Få et dobbelt fugtfix & det glatte lag

Der var kuk i nyhedsbrevet om september-boksen. Kun halvdelen af alle på BEAUTYSPACE-listen fik mail om den, så nu kommer alle detaljerne her:

Bestræbelserne bag Septembers boks er bundet op på fire ting, jeg synes gør en positiv forskel her på bagkant af sommeren. Alt er som sædvanlig testet og bedømt til syv gange Beautyspace-hurra.

• Feinschmecker olie
Fordi Aurealias blanding af hampe- oliven-, granatæble- hvede- og baobab-olie fungerer som en let, fugtforseglende og beskyttende antioxidant-pakket planteolie. Den gør godt enten blandet afslutningsvis i din creme eller duppet let ovenpå. Bare et par dråber – nat eller/og dag (uanset at der står nat på flasken). Minimér olie, hvis du har fedtet hud.

• Opgraderende brynserum, der krammer de små hår

Fordi det giver mening at folde et enkelt og ikke-irriterende af slagsen ud. Ét der med planteplankton rækker ud, eller nærmere ned, til folliklerne, hvor de små hårstrå begynder. Og det er godt! Fra selvsamme Nilens Jord er der en hudplejende second skin foundation med hyaluron og E-vitamin. Du vælger selv din nuance via en medfølgende voucher, hvorefter den bliver sendt direkte til dig.

• Hands on

Fordi jeg i den grad har fået øjnene op for svensk-veganske Tangentgc, der laver en ualmindelig pæn og rar (takket være fugtmættende glycerin) håndsæbe og ditto håndcreme. Her giver en økologisk blanding af rapsfrøolie, glycerin og sheasmør den usynlige handske-fornemmelse, en håndcreme skal give.

• Power parret udi glød og fugtmætning

Fordi Pestle & Mortars eksfolierende glykolsyre (AHA) og solide fugtmætning fungerer som yin og yang for huden. AHA med dokumentation på at hjælpe med at udglatte og solpletfjerne – her kløgtigt sammensat med fugtmættende glycerin og beroligende niacinamid. Gå langsomt frem, hvis du er sarthudet – måske er peeling slet ikke for dig. Med følger også fugtmættende creme med squalane, udglattende peptider og E-vitamin.

VIL DU PRØVE?

Hvis ja, så har mit gode forlag sammen med Aurelia, Nilens Jord, Pestle & Mortar og Tangentgc lavet en ekstra god boks til dig som Beautyspace-abonnent. Så længe der er lager. Du får:

• FULL SIZE Bryn-serum fra Nilens Jord, ’Eye Brow Serum’, 5 ml., 299 kr.
• FULL SIZE Ansigtsolie fra Aurelia, ’Cell Repair Oil’, 30 ml., 345 kr.
• FULL SIZE DUO Håndsæbe & håndcreme fra Tangentgc, ’Yuzu’, 50 ml. & 100 gr., 200 kr.
• FULL SIZE Foundation fra Nilens Jord, ‘Second skin foundation’, 30 ml., 299 kr. (via medfølgende voucher klikker du selv farven hjem og får produktet tilsendt separat).
• SPECIAL SIZE Eksfolierende toner fra Pestle & Mortar, ’Exfoliate’, 80 ml., 120 kr.
• SPECIAL SIZE Fugtcreme fra Pestle & Mortar, ’Hydrate’, 30 ml.,
• ONE SIZE bogen Seriøst bedre hud, 250 kr.

Plus små ekstra gaver i forskellige farver.

I alt er værdien 1770 kr., men din investering er – hvis du allerede har bogen – 450 kr. inkl. moms og ekskl. forsendelse. Du finder boksen her.

@beautyspace på INSTAGRAM, hvor du ser boksen live.

28/08/2022
Hvad med en time out og 15 minutters massage?
Plus en gave
01/09/2022
Her er, hvad du skal dufte af til efteråret
Og få adressen på manden, ingen fortryder at besøge. Han er nemlig indbegrebet af...

Beklager, der kan ikke kommenteres mere på dette indlæg

Kom med kvit & frit på Beautyspace-holdet

Uafhængig skønhedsformidling for dig, der vil have dokumenteret viden om hud, hvad-virker-guides og hvordan fejlkøb undgås. Kun ord der gør dig klogere - og nå ja, besked som den første, når månedens Book’n’Beautyboks udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.