fbpx

Hvilke produkter jeg vender tilbage til?

AnetteKristineProdukter2

Alt For Damernes bedste Silke Grane var i denne uge rar at stille præcis det spørgsmål. Og selvom vi røg i alvorlige pladsproblemer (med bl.a. alt fra solbeskyttelse til A-vitamin), så har:

Serummet med vækstfaktorproteinet EGF

Concealeren af en mørke rande-eraser

Den beroligende lavendelolie

De pletfjernende frugtsyrer

Mere-hår-ekstrakten

Rosmarin-shampooen

Cremededoranten

…dét til fælles, at de leverer. Uden udenomssnak, uden magi, uden mirakelløfter… bare med lækkerhed og almindelig arbejdsomhed.

@beautyspace på INSTAGRAM

09/01/2018
Hvad der blev kamp om på Go’ Morgen
Af 3 gode grunde
11/01/2018
Du får ikke mindre sart hud i 2018
Men du får Søren sjaske-mig heller ikke MERE sart hud, som nogen pådutter os...

Kommentarer

 • Henriette

  kære Anette, uh på din anbefaling har jeg fået en lille tester i Magasin af Bioeffect og tænker allerede efter fire dage (dvs nætter) at de dyre dråber er det hele værd… og så har jeg købt Madara Brightening AHA Peel Mask som du har anbefalet i din “festklar” guide. Kan jeg bruge masken inden dråberne fra Bioeffect, som den “døråbner” du taler om? Eller skal jeg hellere kører to rutiner på skift? Min trænger fugt – men er ellers i fin form fordi jeg kører en stædig rutine, som du siger 🙂 – og tak for en god blog! PS. Mener du noget om olien fra Vintners Daughter?

  30/01/2018
 • Louise

  Kære Annette

  Tusind tak for dine bøger, jeg følger dine anvisninger og har bestemt fået forbedret hud.
  Jeg havde dog håbet på at frugtsyre Bha kunne virke så meget i dybden at jeg ikke længere får de såkaldte indvendige bumser, selvom jeg jo godt ved de er hormonelt betinget. Jeg har haft siden 12-13 års alderen til nu(38 år) 1-2 gange om måneden, og jeg hader dem. De gør helvedes ondt og hævelserne gør at min hud sprækker, selv når jeg ikke piller. Og det lykkes ikke altid, for nogle gange må jeg bare have taget trykket i dem for at dulme smerten og sætter en kanyle i dem. Så løber det ud med noget helt klart væske.

  Jeg har fået tetracyklin hos lægen da jeg var ung, og det hjalp, men så snart jeg stoppede med pillerne kom det igen. Jeg spiser sundt, dyrker motion og spiser omega 3.

  Du kender dem nok, men jeg synes ikke jeg kan finde at du har skrevet om det. Har du noget i ærmet du tror kan hjælpe mig?

  Jeg kan se du i bøgerne kildehenviser til en hudlæge i Aarhus, tror du han kan/vil tage det alvorligt og hjælpe mig.

  Kh Louise

  15/01/2018
 • HeleneR

  Jeg går altid i rene naturmaterialer, dvs uld, bomuld og silke så det burde ikke indvirke på det tænker jeg?

  15/01/2018
 • @ Sanne – Vi skal heller ikke være enige om alting, og dejligt, du skriver. Var der ikke en lys variant, du kunne prøve?

  @ Nanna – Helst kun den om aftenen. EGF har det ikke godt med fedtstoffer især.

  @ CharlotteK – Helt det samme som hjælper på os: AHA og A-vitamin.

  @ Pernille – Hvis du kigger ovre i højre side af bloggen er der et ‘favorit’-ikon, hvor du får bud på olier.

  @ IBA – Jeg er helt enig med din hudlæge. Receptvarianten er ikke nødvendig for at få effekten af A-vit. Gå langsomt til værks, eks. med Environ eller Beauté Pacifigue.

  @ Mimi – Det er præcis SÅ fint, hvad du gør med at vente 20-30 min i mellem AHA og så Bioeffect. Du kan fint bruge den også om dagen, hvis du gør det samme med ventetiden.

  @ Leafysmoothie, herligt.

  @ Marie, Hårklinikkens ekstrakt har hjulpet mange. Jeg synes også, de er fine de to fra Stemm og Less is More (være obs på om du kan tåle æteriske olier).

  @ Helene Christensen, nu har jeg mistet tråden. Vil du ikke skrive igen, hvad det er, du mangler. Eller hvis det var på FB: Så kan du løbe bloggens tidslinje igennem her: https://www.facebook.com/beautyspace.dk/

  @ HeleneR – Jeg tror det kan hænge samme med hvilken slags tøj, man har på.

  Stor hilsen Anette

  @ Sara, Godt du skriver. Jeg tror, at Hårklinikken har svaret direkte inde i tråden her.

  15/01/2018
 • HeleneR

  Jeg bruger også cremedeodoranten og har været rigtig glad for den, synes dog på det sidste at jeg begynder at føle mig “våd” under armene :-/ der er ikke problemer med lugt. Forstår det ikke, for det har jeg ikke oplevet tidligere?!

  13/01/2018
 • Helene Christensen

  Kan ikke finde artiklen nogen steder igen – læste den en sen aften via et link på facebook… men jeg mindes at du nævnte en a-vitamin serum? som du bruger under dagcremen – mon jeg har ret og mon du vil skrive hvad/hvilken… jeg har en virkelig træt ansigtshud for tiden som godt kunne bruge lidt hjælp udvortes også!
  På forhånd tak

  13/01/2018
 • Anneliese

  @Sara
  Annette har sagt, at jeg gerne må skrive til dig her.
  Jeg beklager meget, at du ikke har kunnet komme i kontakt med os. Vi har haft nogle problemer med vores telefon, men det er løst nu. Vores mail virker også fint, .. hvis du skriver direkte til mig på ab@harklinikken.com – så skal jeg nok svare dig 🙂
  KH/Anneliese, Hårklinikken

  11/01/2018
 • nadia levin schou

  Hej Anette.
  Jeg blev lidt fristet til at prøve en af disse under min beauté pacifique A-vitamin creme, Super Booster 3.
  Hvordan reagerer den med andre produkter? Kan man bruge andet under?

  Derudover bruger jeg allerede salicyl syre, da jeg har tendens til små urenheder. Kan disse to kombineres, hvis jeg fx. brugte AHA om aftenen og Salicyl om morgenen?

  Tak for altid en fantastisk hjælp!
  Kh Nadia

  11/01/2018
 • 1000 tak for gode ord og spørgsmål – jeg er på vej til foredrag i Herning, så i morgen fredag er jeg tilbage på bloggen med svar. TAK for tålmodigheden.

  Stor hilsen Anette

  11/01/2018
 • Sara

  Uden at det skal ligge dig til last kære Anette, så må jeg lige ytre min utilfredshed med Hårklinikken. Deres serum er sikkert fint og alle pengene værd, det er bare pokkers svært at få fingrene i når de ikke vender tilbage på mine henvendelser – hverken telefonisk eller over mail

  11/01/2018
 • Marie

  Hvor finder man ekstrakt til hovedbunden?’ – hvad anbefaler du?

  10/01/2018
 • Leafysmoothie

  Fede produkter, nogle kendte og nogle nye.

  10/01/2018
 • Mimi

  Jeg er stor fan af Bioeffect serum, efter jeg fik en prøve i beauty pakken.
  Jeg har haft gode erfaringer med at bruge frugtsyre før serum om aftenen.
  Mit spørgsmål er så, jeg ved at det ikke anbefales at serummet bruges om dagen, men jeg har brugt det og ventet 1/2 time med at tage makeup er det helt no go eller hvad sig du?
  Jeg har også brugt en mist fra Elisabeth Arden enten før/efter makeup, men er der en anden mist man kan bruge som supplement til EGF serum?

  10/01/2018
 • Iba

  Hej Anette
  Tak for dit bidrag i huddebatten. Er meget glad for dine bøger.
  Jeg har dog et problem: min hudlæge vil ikke give mig a-vitamin, ikke fordi det er farligt, det er bare hans princip.
  Vil du give mig nogle navne på hudlæger der udskriver a-vitamin eller den du selv bruger til at få a-vitamin?

  10/01/2018
 • Pernille

  @Anette
  Jeg har ikke prøvet at bruge en mist eller olie. Rønsbøl misten kender jeg godt, men kan du anbefale en god olie??
  Jeg bruger kun dagcremen fra Rønsbøl, da jeg fik øje på den inde i butikken Normal til ingen penge. Jeg har kigget lidt på produkterne fra Environ, men jeg ved ikke om de er for skrappe til min hud. Jeg har ikke haft så meget tid og overskud til at læse om hudpleje til tør hud efter, at jeg har fået den lille:-) det er lidt som at starte forfra igen, da jeg de sidste 15 år altid har prøvet, læst og studerede produkter til kombineret hud, og nu skal jeg over i noget helt andet efter, at min hud er blevet meget tør pga. graviditeten:-/

  Vaskekluden bruger jeg altid om morgenen:-)

  10/01/2018
 • CharlotteK

  Hej Anette,
  Min mand har snart fødselsdag, og jeg vil gerne give ham en gave til huden, da han er lidt træt af, at han er begyndt at få “leverpletter” i ansigtet. Hvad kan du anbefale til ham?
  KH. Charlotte

  10/01/2018
 • @Pernille – mit råd ville også være at skippe din rensemousse og gå over til vaskeklud.

  Og nu skal jeg altså snart have prøvet den deo…
  Kh. Birgitte

  10/01/2018
 • Nanna

  Jeg er så heldig, at jeg har fået 3 ml i julegave af EGF’en.
  Hvordan er det nu? Jeg må intet andet bruge? KUN den? Jeg må vel gerne vaske makeuppen af med en rens? 🙂

  10/01/2018
 • Jeg fløjtede faktisk i Matas og kiggede på concealeren, men for en gangs skyld er jeg ikke enig. For jeg er ikke specielt imponeret. Hverken af dækkeevnen eller farven, som er alt for mørk til mig. Men vi kan jo heller ikke altid være enige. Rigtig go’ dag, smukke.

  10/01/2018
 • Pernille

  Hej Anette

  Jeg har længe overvejet at prøve EGF, da jeg har hørt så meget godt om den. Jeg har i lang tid brugt hele serien fra Danish skin care, hvilket har fungeret rigtig godt på min hud, som var kombineret (fedtede t-zone og lidt tør hud på kinderne), men efter at jeg blev gravid for ca. 1,5 år siden, blev min hud meget tør, og i dag (7 mdr. efter at jeg har født min datter) er min hud stadig meget tør. Jeg bruger en rensemousse fra Avene, BHA fra Danish skin care og Rønsbøl dagcreme, men jeg skal smøre dagcremen på 3-4 gange før, at min hud føles bare lidt fugtmættet:-/ Vil EGF serum være god for min hud? Og kan jeg bruge den oven på BHA??
  Mvh
  Peenille

  10/01/2018
 • Tina KH

  Godt Nytår!

  Og tak for listen:-)

  God dag til dig fra mig:-)

  10/01/2018