5-stjernede anmeldelser der ikke tager fejl

null

Det gælder Daily microfoliant, der har vundet utallige priser, og som for mig svarer til badeværelsets rugbrød; sundt, godt, hurtigt. Fordi let-peelende risbaserede enzymer, blødgørende hvede og porerensende salicylsyre gør al hud pænere. Mange bruger dog det gode drys en anelse forkert, er min fornemmelse. For det gælder om først at rense på almindelig vis og så derefter lave den cremede eksfoliering ved at komme pulveret på våde hænder. Og jo, du kan massere ind og skylle af eller lade blandingen sidde kort, mens tandbørstningen står på.

Som et hurtigt mandagstip skal du vide, at Dermalogica lige nu forærer et full size produkt væk (til 465 kr.) sammen med deres 60 minutters ansigtsbehandling – dén de kalder ProSkin, som kan bookes over hele landet, og cirka koster 650 kr.

HVORFOR JEG ANBEFALER BEHANDLINGEN? Nu er det altid godt med et full size produkt til afprøvning. For små prøver har det med at blive væk, er min erfaring (og ikke kun min). Men for mig er den virkelige værdi – dén der rækker ud over produktgaven – dermalogicas systematiske evne til at lure huden af. Tjekke om den er den er fugtfattig, opfarende eller måske læk. På de 60 minutter når du omkring rens, hudanalyse, eksfoliering efter behov, dybderense (som i øvrigt er et alt for pænt navn til noget, der dækker over at få klemt hudorme ud), en afstemt maske og afsluttende pleje.

Eneste advarsel: Husk, at det er deres job udelukkende at anbefale produkter fra Dermalogica. Dit job er at kunne sortere og navigere i mængden af gode råd og salgstaler.

PS: Hvad der er godt, nej bedst, at rulle huden i, tager vi fat på i morgen. Fra listen her får du automatisk en mail, når ordene er på bloggen.

24/08/2018
Sandheden om kosttilskud fra Imedeen og Beauté Pacifique
I hvert fald et bud på en forklaring
29/08/2018
Hvad der er bedst at rulle huden i
Og hvad du roligt kan afslå

Kommentarer

 • Først en fælles tak til jer, der melder ind med de gode erfaringer.

  @ Leafysmoothie, haha, god idé. Vi satser på, at de læser med hos dermalogica. Krydderibranchen har fået en konkurrent.

  @ Lotte Munk, jeg har efterhånden haft et par stykker, og har ikke oplevet det. Dog har jeg smidt min oplader ud og skal have fat i USA for at få en ny…det er jo lidt bøvlet.

  @ Nanna, det kan du absolut.

  @ Jytte, den ER god. Enig. Og det har intet at gøre med at de kører en reklame. Jeg kan fortælle dig, at en af de faste brugere er Cate Blanchett. Mener du, at du ikke fandt Rønsbøl i lufthavnen? Jeg tror ikke, de fører det mærke.

  @ Tanja, super godt og relevant spørgsmål. Det vigtigste med eksfoliering er ikke at overgøre det, med mindre der er tale om en kontrolleret (professionel udført) af slagsen. Derhjemme er det vigtigt med en konsekvent eksfoliering, men det du nævner lyder umiddelbart som en overdrivelse.

  @ Rikke, nej, det har jeg ikke set dokumentation på.

  @ Pernille S, vaskekluden må du ikke droppe. Dette er en ekstra treat, og fin til om aftenen (hvis man altså har den), mens kluden er den jeg bruger om morgenen.

  @ Metteline, Faktor 15 rækker fint pt. og absolut også fint i en dagcreme. Der er ikke forskel på graden af beskyttelse, hvadenten du vælger en decideret solcreme eller dagcreme med SPF. For en faktor 15 (eksempelvis) er faktor 15 uanset hvor den optræder.

  Stor hilsen Anette

  30/08/2018
 • @ Fru Jakobsen, salicylsyre (BHA) er anti-inflammatorisk i modsætning til frugtsyrer (AHA), som er pro-flammatoriske, så ja, BHA er et bedre valg. Alligevel er der en risiko for, at din hud ikke vil synes om det. Et godt sted at prøve (hvis det er første gang) er den røde BHA-flaske fra Danish Skincare.

  @ Anni, ja det vil jeg sige, bortset fra at den anden bliver siddende på huden, denne skylles af, men er så til gengæld en anelse mere intens.

  @ Christina Kragh, du har helt ret. Kommer om få dage og er til hjemmebrug. Spændende.

  @ Katja, det skulle gerne stå der. Ellers vil enhver dermalogica-forhandler bekræfte det for dig.

  Stor hilsen Anette

  30/08/2018
 • 1000 tak for alle gode ord og spørgsmål. Jeg er tilbage på bloggen i aften, onsdag.

  KH Anette

  29/08/2018
 • Lotte Munk

  Tak for svar Tanya:0)

  29/08/2018
 • Metteline Lykke

  Må jeg lige spørge om noget helt andet? Jeg er ‘på’ C-vitamin, har lige købt serum fra SkinCeuticals, CE Ferulic, men der skal vel solfaktor ovenpå, ikke? Selvom jeg er mest inde og det er overskyet? Har du en ide til en der ikke er alt for ‘solcremet’? Er det nok med fx en god dagcreme med faktor? Vil jo hellere have glæden af en god creme også end ‘blir’ solcreme. Eller er det bare bedst med decideret høj uva uvb faktor i kombi med C-serum? Tak for hjælpen 🙂

  29/08/2018
 • Tanya

  @ Lotte Munk: Jeg havde også problemer med min første NuFace som gik hurtigt i stykker (som i: den ville ikke lade op igen), men jeg fik uden problemer en ny fra forhandleren, og den har virket upåklageligt i to år nu. Måske har der været en teknisk fejl på nogle af dem?

  29/08/2018
 • Dorthe Keseler

  Jeg hepper med! Lige præcis den rette styrke peel til at efterlade huden ren og frisk uden at være skrap!
  Og 60 minutters behandlingen.. DO IT! Selvforkælelse af den bedste slags – og den der reminder om hvad der gør godt for huden tåler gentagelse:-)
  Kh Dorthe

  28/08/2018
 • Pernille S

  Købte den i een af dine bokse for læææænge siden og har kun brugt den få gange. Det var før du introducerede mig for vaskekluden. Nu må jeg vist i gemmerne og få den brugt op! Kh Pernille S

  28/08/2018
 • Rikke

  Den er så god, men holdt op med at bruge, da jeg læste, de amerikanske sundhedsmyndigheder var opmærksomme på, om den øgede risiko for kræft. Ikke hudkræft, så vidt jeg husker, men lungekræft pga pulver. Lidt ligesom link mellem brug af talkum og underlivskræft. Ved du noget om det? Eneste grund til at jeg lagde den væk (har haft hudkræft på kind og er forsigtig). Dbh fru Jensen

  28/08/2018
 • Tanja

  Hej Anette. Jeg har den og synes den er god og efterlader den fineste hud. Tænker dog på om jeg godt kan bruge den samtidig med min micro peel tonic fra filorga. Den bruger jeg jo hver aften inden min a vitamin creme fra beaute pacifique. Jeg bruger den fra dermalogica hver 14 dag ca. Givet det mening mit spørgsmål. Kan disse 2 produkter kombineres for ser jo filorga som en daglig eksfoliering og ved så ikke om det andet produkt er nødvendigt. Kh. Tanja

  28/08/2018
 • Jytte

  Noget helt andet. Den Sensai mascara du har som reklame på høyre fløj – den er altså god! Havde den på til fest hele søndagen, og den blev hvor den skulle. Havde de flotteste vipper hele dagen! Snuppede den med fra lufthavnen på vej til fest, kun fordi den var på din side og jeg ville prøve noget nyt. Det gør jeg igen. (Men Rønsbøls skin tonic, den fandt jeg ingen steder :-/)

  28/08/2018
 • Elisabeth

  Den får min varmeste anbefaling… Købte den i en af dine bokse, Anette og den er genial.

  Jeg fik fejlmelding i går da jeg ville ind og læse dette indlæg. Bare så du ved det.

  28/08/2018
 • Det er virkelig også et godt produkt – det er jævnligt at finde på min hylde.

  27/08/2018
 • Nanna

  Hej Hej.
  Jeg vil høre om jeg kan bruge Ole Henriksen truth serum under Bioeffect dagcreme?

  27/08/2018
 • Lotte Munk

  Hej Anette
  Noget andet. Nuface havde jeg tænkt mig at spare op til. Dog kan jeg læse at en del har problemer med at de går ud, ikke lader op??? Folk der skriver de hurtigt går i stykker. Noget du har hørt om?
  Har du set at Environ er kommet med lignende maskine?
  Mvh. Lotte

  27/08/2018
 • amaja

  så godt at vide

  27/08/2018
 • Leafysmoothie

  Jeg bruger den der, og den er lækker, lækker og slet ikke krads som mange peelings, cool at den er med kul og grå-sort og pæn i farven, let at skylle af (ingen rande i vasken). Har købt den første gang i en af dine bokse!
  Et tip at give videre til dem, hvorfor ikke lave en refill på pose? Det var nemlig det første jeg så når jeg så dit billede, jay, jeg kan købe en refill. Det er jo en fin krydderidåse den kommer i, som godt kunne genbruges. 😉

  27/08/2018
 • Katja

  Hvor står info om, at de forærer et produkt væk sammen med behandling? Jeg kan ikke finde det nogle steder.

  27/08/2018
 • Christina kragh

  Jeg har set et eller andet sted at de skulle komme med en ny peel salisyl måske ? Ihvertfald en skrap en ala fire on ive måske ….til hjemme brug???? Ved du noget fru poulsen haha <3

  27/08/2018
 • Anni

  Hej Anette, Jeg går ud fra, denne kan bruges ligesom syren fra Perfect skin Care?
  Kh Anni

  27/08/2018
 • Fru Jakobsen

  Kære Anette, salicylsyre – går det til os modne meget sarthudede, der døjer med ekstrem tør hud og snerten af rosacea?

  27/08/2018

Bliv en

Beautyspace-insider

 

Få evidensbaseret lige-ud-af-landevejen skønhedssnak. Hvad virker, hvad gør ikke.

Det koster intet at abonnere på BEAUTSPACE, hvor du hver uge får tre til fire aktuelle artikler, adgang til mine bøger og foredrag med rabat og nåja, du er den første, der får besked, når månedens BEAUTYSPACE BOKS udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.