På hård prøve i min toilettaske til LA

_S0A4678

Her er, hvad jeg kan klare mig med i seks dage i et solrigt arbejdslandskab (i mit elskede Los Angeles…stort ord, men sandt):

 • NEMT: Jeg tager den nemme løsning, når det gælder rens, og det er renseservietter. Her på øko-vis fra Rituals.
 • HVAD JEG IKKE GÅR NED PÅ er fugtmættende ansigtsmist, dagcreme med SPF og beskyttende serum. På rejser prioriterer jeg noget, der er ekstra beroligende som eksempelvis det koncentrerede serum fra Aurealia. Her er jeg sikret en maksimal mængde mælkesyrebakterier blandet med god fugtmætning.
 • AF MAKEUP har jeg kun en tyndtflydende foundation med SPF fra Chanel, en god mascara og den eyeliner, der aldrig giver bøvl, dvs. den bliver hvor den skal uanset, hvor meget temperaturen stiger.
 • AF NYT PÅ PRØVE har jeg flydende hightlighter med fra Max Factor (skal trods alt begå mig i West Hollywood) og en ekstra fugtmættende øjencreme fra Algenist (pga. den tørre flyluft og LAs air condition i).
 • TIL KROPPEN har jeg en større portion SPF med, Biodermas deo roll-on, og så fungerer rejsestørrelserne fra Living Proof perfekt til håret. Ikke for lidt, ikke for meget.

_S0A4680

JEG LÆGGER MINE ARBEJDSDAGE I LOS ANGELES OP HER: Instagram @beautyspace, hvis du har tid og lyst.

24/10/2018
Gave og hudscanning fra REN
Kalder Odense, Aalborg, Aarhus og København
28/10/2018
Kend din C-vitamin for mere glød
Vitaminet er en glow getter, som de siger i LA

Kommentarer

 • Kære A.

  Hvordan er bio-derma deodoranten? Jeg har forsøgt at ligge parfurmerede deo’er fra mig, og forsøgt alternativer som Neutral (uden held, da lugten af sved forblev).

  //K

  28/10/2018
 • Ville den kombi du’ til mig?
  For jeg rejser rigtig meget for øjeblikket og mangler netop den rigtige kombination til rejserne.
  Dog har jeg brug for en rigtig dækkende foundation, da de røde kinder skinner igennem det meste…

  28/10/2018
 • Anette Kristine Poulsen

  @Leafysmoothie, god pointe og ja…jeg har aldrig lyst til at løbe først på dagen, så det bliver altid eftermiddag/aften. Men vi hører hvad dr. Murad siger. Om det overhovedet er noget, han har en mening om.

  @ Pia H, indtil videre klarer de det godt.

  Stor hilsen Anette

  27/10/2018
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Susanne D, det er udelukkende en ekstra ting jeg gør på anbefaling af dr. Leslie Baumann i forhold til hudbarrieren. Så for mit vedkommende en kort periode.

  Stor hilsen Anette

  27/10/2018
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Sanne, jaja, I know. Men jeg afprøver og ser.

  Stor hilsen Anette

  27/10/2018
 • Pia Hvenegaard

  Uha det er da også noget af en skøn rejsefælle du har der❤️

  27/10/2018
 • Leafysmoothie

  Damn du er altid så god til det der. Inspo!!!

  Rigtig god weekend og god tur. Og, ja tak jeg hør gerne om træningshudpleje, især spf og rutiner mhp træning fra både dig og den gode dr Murad.

  Fx hvis man træner (udendøre) om morgenen med almindelig hudpleje og spf og går i bad efter, så bliver det nemt tre gange om dagen man vasker huden og det kan let blive lidt meget også med vaskeklud eller mild micellar. Jeg har aldrig rigtig fundet en god rutine mht morgentræning. så det hør jeg gerne mere om hvordan andre gør, og hvad hudlægen synes.
  God tur til solskin og spændende sager som du altid så generøst deler med os <3

  26/10/2018
 • Susanne D

  Skønne produkter :-).
  Jeg læste i et af dine tidligere indlæg at du tager et zinktilskud. Jeg tager imedeen og kan se den indeholder zink, men er det nok? Eller skal der mere til ?

  Dejlig weekend til dig 🙂

  26/10/2018
 • Øjencreme, Anette dog! Tsk tsk 😉
  Rigtig go’ weekend, smukke. 🙂

  26/10/2018

Bliv en

Beautyspace-insider

 

Få evidensbaseret lige-ud-af-landevejen skønhedssnak. Hvad virker, hvad gør ikke.

Det koster intet at abonnere på BEAUTSPACE, hvor du hver uge får tre til fire aktuelle artikler, adgang til mine bøger og foredrag med rabat og nåja, du er den første, der får besked, når månedens BEAUTYSPACE BOKS udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.