Farven, der stiger en til hovedet

Jeg er besat af orange i øjeblikket. Det er noget humørmæssigt og faktisk halvmystisk. For det føles som om, jeg trænger til orange. Som da jeg til Børsen skulle skrive om Framas nye body lotion i duften Herbarium (som er en friskkrydret mynteduft, meget underspillet). Virkelig spøjst at lave en bodylotion på bare 90 ml. og faktisk en smule ærgerligt, fordi den er bemærkelsesværdig på to områder: Den absorberes nærmest samtidig med, at den bliver smurt på huden – og det gør, at man ikke fryser. Vidste du, at der er mange, der fravælger bodylotion fordi de synes, det er ubehageligt med kold creme all over? I virkeligheden er den oplagt som håndcreme. Med gode plantefedtstoffer som bl.a. sheasmør og solsikkeolie.

Stadig i den orange boldgade, så synes jeg også, at du skal vide, at Hermès kommer med tre nye farver i den læbestift, som jeg tidligere – også i avisen – kækt kaldt for verdens måske smukkeste læbestift. Det er den stadig – og som en kastanje i lommen, er det svært at slippe det lille cylinderformede etui med den lakerede overflade og det magnetiske klik, når cylinderen åbnes. Men det med de varme følelser for præcis den her læbestift er, at det var den, der fik mig til igen at gå med læbestift. Pga. en cremefed slip-let konsistens, der ikke føles påtaget.

Bekostelig, dog med refill system og i tre farver, der har det tilfælles, at de ikke giver voldsom meget farve:

 • Rose Nymphéa, en slags pink sky-farve.
 • Orange Capucine, en solfalmet orange
 • Beige d’Eau, lidt kødpølsefarvet, som måske ikke lyder specielt poetisk, men til gengæld rammende – og så klart min favorit.

Apropos læbestift, så har Hermès fået ny makeupartist. Og du har muligvis hørt om ham, nemlig Gregoris Pyrpylis, som i øjeblikket bliver udråbt til makeuppens nye wunderkind (har arbejdet sammen med Tom Pecheux og været på lønningslisten hos MAC og Shiseido). Jeg er meget spændt på at møde ham denne uge i Frankrig, hvor ét af mine interviewspørgsmål helt klart er, om der vitterlig er en rød læbestiftfarve for alle. For jeg leder stadig frustreret efter min. Se med på Instagram under @beautyspace (under stories), hvis du har tid og lyst.

@beautyspace på INSTAGRAM

SERIØST BEDRE HUD i ord og på tube finder du her.

Foto Anne Kring

Varedeklaration: De fotograferede produkter er presseeksemplarer sendt til Børsen/Beautyspace. Alt pressemateriale står altid frit til afhentning igen for producenten. Det bliver den orange læbestift, jeg vil købe til mig selv. Og kropcremen, men til brug som håndcreme.

08/03/2022
Kampdagens opråb gælder også velvære-industrien
Lidt at tygge på
11/03/2022
Hvis begrebet natcreme overvejende er marketing …
Hvorfor er Ansigtscremen så til natten?

Kommentarer

 • Ritta thorup

  Kødpølse eller ej- jeg vil eje den – men hvor købes Hermes i Jylland??????

  jyske Susanne

  11/03/2022
 • Majbritt

  Kære Anette – nogen gange tænker jeg at de samme spg kommer igen og igen og det må føles som at du gentager dig selv 😉 men nu spør’ jeg alligevel… hvilken serum er god med fedt / squalane ex? Min hud føles tør som Sahara trods jeg pøser fugt på den. Jeg har købt mig fattig i cremer og sera… overvejede kosmetolog men pengene endte i Matas i stedet. min rosacea hud (mild grad) reagerer på alle de produkter – og makeup er bare ikke særlig pæn på knastør hud. Har så også købt mig fattig i Foundation. Max factors nye er ret god trods den er let dækkende…
  Ps skrev til Rudolph Care vedr lipgloss – de vil sende en ny plus en gave…. Det er ski da god service – roger over

  10/03/2022
 • Majbritt

  Kære Anette – nogen gange tænker jeg at de samme spg kommer igen og igen og det må føles som at du gentager dig selv 😉 men nu spør’ jeg alligevel… hvilken serum er god med fedt / squalane ex? Min hud føles tør som Sahara trods jeg pøser fugt på den. Jeg har købt mig fattig i cremer og sera… overvejede kosmetolog men pengene endte i Matas i stedet. min rosacea hud (mild grad) reagerer på alle de produkter – og makeup er bare ikke særlig pæn på knastør hud. Har så også købt mig fattig i Foundation. Max factors nye er ret god trods den er let dækkende…
  Ps skrev til Rudolph Care vedr lipgloss – de vil sende en ny plus en gave…. Det er ski da god service – roger over

  10/03/2022
 • Inge

  Hej Anette

  Mit spørgsmål er uden for kontekt – håber det er ok. Jeg skal snart genbestille ansigtscremen (som jeg er meget glad for) og vil gerne have bogen om acne med, men jeg kan ikke se den i shoppen. Kan man ikke købe den længere? Jeg havde selv acne, og min ældste dreng viser de samme tendenser, og jeg vil så gerne hjælpe ham noget bedre, end jeg selv blev dengang.

  Vh. Inge

  10/03/2022
 • Pernille S

  Kære Anette
  Jeg er også een af dem som ELSKER orange. Lækker farve på fingernegle og tæer; specielt når huden har fået lidt sol/solbruner.
  På læberne er udfordringen dog at hvis ikke tænderne er kridhvide, så ser det ofte ikke så heldigt ud! Her er kolde farvetoner bedre!
  Spændende hvad Frankrigsbesøget kaster af sig af ny viden! Kh Pernille S

  10/03/2022
 • Louise

  Hej Anette og hvor køber du den lækre læbestift? Kh. Louise

  10/03/2022
 • Anne - Sofie A

  Leder du efter en lækker og god, masser af farver, så kig efter Liza Eldridge ‘ s læbestifter.
  Smukke holdbare og har det der klik som når man smækker døren på en Mercedes-Benz.
  Hun sælger kun fra sin engelske hjemmeside må også nævne hendes faundation den er god let til med. dækning.
  Men Ok emballagen på dine viste læbestifte er flot.

  10/03/2022
 • Kis

  Kære Anette – Smukke læbestifter – og negle. Og skønt du igen deler dine erfaringer med farver og nyheder fra den kant. Jeg husker dit skønne udtryk i sin tid – orange med et skvat fløde om en smuk neglelak:-)
  Læbeblyanter – for at læbestiften ikke løber ud i rynkerne – sagde man en gang. Er det stadig aktuelt?
  Solskinshilsner fra Kis

  10/03/2022
 • Ivana

  Jeg ligner døden fra Lübeck i orange, men smuk ser den ud på især mørkhårede/mørklødede typer. Lidt misundelig alligevel 🙂

  10/03/2022
  • Ida

   Elsker orange farvede læbestifter, jeg bruger en fed og alligevel holdbar fra Elisabeth Arden.

   Jeg elsker dine farvegengivelser kødpølsefarvet, orange med en skvat fløde

   10/03/2022
 • Mille

  Annette, bruger du almindelig lak på dine negle, eller får du lavet shellac? Jeg bemærker, at dine negle altid er så pæne og “tykke” og “glatte” i looket – håber, du ved hvad jeg mener. I tilfældet at det er almindelig lak, er det så base, lak, topcoat, eller hvordan?

  Derudover – jeg har endelig lært at bruge læbestift og bruger flittigt Ruby Woo fra Mac fordi jeg lærte, at netop den rød går godt til alle hudtoner og en læbestift med blålig undertone gør tænder hvidere. Jeg har egentligt flot hvide tænder, men det skidt kan jo aldrig blive for hvidt. Kan du anbefale en pink læbestift med blålig undertone?

  10/03/2022
 • Sanne

  Og så kom der endelig farve på BeautySpace! 😀
  Jeg ved godt det ikke er en makeupblog, men savner lidt kulør ind imellem. Jeg er mest vild med den ud for din langfinger, men kan huske at jeg tidligere har tjækket prisen og den er for pebret til min økonomi, er ellers helt vild med hylstrene. Og så har jeg i øvrigt SÅ mange læbestifter at jeg ikke kan forsvare at indlemme flere i samlingen. Jagten på den perfekte røde læbestift er i øvrigt evig, og lige så snart man finder den – så udgår den, suk.
  Rigtig go’ dag, smukke. ♥

  10/03/2022
  • Sanne

   Og PS:
   Jeg er også helt vild med orange og gul, men det klæder mig så absolut ikke, så begge bliver brugt som accessories. Jeg er typen der styrter hen imod gule tasker. Det er sådan nogle glade farver. 🙂

   10/03/2022
 • Cecilia

  Hej Anette.
  Jeg har et spørgsmål, som er lidt ude for kontekst, men ikke helt for det drejer sig om læber 🙂

  Jeg beskytter mit ansigt hele året rundt med spf 50. Men jeg vil også rigtig gerne beskytte mine læber, men alle spf læbepomader, som jeg har prøvet giver en virkelig forfærdelig smag i munden.
  Jeg ved ikke om det er umuligt at finde noget, der ikke giver den ulækre smag, men det gør bare at jeg aldrig får beskyttet mine læber.

  Så derfor vil jeg høre om du har gode bud på beskyttende læbeprodukter, som ikke giver en frygtelig smag i munden?

  Mvh. Cecilia

  10/03/2022
  • Hilde

   Lip drink fra Jane Iredale De finnes både med farge og i blank/nøytral.

   10/03/2022

Kom med kvit & frit på Beautyspace-holdet

Uafhængig skønhedsformidling for dig, der vil have dokumenteret viden om hud, hvad-virker-guides og hvordan fejlkøb undgås. Kun ord der gør dig klogere - og nå ja, besked som den første, når månedens Book’n’Beautyboks udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.