Ingrediensen du vil holde øje med

Måske husker du handskerne, der var med på Go’ Morgen Danmark? Med forklaringen om, hvordan kobber kan virke helende, afbalancerende og måske (måske!) også en smule udglattende bakket op af flere studier. Udover hudpleje, så bruger NASA kobberfibre i noget af det tøj, rumfolkene får på, Marienlyst Strandhotel har en decideret kobberspa, og Karmameju bruger kobbertråde i deres kropstørbørste. Selv er jeg begejstret på tre fronter:

 • Det er praktisk, kølende og rasende behageligt (bl.a. på grund af en god sprayfunktion), når der i misten fra Is Clinical er skruet godt op for fugtmætningen sammen med kobberkapowet.
 • Smuuk Skin har smart nok kobber i deres sommer-kosttilskud, fordi studier tyder på, at kobber hjælper gevaldigt på at holde pigmentballaden i skak. I SunPrepare er der udover kobber også vitamin A- C og E sammen med lutein, der er det pigmentstof, som bl.a. hudlæge dr. Murad altid taler så varmt om i forhold til at skærme sig mod det blå lys fra computer og mobil.
 • Endelig er det tankevækkende, når vor tids firstmoover-team af indholdsnørder – nemlig NIOD – går så hårdnakket og seriøst efter kobber, som de gør. Her sammen med et hav af hardcore peptider, hyaluron og lecitin. Jeg har anskaffet den som mit sommerserum, fordi jeg på egen hud vil teste kobber nærmere af. Konsistensen er perfekt, fordi den giver mærkbar fugt – og ikke bare er væk på 60 sekunder.

SNUP EN KOMPLET KOBBERSPA: Jeg havde for nylig en veninde med i kobberspaen, og hun var noget oppe at ringe over den guidede spa-gør-det-selv-behandling, hvor du som det første kommer fødderne i store kobberkar. Herefter rækker spa-guiden dig fodsalt, så fodskrubbecreme og endelig to blødgørende masker til hår og ansigt, som skal virke i det tilstødende varmerum – et såkaldt caldarium. Afslutningsvis får du overrakt tre oplivende lermasker til fødderne og op – som efter et kvarters tid skylles væk under lun regnvejrsdamp. Ét var, at det var rart for huden, men hun er samtidig typen, der ikke er til nusseri og massage, men gerne vil have vejledningen.

@beautyspace på INSTAGRAM, hvor vi har lagt en budget-guide op. Hvad virker, og hvad virker absolut ikke.

FOTO Jens Peter Engedal

Varedeklaration: Produkterne på billedet er en blanding af køb af Beautyspace og lånt til fotografering. Børsen og Beautyspace var inviteret på ophold på Marienlyst Strandhotel.

07/07/2020
Spar på skønheden
Budget-køb, der virker. Og dem, der ikke gør
10/07/2020
Tag din hudpleje til next level
Som Marianne gjorde, og sparede penge ... og fik bedre hud

Kommentarer

 • Tina

  Var alt for nysgerrig, så har købt den serum 🙂

  Bruger den morgen under en a paulas Solcreme

  Og igen før sengetid under Verso A vitamin serum 🙂

  Er jeg så ikke ok dækket ind…?

  Indtil videre efter kort brug så syntes jeg den gør et eller andet positiv for min hud

  31/07/2020
 • Tina

  Hej
  Er du godt igang med at bruge NIOD
  Som dit sommerserum 🙂

  i så fald hvordan ser din rutine så ud 😉
  Og kan du anbefale den?

  Mvh Tina

  28/07/2020
 • Maj

  @Christina Kragh
  Tusind tak for info omkring rulleren fra Ecooking

  17/07/2020
 • Christina kragh

  @maj den fra ecooking rulleren kniker så man bliver helt idiot plus de laver den kun med 0,5 og Anette anbefaler ikke man går over 0,2 til hjemmebrug <3

  13/07/2020
 • Maria

  Hej Anette

  Vil det sige, det giver mening at tage Smuuk skins Sun Prepare til hverdag, dvs. ikke kun sim kur op til, at man skal være i solen?

  Vh. Maria

  12/07/2020
 • Susanne

  ❣️❣️

  11/07/2020
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Christina Kragh, Versos serum er noget tykkere i konsistensen end gennemsnittet. Jeg ville komme Niod på først, og nej jeg kommer ikke ind på olien nu – men de har god info på deres site.

  @ Maj, faktisk kun de gule briller som jeg har nævnt tidligere, og så en god portion antioxidanter i alt, jeg smører på. LED-lys er nøje beskrevet i min bog Seriøst bedre hud (er også på biblioteket), for der er plusser og minusser.

  @ Pernille S, hahahaha – det er godt det her. Du har det som min mand, der også altid sammenligner med dyr og planter. Senest, hvor vi (og det kommer vi stærkt tilbage til) vender elektrolytter i hudpleje.

  @ Daniela Fraser, 1000 tak for dit indspark.

  KH Anette

  10/07/2020
 • Daniela Fraser

  Kobber kan skam noget.
  Selvom covid-19 virus ikke kan overleve længere end 20 min på en intakt hud, så kan den overleve op til 72 timer på fx rustfrit stål.
  Men på KOBBER, kan denne virus kun leve i max 4 timer.
  Bare et lille og aktuelt input 🙂

  10/07/2020
 • Pernille S

  Kobber i hudpleje?! Det første jeg tænkte på, var alle se dræbersnegle i haven jeg forsøger at holde væk fra mine blomsterkrukker og højbede med kobbertape. Kobberet skulle afgive en smule strøm, som gør at sneglene trækker sig. Måske det samme gør sig gældende indenfor hudpleje; rynkerne fortrækker? Nå, spøg tilside. Interessant med fokus på kobber i hudplejen. Spændt på at høre din “dom” når du har testet kobberserumet!
  Så gav du da lige en super god idé. Mine fødder skal da have ansigtsmaske! Har mange varerprøver, som er ved at overskride udløbsdato!
  Tak for spændende blogindlæg. Kh Pernille S

  10/07/2020
 • Maj

  Håber ikke det er for meget , men et spg. mere : har du erfaring med, hvor ofte nålerulle til hjemmebrug medfører øger pigmentering ? Kan du anbefale en god nålerulle til hjemmebrug uden det nødvendigvis behøver, at være den originale fra Dermaroller. Ecooking har f.eks. os lavet en

  10/07/2020
 • Maj

  Hej igen. Hvad er din mening om Facelite lys masken ?
  Jeg kan se, at Anita Falslund bruger den .

  10/07/2020
 • Maj

  Anvender du Annette noget specielt for at beskytte dig mod lys fra tlf og skærm

  10/07/2020
 • Christina kragh

  NIOD kobber serum lyder spændende ,den siger 2 x daglig så hvordan i forhold til A vitamin om aftenen før el efter ?
  Min umiddelbare tanke er før da jeg tænker konsistensen er tyndere end min A vitamin serum fra Verso jeg modtog i min super lækre beauty box
  Med mindre du kun bruger din kobber serum morgen ?

  09/07/2020
 • Christina kragh

  Verso nr 7 facial oil med retinol 8 kan du fortælle mig noget om den <3

  09/07/2020
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Marianne Gylding, hvis du gør, vil jeg mægtig gerne høre, hvad du synes. Det er en ret fin sammensætning. Marienlyst må muligvis på din to see-liste.

  Stor hilsen Anette

  09/07/2020
 • Mariannegylding

  Uhm, den spa lyder dejlig.
  Mon ikke jeg skal prøve den serum, og den er endda på tilbud hos houseofstars
  Rigtig dejlig ferie til dig og dine når du når så langt☀️:-)

  09/07/2020