Hvor gammel er din hud nu?

nordeaforedrag

I søndags var jeg heldig at tale for en virkelig veloplagt forsamling af kvinder, som ville investere i både aktier og hud. Det er her aldrig helt til at vide, hvad der trækker. Om det er goodiebag’en med læsestof, Bioeffect og Grown Alchemist, eller Charlottehavens virkelig lækre brunch (med masser af laks), de gode ord fra finanseksperterne eller måske endda mit indslag. Eller bare lidt af det hele, og egentlig også ligegyldigt, for jeg havde en fest af en formiddag – især fordi der efterfølgende kom en regn af gode spørgsmål. Som jo altid gør en klogere. Her er fem af dem sammen med forkortede svar.

Hvor gammel er din hud nu?

Tak for kaffe, ku’ man fristes til at tænke. Men spørgsmålet kom, fordi jeg indledningsvis underholder med et fatalt møde med en hudlæge, som for 15 år siden dømte min hud 10 år ældre end min biologiske alder (det var dengang, jeg stadig solbadede). Sidst jeg var i en scanner, som kan måle den slags, hvis det ellers er interessant, var for to år siden hos dr. Harold Lancer, som nu dømte den fem yngre end dåbsattesten. Det er blandt andet den rejse, som var mit brændstof til den her, altså ikke turen til dr. Lancer, men den, der gav mig min hud tilbage.

Hvordan renser du hud?

Sådan her.

Er nogle mærker bedre end andre?

Ja, på samme måde, som at nogle møbler er bedre end andre. Men skønhedsopskrifter og prioriteter er individuelle. Nogle vægter økologi tungest, andre at deres ting er parfumefri, og andre igen vil have alt så amerikansk som muligt.

Hvor høj solbeskyttelsesfaktor er nødvendig?

SPF 15 rækker fint i Danmark.

Har man i vinterhalvåret mere brug for fugt i forhold til om sommeren?

Ja, fordi radiatorvarme er en fugttyv så barsk, at Liz Hurley engang har udtalt, at indendørs opvarmede rum er hendes skønhedsfjende nummer et.

RUDOLPH CARE VINDERE: De blev afsløret i torsdags som lovet lige her.

serumcreme

 

19/09/2016
Derfor er London lige til at blive pænere af
21/09/2016
Gisp hvor alt skal være åh så ægte

Kommentarer

 • @ Ulla – jeg har skrevet om behandlingen i SUPERHUD, som kan lånes på biblioteket.

  Stor hilsen Anette

  23/09/2016
 • @ Ingvill – Det kan du. Bare hold tæt øje med din hud – bliver den bedre, eller bliver den irriteret.

  Stor hilsen Anette

  23/09/2016
 • @ Julie Mia – Al hud har godt af A-vitamin. Så kort kan det siges. Men det handler ikke om at starte tidligt eller sent på at få/bevare god hud, og anti-age er slet ikke et begreb, jeg holder af (håber, du vil læse SUPERHUD, som kan lånes på biblioteket.)

  Stor hilsen Anette

  23/09/2016
 • @ Randi – EGF går dårligt sammen med andre fedtstoffer, og jeg ved ikke, hvad det er for et produkt fra Environ, du tænker på, men på INCI’en vil du kunne se, hvad der er i. Paulas Choice har også en BHA-lotion: http://www.paulaschoice.com/shop/skin-care-categories/aha-and-bha-exfoliants/_/Skin-Perfecting-Two-Percent-BHA-Liquid-Exfoliant

  Stor hilsen Anette

  23/09/2016
 • Julie Mia

  Hej Anette
  Jeg følger troligt din blog – den er fantastisk. Tak!
  Jeg fylder 27 her om lidt og har eksperimenteret lidt med anti-age produkter de seneste par år. Men jeg er virkelig i tvivl, om det er for tidligt at begynde? Om jeg kan risikere at gøre min hud mindre i stand til at producere de ting, den nu skal, hvis jeg begynder at bruge eks. A-vitamin creme (metamorphique fra beaute pacifique), anti-age øjencremer mm.
  Er det bedre at vente? Eller er det smart at begynde tidligt?

  22/09/2016
 • Ingvill

  Hei, Anette
  Takk for herlig blogg! Den leses også i Norge:)
  Kan man bruke Bioeffect serum og A-vitaminsyre i samme periode? (Feks hver annen dag?)

  21/09/2016
 • Ulla

  Hej Anette – og andre der har lyst til at byde ind 😉
  Nogen der har erfaring med behandlingen ultratherapy – kh Ulla

  21/09/2016
 • Randi

  Hej Anette,
  Jeg har lige et spørgsmål, der ikke passer helt til konteksten, men håber det er ok. Du har før skrevet, at man godt kan bruge salicylsyren fra Danish Skincare under EGF. Den irriterer desværre min hud, men jeg kan godt tåle Environs salicylsyre, som faktisk har givet rigtig fine resultater i forhold til akne. Den indeholder dog råmælk, så tror du, den kan bruges under Bioeffect også. Eller vil EGF blive ødelagt?

  21/09/2016

Kom med kvit & frit på Beautyspace-holdet

Uafhængig skønhedsformidling for dig, der vil have dokumenteret viden om hud, hvad-virker-guides og hvordan fejlkøb undgås. Kun ord der gør dig klogere - og nå ja, besked som den første, når månedens Book’n’Beautyboks udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.