Gæt, hvad der altid kaster et kompliment af sig

Der findes hårmagere og hudplejesnedkere, som mestrer indhold, konsistens og virkning på en måde, så man vender tilbage til dem. Ikke fordi andre ikke bruger de pågældende ingredienser, men fordi tingene (for en selv) går op i en højere enhed. Du har det sikkert sådan med en bestemt håndfuld produkter. Jeg har det med blandt andet de fire her – og af vidt forskellige grunde:

TRYLLECREMEN fra Shiseido har en umanerlig fin finish på en ikke-makeuppet måde.  Som en moderne farvet dagcreme, der giver en anelse glød, god fugtmætning, en smule farve og beskyttende SPF.

BEDSTE SQUALANE & HYALURONSYRE MATCH. Jeg har været fan, lige siden hudekspert Helle Thorup fortalte, at hun ofte sender folk hjem med produktet her for at smidiggøre deres hud, så hun (og dem selv) bedre kunne lirke hudorme ud. Uanset hvilket hudhumør eller hudtype, der er tale om, så får du med den her kombination et lag forseglende fugt, der også sagtens kan bruges som et lavpraktisk serum. Squalane ligner nemlig det fedtstof, som huden genkender fra sig selv.

VIRKELIG GOD PRIMER. Jeg har to produkter, som, hvis jeg skal noget særligt, fungerer ekstra godt under makeup på måden, der giver glød. Enten Embryolisse eller et par squalane-dråber fra Beauté Pacifique alene på huden eller blandet i mit normale fugtserum.

ROOT-CONCEALER. Hvis du (som jeg) farver hår, så ved du muligvis, at en dækkende hårconcealer ofte kan være en god redning. Problemet er bare, at de fleste ender støvede og tørre på en måde, der langt fra er pæn. Men ikke Björn Axéns. Den fungerer perfekt ved at dække udvoksninger, så det ser naturligt ud. Og uden at man ligner en, der drysser.

SNUP TIPPET: Der er også læbekuren (vist i den seneste IG-film på @beautyspace), som altid fungerer. Især hvis du lader den trække i et tykt lag i en time.

@beautyspace på Instagram

07/02/2020
Træt af teenage-hudens forbandelser?
Her er de 3 vigtigste spilleregler
12/02/2020
Advarsel: Weedwashing
Undgå at købe katten i krukken

Kommentarer

 • Anette Kristine Poulsen

  @ Marlene, det tvivler jeg på. Den rammer bare normalhudsspektret. Ved du, hvad du er sart i forhold til? Parfume eller?

  @ Simone, undskyld mit sene svar til dig. Du finder det oppe i indlægget om C-vit.

  @ Rikke K, denne her giver mere dække.

  @ Maria, god idé med den guide. Jeg kunne lave den sammen med en dygtig makeupartist. Forskellen ligger i det olie-frie.

  Stor hilsen Anette

  13/02/2020
 • Maria

  Hvad er forskellen ift. Color-Smart Day Moisturizer? Det er vigtigt for mig at bruge mineralbaseret makeup og cremer, har jeg fået at vide fra en dermatolog, og så vidt jeg kan se, er Color-Smart Day Moisturizer netop det, men jeg kan ikke læse, om det også gælder for Waso Color Smart Day Moisturizer Oil Free? 🙂 Ville i øvrigt være rigtig brugbart, hvis du på et tidspunkt ville lave en guide til mineralbaseret makeup. Synes virkelig, det er svært at finde rundt i.

  11/02/2020
 • Rikke K

  Hvordan er den tryllecreme ift prevage city smart?

  10/02/2020
 • Simone

  Hej Anette

  Jeg har et problem. Jeg har en normal hud, med tilbøjelighed til at være sensitiv, til lidt stærkere produkter.

  Jeg leder efter et produkt – eller produkter, som kan trænge helt ned og rense mine pore. Jeg døjer nemlig med meget synlige og fyldte pore, men kan ikke finde noget som virkelig virker. Og hvis jeg finder et produkt, som skulle virke, reagere min hud negativt på det.

  Når mine hudorme bliver mere betændte, har de tildens til at blive irriteret når jeg ligger en creme over, som om at jeg gør det værre?

  Jeg ved simpelthen ikke om du kan hjælpe, men jeg håber du sidder inde med nogen mirakel midler, der ikke koster det hvide ud af øjnene.

  Her er min rutine som den er nu:
  – Renser min hud med Plaisir 3 in 1 Cleanser
  – Derefter bruger jeg Matas stribede Toner til mild hud
  – Derefter bruger jeg et par gange i ugen Plaisir 3 in 1 Serum
  – Efter det, bruger jeg Origins GinZing Ultra-Hydrating Energy-Boosting Cream with Ginseng & Coffee

  Jeg har også lige købt Origins Super Spot Remover™ Blemish Treatment Gel, for at se om det kunne hjælpe når urenhederne først er opstået.

  Knus Simone

  10/02/2020
 • Malene Nielsen

  Waso cremen er den også god til tør sart hud?

  10/02/2020
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Dorthe L, haha, alder er ikke nogen hudtype, og uanset hvad, så er jeg glad for produktet, selvom jeg også er mere end 2 x 20.

  Stor hilsen Anette

  10/02/2020
 • Dorthe L

  Hej Anette
  Den Shiseido tryllecreme i Waso-serien lyder som et must-have produkt. Dog mener jeg at have læst, at Waso-serien er til brugere først i 20’erne. Kan du fortælle mere om det?

  10/02/2020
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Pernille S, prøver du et af produkterne, så meld endelig gerne tilbage, hvad du synes.

  @ Smeera, tak for din tilbagemelding. Denne her har en anelse mere gullig og varm base, hvor Årets vinder (som også var i samme katagori fra apoteket) har en mere rosa undertone. Altid godt at prøve først.

  Stor hilsen Anette

  10/02/2020
 • Smeera

  Det er lidt ærgerligt at det ikke er alle hudtoner der kan bruge den famøse tryllecreme 🙁 jeg ville jo købe den efter dine fine anbefalinger, men heldigvis fik jeg vejledning fra en dygtig ekspedient, som gjorde opmærksom på, at med min mørkere hud, så ville jeg få et gråligt skær – og hun fik desværre ret.

  10/02/2020
 • Pernille S

  Tryllecremen fra Sheisedo og serum fra Ling er noteret til min ønskeliste! 🙂

  10/02/2020

Bliv en

Beautyspace-insider

 

Få evidensbaseret lige-ud-af-landevejen skønhedssnak. Hvad virker, hvad gør ikke.

Det koster intet at abonnere på BEAUTSPACE, hvor du hver uge får tre til fire aktuelle artikler, adgang til mine bøger og foredrag med rabat og nåja, du er den første, der får besked, når månedens BEAUTYSPACE BOKS udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.