Glem alt om weekend, før du har fået modeugens 3 vigtigste makeup-fif

RedLips

#1 Røde læber er lige så naturlige som en blå mund

Røde læber har aldrig været naturlige, og det er måske netop derfor, at mange her har en udfordring. Men. Selvom de ikke er mere naturlige end eksempelvis blå læber, så er de stadig så smukke, at alle (næsten) er blevet enige om at flashe den klassiske, røde læbe i den kommende forårssæson – det gælder lige fra DKNY til Oscar de la Renta. Også i går under vores egen modeuge viste eksempelvis MAC røde læber hos Maikel Tawadros. Et kig hos Love Child viste en mere brændt rød – i øvrigt i selskab med tuschtynde 90’er bryn.

#2 Det er nu med den glød

Meget tyder også på, at en vis California tan vil blive smurt heftigt på de kommende måneder – godt hjulpet af makeupartist Tom Pecheux, der backstage hos Balmain råbte, at ”her er det altid sommer”. Kunsten er at blande bronzer (og nej, ikke LDB Bronzer) med en anelse highlight og så ellers bare elegant prøvesmøre sig frem til synet af typen, der har sin vante gang blandt surferne i LA. Husk det med antydningens kunst.

#3 lumske pasteller

Endelig er der pastellerne, der eksploderer lige om lidt, og som altid er vanvittig flotte, når bare de ligger stille og lyser smukt i emballagen, for på huden kan de hurtigt ende i et lidt forkølet look. Dog ikke, hvis man hedder Rikke Dengsø. Åhhh den dame altså. Hun er makeupartist extraordinaire, hører til mine absolutte favoritter, og gjorde det så fint hos Freya Dalsjø med et nærmest gennemsigtigt look, en nøgenhed på hel lys hud – bare med et hint af lyselilla pastel ved øjnene. Så derfor: Brug pasteller som en detalje. Ikke som en all in løsning, medmindre man kan skrive Chanel-model på sit visitkort.

modeugeMac

SNUP TIPPET: På Instagram finder du Rikke under @rikkedengsoe og MAC under @maccosmetics, ligesom jeg håber, at vi ses på @beautyspace

FOTO: MAC

04/02/2016
Dine 60 minutters makeuppede modeuge
07/02/2016
Om at vil ses og den slags

Kommentarer

 • Anette J

  @ Anette. Har du nogle tips? – Ud over at lade pincetten ligge i skuffen.

  08/02/2016
 • Christina kragh

  når du skriver bronzer blandet med lidt higliht hvad tænker du så ….jeg vil prøve det ? 😉

  08/02/2016
 • @ Lovisen – Jeg ser dig sidde og lyse smukt op i kontorlandskabet.

  @ Anette J – Dem må vi så skaffe dig ;o)

  Stor hilsen Anette

  07/02/2016
 • @ Sanne – Nemlig!

  @ Kirsten V – Jeg er enig med dig i det med de tynde bryn, men for nogle er det en type-ting.

  Stor hilsen Anette

  07/02/2016
 • lovisen

  Tynde bryn og pasteller tror jeg at jeg lader andre om. Læbestift er jeg blevet bedre til at bruge, men ikke helt god nok endnu. Er desværre den eneste på kontoret der har lyst til at give den lidt gas med makeuppen, så det lægger lidt en dæmper på det 🙂

  05/02/2016
 • Anette J

  Jeg ønsker mig de øjenbryn, jeg kan se på billede nr. 3. Så behøver jeg ikke mere!

  05/02/2016
 • Kirsten V

  Tuschtynde 90’er bryn. Ikke her!!

  Men smøre sig frem til synet af typen, der har sin vante gang blandt surferne i LA. 🙂

  Rigtig god weekend.

  05/02/2016
 • Røde læber og pasteller, så bliver det bare ikke bedre! Rigtig go’ weekend, smukke. 🙂

  05/02/2016
 • @ Helene – Du har ret, der er en ret skøn energi i hende på det nederste foto. Og som passer så godt i øvrigt til Dalsjø.

  God weekend.

  Stor hilsen Anette

  05/02/2016
 • HeLene

  Tak for inspiration og pointers til forårets makeup.
  Jeg kan bedst lide det sidste portræt, også frisuren er skøn, ja det hele!

  Ja, god weekend og vi ses på @beautyspace!

  05/02/2016

Kom med kvit & frit på Beautyspace-holdet

Uafhængig skønhedsformidling for dig, der vil have dokumenteret viden om hud, hvad-virker-guides og hvordan fejlkøb undgås. Kun ord der gør dig klogere - og nå ja, besked som den første, når månedens Book’n’Beautyboks udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.