Gave og hudscanning fra REN

Stop Being so sensistive kitKVADRAT

Jeg har en veninde, der går vanvittig meget op i hud, og som er svært begejstret for gode hudplejeprodukter. I år er hun på studie-orlov og er nødt til at prioritere kost og husly. Med et mikroskopisk hudplejebudget har hun derfor ventet på en mulighed som den her. Og det skal hun ikke være alene om. Ikke mindst fordi der er chance for at blive klogere på egen hud.

Du kan få en en gratis hudscanning og en efterfølgende gave til en værdi af 350 kr. (den på billedet) hos REN. Det foregår på de nævnte datoer hos Magasin, og tidsbestilling er nødvendig på tlf. 45 65 55 55 (spørg efter Katja Lindberg).

Magasin Odense den 31. oktober og 1. november

Magasin Ålborg den 30. oktober

Magasin Århus den 31. oktober og den 1. november

Magasin København Kgs. Nytorv den 30. og 31. oktober plus 1. november

Alle dage er fra kl. 10.00 til 18.00.

God fornøjelse. Og lige for en god ordens skyld: Dette er ikke et sponsoreret indlæg, ligesom det ikke er mig, der står bag arrangementet. Se det som et kærligt tip.

PS: Husk at der stadig er muligheden her denne uge.

PPS: MERE AF BEAUTYSPACE? OG FÅ FØRSTE KIG PÅ NOVEMBER BOOK’N BEAUTYBOX? Så hop med på insider-listen HER.

24/10/2018
Den ene ting, der får andet til at lykkes
Lær metoden udenad
26/10/2018
På hård prøve i min toilettaske til LA
Bliv verdensmester i at pakke småt

Kommentarer

 • Sofie Jensen

  Jeg har også haft fornøjelsen af at være til hudscanning i dag, og jeg synes at det er helt vildt fornemt, at man kan få sådan et minikursus i sin hud.

  Jeg følte mig SÅ godt taget imod, vejledt og guidet i ikke bare RENs produkter, men også bare hudpleje generelt. Der var – som Christina Ulrikka også nævner – absolut ingen købetvang og ej heller sure miner, da jeg fortalte om mine hudplejevaner, hvor jeg primært foretrækker at de produkter der bliver på huden er uden duft – dvs. ikke produkter fra REN.

  Tusind tak for tippet Anette!

  01/11/2018
 • Christina ulrikka jensen

  Jeg må lige dele min oplevelse i magasin i dag, blev mødt af en super sød ung kvinde, og skulle så have taget det der billede, jamen altså, det var jo lige før jeg blev forskrækketda jeg så billederne, prikker og steger, som indikere, hvor mange porrer man har, pigmentpletter, linjer og rynker, tørhed, akne, rødme.

  Det var virkelig en fin oplevelse, også selvom jeg har rynker som der ikke kan gøres noget ved, det er jo en del af livet. Men heldigvis havde jeg faktisk ikke så mange pigmentforandringer, som jeg havde regnet med på trods af at jeg er 47 år, jeg har også brugt creme med spf i en del år, så det har klart kunnet betale sig.

  Så jeg blev virkelig godt vejledt og der var ingen købetvang, men blev da fristet alligevel da der så var 20 % på produkterne, så måtte prøve en nyhed fra REN, en recovery overnight Balm, som skulle give ekstra fugt til min virkelige tørre hud, mindske rødme, som jeg har lidt af på kinderne og det er ligefør min hud sprækker rundt om munden her på denne tid af året, så den er jeg spændt på at prøve

  Og så en meget fin gratis gave, så i alt en super oplevelse, som jeg tænker også skulle prøve, ja og så kan jeg virkelig godt lide produkterne fra REN✨

  31/10/2018
 • Tusind tak for tippet. 🙂

  31/10/2018
 • Christina ulrikka jensen

  Jeg skal nok give en melding tilbage rigtig od weekend

  27/10/2018
 • LM

  Jeg siger også tusind tak for tippet! Er på SU og løber snart tør for diverse af mine hudplejeprodukter, så det er virkelig et kærkomment tilbud når man samtidig er lidt kræsen med sine cremer 😉

  26/10/2018
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Christina Ulrikka, skriv gerne lidt om din session herinde, når du har prøvet det. Hvis du har tid og lyst.

  @ Tine W, herligt. Jeg vil gerne høre din mening.

  @ Lissi, haha, nu er jeg jo ikke nogen butik, der kører tilbud. Den eneste ‘vare’ jeg har, er mine bog-boxe, og indeholdet er altid hemmeligt jo ;o)

  @ Sidsel, next time.

  Stor hilsen Anette

  26/10/2018
 • Sidsel

  Det lyder skønt for efterårstør og generelt sensitiv hud! Jeg nappede med glæde en tid, men er desværre væk fra byen hele ugen og i sommerhus – men det er jo til gengæld godt for sjælen 🙂

  25/10/2018
 • Lissi

  Spændende tiltag.
  Anette……du har jo gjort mig afhængig af EFH Bio Effect Serum, og snart skal jeg have ny. Jeg tænkte derfor, om du mon har et super tilbud på vej?

  25/10/2018
 • Tine W

  Juhu .. tak. Jeg nåede at få en tid 🙂 Glæder mig.

  25/10/2018
 • Christina ulrikka jensen

  Tusind tak for tippet, jeg har allerede booket en tid, og jeg er ret glad for REN, og vender tit tilbage til dette mærke

  25/10/2018