fbpx

Glem alt om påskegul

5S0A60195S0A6024a5S0A60305S0A6039

Orange i flere afskygninger hører til de mest opsigtsvækkende bud, der netop nu springer ud i makeuppen. En farve, der gør sig vanvittig flot sammen med kraftige bryn og en anelse glød i kinderne. Måske er jeg alene om det med, at pastel-orange er lettere at arbejde med end klassisk rød?

De største humørboostere tæller især:

 • Chanels nye forårslakker, som kommer 18. april. Jeg vil bære dem samtidigt og skiftevis på hver anden negl. Det gælder nummer 560 og 562. Jeg topper dem med Weekly Topcoat fra CND, som altid også får konkurrenterne til at holde længe.
 • Armanis matbløde orange til læberne er døbt A-list i serien Lip Maestro Notorious. Bare husk, at der skal sååå lidt på,  og den er ekstra flot på den bløde måde, hvis man har Tromborgs Lip Cure under.
 • Endelig er der Kure Bazaars fineste farver, som denne her Roskildeorange.

Milan Pret a Porter Woman Spring/Summer 2017 Blugirl show

@beautyspace på INSTAGRAM

10/04/2017
Gør nu bare, som manden siger
Jeg tror, at du vil vide, at den her creme kan fås.
12/04/2017
Over 25.000 har skrevet sig op til den her
Vi taler om en foundation med venteliste!

Kommentarer

 • Susie Kjærsgaard

  Vil bare lige høre – Kure Bazaars neglelak Roskildeorange – hedder den det og hvornår kommer den? kan ikke lige se den ved nogle af forhandlerne på nettet
  Mvh og god påske
  Susie

  12/04/2017
 • Chris

  Tænkte nok at det var der den lå – overraskelsen. Læste jo godt på den lilleæske at den indeholdte 4 produkter 😉 Tak for opklarende svar og god påske…..

  12/04/2017
 • 1000 tak for alle gode god ord or kommentarer.

  Til alle Book’n Beautybox modetagere: overraskelsen var gemt ekstra godt i æsken med 3 x sera og cremer er der en fin størrelse af min favorit: Tranquillity Body Lotion. Håber I vil blive begejstrede.

  @ Trine, ja jeg holder pause pause med EGF, når jeg er på A-vitamin. Dog er jeg begyndt mere og mere at prøve at få A-vit med også om dagen (bare i lav dosis). Det er en myte det med A-vit kun om natten. Omvendt er der jo så mange gode ingredienser at jonglere mellem, så derfor kan det være praktisk med nat/dag. Om du skal bruge BHA og to gange dagligt er op til din hud, om den kan tåle det i forhold til BHA.

  @ Mette – Jeg er måske ikke den rigtige at spørge, for jeg er helt hys med det Shellac. Jeg bruger det selv, men får det lagt professesionelt og taget af professionelt. Jeg har prøvet for barske behandlinger af mine negle, og der går lang tid, inden de igen er normale.

  Stor hilsen Anette

  12/04/2017
 • Mette Rebsdorf

  Kære Anette,
  Heller ingen overraskelse i min box. Elsker dog allerede de skønne produkter!

  Mvh Mette

  12/04/2017
 • Annemarie Lykke Larsen

  Hmmmm jeg kan heller ikke finde den der overraskelse – med mindre det er den tomme pose i pakken?

  11/04/2017
 • Mette

  Hej Anette
  Vil høre om du har råd ang. shellack?
  Jeg er begyndt at få det lavet, men er i tvivl om hvordan det bør fjernes. Har prøvet to måder. En hvor de filer lidt på lakken, derefter vat med acetone og sølvpapir i ca. 15min, hvorefter lakken nemt kan skrabes af. Har så også prøvet, hvor de bare filer al lakken af (med den der lille maskine), hvorefter neglene har en ru overflade. Lod desværre ikke mærke til neglene tilstand efter metoden med acetone, men synes den første metode virker mest nænsom.
  Er lidt på vagt efter jeg tidligere har fået en manicure, hvor hun filede ovenpå mine negle, hvilket de selvfølgelig blev tynde af. AV!
  Synes det er svært at finde ud hvad en god manicure er.

  11/04/2017
 • Helle Rick

  2 eller flere farver på neglene af gangen ser faktisk rigtig godt ud. Flotte farver.

  11/04/2017
 • Pernille Sparsø

  De to Chanel lakker vil se skønne ud sammen! God idé at alternere!

  11/04/2017
 • Betina S Jørgensen

  Hmmm… Jeg er ked af at sige det. Men hos mig er det altså ingen overraskelse i pakken jeg har skilt alt af… heldigvis er de tre produkter i pakken (Hydro serum, peel plads og rejsekit).

  11/04/2017
 • Chris

  Hmm… Jeg tænkte det samme med April Beautyboks og overraskelsen 😉

  11/04/2017
 • Trine H

  Hej Anette
  Lige et spørgsmål fra et tidligere indlæg. Du anbefaler BHA og niacinamid. Skal begge bruges 2 gange dagligt? Lige nu bruger jeg AHA fra akademiklinikken om aftenen efterfulgt af EGF serum. Jeg vil dog gerne igang med A-vitamin. Holder du pause med EGF når du bruger A-vit? eller bruger du A-vitamin om morgenen? Går ikke ud fra at BHA og niacinamid bør bruges under EGF, men hvad med under A-vit?
  Mener at du anbefaler pause med AHA i sommerperioden, så kan BHA måske erstatte eller hvordan?
  Håber det er til at finde hoved og hale i mit spørgsmål
  Kh Trine

  11/04/2017
 • Har købt en af opi’s fine nye sommerlakker i orange, og den er så fin. Til gengæld har jeg det noget stramt med orange på læberne, hvor jeg synes rød er mere “blød” og elegant.
  Rigtig god påske.:-)

  11/04/2017
 • Tine Bjerre

  Orange er skøn på neglene om sommeren (som virker til at være langt væk, lige nu)
  Og anvendt med lidt forsigtighed og omhu, kan orange også noget som øjenskygge ☀️

  11/04/2017
 • Åh altså, orange, den er så svær. Men jeg ville lave en fransk manicure ud af Chanels to lakker. Rigtig go’ påske, smukke. 🙂

  11/04/2017
 • Ilse kirk

  Kære Anette

  Undskyld, jeg har også lige set at der var en overraskelse med
  Mange hilsener
  Ilse

  11/04/2017
 • Ilse kirk

  Jeg kan heller ikke finde overraskelsen
  Mange hilsener
  Ilse

  11/04/2017
 • Katrine Pedersen

  Tror skisme det er Tranqulity body cream…undskyld for at være for hurtig…;0)

  11/04/2017
 • Katrine Pedersen

  Hej Anette

  Jeg har lige modtaget min April Beautyboks. Eeelsker også Comfort Zone’s produkter.
  Du skrev der også ville være en overraskelse!? Kan ikke lige se hvad den er, måske den ikke er kommet med…?

  Kærlig hilsen
  Katrine

  11/04/2017