fbpx

Et plaster på i går

Jeg beklager, at det var hektisk i går. En kø i systemet, hvor mange ville det samme på samme tid, gav sammen med udfordringer hos Nets en del afvisninger. Og når man så endelig kom igennem, så var der sandsynligvis meldt udsolgt. Det er løst til næste gang, hvor alt vil være normalt. Plus der vil være flere bog-bokse. Du har sikkert allerede vænnet dig til det, men der kommer jo som noget nyt NemID frem, når man køber online.

Men vent.

Jeg har i aftes fået et plaster til dig, der gik forgæves. Èt, der varer hele dagen i dag og giver dig tocifrede procenter, som udelukkende er mellem producenten og dig som køber:

 • 30% på alt fra Ecooking (dog ikke på i forvejen evt. nedsatte varer) på sitet her og med brug af koden BEAUTY.
 • 15% på alt til bryn og vipper fra APOT.CARE med brug af koden OPTILASH15sitet her.

SNUP TIPPET: Der er kommet mange spørgsmål til ’hårbundsmassøren’ fra i mandags. Hvor den mon er fra, og det er den fra Karmameju. SÅ behagelig, at den nu er blevet en dagligdagsdims for mig.

@beautyspace på INSTAGRAM

04/01/2021
Hylden, der gør stor forskel for mig
Hvad du vil vide om den nye 2021-dagsorden
07/01/2021
Kun én kombi virker mod radiatortør hud
Og ingen tænker på den reelle synder

Kommentarer

 • Conni Egelund Heldt
  REPLY

  Hej Annette
  Jeg har købt årets første bogboks og glæder mig til at prøve de lækre produkter.
  Desværre oplever jeg, at ansigtsbørsten taber hår og bliver ved med det. Min datter har også Karmamejus ansigtsbørste, og den er dels meget blødere og har på intet tidspunkt tabt hår. Mon ikke der er en fejl ved den ansigtsbørste, jeg har fået?
  Tak for alt det, du deler, og for en seriøst god bog.
  Kh Conni

  10/01/2021
 • Ida Østergård
  REPLY

  Elsker den hår massage børste fra Karmameju, den er virkelig blød og lækker, det er virkelig så behageligt med lidt massage i hårbunden. Så den da du var i Go morgen start december tror jeg.

  06/01/2021
 • Heidi H Petersen
  REPLY

  Hej Anette

  Jeg har brugt min nem – id , mit nøglekort, manuelt, kan man ikke det, det står der, men det går ikke igennem..?

  Dbh. Heidi

  06/01/2021
  • Catherina+Wagner
   REPLY

   Det er et nyt system, hvor man skal bruge en nøglekort app fra ens bank, til at bestille online.
   Jeg modtog selv en mail fra min bank omkring det i sidste måned som jeg først ignorerede, og da jeg læste tænkte OMG, pga vigtigheden og jeg var lige ved at misse det.
   Det er indført pga EU og 2 trins sikkerheds system ved online handler.
   Din bank har nok informationer om det, hvor det blev indført vist nok den 4. Januar. Der er selvfølgelig også en anden måde, mere besværlig, men nemid er fremover via en app (dog skal plastik kortet bruges flere gange til at oprette det).
   Mere hvis du løber ind i problemet igen eller næste gang.

   07/01/2021
 • Heidi H Petersen
  REPLY

  Hej Anette

  Lige noget andet end opslaget, men jeg ville bestille din A – vitamin creme, kunne dog ikke betale den, da jeg ikke har en nøgleapp… eller sms-kode, kan det passe?, .. så har fået brugt nogle nøgler på det..;-)

  Dbh. Heidi

  06/01/2021
 • Tanya
  REPLY

  Ahh, det var dén du mente! Det lyder lidt som om man kunne massere hårbunden samtidig med at man fordeler ekstrakt fra Hårklinikken? Har du prøvet det?

  06/01/2021
 • Sanne
  REPLY

  Den dagligdagsdims må jeg investere i til februar, for jeg er i gang med en “no spend” måned efter julens overflod.
  Rigtig godt nytår, smukke. 🙂

  06/01/2021

Skriv en kommentar

Din mailadresse vil ikke blive publiceret. Udfyld venligst felterne med *