kan se er det LED, virker det mon ? Jeg synes der er så mange forskellige maskine som sætter strøm, lys og hvad ved jeg til rynkerne, men hjælper det ?

  02/01/2017
 • Rikke K

  Er takket være dig blevet god til at lave den daglige renserutine. Jeg vil have opmærksomhed på mine store porer omkring næse/kinder. Så jeg på sigt ikke kommer til at ligne min mor. Mangler viden om hvordan jeg gør 🙂 måske jeg skal til at bruge penge på frugtsyrebehandlinger hos en kosmetolog?
  Så skal jeg også have fokus på, hvad der ryger indenbords – det er den evige kamp!
  På min søns vegne bekymrer jeg mig om hans urene hud, der nu bliver med ar, fordi han trykker!!! Nu skal han til en ordentlig hudlæge. Havde tænkt at han via vores forsikring kunne komme for hurtigere. Er det rigtig husket, at du har anbefalet en bestemt på Mølholm?
  Tak for du spørger. Håber at få gode råd senere 😉

  02/01/2017
 • amaja

  jeg havde en perfekt hud til jeg var 45 så udviklede jeg vorter og bumselignede tingester i ansigt og krop så i 2017 vil jeg undersøge hvad det er

  02/01/2017
 • Ann-Britt

  I 2017 skal jeg prøve det der japansk lifting og se om det nu også kan “nulstille” ansigtet. Jeg synes jeg er på et godt spor i min ansigtspleje-rutine, bl.a. takket være dig. Du må gerne komme med flere produkt-forslag med f.eks. niacinamid (jeg ved ikke om jeg har skrevet det rigtigt). Til dem der spørger om fodpleje har jeg prøvet det der baby-foot, hvor man sidder med en fodmaske på i en sok i en halv time, og det gør bare underværker! Tak for alt i det gamle år og godt nyt år.

  02/01/2017
 • gitte Salling

  Godt Nytår kære Anette.
  Jeg har jo opdaget Niacinamid (takket være dig), og det er jo nok det bedste der er hændt mig i flere år på skønhedsfronten. Det skal være en fast ting på min hylde fremover!

  02/01/2017
 • Nina

  At blive bedre til at holde fast i de gode rutiner og at få mig et godt aften ritual: rens + fugt efterfulgt af lidt læsning/malebog tilsat en dejlig afslappende (evt. lavendel) olie… skal bare lige have besluttet mig for, hvilken olie jeg vil have!

  02/01/2017
 • Kirsten V

  Rigtig Godt Nytår Anette. <3

  Jeg ser meget frem til at følge med i det nye år, samt mange tak for 2016, et meget inspirerende og lærerigt år.
  🙂

  02/01/2017
 • Pernille Sparsø

  Velkommen tilbage og godt nytår, Anette. Håber du har haft en på alle måder dejlig juleferie. Glad for at have dig tilbage igen. Og det lyder til at du totalt har fået ladet batterierne op, og er klar til alle vores mange spørgsmål!
  Adspurgt, tror jeg mit fokus skal være rettet lidt mere på det som foregår syd for kraveknappen! Has på bulet hud på lårbasserne, og opstramning iøvrigt! Ben- og fodpleje står højt, for nu går vi gudskelov mod lysere tider, og dermed også lettere påklædning. Mormorarme, som for mit vedkommende er farmorarme, kunne også trænge til lidt kærlig omsorg 😉
  I 2016 har jeg fået mere styr på min ansigtshud, og er bedre til at beskytte mod solens skadelige stråler. Efter en 3 måneders hårkur hos Rikke på Hårklinikken, er jeg holdt op med at tabe hår, og nyt er vokset ud. Tak fordi du gjorde opmærksom på firmaet 🙂 Den endelige dom får jeg om en uge, men jeg har en god (hår) mavefornemmelse!
  2016 er også året, hvor jeg med stor succes næsten har fået has på en neglefejl (revne i neglen) ved hjælp af RescueRXx. Keratinstoffet i denne olie, har opbygget neglen og “lappet” revnen. Tror firmaet hedder Complete Me? Kan ikke helt huske det…
  Min dermaroller er tilgengæld aldrig kommet i brug, for min hud er for sart. Pyt, for jeg er så ganske glad for de fremskridt der er uden!
  Tilbage er blot at håbe på, at du i 2017 vil skrive en bog til teenagere. Dem tror jeg der er et marked for. Gode vaner kan aldrig startes for tidligt!
  Kh Pernille

  02/01/2017
 • Tina KH

  Rigtig godt nytår:-)
  Tak for en god blog i 2016 og jeg kunne godt tænke mig at høre om produkter som er gode mod hård hud under fødderne og pleje af fødderne.
  Jeg har lavt stofskifte og det giver hård hud der.
  Og ellers er du jo selv god til at hitte på alt det mest nye og spænende på beauty området:-)

  02/01/2017
 • @inge, prøv også Baumonde – de har et godt udvalg og er så søde
  🙂
  Og Anette, tusind tak for dine dejlige skriv, du er min ynglings beauty-pusher 🙂

  02/01/2017
 • Lotte Munk Andersen

  Tak for en fantastisk blog… Og ikke mindst er år, hvor jeg vandt lækre Ole produkter:0)
  Det kan tydeligt ses på min hud, at der er blevet indtaget for meget sukker og alkohol over julen. Så nu skal jeg tilbage på sporet med mere sund kost og vand. Søvnen skal også indhentes efter Nytårs aften.
  Har lært meget at dig. Målet er fortsat en naturlig sund hud, men derfor vil jeg gerne lære mere om make up. Her tænker jeg til tør og lys og rødlig hud, der godt kunne trænge til lidt glød.
  Rigtig godt nytår dygtige Anette:0)

  02/01/2017
 • Ingelise Rasmussen

  Godt nytår.
  Jeg vil gerne i det nye år vide mere om super duper god kropspleje – hvordan får man pergamenthuden på benene elimineret for altid, hvordan fugter man kropshuden bedst og holder på den smidige hud?

  02/01/2017
 • Maja S

  Kære Anette. Tak for den mest fantastiske beautyblog man kan ønske sig. Jeg har et spørgsmål, jeg synes er svært at finde svar på på nettet. Måske er jeg paranoid, men prøver alligevel ikke at være alt for ingrediens forskrækket. Min kæreste og jeg er i fertilitetsbehandling og jeg har hørt, at man ikke må få for meget A vitamin, da det kan skade fosteret. Jeg har med stor interesse læst dine indlæg om, hvor god effekt A vitamin har på huden og har derfor investeret i Beaute Pacifiques Super 3 Booster. Mit (måske dumme) spørgsmål lyder på, om du ved hvorvidt de store doser A vitamin kremen indeholder, optages i blodet og kan gøre skade på fosteret? Ja ja, der må gerne grines, men ‘better be safe than sorry’, tænker jeg. Endnu engang, tak for lækker læsning og rigtig godt nytår ❤

  02/01/2017
 • Tanya

  Kære Inge
  Det ser ud til at der er i hvert fald en del af LaPrin-produkterne hos Magasin. På tilbud endda: http://www.magasin.dk/maerker/dr.-laprin

  02/01/2017
 • Tanya

  Mit nu ømmeste punkt er de to uklædeligt dybe rynker under mit ene øje som i mellem sig skaber en mærkelig “pude” der får mig til at se meget mere træt ud end jeg egentlig er. Det ærgrer mig inderligt fordi resten af min hud efterhånden har en sund udstråling, på trods af rynker i panden og øjenkrogene. Dém har jeg lært at leve med, men den dér tilsyneladende træthed har jeg det skidt med. Så jeg overvejer helt alvorligt at overskride alle mine sædvanlige grænser og gå til en hudlæge og forhøre mig om mulighederne. (Jeg tør ikke botox, men måske er der andet at gøre). Puha, det var selvudleverende at skrive, det her, men sådan er det altså…

  02/01/2017
 • JV

  Jeg er så tilfreds med de månedlige pakker fra dig Kirstine, jeg mixer produkterne, synes, at det virker godt, huden bliver aldrig doven. Og jeg er tryg, for jeg ved, at du har testet dem. Min hud kan tåle det, jeg er klar over, at jeg er heldig.
  Jeg synes – at bodylotion også kunne være et fokus.
  Godt nytår

  02/01/2017
 • Inge

  Jeg var så heldig i 2016 at finde den helt optimale, super lækre og særdeles effektive og velfungerende hudplejeserie overhovedet! Så meget desto mere trist er jeg over, at firmaet ikke fortsætter med at eksportere til Europa. Det drejer sig om Dr. LaPrin. Så min målsætning i 2017 bliver jo at finde en ny hudplejeserie, der kan matche Dr. LaPrin! Jeg vil være meget taknemmelig for hjælp i den anledning!

  02/01/2017
 • Jeg har besluttet, at jeg fremover vil investere i gode shampooer. Som den fra Rudolph Care. Og fra Blonde Sexy Hair. Begge sulfat fri. Og så giver hammer god fylde, til tyndt skandinavisk hår. De skal veksles med Milk_shakes blå shampoo.

  2017 er også brynenes (h)år. Jeg vil ÅH så gerne lære at tegne dem pæne. Som hende her https://www.youtube.com/watch?v=ZIbvqp9dAoM

  Og sidst men ikke mindst. Så er jeg igen startet på ‘rækkefølgen’. Den dér med mist, serum, creme og olie på kinderne. Det har der ikke været overskud til i seks stressede måneder.

  02/01/2017
 • Malene Abildstrøm

  Jeg har med en vis portion skepsis besluttet mig for at prøve Skinade kollagendrik og se om det synligt øger min huds fugtighed, spænstighed og udglatter linjer i ansigtet. Har du overvejet at prøve dette?

  02/01/2017
 • Tine M.

  Det med at få drukket nok vand er også mit nytårsforsæt.
  Et andet forsæt er ikke at springe på alle de gode produkter, som du anbefaler, men holde mig til en mindre gruppe af cremer og dimser (Environs dermarolle er fx ikke kommet i brug endnu – til dels fordi jeg er blevet bange for om den vil forværre mine pigmentpletter). Jeg prøver at holde tungen lige i munden med hvilke produkter, som arbejder godt sammen og har lige nu blikket rettet på B3 (hov, igen en udvidelse af min efterhånden lange cremehylde).
  Endelig er jeg interesseret i om nogle af de gode produkter med papirerne i orden, alligevel skulle være allergiskabende for andre end mig? Jeg har normalt ikke sart hud, men er efter brug af Rudolphs Anti-age Acai olie fået små knopper/blister flere steder i ansigtet. Øv, for det er sørme en dyr olie.

  02/01/2017
 • Godt nytår til dig og dine ❤
  På min ønskeliste står stadig øverst:
  – Den ultimative guide til Rosacea hud ❤

  KH
  Louise

  02/01/2017
 • Tini Tina

  Det kan da næsten kun være estee lauders Advanced Night Repair serum der et med beautyboxen

  02/01/2017
 • Anja

  Mit 2017 skal bruges på at passe mit indre. Først skal der ændres på maden både pga vægt men også indre velvære. Fokus er gået fra makeup til hudpleje primært pga pigment pletter. Og som Sanne tænker jeg også på at down size. Så overforbrug skal stoppes. Her tænkes både indkøb og madspild.

  02/01/2017
 • CharlotteK

  Godt nytår og skønt at du er tilbage fra ferie!

  02/01/2017
 • Christina kragh

  Drikke vand!! Jeg er en skovl til at få drukket nok

  02/01/2017
 • Jeg har hele 2016 arbejdet på enkelhed, prøver virkelig på at rydde op og bruge op, og ikke købe, købe, købe. Så hvad kunne jeg tænke mig? Hmm, farver. Jeg synes du viser alt for lidt farver, og jeg elsker farver. Rigtig godt nytår, smukke. 🙂

  02/01/2017
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Christine – God satsning.

  Stor hilsen Anette

  02/01/2017
 • Christine

  Jeg synes efterhånden jeg har godt styr på pleje og beskyttelse af ansigtshuden, men 2017 skal være det år hvor jeg passer bedre på min kropshud. Nu har jeg jo lært at smøre min hals ind i det samme som mit ansigt, men når jeg kigger på mine arme og mit bryst bærer de tydeligt præg af for meget sol de sidste par år. Ikke fordi jeg dyrker solen, men fordi de ikke lige bliver smurt ind i SPF. Det skal ændres i år!
  Godt nytår herfra:-D

  02/01/2017

Bliv en

Beautyspace-insider

 

Få evidensbaseret lige-ud-af-landevejen skønhedssnak. Hvad virker, hvad gør ikke.

Det koster intet at abonnere på BEAUTSPACE, hvor du hver uge får tre til fire aktuelle artikler, adgang til mine bøger og foredrag med rabat og nåja, du er den første, der får besked, når månedens BEAUTYSPACE BOKS udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.