Gør nu bare, som manden siger

avene-sunsimed

Af og til skal man have en voksen til at sige det, så det får vi i dag. For lige så livgivende D-vitaminrig solen er, lige så hudmæssig meget ravage kan den lave, siger hudlæge Johan Milling Holk Poulsen, som er klar i mælet, når kan kalder virkningen, altså solens, for en ” accelererende ældningsproces” med efterfølgende direkte ord som slap, plettet og med synligt skæmmende  blodkar.

Og jo,  jeg ved, at du ved det. Også at løsningen er rimelig enkel. Og må jeg her tippe om en ny solbeskyttelsescreme SunsiMed fra Avène, som er ren hurra. For den indeholder en fin mængde antioxidanter, som altid er godt, både når det gælder om at få ekstra hudbeskyttelse og i forhold til nedbrydning af solfiltre. Den fedter ikke, trænger hurtigt ind i huden og efterlader en mat behagelig finish.

SNUP TIPPET: I forhold til det med antioxidanterne, så er det altid godt, når de findes i selve solbeskyttelsen, men du kan også selv forstærke med en serumundertrøje eller afkølet grøn te.

@beautyspace på Instagram

06/04/2017
Jeg fik en opsang, og nu skal du få en
Vær forberede på, at tingene i dag er blandet sammen
11/04/2017
Glem alt om påskegul

Kommentarer

 • @ Bettina – Hvis du læser indlægget her og hopper ned til afsnittet om SPF, så er jeg enig i det, jeg her linker til:

  https://beautyspace.dk/taenk-du-hopper-paa/

  Lad mig gerne vide din specifikke bekymring ved hver enkelt af de stoffer, du nævner her. Gerne med baggrund i den videnskabelige dokumentation, hvis muligt.

  Stor hilsen Anette

  20/04/2017
 • Bettina

  Hej.
  Hvordan er ingredienserne, er der nogle af disse ethylhexyl methoxycinnamate, benzophenone-1, benzophenone-2, benzophenone-3, 3-benzylidene camphor, 4-methylbenzylidene camphor der i? Jeg spøger da jeg gerne vil undgå de såkaldte endocrine disrupting chemicals bl.a. pga sart hud men også helt generelt. Er det noget du tænker på når du tester og anbefaler produkter? Venlig hilsen Bettina

  19/04/2017
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Pernille S – Til ansigtet, den er 80 ml. Godt du spørger, for jeg havde jo glemt at skrive det.

  @ Camilla – Jeg er stor fan af SMUK’s ACE serum.

  Stor hilsen Anette

  12/04/2017
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Sandra S R – Det handler næsten mere om at kontrollere ens olieudslip fra begyndelsen, som vi var omkring herinde for få dage siden. Det står under et PS i et af de seneste indlæg, hvis du går lidt tilbage. Senere kommer der noget med de bedste solcremer til forskellige hudtyper.

  Stor hilsen Anette

  12/04/2017
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Stinna – Absolut. God arbejdslyst med den. Flot resultat giver den,hvis du spørger mig. Stor hilsen Anette

  12/04/2017
 • Stinna Guldmann
  12/04/2017
 • Anette Kristine Poulsen

  Kære alle, tak for jeres kommentarer og gode ord. Jeg vender tilbage indenfor få dage. Er lige lidt påskeforsinket. Stor hilsen Anette

  11/04/2017
 • Sandra S.R

  Hej Anette.
  Jeg har problemer med, at min hud altid skinner i løbet af dagen.
  Jeg tager gladeligt alle gode råd til mig, når du skriver herinde.
  Jeg har nu set, at Bioderma har lavet en solcreme faktor 30 til ansigtet med matterende effekt.
  Er det mon noget, du kender til?

  Tak for altid gode råd.

  Mvh
  Sandra

  11/04/2017
 • Pernille Sparsø

  Er solcremen tænkt som ansigtsbeskyttelse, eller er den til hele kroppen incl. ansigt?
  Kh Pernille

  10/04/2017
 • Camilla

  Hej Anette

  Jeg bruger lige nu Advanced Night repair men jeg synes den bliver dyr i længen – kan du anbefale et godt serum til sart kombineret hud men tendens til rødme (jeg er 20 år)? Jeg har hørt godt om SMUK. Det skal bruges sammen med t-zone peeling fra pudderdåserne og solcreme fra derma.

  På forhånd tak!

  10/04/2017
 • Anne-Marie Bruun

  Hej Anette! Hvor meget “undertøj” skal man have under den creme?

  10/04/2017
 • Dorthe

  Right on time – jeg trænger til at prøve noget nyt sol-lir. Tak for tip, den må jeg have fingre i. Rigtig god påske, kære Anette.

  10/04/2017
 • Camilla Kirstine Leth Vemmelund

  Hvor kan den erhverves og er der et sted man kan læse mere om selve produktet?

  10/04/2017
 • Anette Kristine Poulsen

  Kære alle, den er SPF 50 og har faktisk en af de højeste ‘claims’ herhjemme, fordi produktet er godkendt som medicinsk udstyr ….ikke at andre solcremer bliver ringere af den grund. Det var mere for at lave et statement fra Avenes side. Tror jeg.

  10/04/2017
 • Christine B

  Ser lækker ud, men undrer mig at man ikke kan kan aflæse faktortallet?
  Og hvorfor der mon står at den ikke beskytter mod malignt melanom? det gør mig skeptisk…

  10/04/2017
 • Cecilia

  Jeg har virkelig søgt efter en god og vigtigst af alt IKKE fedtende solcreme, som ikke fremhæver urenheder og ligner jeg har smurt min hud med olie. Det kan være jeg vil se nærmere på denne creme. Tak for anbefalingen, den kommer som kaldet 🙂

  10/04/2017
 • Fru Striib

  SPF 20, 30 eller 50?

  Rigtig god påske

  10/04/2017

Kom med kvit & frit på Beautyspace-holdet

Uafhængig skønhedsformidling for dig, der vil have dokumenteret viden om hud, hvad-virker-guides og hvordan fejlkøb undgås. Kun ord der gør dig klogere - og nå ja, besked som den første, når månedens Book’n’Beautyboks udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.