fbpx

Før-fest-fugt og en brøler

micura

Lad os tage anbefalingen først. For jeg har længe haft et godt øje til Miqura, fordi kvinden bag har noget hudgodt på hjerte. Som  ingrediens-jæger forfølger hun alt, der kan forbedre, forfine og fugtmætte huden – og med hang til Østen og de fif, vi kan tage med os derfra. Som bl.a. de synlige og veldokumenterede fordele ved silke.

Et er Miquras Intensive Esscence med 95 procent silke, som kaster det pæneste silkematte skær af sig (bruges under eller som erstatning for serum). Noget andet og et for mig virkelig wow-produkt er sheet-masken, som er lavet af fermenteret kokosjuice (fibrene slutter helt tæt til huden), og hvor selve indholdet er en blanding af antioxidanter, olivenolie, E-vitamin og glycerin. Når jeg skriver wow, er det fordi, jeg første gang prøvede masken som et før-fest-fugtboost, der gjorde markant indtryk på huden på to områder: Holdt den fugtmæt  længere (og jeg er typen, der måler den slags effekter) OG fik makeuppen til at holde sig frisk, som den altid vil gøre på velfugtet hud. Hurra.

Brøleren? Pga. ovennævnte begejstring var det en fornøjelse at have Miquras maske med i tirsdagens Book’n Beautybox (som i øvrigt hurtigt blev udsolgt )…nåmen brøleren var, at jeg kom til at kalde Miqura for et andet navn. Ét, der også begynder med Mi. Sikkert en ringe trøst og helt sikkert en håbløs sammenligning, men jeg gør det også på hjemmefronten. Kalder min mand for Peter, selvom han hedder noget helt andet. Noget der bare også begynder med Pe.

@beautyspace på INSTAGRAM

02/11/2016
Nervøs for mikroplast?
04/11/2016
Vind det bedste fra Armani

Kommentarer

 • Christina Brøchner

  Har haft en travl uge og først fået samlet op på mails nu. Har lige bestilt “book’n beautyboxen” og fået en kvittering – men læser nu du skriver der hurtigt blev udsolgt?!

  Håber jeg har overset du har fået skaffet lidt ekstra;-)

  Ha en dejlig weekend og tak for en fantastisk blog!

  05/11/2016
 • Karen

  Hej Anette, har også bestilt pakken, penge trukket men ingen bekræftigelse – underligt??

  04/11/2016
 • Linda M Pedersen

  Mærkeligt,
  Jeg fik ikke min sædvanlige mail om boxen.
  Første gang det er sket…
  Den var heller IKKE i Spam.

  Hvad som er sket Ved jeg ikke?
  Håber Ikke jeg skal være nervøs for, at misse fremadrettet
  Mvh♥
  Linda

  04/11/2016
 • Christina kragh

  Underligt jeg ikke fik den mail med beauty pakken ??? det er da første gang det er sket øv ville da gerne ha prøvet den maske

  04/11/2016
 • @ Ditte H – hahahhahahaha. Fantastisk. Jeg griner.

  Stor hilsen Anette

  03/11/2016
 • @ Dea – Send mig en mail, så finder vi ud af det.

  Stor hilsen Anette

  03/11/2016
 • @ MISST & Katharina – jeg skal nok tjekke med de dygtige systemfolk mht. det, I efterlyser. En gennemført bestilling betyder at beautyboxen er på vej, men jeg hører, hvad I siger.

  Stor hilsen Anette

  03/11/2016
 • MissT

  Katharina: jeg bestilte også boksen i tirsdags og har heller ikke fået anden bekræftelse. Men jeg kan se, at pengene er blevet trukket idag:-) Tjek din netbank og se om ikke også de er blevet trukket hos dig idag.

  03/11/2016
 • Lotte Munk Andersen

  Anette
  Den forrige box var med Madara SOS produkter. Der er titanium dioxid i. Må man så godt bruge produkterne om natten, for det er vel et solfilter i??

  Mvh. Lotte

  03/11/2016
 • Anja Svendsen

  Mine mails fra beautyspace lander tit i spamfiltret, derfor følger jeg også via bloglivin, måske det kan hjælpe andre.

  03/11/2016
 • Katharina

  Jeg bestilte boxen i tirsdags, men jeg fik ikke nogen bekræftelse pr e-mail? Kan det passe at der ikke bliver sendt sådanne?

  03/11/2016
 • Katrine Pedersen

  Ha Ha :0) Megasjov! Go’-røv-historie :0)))

  03/11/2016
 • Ditte H

  – men jeg kalder min mand ved rette navn! …. Måske skal jeg nogen gange lige igennem børnenes navne, før jeg rammer rigtigt! 😉

  03/11/2016
 • Ditte H

  Hahaa 🙂 Og jeg sms’er min mand, når jeg er kommet på arbejde, at jeg så ham på cykelstien, og han har en god røv! Min mand skriver tilbage, at han slet ikke cykler den vej på arbejde ……

  03/11/2016
 • Dea

  Øv øv øv, hvorfor fik jeg ikke fanget at der var kommet en nu box. Jeg plejer ellers nok at få besked……:( den ville jeg eller godt ha haft. Skal jeg registrere mig igen for at få besked når der kommer en ny lækker box?

  03/11/2016