Som en Panodil til huden

Med Panodil mener jeg selvfølgelig ikke, at du skal medicinpåvirke din hud. Du skal bare vide, at apoteket har en ret fin lindring på hylderne fra A-Derma (det er dem, der også er storforbrugere af niacinamid): Cutalgan Ultra-Calming Refreshing Spray er en dulmende anti-kløe spraylotion, som indeholder peruviansk lian (WHO-godkendt som lægeplante) sammen med fugtmættende glycerin og lindrende havre. Jeg har testet den med succes på mig selv i søndags efter et pludseligt, men voldsomt så det trak blod, kradseanfald på underarmen – ved ikke, hvad der udløste det. Indholdet hjalp med det samme. I modsætning til min datter, som havde en svulmende nedgroet-negl-betændt tommeltot, som var mere end Cutalgan kunne klare.

MERE PÅ SPRAY: Hvis du til tider føler, at en ansigtsmist er for tynd i det, så velkommen til en ny verden af creme-mist. Dr. Jart+ står bag indholdet, der er virkelig brugbart med barrierestyrkende ceramider (hele tre forskellige slags), som vi var omkring i går. Sammen med lecitin (ditto styrkende) og fugtmætning. Dog også parfume, som jo kan være en smagssag. Den mælkefarvede spray har en fin forstøvning samtidig med, at den føles federe end normale mists. Den grønne Cicapair er ikke tosset, men silikoneindholdet er for mig en irriterende faktor.

FEBRUAR-TRÆT AF RADIATORTØR HUD? HER ER DE 3 BITTESMÅ TING, DER GØR STØRST FORSKEL:

 • Tilsæt et par oliedråber til din hudpleje, når radiatorvarmen raser. Det forhindrer det ekstra fugttab, som kunstig opvarmning altid forårsager.
 • Skip skrappe renseprodukter og for varme bade (selvom det sidste er så fristende).
 • Brug salver og federe cremer lige efter badet, mens huden stadig er en smule fugtig. På den måde bliver fugten i hudens øverste lag forseglet, og du undgår tørhed.

@beautyspace på INSTAGRAM, hvor der lige nu er besøg af Mille Dinesen, som fylder noget vildt overraskende i de sjusglas.

24/02/2020
Frakken, der gør alt andet muligt
Sig efter mig: JA TAK til ceramider
27/02/2020
Hvad jeg ville have fortalt Anette 20 år
I dag udkommer Seriøst bedre hud

Kommentarer

 • Anette Kristine Poulsen

  @ Lotte Munk, så lidt det er muligt. Lige efter aloe vera gel (alle tåler dog ikke aloe vera gel). Om aftenen vil jeg gå straigt til Bioeffect.

  @ Lissi, undskyld sent svar. Jeg har svaret dig under gårsdagens indlæg. Håber OK.

  @ Signe, vær obs på at det er den rigtige maskine du får huden i. Den skal hedde Pico Resolve. Tjek hos Mølholm, hvorfor de mener den er speciel, og research så efterfølgende, om den er andre steder i landet.

  @ Pia, virker den på skoldkopper? Ellers prøv også Biodermas gode SOS-spray.

  @ Leafysmoothie, åh TAK fordi du deler din erfaring. Det er vi vilde med herinde.

  KH Anette

  27/02/2020
 • @leafysmoothie

  Dr Jart er ofte godt, må tjekke cream-misten ud, virker som en god ide. Jeg synes også godt om cutalgan, og at den kan bruges af hele familien. Tillykke igen med en ny fantastisk bog <3

  26/02/2020
 • Pia

  Hej Annette
  Tak fir altid gode tips
  Den spray må der kigges nærmere på
  Tror måske det er den de på apoteket også anbefaler til skoldkoppe ramte børn fordi den bare virker
  Kh Pia

  26/02/2020
 • Signe Søndergaard

  Kære Anette

  Eller nogle af jer andre kloge hudnørder ☺ Kan I anbefale en klinik som udfører kosmetisk PICO laser i København eller evt Århus ala den behandling som Anette beskrev for nyligt? Mølholm er lidt besværligt at komme til for mig..

  25/02/2020
 • Lissi

  Hej Anette
  Jeg skal til Grønland i marts måned ;)Tænker du, at jeg skal gøre noget specielt i forhold til mit ansigt? Jeg gør allerede nærmest alt “hvad du beder mig om”
  Kærligst Lissi ❤️

  25/02/2020
 • Lotte Munk

  Kære Anette
  Hvilke creme/produkter bruger du efter IPL behandling?
  Mvh. Lotte

  25/02/2020
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Laila, første spørgsmål: Ved du hvorfor? Hvad er årsagen?

  @ Marie, jeg bruger enten bare alm. aloe gel fra helsekosten. Hvis ikke du kan tåle aloe vera, så har Amazing Space en hyaluron-gel (oliefri), som er perfekt.

  Stor hilsen Anette

  25/02/2020
 • Marie

  Hej Anette

  Hvad bruger su under amazing space mikrostrøm? Serum eller creme?

  Hilsen Marie

  25/02/2020
 • Laila

  Hej er blevet meget rød på kinder og næse er 55 år hvad kan jeg bruge af dag creme

  25/02/2020

Kom med kvit & frit på Beautyspace-holdet

Uafhængig skønhedsformidling for dig, der vil have dokumenteret viden om hud, hvad-virker-guides og hvordan fejlkøb undgås. Kun ord der gør dig klogere - og nå ja, besked som den første, når månedens Book’n’Beautyboks udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.