fbpx

En anbefaling

VinterFeb2017blog

Selvom dagens anbefaling har den håndfuld stjerner, der skal til for at gøre det meste fremragende, så behøver det ikke at være dyrt. På Comwells Kellers Park er det oplagt bare at vandre længe langs fjorden og tage kaffe med udsigt og gode kager. Eller kaffe, vandring og spa-crawl i de forskellige bade inde og ude. Og gør du det sidste, så gå ikke glip af  saunagusen.

For ét er den ualmindelig beroligende beliggenhed ved Vejle Fjord. Noget andet er, at gusen er til at overskue. Frem for andres bombardement af forskellige æteriske oliedufte, så er der her bare tre at forholde sig til. Til gengæld er de velvalgte: energisk appelsin, jordforbindende cedertræ og afslappende lavendel. Indimellem er det oplagt at køle af i enten sneen (som så godt nok er væk igen nu) eller hoppe i gysbadet.

VIL DU PRIORITERE EN BEHANDLING: Så forlad ikke stedet uden at komme i hænderne på spachef Lise Grønninge. Og lad det være Lings nye signaturbehandling for sarthudede, der varer 90 minutter fordelt på hovedrengøring, peeling, ansigtsmassage og fugtmætning. Bagefter føles det friskt på måden som om huden har slugt en mintpastil, og gløden holder. Og forlad endelig aldrig en behandling uden et UV-værn af SPF, når den indeholder peeling.

PS: Til fødderne er der et særskilt gør-det-selv stop, hvor man kan have egne produkter med, hvis man ikke vil nøjes med dem, der er:

16650308_10155038494974321_2067990886_n

15/02/2017
Sandheden om Beauty Angel
Jeg har altid undveget lidt, når folk har spurgt til ...
18/02/2017
Min bedste behandling til dato

Kommentarer

 • Anette Kristine Poulsen

  10000 tak for gode ord. Altså nu får jeg lyst til at tage afsted igen.

  Lige konkret:

  @ Mia, læs gerne SUPERHUD, hvor du får svar på præcist det og med guide og anbefalinger. Den kan lånes på biblioteket, hvis du ikke ønsker at købe.

  @ Christina K – Ja, jeg synes de gør det godt. De er meget ingrediensfokuserede.

  Stor hilsen Anette

  21/02/2017
 • Hulemor

  Så er der booket spa-ophold ❤tak for tippet

  18/02/2017
 • christina kragh

  Hej Anete
  FILOGRA er det produkter du kender og hvad kan du evt fortælle om det ? kh christina

  17/02/2017
 • Katrine Reher

  Jeg elsker Kellers Park, og det er mit go-to sted hvis det skal være spa.
  I år var jeg så heldig at tjekke ind 1. januar, hvor der var forsvindende få gæster, i et lækkert Standard Plus værelse. At sidde i en hot tub kl. efter det var blevet mørkt, og mærke frosten nippe i ørene, mens dampen forsvandt ud i mørket – og at læne sig tilbage og kigge på stjernerne – det var den perfekte start på året.
  Jeg er så pjattet med det sted, og plager allerede wonder-hubby om hvornår vi skal afsted igen!

  17/02/2017
 • Årh, hvor det lyder lækkert. Så er det ikke værst at have et gavekort til Comwell liggende

  17/02/2017
 • Anja

  Farligt læsestof … især når man bor lige i nærheden så bliver jeg jo næsten nødt til at prøve det.

  17/02/2017
 • Christina Hansen

  Det ser unægteligt tiltalende ud.

  Og perfekt tidspunkt for mailen’s ankomst 🙂
  Tak ❤

  17/02/2017
 • Pia hvenegaard

  Tak for tippet❤️
  Har længe tænkt på at tage en tur derover, nu må jeg gøre alvor af det

  17/02/2017
 • Mia

  Hej Annette
  Hvad er din holdning til kemisk peeling (særligt BHA)? Er det noget alle bør gøre i ny og næ for at fjerne døde hudceller, også de tørhudede, eller er det kun for de akne-ramte/fedtede? Jeg fandt et gammelt indlæg hvor Esmann skriver at ‘det er de færreste der har brug for peeling’, og så blev jeg i tvivl om du er enig heri

  17/02/2017
 • Kellers Park er nemlig helt fantastisk! Omgivelserne, faciliteterne, personalet. Selskabet må man selv tage med 🙂 Jeg prøvede en hot stone massage, da vi var der sidst. Anderledes men enormt skønt.

  17/02/2017