fbpx

Fremtidens klassikere

skin2skin3

Udover et online herredømme, vækstfaktorproteinet EGF, flere bærbare gadgets som sol-alarm plastret fra La Roche-Posay, så tror jeg fremtidens wall of fame vil indeholde meget mere hudpleje til håret, slumrende sovecremer og pudepift, udglattende strøm og et fokus på de old school ingredienser, vi ved, der virker (hej A-vitamin). Her et par eksempler:

Online før fysiske butikker: Beautyblender har lavet deres første makeupprodukt, som er en foundation døbt Bounce, der kan købes online eksklusivt fra 24. juli i Sephora og først i fysiske butikker fra 10. august.

Sats på strøm: Udglattende svagstrømspulseringer øger blodcirkulationen og mængden af hudens byggesten, kollagen. Her i en af USA’s mest populære hudpleje-gadgets.

Personligt match: Det er kun et spørgsmål om tid, inden hudpleje tilpasset vores DNA er en realitet. I ventetiden kan du blande hudpleje tilpasset din hud hos Clarins søsterbrand My Blend. Dog uden DNA-analyse.

Hudpleje til håret: The skinification of hair hedder fænomenet, der har fået mængden af hårbundspleje til at eksplodere. Her et økologisk bud på at give hår bedre grobund: Hairroot Serum fra Less is More.

Havet som hudpleje-apotek: Når det gælder huden, gør alger og tang godt ved både at virke beroligende og fugtmættende. Her som kølende kropsgel: Spiritulina Detox Wrap fra Amazing Space.

Sovecremer & pudepift: Skønhedssøvn er gået fra kliché til snusfornuftig anbefaling, og i halen af det er der fulgt en stime af indslumrende sovecremer og pudepift. Her seneste nye af slagsen fra REN.

Oldschool indhold, eksempelvis A-vitamin: Som den hudplejeingrediens, der mest uvildig dokumentation i ryggen, virke A-vitamin udglattende, men også velopdragende ved at få huden til at søge mod mere balance. Retionl Fusion Pm Overnight Refurfacing Pads fra Peter Thomas Roth.

PS: Hold endelig dialogen indbyrdes i gang. Selv blander jeg mig ikke i kommentarfeltet – eller for den sags skyld svarer – før 10. august.

August måneds Book’n Beautybox frigives 13. august.

@beautyspace på INSTAGRAM

02/08/2018
Den bedste anbefaling. Fra læser til læser
Dine favoritter. Tested & tried.
10/08/2018
Hop med på anmelderholdet for REN
Beautyspace søger 10 villige ansigter. Plus lidt om en ekstra mulighed

Kommentarer

 • Interessant! Føler Nuface om kommende hamsterkæber og begynder således løs hud i kæbenet? I så fald skal det købes NU

  20/08/2018
 • @ Anni, ikke så jeg tror, du vil blive tilfreds. Her vil jeg mere kigge på Ultherapy.

  @ Sanne Q, det er lægelige ting, du er inde på, men det virker også som om, du er i behandling og i tæt kontakt med lægen. Dog lyder det ikke rart med den kløe. Her må være insisterende i forhold til at få hjælp. Ingen kan jo sove med frosne ærter på huden.

  Der ER en billigere løsning mht. Imedeen, som jeg er også begejstret for. Jeg er dog lige så begejstret for LA FORTE fra Beauté Pacifique. Indholdet er det samme, du sparer ca. 100 kr.

  @ Lene J – jeg er vild med Nuface. Kender ikke andre.

  Stor hilsen Anette

  15/08/2018
 • Jeg vender tilbage onsdag d. 15/8. KH Anette

  14/08/2018
 • Lene Jespersen

  Hvis vi ser “bort” fra prisen på Nuface, virker det? Eller er der andre metoder som er bedre/lige så gode?

  13/08/2018
 • sanne Quist

  Hej Annette.
  Sender hermed kopi af min besked som aftalt. Beklager at jeg skrev på din mail. Håber at du ser denne.
  Jeg har fået din mail af Charlotte som jeg køber imedeen af når jeg har råd til det
  Hun syntes jeg skulle kontakte dig pga de problemer jeg har med min hud. Den er meget tynd og klør indimellem på arme og ben så jeg er ved at blive vanvittig. Jeg vågner om natten af det
  Det eneste der virker er en pose frosne ærter i 15-20 min. Så kan jeg få min søvn igenmin hud bliver meget tør.
  Jeg har en bipolar lidelse og får litraex (litthium) ,citolapram, elekrocin fordi stofskiftet bliver lavt af litarexen
  Og så får jeg simvastasin mod for højt kolesterol (arveligt i familien). Jeg tager 50+ med urter, biotin og sillica fra apoteket. Imedeen hjælper meget men har sjældent råd til det. Er der andet jeg evt kan gøre? Måske endda en billigere løsning? Min medicin kan jeg ikke undvære, jeg er en af de 8% hvor virkningen er optimal
  Undskyld min lange besked men håber du vil vende tilbage når du får tid
  Mange hilsner Sanne

  13/08/2018
 • Anni

  Interessant! Virker Nuface mon på kommende hamsterkæber, altså begyndende løs hud i kæbelinjen? I så fald skal den købes NU 😀

  12/08/2018
 • H

  Kære Annette 🙂

  Jeg ville høre, om du kan anbefale nogle parfumefri, men effektive ansigtsprodukter? (Serum og ansigtscreme). Gerne lette i konsistensen. Ofte synes jeg ikke, der er ligeså effektive ingredienser i de parfumefri cremer. Tit er der fokus på fugt og antioxidanter, og ikke meget derudover. Jeg er pt vild med Tromborgs “anti aging wrinkle cream”, der er proppet med peptider – desværre er den også proppet med æteriske olier, hvilket min hud ikke har godt at i længden, fordi den er sensitiv. Min hud er sensitiv med tydelige blodkar visse steder i ansigtet, og jeg har vitiligo (hudlægen siger ikke noget om, at jeg ikke bør bruge parfume, men jeg prøver alligevel at holde det til en minimum). Jeg er 26.

  Hilsen, H.

  10/08/2018
 • Lene Jespersen

  Og hvor meget koster den der strømmaskine? Haha 🙂

  07/08/2018
 • Lene Jespersen

  Så forstår jeg bedre at der ikke er landet en mail hos mig i dag med Book’n Beautybox 🙂
  Jeg venter med længsel, kan du løfte lidt af sløret?

  07/08/2018
 • Louise D

  Hej @Christina jeg tillader mig lige at svare, så du ikke venter forgæves. Anette skriver til sidst i indlægget, at hun ikke svarer på kommentare før d 10. aug

  07/08/2018
 • Christina

  Kære Anette

  Skrev på dit forrige indlæg, men fik ikke svar.
  Så håber det er ok, at jeg forsøger igen:-)

  Jeg er meget nysgerrig på din holdning/erfaring med kollagenpulver. Ved det gennem længere tid har været populært i USA og kan læse at danskerne nu også er begyndt at tage det til sig.

  Kan kollagen i pulverform virkelig gøre en forskel på vores kollagenniveau i huden?:)

  Bedste hilsner
  Christina

  07/08/2018
 • Heidi gaard jensen

  Hej anette.

  Jeg bruger imedeen time perfection og stopper aldrig med det. Men nu skeler jeg til om det her er noget der er værd at spytte penge efter også. Jeg blive bare lidt loren når jeg ikne ser nogle før og efterbilleder. Når de lover 20 procen forbedring i huden omkring øjneen efter bruc i 8 uger… og hvis det er så godt hvorfor har Anette så ikke skrevet om det…. oslo skincare lab hedder det og de laver sådan nogle små pakker med kollagen i 350 kr for en mdr forbrug… skal man spytte penge efter det eller hvad siger du

  07/08/2018

Hop med på Beautyspace-holdet
- kvit & frit

 
Find ud af, hvad der dokumenteret virker på din hud,
undgå fejlkøb og få adgang til de opdateringer, beauty-boxe,
hvad-virker-guides og den skønhedssnak, der positivt gør en forskel.
 
JA TAK - STIL MIG STRAKS VIDERE

Velkommen til Beautyspace - tilmeldingen lykkedes!